در اصل توسط armag پست شده است
View Post
معادن بافق ( کبافق )
Collapse
X
-
-
یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
واقعا از جالب ترین سهم های بازاره! دیروز به صف خرید فروختیم امروز از صف فروش خریدیم! احتمالا به زودی باز باید به صف خرید بفروشیم! >:d<إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
روي در استانه 2100 دلار ببينيم اين بافق ميتونه از شر 1600 خلاص بشهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
به نقل از ايديه soroush از سايت بوركس
قيمتهاي فردا و پس فردا بسيار مهم است و تثبيت قيمت طي دو روز آينده در نقطه بالاتر از
2125 دلار آلارم بسيار مهمي را صادر خواهد نمودالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
بنده خدا زیر خاک مدفون شده بود! گفتم یه تکونی بهش بدم;;)
خوب باز رسیدیم به 1450 تومان و باز برگشت و احتمالا رفتیم واسه 1600 برای n امین بار!=))إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
کبافق کاملا با تکنیکال حرکت میکنه
نوشته کاربر burix
حلیل تکنیکال کبافق ( معادن بافق ) کوتاه و میان مدت - بررسی مقاومت ها
پیرو پست قبلی و تعیین تارگت در این پست به بررسی مقاومت های پیش روی سهم برای رسیدن به تارگت موج 5 می نمایم
همان طور که در نمودار مشاهده می فرمایید در حال حاضر با یک زیگزاگ( abc) - یک مثلث و یک گارتلی صعودی در امواج کارکشن روبرو هستیم .
با رسم خطوط فیبو ریتریسمنت اکستنشن و پروجکشن در امواج قبل که زیاد وارد جزییات رسم نمی شوم ( به دلیل طولانی شدن تحلیل )
و در نظر گرفتن کانال گارتلی صعودی (کانال بنفش )و مقاومت های تاریخی در زیگزاگ abc نواحی مقاومتی prz پیش روی سهم را می توان به صورت زیر مشخص نمود
ناحیه مقاومتی 1 : بین 1800 تا 1900 در صورت شکست مثلث به بالا
ناحیه مقاومتی 2 : بین 2300 تا 2350
ناحیه مقاومتی 3 : بین 3000 تا 3100 در سقف موج 3
تارگت سهم : بین 3900 تا 4000 در سطح 127 % اکستنشن موج 3 در صورت بریک اوت در موج 3
حمایت سهم در سطوح 1200- 1000 -800 می باشد
مشاهده نمودار واضح سهم در لینک : http://axgig.com/images/97216957800260093629.png
نظر
-
من خودم بافق دارم به قيمت 1700 تومن تا زماني كه بازيگراي سهم روش فعال نشن بالا نداره من شنيدم برج 2 ميخوان ببرنش بالا از كسي شنيدم كه تا حالا چند بار تو بازيه اينا بوده و سودشو گرفته ببينيم حرف اين دوست ما تا چقدر درسته؟الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
نظر
-
این خبر شما با نمودار دوستمون که زحمتشو کشیدند که کاملا مطابقت داره؛ امیدوارم زودتر حرکتشو شروع کنه و مثل همیشه همه سهامداراشو شاد کنهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postشنیده شده است شرکت معادن بافق از محل افزایش میزان ظرفیت تولید و فروش محصولات خود با احتمال تعدیل مثبت عایدی در گزارش 12 ماهه خود مواجه شده است
منبع بورس پرشیا
همیشه 12 ماهه تعدیل خوبی داشته ضمنا عطا جان کبافق در بهترین حالت با دلار آزاد می تونه 250 درصد هم تعدیل بده اگه مایل باشه!!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر