سایپا (خساپا)
Collapse
X
-
پاسخ : سایپا (خساپا)
در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Postچه رنج مثبتی زدن رو خساپا.
پیرو اخبار منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر وضعیت گزارش ارشگذاری سهام شرکت پارس خودرو به استحضار می رساند فرآیند ارزشگذاری سهام این شرکت از طریق شرکت تامین سرمایه در حال انجام بوده و به محض نهایی شدن جهت تایید و بازگشایی نماد ، به شرکت فرابورس ایران ارسال خواهد شد
نظر
-
باید مثبت شه با اینکه خپارس داره میده منفی/:.nono.:/
خکاوه هم داره میده به خزامیا
خودم پول ندارم وگرنه منفی میزدیم توگوششبهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی
نظر
-
-
نقل از سهامیاب
اون قسمت قرمز رنگ علت اصلی مافیای خودرو با عرضه در بورس کالاست که هر بار از زبان یکیشون بیان میشه.
فایل پیوست 7094
نظر
-
همانطور که دولتهای قبلی سهام حودرویی را واگذار نکردند این دولت هم نخواهد کرد چرا که گذشتن از دهها هزار میلیارد پول باد اورده از جیب مردم خیلی سخت است ولی تقصیر را گردن شورای حماقت میاندازندکه مثلا کی بود کی بود ما نبودیم.شورا خودش زیر مجموعه ریاست جمهوریه مگه بدون اجازه جرات میکنه بیانیه مخالف دولت صادر کنه فقط مثل همیشه این وسط مردم و سهامداران خرد شدیدا متضرر میشوند.ایران خودرو و سایپا در یک دهه قبل بالای 100 تومن سود سهام تقسیم میکردندچرا چون انموفع شورای رفاقت نبود ...
نظر
-
در اصل توسط behruzzz پست شده است View Postافشاء الف : ملک کفش ملی یک هزار و پانصد و پنجاه میلیارد تومن فروش رفت
خدایی هر چی مدیر عامل و مدیر دارن باید گردن زده شوند!!!
ملک میفروشه 1500 میلیارد تومان و 2000 میلیارد تومن ارزشش رو از دست میده
دزدی در روز روشن!!!!
نظر
-
نظر
-
-
در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
وضعیت فعلی بیشتر شبیه ۲۹/۳/۱۴۰۱ و ۱۷/۷/۱۴۰۰ هست ( حتی mfi ) تا ۹/۵/۱۴۰۱ و ۹/۸/۱۴۰۰ .
نظر
-
در اصل توسط محمدرض پست شده است View Postسلام امکانش هست نمودارشو بگذارید.
در اصل توسط behruzzz پست شده است View Postوضعیت فعلی بیشتر شبیه ۲۹/۳/۱۴۰۱ و ۱۷/۷/۱۴۰۰ هست ( حتی mfi ) تا ۹/۵/۱۴۰۱ و ۹/۸/۱۴۰۰ .
با حجمی که داره میخوره اندیکاتور MFI هم داره همراه میشه.
البته بگم من خودم خیلی اعتقادی به اندیکاتور ندارم! صرفا دنبال یه الگو میگشتم دیدم احتمالا میشه به تکرار رفتار گذشته امیدوار بود.
نظر
نظر