ماشين سازي نيرومحركه ( تمحركه )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تنها
    عضو فعال
    • Dec 2012
    • 1109

پاسخ : ماشين سازي نيرومحركه ( تمحركه )

درود بر شرف اون خریداری که با گذاشتن اوردر یک میلیون سهمی هر روز جلوی نوسانگیری سفته بازها رو گرفته

280,176 2,310
    1 7,000 2,301
    22 1,008,058 2,300

نظر

• تنها
      عضو فعال
      • Dec 2012
      • 1109

تو 10روز گذشته 10میلیون سهم معامله شده حدود 30درصد

سهم خشکه خشکه برا یک رشد شارپی

قدرت خریدار فروشنده ها پودر کرد و 2میلیون دستور خرید بی پاسخ ماند

فکر کنم سهامدار تمحرکه فقط من باشم اینجا /:.grlim:./

نظر

• تنها
        عضو فعال
        • Dec 2012
        • 1109

اون اودر خرید سنگین رو 2305 ریال گذاشته بود 1/200/000سهم همون شخصی حقیقی هست که تو 4روز گذشته وارد سهم شده و الان 3/5درصد سهم داره با توجه به اینکه این شخص حقیقی از 204تومن با خرید 550هزار سهم وارد سهم شده و امروز هم 245000سهم رو 2305 ریال خریده خوشبختانه هر روز خریدار سهم بوده و همچنین هر روز با اوردر سنگین خرید تو صفر تابلو مانع از ریرش سهم و همچنین نوسانگیری سفته بازها میشه

واقعا درود بر شرفش چون عملکرد ایشان واقعا سالم -پاک و ستودنی هست :x

نظر

• تنها
          عضو فعال
          • Dec 2012
          • 1109

از سهم بدشت توسط خریدارها حمایت میشه با گذاشتن سنگین دستورهای خرید

حالا برام سواله ایا خبری تو شرکت هست که اینجوری خرید میکنن که ما بیخریم

اگه بحث سفته بازی هم باشه که طرف صف خرید صوری درست میکنه یکدفعه میده به صف میره نه اینکه رو 2درصد منفی 2میلیون دستور خرید بچینه تو سیستم

خیلی دوست دارم بدونم این خریدار کیه ...........

نظر

• m.rahmani
            عضو عادی
            • Aug 2013
            • 181

تمحركه از اون سهامهائي است كه بعد از اعلام توافق خواهد تركيد... حالا يا با اعلام قرارداد يا با اعلام افزايش سرمايه سنگين

نظر

• تنها
              عضو فعال
              • Dec 2012
              • 1109

متاسفانه نتونستم شخص حقیقی خریدار که که سنگین میخره پیدا کنم متاسفانه شرکت هم همکاری نمیکنه

یک نکته احتمالا شرکت یک رکب به سهامدارا بزنه پیش 94 رو زیان اعلام کنه ولی اخر اسفند و اول فروردین مناقصه ها و قرداد هایی جدید تو کدال اعلام میکنه حدود 5مناقصه هست که هر 5تا خودرویی هست.........

جالب اینکه این شخصی که میخره اصلا سفته باز نیست و قصد خرید داره وگرنه مثل گروه مولیبدن از 220 سهم صف خرید میکرد و هر روز تو سایتها تبلیغ میکرد و سهم بعد 30درصد رشد در عرض یک هفته عرضه میکردن

نظر

• siadati
                عضو جدید
                • Mar 2013
                • 14

سلام چه اهمیتی داره که چه کسی داره میخره؟؟؟؟

نظر

• تنها
                  عضو فعال
                  • Dec 2012
                  • 1109

با توجه به معاملات امروز پیش بینی میکنم فردا در قیمت 232.7ریال صف خرید بشه ..................

نظر

• تنها
                    عضو فعال
                    • Dec 2012
                    • 1109

در اصل توسط تنها پست شده است View Post
                    با توجه به معاملات امروز پیش بینی میکنم فردا در قیمت 232.7ریال صف خرید بشه ..................

پیش بینی ما متاسفانه درست از اب درنیومد ولی به اینده سهم مطمین هستم و 220تومن رو کف محکمی برا سهم میدونم

تمحرکه ارزانترین سهم بورسی موجود میباشد

همین ایده باعث شد پارسال من تو کسرام هم سود خوبی کنم در حالی که همه وحشتناک زیان سنگینی کردن تو سهام شرکتهای دیگر

آخرین ویرایش توسط تنها؛ 2015/02/23, 15:55.

نظر

• تنها
                      عضو فعال
                      • Dec 2012
                      • 1109

تمحرکه برا تعدیل منفی بسته شد

به احتمال قوی پیش بینی 94 رو 29-30تومن زیان اعلام میکنه بدون اعلام قرداد های جدید

و مناقصه و قرداد های جدید رو اخر همین ماه یا بعد تعطیلات نوروز اعلام میکنه حدود 5قرداد جدید هست که همشون خودرویی هست

البته این کار شرکت غیر اخلاقی هست ولی خوده شرکت میگه این رویه همه ساله ما هست

با اینکه میدونستم سهم برا 94 موقتی تعدیل منفی داره ولی حتی یک سهم هم نفروختم و در صورت پایین باز شدن اضافه خواهم کرد

پیشنهاد میکنم دوستانی که گزارش اولیه دیدن به هیچ وجه نگران نشن سهم بازیگر پاک و سالمی واردش شده است که از سهم شما حمایت خواهد کرد

نظر

• negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35714

اولین پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1394/12/29 (حسابرسی نشده)

به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت ماشين سازي نيرو محرکه طی نامه شماره مورخ 1393/12/14 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال منتهی به 1394/12/29 با سرمایه 32,500 میلیون ریال مبلغ (326) ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.

افزایش 372 درصدی زیان پیش بینی سده برای سال مالی 94 نسبت به 93

سایر اطلاعات:

1. شرکت پيش بيني زيان هر سهم سال مالي 93 را در تاريخ هاي 06/12/92 ، 21/12/92 (حسابرسي شده) ،30/04/93 و 27/07/93 و 03/09/93(حسابرسي شده) و 04/11/93 مبلغ (69) ريال اعلام نموده است.

2. شرکت پيش بيني زيان هر سهم سال مالي 94 را براي اولين بار به مبلغ (326) ريال عنوان نموده است، شايان ذکر است شرکت " عدم دريافت سفارش کار تا تاريخ تهيه گزارش" را عمده دليل تعديل اطلاعات پيش بيني سال 94 نسبت به سال 93 اعلام نموده است.

نظر

• "heydar"
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 7493

سود ناخالص ماهی زیر 7 میلیون تومانه....درشو ببندند سنگین ترند

نظر

• mey
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 4440

اونی که سنگین میخره....از مدیرای بانک صادرات مشهده........به گفته مهرداد دادا...
                            پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• siadati
                              عضو جدید
                              • Mar 2013
                              • 14

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                              اولین پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1394/12/29 (حسابرسی نشده)

به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت ماشين سازي نيرو محرکه طی نامه شماره مورخ 1393/12/14 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال منتهی به 1394/12/29 با سرمایه 32,500 میلیون ریال مبلغ (326) ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.

افزایش 372 درصدی زیان پیش بینی سده برای سال مالی 94 نسبت به 93

سایر اطلاعات:

1. شرکت پيش بيني زيان هر سهم سال مالي 93 را در تاريخ هاي 06/12/92 ، 21/12/92 (حسابرسي شده) ،30/04/93 و 27/07/93 و 03/09/93(حسابرسي شده) و 04/11/93 مبلغ (69) ريال اعلام نموده است.

2. شرکت پيش بيني زيان هر سهم سال مالي 94 را براي اولين بار به مبلغ (326) ريال عنوان نموده است، شايان ذکر است شرکت " عدم دريافت سفارش کار تا تاريخ تهيه گزارش" را عمده دليل تعديل اطلاعات پيش بيني سال 94 نسبت به سال 93 اعلام نموده است.
                              متاسفانه نتونستم شخص حقیقی خریدار که که سنگین میخره پیدا کنم متاسفانه شرکت هم همکاری نمیکنه

یک نکته احتمالا شرکت یک رکب به سهامدارا بزنه پیش 94 رو زیان اعلام کنه ولی اخر اسفند و اول فروردین مناقصه ها و قرداد هایی جدید تو کدال اعلام میکنه حدود 5مناقصه هست که هر 5تا خودرویی هست.........

جالب اینکه این شخصی که میخره اصلا سفته باز نیست و قصد خرید داره وگرنه مثل گروه مولیبدن از 220 سهم صف خرید میکرد و هر روز تو سایتها تبلیغ میکرد و سهم بعد 30درصد رشد در عرض یک هفته عرضه میکردن
                              در اصل توسط mey پست شده است View Post

نظر

• تنها
                                عضو فعال
                                • Dec 2012
                                • 1109

تمحرکه برا تعدیل منفی بسته شد

به احتمال قوی پیش بینی 94 رو 29-30تومن زیان اعلام میکنه بدون اعلام قرداد های جدید

و مناقصه و قرداد های جدید رو اخر همین ماه یا بعد تعطیلات نوروز اعلام میکنه حدود 5قرداد جدید هست که همشون خودرویی هست

البته این کار شرکت غیر اخلاقی هست ولی خوده شرکت میگه این رویه همه ساله ما هست

با اینکه میدونستم سهم برا 94 موقتی تعدیل منفی داره ولی حتی یک سهم هم نفروختم و در صورت پایین باز شدن اضافه خواهم کرد

پیشنهاد میکنم دوستانی که گزارش اولیه دیدن به هیچ وجه نگران نشن سهم بازیگر پاک و سالمی واردش شده است که از سهم شما حمایت خواهد کرد

پيش گزيده

همان طور که گفتم با اینکه میدونستم شرکت تعدیل منفی داره و 30تومن زیان اعلام میکنه ولی یک عدد سهم هم خدا شاهده نفروختم چون میدونم 5تا مناقصه برنده شده که فروردین ماه اعلام میکنه باور نمیکنین زنگ بزنین شرکت زامیاد و سایپا دیزل 3تا از قرداد ها با این شرکتها بسته شده

نگران سهم نباشین این سهم خیلی کوچیک هست و کسی جرات فروش زیر 200 نداره چون میدونه سریع برمیگرده به قیمت اولش البته شایدم اصلا زیر 220 باز نشه

من فقط میدونم اون سهامدار 5درصدی حسابی خریداره از بچهای اورمیه هم هست به اسم اقای ر.ض و چند میلیون سهم دیگه میخواد جمع کنه

نظر

در حال کار...
                                X