معادن بافق ( کبافق )
Collapse
X
-
جناب یگانه فعلا در بین یک کانال میان 1360 و 1460 تقریبا در نوسانه، حمایت 130 هم چندید بار از سقوط جلوگیری کرده اما برای صعود نیاز به حجم بالای 1میل معامله هست. یه پدر مهربون هم که بالا سرش داره و شکر خدا یتیم نیست.
پی به ای بالاش هم به خاطر حرکات اننفجاریش هست که غالبا هر ساله انجام میده برای همین پی به ای خیلی اصلاح خاصی نخواهد داشت؛ البته که تعدیل 12 ماهه از محل افزایش فروش قطعیست و در کنار این از بحث لار بالای 1226 تومانی به شدن منتفع خواهد شد به دلیل 100 درصد صادرات، 0 درصد واردات و کوچک بودن شرکت به نسبت میزان فروش آنإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
در اصل توسط يگانه پست شده است View Postسيد جان روي فراوري با صبري كه داشتم و به تحليلم اعتقاد داشتم - 80% سود داشته
ببينيم اين چقدر سود ميده - 50 % پله اولإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
دوستان عزیز کافیست یک نگاه به صورت های مالی کروی بیندازید (مخصوصا تسعیر ارز)
واقعا کبافق با این شرایط دست نیافتنی خواهد شد.... فراموش نکنید که اهرم تسعیر ارز به علت کوچک بودن سهم و صادرات خالص، بسیار قوی تر از کروی خواهد بودإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدوستان عزیز کافیست یک نگاه به صورت های مالی کروی بیندازید (مخصوصا تسعیر ارز)
واقعا کبافق با این شرایط دست نیافتنی خواهد شد.... فراموش نکنید که اهرم تسعیر ارز به علت کوچک بودن سهم و صادرات خالص، بسیار قوی تر از کروی خواهد بود
نظر
-
ارادت داریم؛
100 درصد درست می فرمایید اما گویا از باما هم خبرهای خوشی در راه است... کروی هم بدون تعدیل 12 ماهه با همین تعدیل هم میتونه خوب لیدری کنه...
کبافق هم که اگه حرکت کنه دیگه واقعا نمیشه بهش دست پیدا کرد....;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
در اصل توسط capitalist پست شده است View Postفکر میکنم با اتفاقات امروز این تاپیک بیاد بالا و دوستان نظرشونو بگن خالی از لطف نباشه!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
سلام سید.
چطوری؟وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
والا دوستان تکنیکال کار باید نظر بدهند چون من به قصد نگهداری خریدمش. فکر کنم کف کف سهم 1100 تومان باشه و اونجا محل خوبیه برای خرید و کاهش میانگین خریدإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postوالا دوستان تکنیکال کار باید نظر بدهند چون من به قصد نگهداری خریدمش. فکر کنم کف کف سهم 1100 تومان باشه و اونجا محل خوبیه برای خرید و کاهش میانگین خریدإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر