باسلام عزیزان دل تمام این خبرهای خوش همه دستوریه تاشاخص را در مدار24000نگه دارندمگر میشود شرکتهای زیر مجموعه تعدیل منفی بدهدولی شرکت مادرازاین امر مستثنی باشداحتیاط لازمه عقل است
سایپا (خساپا)
Collapse
X
-
-
پيش گزيده
پرداخت 1000 میلیارد تومان تسهیلات به خودروسازان قطعی شد
وزیر صنعت و تجارت:
پرداخت 1000 میلیارد تومان تسهیلات به خودروسازان قطعی شد
وزیر صنعت، معدن و تجارت از تصویب پرداخت هزار میلیارد تومان تسهیلات به شرکتهای خودروسازی در شورای پول و اعتبار خبر داد.
نظر
-
در اصل توسط 7sin پست شده است View Postپيش گزيده
پرداخت 1000 میلیارد تومان تسهیلات به خودروسازان قطعی شد
وزیر صنعت و تجارت:
پرداخت 1000 میلیارد تومان تسهیلات به خودروسازان قطعی شد
وزیر صنعت، معدن و تجارت از تصویب پرداخت هزار میلیارد تومان تسهیلات به شرکتهای خودروسازی در شورای پول و اعتبار خبر داد.
نظر
-
1000میلیارد هم مشکلات را حل نمیکند عصرخودرو: دبیر انجمن خودروسازان ایران با اشاره به تصویب هزار میلیارد تومان تسهیلات صنعت خودرو در شورای پول و اعتبار گفت: این اقدام و تخصیص این مبلغ اگرچه گامی مثبت و رو به جلو است، اما برای حل مشکلات صنعت خودرو کافی نخواهد بود.
به گزارش «عصرخودرو» به نقل از ایسنا، احمد نعمتبخش، با بیان این مطلب اظهار کرد: بعد از گذشت دو ماه از مصوبه کارگروه حمایت از تولید و یک ماه پس از ابلاغ معاون اول رییسجمهوری، نیمی از تسهیلات 2000 میلیارد تومانی صنعت خودرو به تصویب شورای پول و اعتبار رسید که باید از آنها تشکر کرد.
وی با بیان اینکه ضروری است این مبلغ هرچه زودتر برای جلوگیری از گسترش بحران در اختیار صنعت خودرو قرار گیرد، خاطرنشان کرد: با این حال با توجه به حجم بدهی ایران خودرو و سایپا به قطعهسازان، این مبلغ مشکلات این صنعت را به طور کامل حل نخواهد کرد و ضروری است که در جلسه بعدی شورای پول و اعتبار هزار میلیارد تومان باقی مانده از تسهیلات صنعت خودرو نیز مصوب شود.
دبیر انجمن خودروسازان ایران ادامه داد: به طور معمول خودروسازان وجه قطعات دریافتی از قطعهسازان را سه ماهه پرداخت میکنند، ولی با این حال در یک سال اخیر به دلیل بحران نقدینگی صنعت خودرو، مطالبات قطعهسازان به حدود هفت و هشت ماه افزایش یافته است.
وی افزود: بنابراین برای عادی شدن روند تولید قطعه و خودرو، مطالبات قطعهسازان از خودروسازان باید به سه ماه کاهش یابد. با این حال با هزار میلیارد تومان تخصیص یافته به ایران خودرو و سایپا امکان پرداخت و کاهش مطالبات در حد سه ماه وجود ندارد.
نعمتبخش تصریح کرد: در واقع این هزار میلیارد تومان مقدمه پرداخت هزار میلیارد تومان بعدی است، در غیر این صورت بحران نقدینگی صنعت خودرو بهطور کامل حل نشده و مشکلات این صنعت ادامه خواهد یافت.
نظر
-
تسهیلات دولتی مشکلات خودروسازی ایران را حل نمیکند
امیر نعمتبخش، دبیر انجمن خودروسازان ایران، اعلام کرد تصویب هزار میلیارد تومان تسهیلات برای صنایع خودروسازی در ایران مشکلات این صنایع را حل نمیکند.
دبیر انجمن خودروسازان ایران در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری ایسنا گفت: «باتوجه به حجم بدهی ایران خودرو و سایپا به قطعهسازان، این مبلغ مشکلات این صنعت را به طور کامل حل نخواهد کرد.»
نعمتبخش در ادامه توضیح داد که معمولا شرکتهای خودروسازی پول قطعات دریافتی از قطعهسازان را هر سهماه یکبار پرداخت میکنند، اما در سال اخیر به دلیل بحرانی که صنایع خودروسازی را فراگرفته مطالبات قطعهسازان به حدود هفت وهشت ماه رسیده است.
هیچ زمستانی ماندنی نیست...حتی اگر تمام شبهایش یلدا باشد ...
نظر
-
مدیرعامل گروه سایپا تغییر کرد
خبرگزاری فارس:مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا تغییر کرد.
خبرگزاری فارس: مدیرعامل گروه سایپا تغییر کرد
یک منبع آگاه در گفتگو با خبرنگار اقتصادی فارس از تغییر مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا خبر داد. وی گفت:سعید مدنی به جای نعمت الله پوستین دوز می آید.
مدنی هم اکنون مدیرعامل پارس خودرو است.
به گفته این منبع آگاه، مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل شرکت سایپا احتمالا" فردا برگزار می شود.
نظر
-
روز گذشته در گروه خودرويي، گروه سايپا اقدام به عرضه 150ميليارد تومان اوراق مشاركت كرد كه 8/41 ميليارد تومان آن به فروش رسيد. در اين گروه هفته گذشته شوراي پول و اعتبار پرداخت 500 ميليارد تومان به ايران خودرو و 500 ميليارد تومان به سايپا براي حل بحران نقدينگي صنعت خودرو را تصويب كرد.
در اين ميان به گفته برخي منابع، ممكن است سايپا سهام خود در شركت سايپا كاشان را به عنوان وثيقه در اختيار بانك مركزي قرار دهد. سايپا كاشان در چند سال اخير با سرمايهگذاري مستقيم گروه خودروسازي سايپا ايجاد و راهاندازي شده و مالكيت سهام آن نيز در اختيار گروه خودروسازي سايپاست.
طبق برآورد برخي كارشناسان، در چند سال اخير بيش از500 ميليارد تومان سرمايهگذاري مستقيم در سايپا كاشان براي راهاندازي اين كارخانه صورت گرفته كه اين مبلغ جدا از ارزش روز توليد و محصولاتي است كه در اين كارخانه توليد ميشود. سايپا كاشان يكي از سوددهترين زيرمجموعههاي گروه سايپاست.The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
شش محصول جديد سايپا در راه است
ایسنا-گروه خودروسازي سايپا شش محصول جديد را روي پلتفرمهاي فعلي اين شركت توليد و روانه بازار خواهد كرد. در حال حاضر محصولات سايپا روي چند پلتفرم مشخص از جمله ايكس 100 (پلتفرم محصولات خانواده سايپا)، ايكس 200 (پلتفرم تيبا) و ايكس z (پلتفرم محصولات وانت) توليد ميشود.
طبق آخرين اطلاعات به دست آمده، گروه خودروسازي سايپا قصد دارد چند محصول جديد را روي نوع ارتقا يافته اين پلتفرمها توليد و به بازار عرضه كند. برخي از اين محصولات از مشتقات محصولات فعلي مانند تيبا بوده و برخي نيز يك محصول جديد خواهند بود. به عنوان مثال قرار است روي پلتفرم ايكس 200 دو محصول توليد شود. يك محصول، مدل ديگري از تيباي فعلي بوده و ديگري نيز يك محصول كاملا جديد خواهد بود.The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در همين حال موضوع بدهي شركتهاي خودرويي به شركتهاي زيرمجموعه همچنان مورد بحث است. ديروز عضو هيات مديره انجمن قطعه سازان گفت: تسهيلات پرداختي به خودروسازان از مقدار بدهي دو ماه گذشته خودروسازان نيز كمتر است.
محمدرضا نجفي منش در گفت وگو با ايسنا افزود: اعطاي تسهيلات 2000 ميلياردي در مقطع و ميزان مناسب ميتوانست براي كمك به صنعت خودرو و قطعهسازي كشور راهگشا باشد، اما با تاخير60 روزه و همچنين نصف شدن آن، اين مبلغ نمي تواند پاسخگويی 50 روز تاخير در پرداخت تسهيلات هم باشد، چرا كه در همين مدت هزينهاي بالغ بر 600 ميليارد تومان به طلب قطعه سازان اضافه شد و در نتيجه اصل بدهي سر جاي خود خواهد ماند و عملا نتيجهاي كه از اين كمك دولتي انتظار ميرفت، بهوجود نيامد.
وي افزود: صنعت قطعهسازي كشور در حال حاضر با مشكلات فراوان روبهرو بوده، به طوري كه در حال حاضر بعضي از قطعهسازان تا هفت الي هشت ماه طلب خود را ازخودروسازان دريافت نكرده اند و بايد در نظر داشت كه تداوم مشكلات قطعهسازان و عدم رسيدگي به اين صنعت مهم كشور مطمئنا عواقب خوبي را در پي نخواهد داشت.The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در اصل توسط سهراب 1 پست شده است View Postولي همه اين خبرها هم باعث نميشه كه اين صنعت ورشكسته بتونه دوام بياره . شايد به عنوان يه داروي مسكن چند روزي جو خودروئي ها رو مثبت كنه اما خيلي زود همه چي بر مي گرده سر جاي اصلي خودش .
اوضاع سایپا را خوب نمی بینم.[COLOR="#FF8C00"][SIZE=4] بزرگترین اقیانوس، آرام است. آرام باش تا بزرگترین باشی. [/SIZE][/COLOR]
نظر
-
رئيس هيات مديره انجمن قطعه سازان:
115هزار نفر در صنعت قطعه سازي بيکار شده اند
خبرگزاري موج - تاکنون و در سال «حمايت از توليد ملي» بيش از 115هزار نفر در صنعت قطعه سازي کشور بيکار شده اند.
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
جزئیات جلسه کمیته خودرو
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اعلام جزئیات جلسه چهارشنبه کمیته خودرو، گفت: تصمیمگیری در مورد افزایش قیمت برخی از انواع خودروهای تولید داخلی به جلسه بعدی کمیته خودرو موکول شد.
به گزارش خبرنگار مهر، این روزها کمیته بررسی قیمت خودرو، روزهای شلوغی را میگذراند، البته گاهی هم مسئولان ترجیح میدهند که این جلسات را برگزار نکنند تا حداقل یک دلیل برای پاسخگویی به خودروسازان وجود داشته باشند و آن اینکه، "هنوز جلسهای برگزار نشده است...".
برای همین هم مدتها است که این کمیته تشکیل جلسه نداده بود و این موضوع بارها و بارها مورد توجه رسانهها قرار گرفت اما چهارشنبه هفته گذشته، چندین خودروساز تا نزدیک به اذان مغرب در کمیته خودرو حضور یافتند تا مستنداتی ارایه دهند و مهر تائیدی بر افزایش قیمت محصولات خود بزنند اما بخت با آنها یار نبود و بالاخره مصرفکنندگان این بار از افزایش مجدد قیمت برخی خودروها، در امان ماندند.
حال تعیین قیمت و تصمیمگیری در مورد افزایش یا عدم افزایش قیمت خودروهای مورد درخواست به جلسه آینده کمیته خودرو واگذار شده است. این را سیدجواد تقوی، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، رئیس سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان و عضو کمیته خودرو میگوید. گفتگوی مشروح مهر با وی را میخوانید...
*خبرنگار مهر: چهارشنبه در جلسه کمیته خودرو چه گذشت و آیا موافقتی با افزایش قیمت خودرو داشتید؟
- سیدجواد تقوی: جلسه کمیته خودرو، برای بررسی درخواست خودروسازان در افزایش قیمت برخی خودروها برگزار شد. در واقع، خودرو براساس اسناد واقعی مثبته که از سوی خودروسازان به کمیته خودرو ارایه میشود، تغییر قیمت خواهد داشت که در این جلسه، جمعبندی نهایی در خصوص افزایش قیمت خودروها صورت نگرفت و تصمیمگیری به جلسه آینده این کمیته موکول شد.
مبانی تغییرات قیمت مورد تائید کمیته خودرو، بررسی مستنداتی است که تولیدکنندگان ارایه میکنند و کمیته در چارچوب آنالیز هزینه، این اسناد را بررسی و در صورت موافقت، قیمتهای جدید را اعلام میکند. آنچه که در جریان قیمتگذاری مهم است، این است که یک بازه زمانی مشخصی را برای قیمت مدنظر قرار دهیم که در مراحل قیمتگذاری، حتما بهبود کیفیت نیز مدنظر قرار دهیم.
از طرف دیگر، تنظیم بازار نیز برای کمیته مهم است؛ به این معنا که اگر یک تولیدکننده وارد عرصه بازار میشود، توانایی پاسخگویی به بازار را نیز داشته باشد، بنابراین بر مبنای این پیشفرضها و چارچوب آنالیز هزینه، تصمیمگیری صورت میگیرد که این درصد افزایش قیمت البته برای محصولات مختلف متفاوت است و برای خودروهای مختلف، این تفاوتها مدنظر قرار میگیرد؛ چراکه کیفیت و آپشنهای خودروها متفاوت است و همه این ملاحظات در بحث قیمت مدنظر قرار خواهد گرفت.
آنچه مهم است، تاکید بر این مطلب است که مسیر توافقات ما در این جلسات به گونهای باشد که هم تولیدکننده به مسیر تولید خود ادامه دهد و هم به مصرفکننده اجحاف نشود. به عبارت دیگر، مصرفکننده نیز دقیقا پولی را به کالا بدهد که مطلوبیت لازم را داشته باشد.
* جلسات کمیته خودرو مدتی متوقف شده بود یا اینکه حداقل رسانهها خبری نداشتند؛ دلیل این موضوع چه بود؟
- اواخر سال 90، جلسه کمیته برگزار شد، بنابراین از زمانی که خودروسازان، آخرین افزایش قیمت را دریافت کردهاند، مدت زمان زیادی نگذشته است. اجرای این افزایش قیمت نیز در عمل به ابتدای سال 91 موکول شد و اگر اجرای آن را از اول سال بگذاریم، مدت طولانی نیست که این محاسبات انجام شده است. نکته مهم این است که امروز بیشتر تقاضاها از ناحیه نوسانات نرخ ارز و مشکلاتی که برای واردات قطعات خودرو وجود دارد، مطرح میشود؛ لذا با توجه به شرایط حاضر، تصمیم بر افزایش قیمت یا عدم آن خواهیم گرفت.
* هم اکنون دو خودروساز بزرگ یعنی ایرانخودرو و سایپا مجدد درخواست افزایش قیمت داشتهاند؟
- این طور نیست که همزمان همه خودروسازان درخواست افزایش قیمت داشته باشند. با توجه به مستنداتی که خودروساز میتواند ارایه کند و پاسخگوی آنالیز قیمتها باشد، میتواند درخواست خود را به کمیته خودرو ارایه کند و این مختص این دو خودروساز نیست و هر خودروساز دیگری نیز می تواند تقاضای افزایش قیمت داشته باشد. همانطور که خودروسازان جدیدی که به تازگی وارد عرصه خودروسازی شدهاند، نیز تقاضای خود را ارایه دادهاند.
* مشخصا در جلسه چهارشنبه کمیته برای کدام خودروسازان تشکیل جلسه داده بود؟
- خودروسازان مختلفی بودند. تصمیمگیری در مورد برخیها به آینده موکول شد، چراکه نتوانستند مستندات لازم را ارایه کنند و برخی نیز که اطلاعات لازم را ارایه داده بودند، قرار شد در هفته آینده قیمتهایشان نهایی و اعلام شود.
* با توجه به اینکه دولت اعلام کرده است نرخ ارز مرجع از 1226 تومان افزایش پیدا نمیکند، چقدر این درخواست منطقی به نظر میرسد، چراکه همانطور که خودتان هم اشاره کردید، بیشترین تقاضاها بر روی افزایش نرخ ارز مطرح میشود؟
- اولا خودروسازان تا به حال و قبل از اولویتبندی ارز، ارز مرجع دریافت میکردهاند ولی بحث اصلی آنها در مورد افزایش نرخ رسمی ارز تقاضا داشتند که این نرخ از 1050 تومان به 1226 تومان ارتقا یافته است.
علاوه بر آن، بحث واردات به شدت با توجه به به ضریب وابستگی خودرو به واردات قطعات، شرایط سختی را پیش رو دارد؛ چراکه انتقال وجه و تامین ارز و تبدیل آن کار خیلی سختی شده است؛ لذا یکی از اشکالاتی که در بحث قیمتگذاری خودروها وجود دارد، لحاظ کردن همین ملاحظات است که به صورت واقعی باید مستندات لازم از سوی خودروسازان ارایه شود تا بتوان بر اساس آن تائید یا رد افزایش قیمت از سوی کمیته را داشت.
* به موازات این بحث، مصرفکنندگان هم انتظار دارند همانطور که دولت و سازمان حمایت، جلسات کمیته خودرو را برگزار و با افزایش قیمت موافقت میکند^ همانطور هم الزامات کیفی را برای خودروسازان مدنظر قرار دهد که کیفیت را افزایش دهند. آیا در مقابل این موافقتها، الزاماتی برای افزایش کیفیت در نظر گرفته میشود؟ چراکه در عمل، اجرا محسوس نیست.
- کمیته خودرو، پیشفرضهایی را در قیمتگذاری لحاظ میکند. از جمله مهمترین آن، بهبود کیفیت است یا آپشنهای جدیدی که روی خودرو نصب میشود، حتما باید ملاحظات قیمت را نیز مدنظر قرار دهد و البته خوروسازان نیز به این رسیدهاند که باید در جهت افزایش کیفیت گام بردارند.
* هم اکنون در بازار مشاهده می شود قیمتی که از سوی کمیته خودرو مصوب و اعلام میشود، بعضا از سمت نمایندگیهای خودروسازان رعایت نمیشود و یا به عبارت دیگر، نمایندگیها با کاهش عرضه برخی خودروها محدود میشود تا قیمت بر اساس عرضه و تقاضا، افزایش یابد؛ یعنی خودروسازان علاقمند هستند که خودرو را در حاشیه بازار به فروش برسانند. از بعد نظارتی سازمان حمایت چه اقداماتی انجام داده است که اختلاف قیمت حاشیه بازار و درب کارخانه از بین برود.
- تولیدکنندگان خودرو در قبال دریافت مجوز افزایش قیمت، تکلیف تنظیم بازاری هم دارند؛ به این معنا که تولیدکنندهای که امروز به عرصه بازار میآید، حتما باید تعهداتی را در ارتباط با تنظیم بازار محصولی که عرضه میکند، رعایت نماید که از جمله آن، خدمات پس از فروش و ارایه قطعات کافی است، ولی آنچه که امروز شاهدیم، توقف در برخی از خطوط یا کندی تولید به دلیل نرسیدن قطعه است که موجب میشود خودروسازان به تعهدات خود در قبال خودرویی که فروخته میشود، به موقع به تعهدات خود عمل کند تا بازار دچار افزایش قیمت نشود.
به صورت طبیعی، هیچ خودروسازی حق استفاده از حاشیه بازار را ندارد و بر اساس آنالیز هزینههایی که ارایه میدهد، باید عمل کند؛ مگر قیمتهای خودروهای بالای 45 میلیون تومان که مصوبه از قبل وجود دارد که آنها خودشان را با حاشیه بازار تطبیق میدهند.
* یعنی مشمول قیمتگذاری نیستند؟
- آنها خودروهای گران قیمتی هستند که معمولا در گروههای پایین جامعه استفاده نمیشوند.
