سایپا (خساپا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آخرین سامورایی !
    ستاره‌دار(3)
    • Jan 2022
    • 2538

پاسخ : سایپا (خساپا)

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
    37تومان زیان در 9ماهه شاهکار جدید خساپا !
    6ماهه 149ریال زیان ساخته بوده که در پاییز که افزایش نرخ گرفته اند بالای 20تومان زیان ساخته!!!
    نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• MNB1984
      عضو فعال
      • Jan 2020
      • 376

زیان انباشته خودرو رقم ۳۹۰۰۰میلیارد تومن!
      زیان انباشته سایپا ۲۳۰۰۰ میلیارد تومن!
      حقوق ماکلکانه خودرو ۸۵۰۰ میلیارد بدهکاره!یعنی اگه همین الان کل ایرانخودرو رو بفروشن و بدهی ها رو پاس کنند بازهم سهامداران باید ۸۵۰۰ میلیارد تومن بدن به طلب کارها!این قلم برای سایپا ۲۲۰۰ میلیارد تومن هست!
      حال برای مقایسه بوعلی بالغ بر ۳۵۰۰ میلیارد سود انباشنه داره و ۳۶۰۰۰ میلیارد تومن حقوق مالکانه داره یعنی اگه همین الان کل پتروشیمی بوعلی رو بفروشن و بدهی هارو صاف کنند نفری ۱۲۰۰۰ هزار تومن به ازای سهم به سهامدارا خواهد رسید!
      اگر کسی گفت سهم بنبادی چیه شما بوعلی رو مثال بزنید!!!

نظر

• shabah
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 764

در اصل توسط MNB1984 پست شده است View Post
        حقوق ماکلکانه خودرو ۸۵۰۰ میلیارد بدهکاره!یعنی اگه همین الان کل ایرانخودرو رو بفروشن و بدهی ها رو پاس کنند بازهم سهامداران باید ۸۵۰۰ میلیارد تومن بدن به طلب کارها!این قلم برای سایپا ۲۲۰۰ میلیارد تومن هست!
        حال برای مقایسه بوعلی بالغ بر ۳۵۰۰ میلیارد سود انباشنه داره و ۳۶۰۰۰ میلیارد تومن حقوق مالکانه داره یعنی اگه همین الان کل پتروشیمی بوعلی رو بفروشن و بدهی هارو صاف کنند نفری ۱۲۰۰۰ هزار تومن به ازای سهم به سهامدارا خواهد رسید!
        الان بهرام چاخان میاد میگه بوعلی حباب داره و خودرو فاقد حبابه

تعریف حباب جا بجا شده. وقتی تعریف تحلیلگر با بوقچی و نقاش عوض بشه همین اتفاقها میافته

نظر

• MNB1984
          عضو فعال
          • Jan 2020
          • 376

در اصل توسط shabah پست شده است View Post

تعریف حباب جا بجا شده. وقتی تعریف تحلیلگر با بوقچی و نقاش عوض بشه همین اتفاقها میافته
          تکیلا خان اول فکر میکردم بعضیها واقعا چیزهایی بارشون هست ولی یک سریا یک دروغ میگن و خودشون همون دروغ رو به عنوان یک حقیقت عینی میپذیرن.مهم نیست ماها چی میگیم تنها چیزی که مهمه رقم اون سبد کارگزاریه بقیه ش حرف مفته!
          وگرنه من هن امسال میتونم بگم چند صد درصد سود کردم ولی خب سبدم که بهم دروغ نمیگه که گند زدم!

نظر

• دودو
            ستاره دار(3)
            • May 2020
            • 1280

اینهایی که روی توهم و خیال و یا با نقاشیهای مضحک بوقچیهای بدنام به جهت موج سواری این لگن سازهای فشل را با این گزارش‌های مشعشع میخرند و ضرر میکنند واقعا ضرر و زیان نوش جونشون
            ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
            ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• shabah
              عضو فعال
              • Jan 2022
              • 764

تکیلا خان اول فکر میکردم بعضیها واقعا چیزهایی بارشون هست ولی یک سریا یک دروغ میگن و خودشون همون دروغ رو به عنوان یک حقیقت عینی میپذیرن.مهم نیست ماها چی میگیم تنها چیزی که مهمه رقم اون سبد کارگزاریه بقیه ش حرف مفته!
              وگرنه من هن امسال میتونم بگم چند صد درصد سود کردم ولی خب سبدم که بهم دروغ نمیگه که گند زدم!
              من خودم به یه نتیجه ای رسیدم و اینکه باید خودم رو نقد کنم. تو بورس کسی که تحمل نقد خودش رو نداشته باشه کارش تمومه. موقعی که اشتباه کردیم دو راه داریم. یا بیاییم این اشتباه رو انکار کنیم و گردن حقوقی و دشمن فرضی بندازیم و یا بیاییم اول اشتباه رو قبول کنیم و سعی کنیم دلایلش رو استخراج کنیم و دیگه تکرار نکنیم.

مغرور شدن بزرگترین اشتباه یه معامله گر میتونه باشه. غرور مساوی شکست هست.

من خودم شاراک با میانگین پایین داشتم. امسال تو سود خیلی خوبی بودم و با اینکه همیشه خودم رو نقد میکنم باز اشتباه کردم. با اینکه میتونستم 5400 مقداری بفروشم و پایین بخرم ولی بخاطر سوء گیری فکری و غرور نفروختم. بجای من وسکاب اومد 15 میلیون سهم رو خالی کرد! فرداش نشستم اشتباهم رو قبول کردم و سعی کردم دوباره این اشتباه رو نکنم.

یعد از نزدیک 20 سال که تو بورس هستم تو یه جمله که برای خودم همیشه تکرار میکنم میتونم بگم بزرگترین هنر معامله گر اینه که سوءگیری فکری نداشته باشه و به خودش دروغ نگه و دائم در حال بازرسی و نقد کارهای خودش باشه. کار خیلی سختی هم هست چون بر خلاف ذات طبیعی مغز هست.

یکی از کارکردهای مغز انسان اینه که با تکرار مغز بطور طبیعی کم کم حتی دروغ تکرار شده رو باور میکنه. حتی کار بجایی میرسه که خود گوینده دروغ هم باورش میشه! مغز به تکرار اهمیت بالایی میده. یه شمشیر دولبه هست.

نظر

• شاخص بورس جعلی است
                عضو فعال
                • Jan 2022
                • 409

امروز آخرین روز قبل از مجمع فوق العاده دو روز آینده و افزایش سرمایه ۵۰ درصدی سرمایه گذاری سایپا ( از سود انباشته و از 1.06 به 1.6 هزار میلیارد تومان) است .

نظر

• بهرام نامدار
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 9392

خوب فروخت , 5 همت ...
                  .

نظر

• بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

✴️ امضای تفاهم‌نامه همکاری بین گروه سایپا و بانک ملت

تامین نقدینگی لازم برای افرایش تولید و تکمیل خودروهای تولیدی

✴️ تفاهم نامه مدیران عامل سایپا و بانک تجارت :

افزایش سقف تعاملات و تسهیلات بانک تجارت به گروه سایپا

سامانه جامع بانک تجارت باعث کاهش هزینه‌های تولید می‌شود

با هدف تامین نقدینگی لازم برای تکمیل هرچه سریعتر خودروهای ناقص گروه سایپا و پاسخ به معوقات زنجیره تامین سایپا، ‌تفاهم نامه سه جانبه ای بین شرکت های سایپا، سازه گستر سایپا و بانک ملت امضا شد.

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی سایپا ، در جلسه امضای این تفاهم نامه مشترک، محمدعلی تیموری، مدیر عامل گروه خودروسازی سایپا و رضا دولت آبادی، مدیرعامل بانک ملت و مدیران ارشد دو مجموعه، پیرامون راه های افزایش همکاری و تعامل بیشتر دو مجموعه گفت وگو و تبادل نظر کردند.

در این تفاهم نامه همکاری طرفین در حوزه های بانکی، تامین سرمایه، صرافی و موارد بیمه ای مطرح شد و در گام نخست، به منظور بهره مندی از منابع مالی بانک ملت در بازپرداخت مطالبات زنجیره تامین گروه خودروسازی سایپا، تفاهم نامه سه جانبه ای به امضا رسید.

بر اساس این تفاهم نامه، سازه گستر سایپا موظف شد تا سقف هزار و 500 میلیارد تومان و بر اساس مطالبات 120روزه شرکت های زنجیره تامین و قطعه سازان همکار گروه سایپا، با معرفی شرکت های قطعه ساز به صورت مستقیم، از این تسهیلات استفاده کند. تمامی مبلغ مورد تفاهم به صورت مستقیم به حساب شرکت های قطعه ساز و زنجیره تامین گروه سایپا پرداخت خواهد شد.

گفتنی است، یکی از برنامه های اصلی تیم جدید مدیریتی گروه سایپا، تکمیل خودروهای ناقص و کاهش هر چه سریع تر خودروهای کف پارکینگ در راستای تاکید وزیر محترم صنعت، معدن و تجارت است.

کد خبر: 1188167

۱۴۰۰/۱۱/۰۶

۱۲:۴۹:۱۸
                    The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

تا این لحظه بالای 648 میلیون صف خرید ...

کجایند آنهایی که مدام خودرویی ها را می کوبند ؟

نظر

• محمدرض
                        عضو فعال
                        • May 2019
                        • 392

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                        تا این لحظه بالای 648 میلیون صف خرید ...

کجایند آنهایی که مدام خودرویی ها را می کوبند ؟
                        سلام بابك خان فعلا جايي نرفته كري ميخوني بگذار يه نفسي بكشه واقعا اين گروه سهامداراشو بيچاره كرد./:.yead.:/

نظر

• بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

در اصل توسط محمدرض پست شده است View Post
                          سلام بابك خان فعلا جايي نرفته كري ميخوني بگذار يه نفسي بكشه واقعا اين گروه سهامداراشو بيچاره كرد./:.yead.:/
                          با سلام

من خودم خرید میلیونی سنگین رو خودرو در 1809 ریال در تاریخ 1400/11/05 در چندین سبدم دارم ...

برای من قرار نیست خیلی هم جایی بروند ...

همین امروز هم تو صف خرید بفروشم ، برایم عالیه ...

منتها با این صف خرید ، قطعا فردا هم صف خرید خواهد بود ...

واقعا " صف خرید بالای 600 میلیونی سایپا را می خواهند بدهند ؟

اگر صف سایپا رو کامل دادند و دوباره صف نشد ... ما هم 50 درصد سهاممان را می فروشیم ...

نظر

• بهرام نامدار
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 9392

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
                            عرض کردم جوک می گویی ...

اصل جوک جایی بود که
                            غولهای خودرویی خاور میانه را با فاذر مقایسه کردی و کرمان ...!!
                            یک تایمی خساپا 30درصد بالاتر از خبهمن بود وعرض شد این گپ پرخواهد شد ودیدیم که سهم پایین تر هم رفت

حال کلا جشم انداز بازار تغییر کرده وشاهد یکی از سنگین ترین ریزش ها دربین گروه های مختلف بودیم

در شرایطی که بازار فاذر 80- کرمان 90 -خپارس 95و بکهنوج زیر100 و بسیاری ازنمادها حول وحش100 تومن را درگروه های مختلف میبینه

طبیعی هست فشار فروش دراین سهم نیز به واسطه عدم تغییرات بنیادی تشدید بشه

تازمانی که تحولی در بنیاد وسوددهی لیدرین این گروه اتفاق نیفته ... در بلندمدت چراغ راه سهم مشخص هست و گپ فعلی با خپارس هم پرخواهد شد!

درسال های قبل بحث تجدید دارایی محرک این صنعت بود و در برهه ای رشدهای جذابی زدند ... اما درادامه تنها تغییرات بنیادی میتونه روند گروه را تغییر بده که در سال جاری بسیار بعید هست

پی نوشت: درکوتاه مدت احتمالا نوسانات مثبت به مانند ماه های احیر وجود داره ...صرفا چشم انداز کلی بیان شد

صرفا نظر شخصی...
                            درود ...

آن خط قرمز عریضی که رسم کرده اید
                            حدود 20 تومان ارتفاع دارد ...

تایم بلند مدت خط های عریض , خطای بالایی دارند ...

جوک می گویی برادر ...

خبهمن p/s بالایی دارد و بیشتر سرمایه گذاری است تا خودرویی ...

قیاس خبهمن با سایپا و ایران خودرو از اساس
                            اشتباه است ...

گروه بایدنی بورس 2 بال پرواز دارد :

1. آزادسازی قیمت

2 . امضای برجام
                            37تومان زیان در 9ماهه شاهکار جدید خساپا !
                            در اصل توسط مات و مبهوت پست شده است View Post
                            6ماهه 149ریال زیان ساخته بوده که در پاییز که افزایش نرخ گرفته اند بالای 20تومان زیان ساخته!!!
                            در اصل توسط shabah پست شده است View Post

در اصل توسط دودو پست شده است View Post
                            اینهایی که روی توهم و خیال و یا با نقاشیهای مضحک بوقچیهای بدنام به جهت موج سواری این لگن سازهای فشل را با این گزارش‌های مشعشع میخرند و ضرر میکنند واقعا ضرر و زیان نوش جونشون

ثابت شد که باید به تحلیلگران تکنیکال , زمان بدهیم ...

ملاحظه فرمودید گروه خودرو و مشخصا سایپا لیدر بلامنازع بازار شده است ...

................................

جالبه تمام کاربران منتقد
                            یک نقطه ی اشتراک دارند ...!!

.

نظر

• bourse
                              عضو فعال
                              • Sep 2011
                              • 1346

احتمال صف خرید تا آخر وقت

نظر

• bourse
                                عضو فعال
                                • Sep 2011
                                • 1346

واسه شکستن صف ورنا وساپا و خگستر شیر فلکه را روی خودرو و خساپا باز کردن و موفق هم شدن حجم خوبی خگستر جم کنن . امروز یه پله خساپا خرید کردم و فردا پله دوم وارد میشم

نظر

در حال کار...
                                X