کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
موضوع: پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه
با عنایت به جزء "ب" ماده 13 دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان (مصوب 1386/05/03 هیئت مدیرة سازمان بورس و اوراق بهادار) به پیوست گزارش توجیهی هیئت مدیرة به منظور پیشنهادافزایش سرمایه از مبلغ 32,500,000,000 ریال به مبلغ 121,843,000,000 ریال از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها به منظور اصلاح ساختار مالي که در تاریخ 1394/10/06 به تصویب هیئت مدیره رسیده و جهت اظهارنظر به حسابرس و بازرس قانونی ارسال شده، ارائه می گردد.اظهارنظر بازرس قانونی نسبت به گزارش مذکور متعاقبا اطلاع رسانی می گردد.
بدیهی است انجام افزایش سرمایة یادشده منوط به موافقت سازمان بورس و اوراق بهادار و تصویب مجمع عمومی فوق العاده می باشد.
تو تمحرکه متاسفانه سهم نمیشه تحلیل کرد چون چون شرکت پیمانکاری هست و با یک قرار داد سوداوری شرکت به شدت افزایش پیدا میکنه ولی مطمین هستم سهم تو این قیمتها گیر بیاد ارزش خرید دارد و حداقل کسانی میشناسم که یکیش خودم یکی دو میلیون خریدار سهم هستن
جناب تنها...حال میکنیا...کل بازار قرمزه... مبنای سهمو نمیدن....مبارک باشه
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
وهور با بنیاد خوب بعد از سه روز نزدیک قیمت اولیه اش معامله می شود بازار گله ای یعنی همین،،، چقدر خوب و آرام عده ای جمع می کنند اگر سهامدار عمده عرضه ای نداشته باشد حجم عرضه اولیه،،احتمالا امروز بطور کامل جمع می شود. هر چند خریداران عجله ندارند و ترجبح می دهند پایین تر بخرند
سهامدار عمده که فروشنده نیست چون کرسی هیت مدیرش با فروش در خطر میفته
فکر این روزا خیلی وقت بود میکردم روزی که ملت میلیونی رو منفی میفروختن و با خودم میگفتم روزی برسه لنگ پر کردن حجم مبنا باشیم
دیگه شک ندارم تمحرکه پدیده امسال بورس خواهد شد انشالله
الان خیلی از شرکتها در حسرت برا پذیرش تو بورس هستن تا از معافیت های مالیاتیش استفاده کنن اونم 20%
بهره مندي از معافيت مالياتي شرکتهاي پذيرفته شدهدر بورس / فرابورسبر اساس لايحه توسعه ابزارها و نهادهايمالي جديد ، شرکتهاي پذيرش شده در فرابورس ايران تا 10 درصد و شرکتهاي پذيرش شده در بورس تهران تا 20 درصد از ماليات بر در آمد مشمول تخفيف خواهند شد؛
بهره گيري از امکان وثيقه گذاري سهام و اخذ ساده ترتسهيلات بانکيبا توجه به اينکه هم اکنون بانکها فقطسهام شرکتهاي بورسي را به عنوان وثيقه براي ارائه تسهيلات قبول مي کنند ،پس ازپذيرش سهام شرکتها در بورس / فرابورس، امکان وثيقه گذاري سهام و اخذ تسهيلات برروي سهام شرکت های پذیرفته شده در این بازار هم امكانپذير می شود. چون با پذيرش سهام شرکت دربورس / فرابورس ، يک مرجع رسمي بر انجاممعاملات شرکت نظارت دارد و قیمت سهام در شرایط عادلانه عرضه و تقاضا تعیین می شود،لذا سیستم بانکی با شرایط ساده تری اقدام به وثیقه گرفتن سهام شرکت می کند. زیرادر صورت وثيقه شدن سهام، امکان انجام معامله بر روي آن وجود ندارد و ارزش گذاریسهام وثیقه شده از سوی یک مرجع رسمی صورت گرفته است.
تمحرکه را در واچ لیست داریم بدون عحله تا اگر اصلاح کند ورود کنیم اگر اصلاح نکند مبارک سهامداراش باشه
بنظر من تو این بازار خونین تمحرکه که حجم مبناش رو پر نمیکنه احتمالا خبرای پشتش هست فقط بحث افزایش سرمایه نمیتونه این سهم اینقدر محکم به صف خرید چسبنده باشه
با این سهم سهامداری کنین و اگه عرضه شد بخرین
کافیه فقط چندتا مناقصه برنده شه و تو مجمع اعلام شه بعد مجمع 50% بالاتر باز میشه
موضوع: آگهی دعوت به مجمع عمومی عادی سالیانه برای سال (دوره) مالی منتهی به 1394/12/29
الف- زمان و محل برگزاری مجمع عمومی :
از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 15:00 روز سه شنبه مورخ 1395/04/29 درمحل قزوين - ابتداي بلوار شهر صنعتي البرز - دست چپ - شرکت ماشين سازي نيرومحرکه برگزار میگردد حضور بهم رسانند.
ب– دستور جلسه :
استماع گزارش هیئت مدیره و بازرس قانونی.
تصویب صورتهای مالی سال (دوره) مالی منتهی به 1394/12/29
انتخاب حسابرس و بازرس قانونی
انتخاب روزنامة کثیرالانتشار
انتخاب اعضای هیئتمدیره
تعیین حق حضور اعضای غیر موظف هیئت مدیره
تعیین پاداش هیئت مدیره
نظر