معادن بافق ( کبافق )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Ehsan Am
    کاربر فعال
    • Feb 2011
    • 177

در اصل توسط Mahshid20 پست شده است View Post
    به مرور تا 960 تومن مياد پايين
    البته مهشید جان این رقم واسه بعد تقسیم سود هست
    الان نزدیک به 93-4 % از سهام دست خود صاحب شرکت - اعضای هیئت مدیره - جمعی از کارمندا و ساتاست و با این اوصاف نمیزارن این افت رو داشته باشه مخصوصا که دلار در حال افزایشه و چند دلیل دیگه که از جمله خرید سهام باما توسط شرکت که تا الان نزدیک 12% شده و مشکلی هم شرکت بجز فروش 27 هزار تن از جنس که اونم قرار داد دارن و فقط شرایط سیاسی مانع صادرات شده ولی مشکل اصلی ظاهرا یسری مسائل سیاسیه داخل خود بورس هست که هم بافق و هم باما تحت تاثیر اونن

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

سلام بر احسان عزیز،
      خیلی خوشحالم که می تونیم از حضورت استفاده کنیم. من دو سه تا سوال داشتم. یکی این که تا حالا چقدر تسعیر ارز انجام دادند (چون هم مقدار دلار زیاد نیست و راحت قابل فروشه و هم یک بررسی که کرده بودم خیلی می تونه روی eps تاثیر بگذاره. دوم وضعیت معانشون، می دونم که حسابی خوردن و رفتن پایین تو معدن کوشک. می خواستم ببینم کار اکتشافی جدید انجام دادند یا خیر. سوم ناین که توی مجمع چقدر احتمال داره افزایش سرمایه 100 درصدی انجام بشه. چون به نظرم بیشترین فاکتور موثر روی قیمت سهم همین مساله باشه چون با توجه به شناوری بسیار بسیار کم سهم خیلی راحت می تونه رد قیمت داشته باشه. من هم بلند مدت خریدم و خیلی به نوسان ها اهمیتی نمیدم.
      پیشاپیش ممنون از لطفت دوست من
      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• يگانه
        کاربر فعال
        • Mar 2011
        • 616

زير 1080-1100 امكان نداره بياد

اگر اين اتفاق بيفته رقمها خيلي پايينتر خواهد بود شايد 770

كه اين امكانش با اين دلار و مسايل ديگه نيست

الانم داره كم كم با خط روند نزولي درگير ميشه و بايد بياد بالاي 1270

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

در اصل توسط يگانه پست شده است View Post
          زير 1080-1100 امكان نداره بياد

اگر اين اتفاق بيفته رقمها خيلي پايينتر خواهد بود شايد 770

كه اين امكانش با اين دلار و مسايل ديگه نيست

الانم داره كم كم با خط روند نزولي درگير ميشه و بايد بياد بالاي 1270
          شاید بعد از افزایش سرمایه به اون قیمت ها برسه جناب یگانه. ولی سهم واقعا خالی از فروشندست در این قیمت ها

نظر

• Ehsan Am
            کاربر فعال
            • Feb 2011
            • 177

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
            سلام بر احسان عزیز،
            خیلی خوشحالم که می تونیم از حضورت استفاده کنیم. من دو سه تا سوال داشتم. یکی این که تا حالا چقدر تسعیر ارز انجام دادند (چون هم مقدار دلار زیاد نیست و راحت قابل فروشه و هم یک بررسی که کرده بودم خیلی می تونه روی eps تاثیر بگذاره. دوم وضعیت معانشون، می دونم که حسابی خوردن و رفتن پایین تو معدن کوشک. می خواستم ببینم کار اکتشافی جدید انجام دادند یا خیر. سوم ناین که توی مجمع چقدر احتمال داره افزایش سرمایه 100 درصدی انجام بشه. چون به نظرم بیشترین فاکتور موثر روی قیمت سهم همین مساله باشه چون با توجه به شناوری بسیار بسیار کم سهم خیلی راحت می تونه رد قیمت داشته باشه. من هم بلند مدت خریدم و خیلی به نوسان ها اهمیتی نمیدم.
            پیشاپیش ممنون از لطفت دوست من
            جناب شریعت عزیز
            شما لطف دارید
            این کمترین کاریه که اول واسه خودم که با اطلاعات جدیدی که در اختیار تحلیل گران عزیزی چون شما قرار بدم و یه نفع دست حمعی ببریم
            من تمام نکات شما رو یادداشت نمودم و تمام سعیم رو میکنم امروز یا نهایت فردا در اختیار شما و دیگر دوستان در همین تایپیک قرار بدم و از تحلیل های شما و دوستان گرامی این تایپیک که سهم رو برای سهامداری خرید کردهاند مفید باشه و همگی از اون نفع لازم رو ببریم
            مرسی از لطف شما

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

در اصل توسط ehsan am پست شده است View Post
              جناب شریعت عزیز
              شما لطف دارید
              این کمترین کاریه که اول واسه خودم که با اطلاعات جدیدی که در اختیار تحلیل گران عزیزی چون شما قرار بدم و یه نفع دست حمعی ببریم
              من تمام نکات شما رو یادداشت نمودم و تمام سعیم رو میکنم امروز یا نهایت فردا در اختیار شما و دیگر دوستان در همین تایپیک قرار بدم و از تحلیل های شما و دوستان گرامی این تایپیک که سهم رو برای سهامداری خرید کردهاند مفید باشه و همگی از اون نفع لازم رو ببریم
              مرسی از لطف شما
              >:d<
              >:d<

نظر

• Ehsan Am
                کاربر فعال
                • Feb 2011
                • 177

سلام و عرض ادب
                جناب شریعت و دوستان
                مشکل شرکت با بورس همون مسئله ارزه که بهشون اخطار دادن فروش در بازار آزاد اخلال در نظام اقتصادیست بهمین دلیل فقط باید به بانک مرکزی بفروشن .پروژه یا چیز جدیدی ندارن ولی معدم کوشک رو با تجهیزات فوق العاده دارن انجام دادن که جای هیچ نگرانی نیست که اتفاق معدن انگوران براش بیفته.وضعیت شرکت خیلی خوبه.یسری سفته باز رو سهم اومدن و دلیل نوسان سهم همینه که میخوان تو قیمتهای پایین جمع کنند.
                تو گزارش 3 ماهه تمام سود و محقق میکنن و افزایش سرمایه نداره .تو گزارش 6 ماهه یعنی واسه مهر ماه افزایش سرمایه 120% اعمال میشه.و در آخر بهیچ وجه گول این بازی ها رو نباید خورد و دلیل دیگه مشکل نوسانهای روی تو بورس لندنه و در صورت سهامداری از مهرماه با یه افزایش فوق العاده در سهم روبرو خواهید شد و خالی کردن دست ممکنه افسوس بیاره ولی کسی ممکنه بگه میرم از سهمای دیگه سود میگیرم ولی جا موندن از سهم پشیمونی میاره.
                احتمالا شرکت باما هم بهمین ترتیب خواهد بود.
                با سپاس

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 4944

واقعا ممنونم از خبررسانی سریعت احسان جان>:d<
                  خوب پس اوضاع رو به راهه، اون قضیه تسعیر ارزشون که حرف مسخره ایه چون اینها کلا 5-6 میلیون دلار کل پولشونه اونوقت پتروشیمی اصفهان رسما اعلام کرده 50 میلیون دلار در بازار آزاد فروخته! به نظرم پیر الکی دادند بهشون که یکم آروم بشه جو سهم
                  پس افزایش سرمایه در مهرماه اتفاق میافته که احتمالا نقطه عطف سهم خواهد بود;;) ما که هستیم باهاش تا آخر سال ببینیم چند مرده حلاجه;)

نظر

• Ehsan Am
                    کاربر فعال
                    • Feb 2011
                    • 177

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                    واقعا ممنونم از خبررسانی سریعت احسان جان>:d<
                    خوب پس اوضاع رو به راهه، اون قضیه تسعیر ارزشون که حرف مسخره ایه چون اینها کلا 5-6 میلیون دلار کل پولشونه اونوقت پتروشیمی اصفهان رسما اعلام کرده 50 میلیون دلار در بازار آزاد فروخته! به نظرم پیر الکی دادند بهشون که یکم آروم بشه جو سهم
                    پس افزایش سرمایه در مهرماه اتفاق میافته که احتمالا نقطه عطف سهم خواهد بود;;) ما که هستیم باهاش تا آخر سال ببینیم چند مرده حلاجه;)
                    اختیار داری یاسر جان
                    بنظرم اگه روی تو بورس اینگلیس (چون سهام بافق تو بورس اونجا هم هست واسه همین خیلی مرتبطه) یه ثبات پیدا کنه و حتی بالا بره زودتر هم رشد کنه ولی واسه مهر سهم منفجر میشه.
                    به امید خدا جواب میده

نظر

• سيد ياسر شريعت
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 4944

احسان جان این رو داشته باش علی الحساب:

"در مجمع شركت پرسهامدار توسعه معادن روي نيز كه تقسيم سود 45 توماني را براي سهامداران در برداشت بر تسعير كل درآمدهاي ارزي شركت ناشي از صادرات با نرخ ارز آزاد تاكيد شد. "

نظر

• Ehsan Am
                        کاربر فعال
                        • Feb 2011
                        • 177

یاسر جان مشکل همه این شرکتا تو بورس همینه وکرنه میدونی حداقل از برج 9 پارسال چه تعدیلهایی میدادن ؟ومتاسفانه حداقل در مورد بافق اصلا اجازه نمیدن
                        همیشه این مسائل هست و خواهد بود و انشالله تمام این سودای این چند وقت و واسه سهمامدارای صبورش تو گذارش 6 ماهه جبران کنه با افزایش سرمایه.
                        آرزوی موفقیت برای دوستان عزیزم

نظر

• capitalist
                          عضو عادی
                          • Apr 2012
                          • 77

دوستان کسی میدونه مجمعش دقیقا کی هست؟

نظر

• يگانه
                            کاربر فعال
                            • Mar 2011
                            • 616

امیدوارم ایندفعه بتونه کانال نزولی رو بشکونه و از سر این واگرایی راحت بشه

فردا به کف کانال میخوره و مجدد یک نوسان 3-4 روزه رو شاهدیم آر اس آی هم در کف قرار داره

بازارهای جهانی هم بکمک سهم اومدن

آغاز روند صعودی با شکست 1300 و سپس 1370 رخ خواهد داد غیر از اون همین آش و همین کاسه

نظر

• مات
                              عضو فعال
                              • Aug 2011
                              • 5650

بازار تا اوايل تير بالا نداره بعد از اون تازه ليدر بازار مشخص ميشه چه گروهي هست اگر بافق بالا اومد فقط و فقط فرصت خروج هست
                              الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                              اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                              اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• Ehsan Am
                                کاربر فعال
                                • Feb 2011
                                • 177

در اصل توسط Mahshid20 پست شده است View Post
                                بازار تا اوايل تير بالا نداره بعد از اون تازه ليدر بازار مشخص ميشه چه گروهي هست اگر بافق بالا اومد فقط و فقط فرصت خروج هست

Mahshid20 عزیز
                                یکی از دلایلی که من از این فرومها نفرت دارم اینه کهاکثریت از جایگاه قضاوت نظرات خودمونو بیان میکنیم که من واقعا از این دلگیرم
                                ما همگی اگه این فرهنگو داشتیم که تو روزهای بد یار و یاور هم بودیم اونوقت تو روزای خوب بالاترین لذت ها رو در کناردوستانمون میبردیم که متاسفانه فرهنگ ما با یه عقبگرد تمام این خصوصیاتی که بهش شهره بود و از یاد داره میبره.
                                دوست عزیز همین مطلب شما چقدر قشنگتر بود اگه و اگه از کلمه من توش زیاد بکار میبردید.
                                (مثلا اینکه : من خارج میشم)
                                دوست خوبم اینطور نیست،شما باید نظرتون رو با توجه به دلایل و استنادات مطرح کنید
                                اصلا شاید تا تیر که سهله تا 6 ماهه دیگه این سهم نصف قیمت بشه ولی بهتر نیست با دلیل ذکر بشه یا اگه دلیلی نداریم همین عاملی بشه که امثال شما بزرگوار به حرکت در بیایید و بدنبال دلیل اون باشید و اینجایی که یک سری از سهامدارایی که با هزار امید و آرزو برای سود کردن خرید کرده اند و از جمله بنده به دلیل بی اطلاعی با طناب پوسیده یکسری دوست نما به ته چاه نرویم !!!!!!!
                                شما اگه با دلایل منطقی هر حرفی را مطرح کنید مطمئن باشید همین من فردا این سهم را میفروشم ولی مناسفانه حتی به کوچکترین واژه های علمی - تخصصی -حتی بازاری هم اشراف ندارید و اگر هم دارید که من گناهی از شما پاک نمیکنم ،حتی برای تبلیغ نمیدونید هنوز چطور جمله بندی خود را بیان کنید که تاثیر خودشو تو ذهن اون مخاطبی که حتی بدون تخصص مطالب شما رو میخونه اثر گذار باشه .خوب چه بهتر اون مطالبی که شما میدونید و من حقیر از اون بی خبرم رو هم در اختیار همگی بزارید .مطمئن باشید به سود شما کوچکترین خللی وارد نخواهد شد.
                                امیدوارم با اطلاعاتی که در اختیار دارید هر روز پر سود تر باشید.
                                آخرین ویرایش توسط Ehsan Am؛ 2012/06/06, 01:09.

نظر

در حال کار...
                                X