سید چه خبره رو کبافق؟! احتمال داره بازی کبافق شروع بشه
معادن بافق ( کبافق )
Collapse
X
-
-
-
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postبابک جدی کار تو بود؟ چندتا خریدی پسر؟ دستور از کجا اومده بود حالا؟;)
والله حقیقتش دیروز چون می دونستم امروز بازار منفیه یه 60 میلیون تومانی از برادر خانومم گرفته بودم همشو کبافق خریدم نزدیک به 29000 تایی شو باهاش خریدم و بقیشم برای فردا مونده
شرمنده اونشو نمی تونم بگم ولی از بچه های همین سایته :dThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postوالله حقیقتش دیروز چون می دونستم امروز بازار منفیه یه 60 میلیون تومانی از برادر خانومم گرفته بودم همشو کبافق خریدم نزدیک به 29000 تایی شو باهاش خریدم و بقیشم برای فردا مونده
شرمنده اونشو نمی تونم بگم ولی از بچه های همین سایته :d
پ.ن: بابا برادر خانوم پولداااااار;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postلااقل بگو تحلیلی بوده یا رانتی! چون تکنیکال که بچه ها بعضا روش مثبت هستند بنیادیشم چند بار بررسی کردم تعدیل خفن 100 درصد باید داشته باشه;;)
پ.ن: بابا برادر خانوم پولداااااار;)
تحلیلی بوده
من که خریدم با گذاشتن حد ضرر
به نظر من شما هم بخر
خداییش این طرف خیلی کارش درسته :d >:d<The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
-
خوب از بیکاری یه سری زدیم به صورت های مالی بافق!
با بررسی مقایسه میان دو گزارش: پیش بینی 12 ماهه براساس عملکرد 9 ماهه و پیش بینی سال 91 به نکاتی میشه دست یافت!
1- در گزارش 9ماهه اومده که در 9 ماه 20433 تن روی فروش رفته و 2408 تن سرب اما در گزارش پیش بینی 91 اومده کل سال 90 رو 18216 تن روی و 2393 تن سرب در نظر گرفته![-(
2- دیدم که همه دوستان در حال هشداردهی برای ریزش قیمت های جهانی هستند! اولا که بودجه رو 1900 دلار گرفته اند و رسیدن به 1600 دلار برخی پیش بینی ها کلا 15% منفی میشه، خاطر مبارکتون عرض کنم که در عین حال نرخ دلار در 9ماهه حسابرسی شده و پیش بینی 12 ماهه 10671 ریال گرفته شده!:-/ که 20 درصد از نرخ رسمی کشور کمتره! حالا بازار آزاد رو نخواستیم!!
3- شرکت افزایش قیمت مواد مستقیم مصرفی که قسمت اصلی ساختار هزینه ای رو تشکیل میده با افزایش 35 درصدی در نظر گرفته نسبت به سال قبل (که نمی دونم وقعا چقدره!)
4- در 9ماهه 90 شرکت 27 هزار تن کنسانتره اماده فروش داره که نمی دونم می خواد چی کارش کنه!:d
5-گویا در 3 ماهه اخر قرار بر این بوده که شرکت هیچ کنسانتره سرب دیگه ای نفروشه ولی موجودی اماده برای فروشش قراره از 2868 تن برسه به 3466 تن (میتونه در 12 ماهه و با توجه به بالا بودن قیمت جهانی و دلار فروخته باشه)
6- میزان تولید در 9 ماهه هم سرب و هم روی دقیقا 75 درصد پیش بینی بوده! :-/
7- اگه اون 14 میلیون دلار + 3.5-4 میلیون دلار پیش بینی باری 3ماهه چهارم (که احتمالا خیلی بیشتر باشه از این) که میشه حدود 18 میلیون دلار که با نرخ 10671 حساب شده رو میانگین با همون نرخ دلار مرجع هم حساب کنیم!!! 18 میلیارد فروش میشه حدود 21 میلیارد. (باز هم میگم، نرخ آزاد نخواستیم!) حالا این 3میلیارد تقسیم بر 50 میلیون سهم شرکت میشه 60 تومان تعدیل ناقابل (بدون فرض افزایش فروش در 3ماهه چهارم که معمولا این افزایش رو داره) و همچنین بدون در نظر گرفتن فروش آزاد
حالا یواشکی در گوشی بگم که اگه شرکت زرنگ بوده باشه و موجودی هاش رو با توجه به نرخ بالای دلار آب کرده باشه حدود 5 میلیون دلار رو می تونسته در بازار آزاد 1700 تومان فروخته باشه به راحتی و از این محل هم 2.5 میلیارد ناقابل گیرش اومده باشه و 60 تومان دیگه به اون 60 تومان قبلیه اضافه کرده باشه و در نهایت ما رو خوشحال تر کرده باشه که به 90 تومان فعلی شاید 120 تومان اضافه شده باشه و پی به ای سهم هم از 13 به 5-6 رسیده باشه;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
معادن بافق 12 ماهه 823 ريال ساخته حسابرسي نشدهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط mahshid20 پست شده است View Postمعادن بافق 12 ماهه 823 ريال ساخته حسابرسي نشدهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر