چيني ايران ( كچيني )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mehrdad89
    عضو عادی
    • Dec 2012
    • 104

پاسخ : چيني ايران ( كچيني )

توسط مهران :

این دو بند گزارش کچینی رو صف خرید کرد. خصوصا به بند6 دقت فرمایید. بازار هم که اصلا رانت نداره چون گزارش ساعت 11:34 به کدال ارسال و 14:23 روی سایت قرار گرفته و اصلا به خاطر گزارش صف خرید نشده!!!

5) مزيد استحضار است مطابق اطلاعات پيوست شرکت در نظر دارد در سال 1392 به پيشنهاد هيئت مديره از محل سود سهام سال 1391 و
    اندوخته طرح و توسعه جمعا ّبه مبلغ 96,000 م.ريال اقدام به افزايش سرمايه نمايد.

6) مطابق اطلاعات ارسالي اولين پيش بيني منابع و مصارف ارزي شرکت در سال مالي 92 شامل: فروش صادراتي به مبلغ 17،996،146 دلار با نرخ برابري هر دلار20.500 ريال و خريد مواد اوليه به مبلغ 2.220.227 يورو، تسهيلات ارزي به مبلغ 1.743.182 يورو، هزينه هاي سرمايه اي به مبلغ 3.169.893 يورو و171.012 دلار با نرخ برابري هر يورو 32.282 ريال و هر دلار 24.747 ريال اعلام نموده است.

نظر

• محمدرضا 87
      عضو فعال
      • May 2012
      • 1522

قاعده کلی به این صورت تا اونجا که میدونم:

1- اگر شرکتی تو گزارشش سود سال جاری پرتفوی خودش رو بیاره باید با تغییر کردن میزان سود شرکت زیر مجموعش در طول سال سود تغییر کردرو در گزارش نوبت بعدی یا به صورت اصلاحیه گزارش قبلی بیاره.

2 - یا کلا سود سال قبل رو در نظر میگیرن .

کچینی وقتی سود سال 92 کساوه رو در نظر گرفته یعنی اول آخر باید اون میزان تعدیلو تو گزارشش بیاره ممکنه تو گزارش حسابرسی شده 9 ماهه بیاره،ممکنه تو گزارش اصلاحیه بعد از افزایش سرمایه 60 درصدی که در بند 5 اومده که به میزان 60 درصد و از اندوخته و سود 91 هست بیاره یا در نهایت در گزارش 12 ماهه. ( البته تو بورس ما هر چیزی ممکنه اتفاق بیفته و در نظر نگیره کلا.)

به نظرم با توجه به خرید حقوقی در امروز که احتمالا از گزارش خبر داشته و افزایش سرمایه در پیش رو تا پایان 92 میتونه این گزارش یه استراتژی باشه برا مفت جمع کردن سهم.
      که هرچند به نظرم فروشنده ای نمونده نهایت اگه منفی بشه کفش 920 تومن هست. که با توجه به صف خرید امروز احتمالش کمه که به اونجاها برسه.

من طبق نظر شخصیم با شریط فعلی تا آخر بهمن با سهم میمونم تا ببینیم خدا چی می خواد. شایدم کار غلطی باشه و اشتباه فکر می کنم.

توصیه به دوستان جهت خرید،فروش و نگهداری ندارم.

پرسود باشید.

نظر

• محمدرضا 87
        عضو فعال
        • May 2012
        • 1522

با توجه به افزایش سرمایه 60 درصدی از اندوخته. و تعدیل سود تا 160 تومن این سهم واقعا مفت به نظر با p/e 16 هم میتونه معامله شه.

کپارسم بست برا تعدیل.

خدا لعنت کنه اونی که گزارش کچینیو با این همه پنهان کاری فرستاد به هر دلیل.

نظر

• تنها
          عضو فعال
          • Dec 2012
          • 1109

کپارس برا تعدیل بسته شد اونم مثبت
          با شرکت صحبت کردم گفت تعدیل مثبت هست ولی رقمشو نگفت
          با این تفاصیل کساوه هم باید ببنده برا تعدیل مثبت چون سهامدار 50 درصدی کپارسه
          کچینی هم سهامدار کساوه هست من موندم کچینی چرا این گزارش داد

نظر

• محمدرضا 87
            عضو فعال
            • May 2012
            • 1522

این دیگه آخر بی شرفی بود اندازه حجم مبنا برداشتن که 4 درصد منفی و بخوره.

وقتی گزارش و اونجوری میدن رسما میگن می خوایم بیاریم پایین خودمون سوار شیم باید اینجوریم منفیش کنن و اینکارو کنن.

امروز p/e تحلیلی سهم شد 5.5. سهمی که 60 درصد افزایش سرمایه مجانی هم داره.

نظر

• وقت شناس
              عضو عادی
              • Dec 2012
              • 160

در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Post
              این دیگه آخر بی شرفی بود اندازه حجم مبنا برداشتن که 4 درصد منفی و بخوره.

وقتی گزارش و اونجوری میدن رسما میگن می خوایم بیاریم پایین خودمون سوار شیم باید اینجوریم منفیش کنن و اینکارو کنن.

امروز p/e تحلیلی سهم شد 5.5. سهمی که 60 درصد افزایش سرمایه مجانی هم داره.

با سلام
              من فکر کنم هنگام خرید یک سهم باید استراتژی خودتون رو مشخص کنید و بهش پایبند باشید...
              اگر برای نوسان گرفته بودید باید با شکست خط روند خارج می شدید ... خط روند رو که شکست روز بعدش به 1000 پولبک کرد...من خودم اون مقداریش رو که برای نوسان گرفته بودم اونجا خارج شدم...مقداریش رو هم برای گزارش گرفته بودم که با گزارش کذاییش خارج شدم...مقداریش رو هم برای میان مدت خریده بودم که با اون سهامداری می کنم...حالا شما باید ببینید که جزو کدام دسته بودید...
              فعلا که کل بازار داره منفی 4 رو نوش جان می کنه... تکنیکی هم سهم احتمالا تا 800 تومن پایین میاد...البته باید ببینیم نظر بچه های بالا چی هست/:.coolsmiley02:./
              در کل برداشتن حجم مبنا یعنی سهم صاحاب داره/:.rolleyessmileyaniاین خودش تو این بازار بی صاحاب خیلی هست/:.smilingsmiley.:/
              مهمترین نکته پیش روی سهم بحث افزایش سرمایه هست...کسی از زمانش اطلاعی داره؟
              آخرین ویرایش توسط وقت شناس؛ 2014/01/22, 17:13.
              مهم----مهم :نوشته های بنده صرفا نظرات یک آماتور می باشد و هیچ توصیه ای به خرید یا فروش نیست...

نظر

• تنها
                عضو فعال
                • Dec 2012
                • 1109

در اصل توسط تنها پست شده است View Post
                من فکر کنم تو گروه کپارس از همه محکمتره
                من جا به جایی کچینی با کپارس رو پشنهاد میکنم
                تبریک قبلا اعلام کردم کپارس بهتر از کچینی هست من ریسک کردم و کچینی رو با کپارس عوض کردم
                تعدیل سود 30 درصدی

نظر

• محمدرضا 87
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 1522

در اصل توسط تنها پست شده است View Post
                  تبریک قبلا اعلام کردم کپارس بهتر از کچینی هست من ریسک کردم و کچینی رو با کپارس عوض کردم
                  تعدیل سود 30 درصدی

تبریک دوست عزیز ایشالا همیشه پر سود باشید.

این تعدیل 30 درصدی کپارس ابعاد بیشتریو از اتفاقی که در گزارش کچینی افتاد رو به نمایش گذاشت.

این تعدیل به صورت غیر مستقیم باعث ایجاد تعدیل در کچینی میشه.

از هر 33 تومن تعدیل کپارس کساوه 102 ریال تعدیل داره.
                  و از هر 102 ریال تعدیل کساوه ،کچینی 25 ریال تعدیل داره.

با این تفاسیر و افزایش سرمایه 60 درصدی که خود شرکت گفته در سال 1392 انجام میشه به نظرم امسال بتونه 170 بسازه و 2000 تومنو ببینه.

باید دید چه بازی می خوان در بیارن رو سهم.

پر سود باشید.

نظر

• محمدرضا 87
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 1522

اونایی که هر روز صف فروش و میچیدن امروز تو صف نیستن.
                    اردرای 10 تایی 12 تایی میزاشتن.

واقعا مفت شده p/e 5 خرید شد امرو از صف

نظر

• محمدرضا 87
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 1522

برام جالبه واقعا این همه فروشنده از کجا میان تو این سهم.
                      آخه شما چند سهمو خریدین که این قیمت میفروشین اونم با عجله؟!

نظر

• تنها
                        عضو فعال
                        • Dec 2012
                        • 1109

بابا شما چجور سهامداری هستین به این حقوقی های کچینی بگین سهمو حمایت کنن بهشون فشار بیارن زنگ بزنین
                        کل گروه به گند کشیده کپارس با p/e 6 صف فروش کرده

نظر

• hamid888
                          عضو فعال
                          • Oct 2013
                          • 1207

با اینکه امروز بیشتر سهم ها رشد داشتند چرا کچینی نداشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                          هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

نظر

• بابي چارلتون
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 993

در پی اعلام گزارش های شرکت چینی ایران، تعدادی از سهامداران این شرکت پیرامون نحوه تسعیر درآمدهای ارزی این مجموعه در صورت های مالی آن اعتراضاتی را عنوان کردند که متن نامه مذکور به شرح ذیل است:

تاریخ: 06/11/1392

به نام خدا

شکواییه

بازرسان محترم شرکت سهامی چینی ایران

با سلام و احترام

اینجانبان تعدادی از سهامداران شرکت سهامی چینی ایران با توجه به مطالعه صورت­های مالی 6 ماهه حسابرسی شده و 9 ماهه شرکت، به موردی برخورد نمودیم که به نظر اینجانبان حقوق سهامداران خرد شرکت به شکل فاحشی مورد تعدی قرار گرفته است. مورد مذکور در ذیل به استحضار می­رسد. خواهشمند است نسبت به بررسی موضوع و جلوگیری از تضییع حقوق سهامداران خرد و یا شفاف­سازی موضوع اقدامات لازم را مبذول فرمایید.

بر اساس گزارش شش ماهه حسابرسی شده (و بند 2-25 یادداشت­های توضیحی) مبلغ فروش صادراتی در دوره مالی مورد گزارش مبلغ 7.150.000 دلار آمریکا بوده است که مبلغ 214.600 دلار آن به صورت ارزی به حساب­های بانکی شرکت واریز و به نرخ مبادله­ای هر دلار معادل 24730 ریال در دفاتر شرکت ثبت شده است و مبلغ 6.935.400 دلار بر اساس نرخ اعلام شده مدیریت از قرار هر دلار معادل 21500 ریال (بر مبنای هر مترمربع کاشی و سرامیک 5/4 دلار) تسعیر و از خریداران به ریال دریافت شده است. در خصوص مبنای نرخ تسعیر مدارک و مستنداتی مبنی بر توافق با عامل فروش صادراتی به حسابرسان شرکت ارائه نشده است.

با توجه به این که در شش ماهه اول سال جاری نرخ دلار آمریکا در بازار ارز در محدوده 29000 ریال تا 38000 ریال در نوسان بوده است میزان فروش صادراتی شرکت در سال جاری بر اساس نرخ بازار به شدت تغییر خواهد کرد و تأثیر قابل ملاحظه­ای بر سود هر سهم خواهد گذاشت لذا چند ابهام برای سهامداران خرد به وجود می­آید:

1) مدیریت شرکت بر چه مبنایی نرخ 21500 ریال را برای فروش صادراتی گزارش کرده اند؟

2) اگر عامل فروش شرکت، مبلغ فروش صادراتی را به صورت ریالی به مدیران اعلام نموده است، چرا مدیران شرکت با اعلام مبلغ فروش صادراتی شش ماهه 7.150.000 دلار و پیش­بینی سالانه فروش صادراتی حدود 18 میلیون دلار موجبات گمراهی سهامداران در صورت-های مالی را فراهم کرده اند؟

رونوشت:

1) مدیریت نظارت بر ناشران بورس اوراق بهادار

2) خبرگزاری فارس

3) خبرگزاری بورس نیوز

در پایان اضافه می کند، با توجه به بررسی های صورت گرفته توسط این سایت خبری مطالب عنوان شده توسط سهامداران مطابق با صورت های مالی "کچینی" بوده و به طور کامل صحیح است به گونه ای که در کلیه گزارش های آن اعم از 9 ماهه و شش ماهه می توان شاهد نرخ تسعیر ارز پایین شرکت و در حدود 2000 تومان به ازای هر دلار، برای فروش صادراتی بود نکته جالب تر آنکه مبالغ ارزی خرید مواد مصرفی با نرخ های 3000 تومان به ازای هر دلار در 9 دوره 9 ماهه و هر یورو 4622 تومان در گزارش های شش ماهه تسعیر شده است.

بورس نیوز قدیمی‌ترین پایگاه خبری حوزه بورس و بازار سرمایه ایران

نظر

• m.amin
                              عضو عادی
                              • Oct 2013
                              • 26

این حق کچینی نیست که تو این بازار صف فروش شه!/:.negaran.:/

نظر

• m.r_moradi
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2188

یه دودوتا چارتای سرانگشتی کردم چند وقت پیش برای یکی از دوستان نزدیک که این سهم رو داره،سود امسالش بین120 تو بدبینانه ترین حالت و 165 تو خوشبینانه ترین حالت میشه به نظرم!

ولی گزارشش واقعا نامردی بود لااقل باید سود کساوه رو تو گزارشش میاورد که خودش یه تعدیل مثبت خوب میشد برا سهم!
                                تمام سال من بی تو...

نظر

در حال کار...
                                X