به احتمال زیاد فردا آخرین روز منفی سهم باشه ...
معادن بافق ( کبافق )
Collapse
X
-
فعلا كه كار اين بافق شده هر روز ميگن اخرين روز منفيشه ببينيم واقعا 1450 اقايون اساتيد تكنيكاليستو ميبينه يا نهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
به نظرم ي مقدار زود ور داشتي هر كي تو اين هست بد جور سمجه اينو بياره پايينالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Postبه نظرم ي مقدار زود ور داشتي هر كي تو اين هست بد جور سمجه اينو بياره پايين
که بنظر من اون روز زیاد دیر نیستآخرین ویرایش توسط حامد24؛ 2012/02/05, 12:25.یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
فردا روز عرضه نيست روز عرضه 3 شنبه هستالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
نظر
-
بنظر من اگه از 1486 برنگرده، احتمال دبدن 1360 تا 1370 هم براش هست كه اونجا سه تا حمايت داره....فيبو 62%، ترند لاين شكسته شده و كف كانال موازي با كانال شكسته شده.
اينشالا كه اصلا به اونجاها نرسه و زودتر برگشت بزنه و بره تو موج سوم با هدف 2400
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postمیتونم بپرسم با چه منطق و اصولی این حرفها رو میزنید؟
قیمت جهانی روی سقوط کرده؟
دلار احیانا" اومده پایین؟
انبار بافق رو سرقت کردن؟
تحلیل های آّبکی نفرمایید لطفا"
برای هر تحلیلی که زده میشه 2-3 ساعت وقت باید بذاری و چند جور به سهم نگاه کنی با ابزارهای مختلف و در تایمهای مختلف اونو بررسی کنی
درست نیست وقتی سهمی رو داریم به اون تعصب الکی داشته باشیم و وقتی نداریم اونو بگوبیم
نظر
-
در اصل توسط يگانه پست شده است View Postحتما باید پول بدین تا تحلیل آبکی نباشه
برای هر تحلیلی که زده میشه 2-3 ساعت وقت باید بذاری و چند جور به سهم نگاه کنی با ابزارهای مختلف و در تایمهای مختلف اونو بررسی کنی
درست نیست وقتی سهمی رو داریم به اون تعصب الکی داشته باشیم و وقتی نداریم اونو بگوبیم
این را هم خدمتتان عرض کنم که تحلیل چه پولی باشه چه نباشه حرف اول و آخر رو رانت اطلاعاتی میزنه
این سهم هم چون یکی از برزگان بورس ازش جا مونده عمدا" میکشه پایین که جمع آوری کنه به تکنیک و مکنینک ربطی نداره
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postدوست عزیز من هیچ وقت به سهمی که دارم تعصبی ندارم چون هدف من فقط و فقط سود است
این را هم خدمتتان عرض کنم که تحلیل چه پولی باشه چه نباشه حرف اول و آخر رو رانت اطلاعاتی میزنه
این سهم هم چون یکی از برزگان بورس ازش جا مونده عمدا" میکشه پایین که جمع آوری کنه به تکنیک و مکنینک ربطی ندارهمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
نظر