* آماری دارید که بعد از افزایش نرخ ارز به 1226 تومان، چه تعداد بازرسی از خودروسازان و نمایندگیهای آنها صورت گرفته است؛ چراکه موضوع حاشیه بازار یک موضوعی است که خیلی وقت است که هم رسانهها به آن میپردازند و هم مسئولان از آن اطلاع دارند؛ ولی هنوز اقدام خاصی صورت نگرفته است؟
- از ابتدای اجرای طرح نظارتی هدفمندی یارانهها تاکنون، تعداد بازرسیهای صورت گرفته در ارتباط با لاستیک خودرو، قطعات و خود خودرو، 461 هزار مورد بوده است که منجر به تشکیل 20 هزار پرونده شده است.
*ارزش تخلفات چقدر است؟
- 89 میلیارد ریال.هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
مدیرعامل جدید سایپا معارفه شدمراسم معارفه سعید مدنی به عنوان مدیرعامل جدید سایپا بعد از ظهر امروز برگزار شد.
صنعت - ایسنا نوشت:
در این مراسم که در شرکت سایپا و در سطح هیات مدیره برگزار شد، مدنی رسما به صندلی مدیرعاملی سایپا تکیه زد. پیش از این وی در سمت مدیرعامل پارس خودرو (از شرکت های زیرمجموعه سایپا) فعالیت میکرد.
پیش از ظهر امروز نیز نعمتالله پوستیندوز به عنوان مدیرعامل جدید شرکت ملی صنایع مس جایگزین اردشیر سعدمحمدی در این شرکت شد. قرار است مراسم تودیع وی پس از تعطیلات تابستانی خودروسازان، یکشنبه هفته آینده در این شرکت برگزار شود.
مدنی پیش از انتصاب به سمت مدیرعاملی گروه خودروسازی سایپا سمتهایی همچون مدیرعاملی و قائم مقامی پارس خودرو، ریاست هیات مدیره ایندامین سایپا را در کارنامه داشته است. وی در گذشته عضو هیات مدیره و مدیرعامل شرکت سازه گستر سایپا نیز بوده است.
پوستیندوز نیز که در دوره مدیریت احمد قلعهبانی در سایپا مدیرعامل امداد خودروی سایپا بود، در دوره مدیریت مهرداد بذرپاش به شرکت سایپا یدک منتقل و به عنوان رئیس هیات مدیره این شرکت منصوب شد.
وی در سال 1374 به عنوان مدیر منابع انسانی پارس خودرو و از سال 1380 تا 1385 به سمت مدیر توسعه مدیریت در این شرکت فعالیت داشته است. وی اردیبهشت 1385 مدیرعامل امداد خودرو سایپا و در سال 1389 به مدیرعاملی گروه خودروسازی سایپا منصوب شده بود.
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در گروه خودرويي، رييس پليس راهور كشور گفت: در صورتي كه پرايد تا آخر شهريورماه به كيسه هوا مجهز نشود ديگر شمارهگذاري نخواهد شد.
در اين گروه، رييس انجمن خودروسازان با اشاره به اينكه موافق قيمتگذاري دولتي خودرو نيستيم، گفت: دلايل تخصصي افزايش اخير قيمت محصولات مديران خودرو را از سازمان حمايت بپرسيد، اما افزايش نرخ ارز در اين مساله مؤثر بوده است.
احمد نعمتبخش در گفتوگو با فارس در خصوص افزايش قيمت محصولات شركت مديران خودرو و قيمتگذاري سازمان حمايت و كميته قيمتگذاري اظهار داشت: ما موافق قيمتگذاري نيستيم و معتقديم كه بر اساس مصوبه شوراي اقتصاد خودرو بايد در حاشيه بازار فروخته شود تا دست رانتخواران كوتاه شود.
وي افزود: اگر خودرو در حاشيه بازار به فروش برسد تقاضاي كاذب از بين ميرود و اين در اسفندماه سال گذشته به دولت ثابت شد، زمانيكه اعلام كردند خودروهاي بالاتر از 45 ميليون تومان و كاميون و اتوبوس توسط خودروسازها قيمتگذاري ميشود قيمت ماكسيما از 66 ميليون تومان به 58 ميليون تومان كاهش پيدا كرد.The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
نظر