دوست عزيز متاسفانه يكي از بديهاي اين فرومها همينه تا مياي هشدار هم بدي بهتون بر ميخوره گفتم اين سهم تسعير ارز نداره ي عده گفتن نه تا اينكه خود شما اومدي و اعلام كردي سهمي كه پي به ايش بالاست وضعيت جهاني هم كه خراب تحريمات هم كه هست كه خود جنابعالي گفتين شركت تو صادراتش به مشكل خورده حالا رو چه حساب بايد بياد بالا شما بگو رو چه حساب بايد بياد بالا تا منم برم بخرم اگر دليلي نداريد ديگران رو متهم نكنيد ي ضرب المثل قديمي هست ميگه جلوي ضرر رو از هر جا بگيري منفعته من ميگم اگر اومد بالا فقط فرصت خروجه چون بازم پايين دارن گذر زمان همه چيز رو مشخص ميكنه دوست عزيز
معادن بافق ( کبافق )
Collapse
X
-
در اصل توسط Mahshid20 پست شده است View Postدوست عزيز متاسفانه يكي از بديهاي اين فرومها همينه تا مياي هشدار هم بدي بهتون بر ميخوره گفتم اين سهم تسعير ارز نداره ي عده گفتن نه تا اينكه خود شما اومدي و اعلام كردي سهمي كه پي به ايش بالاست وضعيت جهاني هم كه خراب تحريمات هم كه هست كه خود جنابعالي گفتين شركت تو صادراتش به مشكل خورده حالا رو چه حساب بايد بياد بالا شما بگو رو چه حساب بايد بياد بالا تا منم برم بخرم اگر دليلي نداريد ديگران رو متهم نكنيد ي ضرب المثل قديمي هست ميگه جلوي ضرر رو از هر جا بگيري منفعته من ميگم اگر اومد بالا فقط فرصت خروجه چون بازم پايين دارن گذر زمان همه چيز رو مشخص ميكنه دوست عزيز
نظر
-
نمی دونم چرا حس میکنم تو صف فروش امروز شیطنتی در کار بوده اخه این صف فقط برای 12 13 تا اردر بود در حالی که همیشه اردرهای بافق 1000 تا 2000 تا بوده
نظر
-
در اصل توسط Mahshid20 پست شده است View Postدوست عزيز متاسفانه يكي از بديهاي اين فرومها همينه تا مياي هشدار هم بدي بهتون بر ميخوره گفتم اين سهم تسعير ارز نداره ي عده گفتن نه تا اينكه خود شما اومدي و اعلام كردي سهمي كه پي به ايش بالاست وضعيت جهاني هم كه خراب تحريمات هم كه هست كه خود جنابعالي گفتين شركت تو صادراتش به مشكل خورده حالا رو چه حساب بايد بياد بالا شما بگو رو چه حساب بايد بياد بالا تا منم برم بخرم اگر دليلي نداريد ديگران رو متهم نكنيد ي ضرب المثل قديمي هست ميگه جلوي ضرر رو از هر جا بگيري منفعته من ميگم اگر اومد بالا فقط فرصت خروجه چون بازم پايين دارن گذر زمان همه چيز رو مشخص ميكنه دوست عزيز
سلام
دوست عزیزم
من به اختصار یکی از تجربه های بورسیه خودمو میگم.مرداد 89 به من گفتن خرید کسرا و منم قیمت 420 تومن 100 هزار تا برداشتم.البته گفته بودن واسه رد دیئن به بانک اشتباه نکنم اقتصادنوین سهم میفروشه
من تا اواخر دی که قیمت تا 270-280 افت کرد 100 تا دیگه واسه میانگین اضافه کردم و میانگینمو به 340-50 رسوندم
اونموقع بازار دوستان یادشون باشه سبزه سبز بود و شاخص همینطور رکورد میزد و شد اوایل بهمن .همه سهام مثبت بود به غیر از کسرا.منهم دیگه طاقتم تموم شد و گفتم سهم و بفروشن و این 20-30 %ضررو از خریدای دیگه جبران کنن. بعد از فروش به 10 روز نکشید و این سهم مثبت شد صف خریدی که دیگه مجالی برای بازگشت نداشت.خلاصه 5 ماه بعد قیمت سهم 900 تومن بود
من واسه 10 روز بی طاقتی 180 میلیون تومان رو با 60 میلیونی که فروخته بودم عوض کردم.
دوست من ،تجربه من تو بازار کالا تو صنف آهن هست
یادمه اولین روزی که پیش دوست پدرم رفتم بمن گفت احسان میدونی تاجر واقعی کیه ؟گفتم نه .گفت اونی که 11 ماه از سال و وجودشو داره از جیب میخوره و وای میسه تو ماهه 12 هم تمام اون 11 ماه و در میاره.
