من شش ماه پیش گفتم خودروییها طلا هستند و حالا دارند الماس میشند.
سایپا (خساپا)
Collapse
X
-
-
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postگروه خودرویی را چرا عرضه نمیکنند . اینطور پیش برود از گین بازار عقب میافتیم
جایی برای نگرانی در سهم های ارزنده نیست.[SIZE=5][COLOR=#000000]qh[/COLOR][COLOR=#0000ff]aa[/COLOR][COLOR=#ffffff]s[/COLOR][COLOR=#008000]e[/COLOR][COLOR=#ff0000]d[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
-
اگر در چند روز اينده در نيويورک توافقي صورت بگيرد شوک کاهش قيمت خوبي را در بازار ارز شاهد خواهيم بود.
عده اي ممکنه سکته کنند.
مثل پايان يافتن جنگ تحميلي و پذيرفتن قطعنامه 598 سازمان ملل.انوقت دلار نصف شد .
دوست دارم تا 2000تومان قيمت دلارافت کنه.
ولي بازار به دوست داشتن يا نداشتن من و ما نيست ببينيم عرضه و تقاضاي بازار ارز چه کار خواهد کرد.
تا جمعه منتظر مي مانيم.
فردا اخرين فرصت خريد در خودروايها-بانکها-تجهيزات و مهندسي-برقي-رايانه و کامپيوتر-و............هست.
نظر
-
حفظ و نگهداري گروه بانک-خودرو-اي تي و پالايشگاه و پترو
.................................................. ....................
استاد نادرعلي مي گويد.
--------------------------------------------------------------------------------
Kazem Naderali نمودار بانکیها و صنعت ای تی و خودرو و برخی تک سهام 1-2ساله رشد خوبی نشون میده همین اخابر-همراه-سینا-سایر بانکیا-رتاپ-رکیش و...6ماهه100%میتونند گین بدند
.................................................. .................................................
ديشب وقتي تو اخبار ديدم اقاي اولاند دست اقاي روحاني را بگرمي فشرد به لغو تحريم خودرو و رنوي فرانسه بسيار اميدوار شدم.
لغو تحريم بانکها و سويفت و محصولات پتروشيمي و پالايشگاه و ............حتمي خواهد بود.
شايد هفته ديگر از لغو تحريم صنعت خودرو خبري بياد.
انشالله
نظر
-
با کاهش قیمت دلار به زیر 3100 تومان رالی صعودی خودرو از روز شنبه ادامه پیدا میکند . نیم ساعت اول بازار فرصت خرید گروه خودرو رو از دست ندهید
نظر
-
................باتوجه به صحبتهای بسیار متفاوت و دلگرم کننده روحانی و ظریف در نشست دیشب سازمان ملل از فردا گروه خودرو سبز خواهند شد و صفهای خرید سنگین و چند برابر خواهند داشت تارگت کوتاه مدت گروه خودرو تا آخر هفته به شرح زیر است :
ایران خودرو 270
سایپا 230
خاور 140
زامیاد 160
خپارس 170
ختراک 180
خبهمن 250
نظر
-
تکنیکال خساپا
منحنی قیمت سایپا را در فاصله زمانی 6 مرداد تا 6 مهر 1392مشاهده می کنید. نمودار در تایم روزانه رسم شده است. تا وقتی که منحنی پایین تر از 1850 ریال روز را به پایان نبرده است، کاهش منحنی را به منزله بازگشت جزئی در مسیر صعودی تلقی می کنیم و همچنان انتظار صعود بیشتر را داریم. پس انتظار می رود منحنی تا 2400 ریال افزایش پیدا کند. کاهش روز گذشته منحنی هم عکس العملی به مقاومت تجمعی 2000 ریال بوده است. البته در صورت تداوم کاهش در صورتی که منحنی تا محدوده 1700 ریال الی 1750 ریال کاهش یابد الگوی کنج را تکمیل می کند و می توان مجدد به صعود تا 2500 ریال امیدوار بود. اگر منحنی تا بیش از 1500 ریال سقوط کند انتظار صعود از بین می رود و واگرایی تشکیل شده آینده منحنی را نزولی می بیند.
فایل های ضمیمه شده
نظر
نظر