کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
مشکل شما ها اینه که خلاف روند معامله میزنید
وقتی روند نزولی هست چه اصراری داری بخری ، صبور باشه تا سهم یک الگو الیوتی ، هارمونیک یا کلاسیک درست کنه یا روی ریورس های زمانی قرار بگیره خود به خود بهت سیگنال خرید را میده و ورود پول هوشمند را داخلش خواهی دید
در بورس اونی برنده هست که در زدن معامله صبور باشه ، اونها که عجول بودن چیکار کردن ؟ روی شاخص ۲ میلیون کلی سهم از دولت خریدن، خودرویی ها بخوان رشد شارپ و پایدار کنند روی نمودار بدلیل حجم های بالای معاملات الگوها ی معتبر میسازند که راحت میشه روشون سیگنال های قوی گرفت
خیلی با این حرف ارتباط برقرار میکنم من بزرگترین دشمنم تو بازار عجول بودنمه
بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
مشکل شما ها اینه که خلاف روند معامله میزنید
وقتی روند نزولی هست چه اصراری داری بخری ، صبور باشه تا سهم یک الگو الیوتی ، هارمونیک یا کلاسیک درست کنه یا روی ریورس های زمانی قرار بگیره خود به خود بهت سیگنال خرید را میده و ورود پول هوشمند را داخلش خواهی دید
در بورس اونی برنده هست که در زدن معامله صبور باشه ، اونها که عجول بودن چیکار کردن ؟ روی شاخص ۲ میلیون کلی سهم از دولت خریدن، خودرویی ها بخوان رشد شارپ و پایدار کنند روی نمودار بدلیل حجم های بالای معاملات الگوها ی معتبر میسازند که راحت میشه روشون سیگنال های قوی گرفت
درود
عالی بود /:.wubsmiley.:/
بعضی ها با کدال معامله میکنند
جایی واسه رفتن ندارن..... از نظر من سیگنال فروشن....
اگر جو بازار خیلی خیلی مثبت بشه احتمال داره فیک بشکونه تا 220 بیاد بالا ولی چند روز بعدش در اصلاح بازار برگرده دوباره زیر 200
(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
دوست عزیز سهم تا زمانی که ۲۰۳ تومن رو با حجم بالا نشکنه بازیت میده تا ۱۷۵ تومن هم جای افت داره و هیچ مشکلی نیست بنظرم بهتره فقط به این ۲ عدد توجه کنی و بقیه اعداد رو بیخیال بشی وگرنه بازی میخوری
بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
شاخص فرغون با مقاومت 209 هزار واحد مشکل داره الان در تایم فریم یک ساعته داره تشکیل الگوی W میزنه در صورت فشار ورود پول و خرید حقوقی در مثبت 3 درصد در روز میتونه از این مقاومت عبور کنه برای تکمیل الگوی صعودی لازمه 2000 هزار واحد دیگه منفی بشه
هدف بعدی 250 هزار واحد هست که بعبارت دیگر از همین جا نمادهای شاخص ساز فرغونی باید 25 درصد دیگه رشد کنند
و این بود انشای من
نظر