چيني ايران ( كچيني )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • aminian
    كاربر فعال
    • Oct 2012
    • 663

راستش شما هم همون اشتباه اول کار منو کردید
    از لحاظ مبلغ مصرف مواد اولیه 90 درصد بیشتر شده نه از لحاظ مقدار مصرف مواد اولیه
    مصرف مواد اولیه شرکت در حد 20 درصد بیشتر شده تقریبا
    در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    شرکت توی گزارش سال 92 مقدار مصرف مواد اولیه رو حدودا 2 برابر سال قبل در نظر گرفته در حالی که مقدار تولید رو به همون مقدار سال قبل پیش بینی کرده حالا شما داستان طرح تجهيزات مورد نياز سالنهاي توليد که بهره برداری اون سال 1392 هست رو به این مورد اگر بدوزی می فهمی که چرا اینا مقدار مصرف مواد اولیه رو دوبرابر کردن
    فقط نکته اون اینه که هنوز مقدار تولید دوبرابر شده رو توی بودجه لحاظ نکردن این یعنی کچینی به جزء افزایش نرخ فروش 17.5% که گرفته و افزایش نرخ فروش 30% که داره میگیره و واقعی کردن دلاری که 2150 دیده و واقعی کردن هزینه هایی که با دلار 3000 و یورو 5000 تومان دیده یه افزایش حدودا 2برابری هم توی گزارش امسال خواهد داشت این سود سود عملیاتی شرکت که میتونه پی به ای بالایی به سهم بده

نظر

• Dr.boursi
      عضو فعال
      • Oct 2012
      • 1348

با سلام خدمت جناب امینیان عزیز
      دوست من میخواستم ریسک سبدمو کم کنم...
      البته شاخص کاشی احتمالا واگرایی منفی رو دنبال می کنه....
      و امروز می تونستم با سود خوب از گروه خارج بشم....
      ولی این سهم های کاشی رو که به دید نوسان نخریدم.... اگر این خط گردن رو شکست و بالای اون تثبیت شد اولین هدف 520 خواهد بود و هدف بسیار بزرگی است
      کما این که نزدیک گزارش 12 ماهه است و ....
      کچینی سر و شونه زیبایی سا خته ، کساوه کاپ زیبا... هر دو نموداراشون مشابه همه... ولی کاپ کساوه معتبر تره چون قدرت یه کاپ به نظرم قوی تر از سر و شانه است.

کافی این منفی فقط پول بک باشه اون وقت ....
      آخرین ویرایش توسط Dr.boursi؛ 2013/04/17, 20:04.
      بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• ".احسان."
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2676

سلام.
        گاها فرصتهاي بي نظيري در پاره اي از سهام شركتها بوجود مي آيد، كه ميطلبد با دقت و صبوري بيشتري محل سرمايه گذاري را انتخاب نماييم.
        بازار پر تعداد از سهام شركتهاي متنوع، سرمايه گذار را به سهامي با ماكزيمم قيمتي هدايت مي كند؛ اين روند متاسفانه همواره موجب ضرر يا زيان سرمايه گذار مي شود. اما سرمايه گذاري در سهامي كه پتانسيل هاي فراوان دارند، مي تواند سودآوري فراواني را براي سهامدار در پي داشته باشد.

اخيرا با توجه به آنكه توجه بازار به صنعت كاشي كشيده شده است. شركت چيني ايران را بررسي نمودم. سوالي كه برايم مطرح است، آنست كه حقيقتا چرا سهام اين شركت در اين قيمتها در حال معامله شدن مي باشد! اما از اين فرصتهاي كم نظير همواره بازار بورس در اختيار يك سرمايه گذار مي گذارد.

امروز با دقت بيشتري صورتهاي مالي چيني ايران (كچيني) را مورد بررسي قرار دادم. پاره اي از نكات مهم را بصورت تيتروار ذكر مي كنم.

1- سرمايه شركت 16.7 ميليارد تومان مي باشد، در 9 ماهه سال 91، 60 تومان سود ساخته است و با توجه به افزايش قيمت كاشي و دلار توانايي سود سازي بين 80 الي 90 تومان براي هر سهم وجود دارد.
        بنابراين سود 91 را حداقل 80 تومان مي گيريم.

2- شركت 41 ميليون سهم شركت كاشي سينا (كساوه) در اختيار دارد، با افزايش 10 توماني سود كساوه، به سود شركت 2.5 تومان اضافه مي شود.

3- از مهمترين عوامل كه باعث افزايش رشد قيمت در ميان مدت مي شود، و در واقع باعث بالا رفتن پي بر اي مي شود، عواملي است، كه در صورتهاي مالي پنهان شده است. و با واقعي كردن داده ها سودسازي بصورت ناگهاني افزايش مي يابد.
        شركت سود 92 را 85 تومان پيش بيني كرده است، با پيش بيني فروش داخلي 63 ميليارد تومان و پيش بيني فروش خارجي 37 ميليارد تومان (17 ميليون دلار، دلار 2150 تومان)
        هزينه هاي شركت بصورت ارزي، 2 ميليون دلار با دلار 3000 تومان در نظر گرفته شده است.
        حال بايد ديد براي رشد سودآوري چگونه براي شركت رقم خواهد خورد...

در صورتيكه افزايش 17.5% را در نظر بگيريم يا آنكه افزايش را حداقل به ميزان 10% براي فروش داخلي در نظر بگيريم، سود شركت بين 30 الي 60 تومان از فروش داخلي افزايش مي يابد (ميانگين 45 تومان در نظر مي گيريم).
        در صورتيكه فروش دلار آزاد به قيمتهاي زير در نظر بگيريم،
        با دلار 2500 تومان، افزايش سود 30 توماني،
        با دلار 2700 تومان، افزايش سود 51 توماني
        با دلار 3500 تومان، افزايش سود 133 توماني را به ازاي هر سهم شاهد خواهد بود.

من دلار را ميانگين، و افزايش سود را ميانگين 71 تومان در نظر مي گيرم.
        بنابراين اگر سود 91 يعني 80 تومان قيمت سهم كم كنيم، قيمت سهم 300 تومان مي شود.

سود شركت با لحاظ كردن قيمت واقعي دلار و افزايش نرخ 17.5% كاشي در داخل به حدود
        45+85+71=201 تومان مي رسيم.

در واقع قيمت سهم زير 400 تومان فوق العاده بي نظير است. سهم توانايي اين را دارد، كه در حال حاضر اگر با قيمت بالاي 800 تومان يخريداري شود، بالاي 20% براي فرد سرمايه گذار ساليانه سودآوري داشته باشد. اين در حالي است كه قيمت كنوني سهم 379 تومان است، يعني سرمايه گذاري در اين شركت سودآوري حداقل 66% ساليانه را فراهم مي كند. اين قبيل فرصتها در بورس به هر دليل كه بوجود يا ادامه پيدا كنند، عمر زيادي نخواهد داشت، و قيمت سهمها به حداقل خودش كه 20% سودآوري ساليانه است، خواهد رسيد.

موفق باشيد.
        آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
        کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• پدر پسر شجاع
          عضو عادی
          • Sep 2012
          • 93

با سلام
          این سهم هم از جهت فروش صادراتی و هم هزینه هاش و هم افزایش نرخ قابلیت تعدیل بالایی را دارد.
          صف های مستحکم سیمانی روزی روی گروه کاشی هم پدیدار خواهد شد.
          یاحق.
          ما نگوییم بد و میل به ناحق نکنیم...

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14651

در اصل توسط پدر پسر شجاع پست شده است View Post
            با سلام
            این سهم هم از جهت فروش صادراتی و هم هزینه هاش و هم افزایش نرخ قابلیت تعدیل بالایی را دارد.
            صف های مستحکم سیمانی روزی روی گروه کاشی هم پدیدار خواهد شد.
            یاحق.
            بازار در مورد این سهم اشتباه میکنه ولی مشکل این سهم بازار هم نیست مشکل یه حقوقیه که میخواد کدش رو صفر کنه و میکنه
            ولی تا اون موقع باید منتظر کاهش قیمت سهم باشیم چون خودش صف فروش میزاره
            خدا خواست و ما توانستیم
            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• خودشکوفا
              عضو فعال
              • Sep 2025
              • 1134

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
              بازار در مورد این سهم اشتباه میکنه ولی مشکل این سهم بازار هم نیست مشکل یه حقوقیه که میخواد کدش رو صفر کنه و میکنه
              ولی تا اون موقع باید منتظر کاهش قیمت سهم باشیم چون خودش صف فروش میزاره

دوست عزیز جناب تمام جای نگرانی نیست
              در عوض شركت سرمايه گذاري ارزش آفرينان از 15 فروردین روی سهم فعال شده و هر روز خرید داره... امروز هم 10000 سهم دیگه به سبدش اضافه کرد...
              به نظر در کچینی و کفرا خیلی خبرا هست که حاضر شده هفته پیش به خاطرشون 300000 سهم دفارا رو بفروشه...
              سهامداران صبور حتما از کچینی خاطره خوشی دشت خواهند کرد...
              "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
              (نيچه)

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14651

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
                دوست عزیز جناب تمام جای نگرانی نیست
                در عوض شركت سرمايه گذاري ارزش آفرينان از 15 فروردین روی سهم فعال شده و هر روز خرید داره... امروز هم 10000 سهم دیگه به سبدش اضافه کرد...
                به نظر در کچینی و کفرا خیلی خبرا هست که حاضر شده هفته پیش به خاطرشون 300000 سهم دفارا رو بفروشه...
                سهامداران صبور حتما از کچینی خاطره خوشی دشت خواهند کرد...
                این حقوقی فقط ناخنک میزنه مگر نه جمع کردن این سهم کاری براش نداره این حقوقی ها از ضعف تحلیل رنج میبره مگر نه اینجوری خرید نمیکردن
                به هر حالا انشالله وقتی این سهم خالی از این حقوقی شد در خدمت سهم هستیم
                خدا خواست و ما توانستیم
                تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• irany2
                  عضو عادی
                  • Dec 2010
                  • 150

به جای افزایش17/5درصدی مجوز 25تا50درصدی افزایش قیمت گرفتند
                  سهامتونا مفت از دست ندید که مانند سیمانیها رشد شارپی دارند

نظر

• Dr.boursi
                    عضو فعال
                    • Oct 2012
                    • 1348

در اصل توسط irany2 پست شده است View Post
                    به جای افزایش17/5درصدی مجوز 25تا50درصدی افزایش قیمت گرفتند
                    سهامتونا مفت از دست ندید که مانند سیمانیها رشد شارپی دارند
                    منبع لطفا....

نظر

• irany2
                      عضو عادی
                      • Dec 2010
                      • 150

امشب از عمده فروش پرسیدم گفت با افزایش25تا50درصدی موافقت شده

نظر

• Dr.boursi
                        عضو فعال
                        • Oct 2012
                        • 1348

از ان جایی که تاپیک کساوه و کچینی به نظر من یکی است....

اماده انفجار این سهم باشید....

سهم کساوه پس از مدت ها انتظار درصدد تکمیل الگوی خود برامد
                        فنجان کساوه بلاخره ساخته شد!!!
                        فردا الگوی فنجان برای کساوه در صورت مثبت کامل تکمیل خواهد شد و با توجه به حجم معاملات انتظار صعودی بسیار سهم گین(در میان مدت ...نه کوتاه مدت) خواهیم داشت....

دوستان فردا و پس فردا برای سهم روز بسیار بسیار مهمی است....

نظر

• ".احسان."
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2676

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
                          از ان جایی که تاپیک کساوه و کچینی به نظر من یکی است....

اماده انفجار این سهم باشید....

سهم کساوه پس از مدت ها انتظار درصدد تکمیل الگوی خود برامد
                          فنجان کساوه بلاخره ساخته شد!!!
                          فردا الگوی فنجان برای کساوه در صورت مثبت کامل تکمیل خواهد شد و با توجه به حجم معاملات انتظار صعودی بسیار سهم گین(در میان مدت ...نه کوتاه مدت) خواهیم داشت....

دوستان فردا و پس فردا برای سهم روز بسیار بسیار مهمی است....
                          دكتر جان عزيز
                          در مورد كچيني قيمتهاي 400 تومان را بايد ديگر فراموش كرد. بنيادي و عوامل موثر بر صنعت كاشي هر مقاومت رو حتي اگر حقوقي عمده در آن قيمت فروشنده باشد، در مي نوردد.
                          به اهداف قيمتي بالا فكر نكنيد، به اهداف قيمتي بسيار بالا فكر كنيد.
                          موفق باشيد.
                          آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                          کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• Dr.boursi
                            عضو فعال
                            • Oct 2012
                            • 1348

حتی یک سهم هم به غیر از گروهی ها به کس دیگری نرسید.... احسنت به این لیدری بی منازعه.....واقعا مدت ها بود که از چنین معامله لذت نبرده بودم.... و اون هم در روزی که احتمال افزایش عرضه ها همانند کساوه رو می دادم از این که بخشی از کساوه رو با کچینی تعویض کردم به خودم می بالم.....سهم با پدر مادر به این می گن.....

نظر

• جعفرزاده
                              عضو فعال
                              • Dec 2010
                              • 5833

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
                              حتی یک سهم هم به غیر از گروهی ها به کس دیگری نرسید.... احسنت به این لیدری بی منازعه.....واقعا مدت ها بود که از چنین معامله لذت نبرده بودم.... و اون هم در روزی که احتمال افزایش عرضه ها همانند کساوه رو می دادم از این که بخشی از کساوه رو با کچینی تعویض کردم به خودم می بالم.....سهم با پدر مادر به این می گن.....
                              دوست عزیز خریدهای گروهی بعد از بازار به کدهای حقیقی و حقوقی تبدیل شده است.

نظر

• امیر حسینی
                                عضو عادی
                                • Jul 2011
                                • 56

نمودار هفتگی از کچینی. الگوی سرو شانه کف با هدف 529تومان .rsi رو توجه کنید

نظر

در حال کار...
                                X