دوست من شما یه تسعیر ارز مد نظرتونه میخوام بپرسم کدوم یکی از شرکتهای هم گروه یا دیگر ان این کارو انجام دادن؟
وقتی نامه اخطار اخلال در نظام اقتصادی کشور همه این شرکت ها دریافت میکنن چه انتظاری داری ؟شما اولین مطلبی که باید درک کنی اینکه کجا زندگی میکنی ؟
دوست من اینجا ایرانه ،اینجا جاییه که شنیدن برای پیشرفت باید دست به آزاد سازی قیمتها بزنن ولی دیگه نرفتن ببینن با چه ساختاری ،تو چه شرایطی ،با چه اهدافی ،در چه زمانی ريالقبل اون چه باید کرد ؟،ووووو
متاسفانه یکسری از دوستان از سودهای نجومی صحبت میکنن که دل هر بیننده ای رو آب میکنن و خنده ای هم بر لب اونایی که زخم خورن میگذارند.
آخه دوست من اونی که چنین چیزهایی مینویسه یا انقدر ضرر داده که حالا یه گوشه ای رو جبران کرده و یا خواسته مزاحی کرده باشه وگرنه کسی که سود میبره که دیگه برای من و تو نمیاد بنویسه و الان تو فلان کشور تو فلان ساحل زیر آفتاب .....
نمی خوام به حاشیه برم
دوست من تسعیر ارز از ابتدا برای همه شرکت ها همین بوده وگرنه پس همه شرکتها میبایست تعدیلهایی باور نکردنی بدن
درخواست میکنم اون مطلب من در رابطه با اطلاعاتی که راجع به شرکت گفتم رو یکبار بخونید
حتی من نظر شخصی ندادم چه برسه به اینکه قضاوت کنم در مورد سهم
دوست من همه ما این سهمو خرید کردیم برای اینکه سود کنیم ولی از پایه ترین ارکان بورس که میدونم میدونید رو هنوز رعایت نکردید که چه سهمی برای بلند مدت باید سرمایه گذاری کنید.
یکی از دوستان من که اصلا تو سایتها نیست و از سال 63-64 تو بورس هم فعالیت میکنه بمن گفت احسان همیشه تو بورس سهامداری کن.
این مطلبو وقتی من فهمیدم که سال 87 برای خودش یه مبلغی سهام چادرملو خرید و من با گروه تحلیلی که در اختیار داشتم خرید و فروش اکثرا کوتاه مدت و نوسانگیری میکردم .سال 89 بمن گفت بیلانت چقدره و من بعد 2 سال گفتم یه 20 میلیون دیگه در بیارم تازه بیلانم 0 میشه.
گفت من دیروز کچادو فروختم بیا بیلانمو حساب کنیم.وقتی حساب کردم زبونم بند اومده بود چون با سودایی که از مجمع هم گرفته بود 450% سود برداشت کرد.
گفت واسه همین گفتم سهامداری کن
در هر صورت من برمیگردم به مطالبی که در اختیار دوستان گذاشتم
من گفتم که شرکت تسعیر ارز نداره و گفتم 27 هزار تن نفروخته ولی در آخر گفتم وضعیت شرکت بسیار خوبه
من اینو واسه همه سهامدارانی که تو این فروم هستند گفتم و چرا نپرسیدید از من که چرا وقتی شرکتی که جنس خودشو نفروخته میگی وضعش خوبه و اطلاعات غلط میدی ؟
مگه شما هم تو این تایپیک نمینویسید
شرکت هر سال میتونه 25 هزار تا فروش کنه که این مازاد بود و نتونستن بفروشن و حتی قرارداد فروش هم بسته بودن ولی به سال بعد منتقل میکنند به صورت مازاد
شما اگه دنبال سهامداری نیستید بهتره بفروشید چون شاید بالا نیاد ولی کسی که سهامداری میکنه اگه با 40-50 درصد ضرر بفروشه شما تضمین میکنید تو 1 سال جبرانش کنید ؟؟
خوب این بنده خدایی که برای بلند مدت این سهمو خریده (اولیش خودم) اگه بدونم این همه صبر کردم چند ماه دیگه هم صبر کنم که اتفاقی نمیفته و ضرری هم نمیکنم در ضمن بر فرض سودم بکنم چرا باید اینکارو بکنم ؟؟؟
مگه همین بافق نبود 1200 تومن که تا 6000 تومن رفت ؟؟؟
چرا به به همه موقع سود بلنده ولی موقع ضرر کاسه چه کنم چه کنم دستمونه ؟؟؟
اگه به شما بگن تا 2 سال دیگه سهم میشه 6000 تومن دیگه کوچکترین حرفی مبنی برفرصت خروج یا هر چیزی مینویسید یا نه 2 سال راحت شب سرتونو رو بالش میزارید ؟
اینا همه مثالهایی بود که اتفاق افتاده و برای درس گرفتن امثال ماست که متاسفانه بازززززززززز فراموش میکنیم
پس همیشه واقعیات رو بهتره در نظر بگیریم تا احتمالات رو
آخه تو این بازار بفروشه چی بخره؟؟
تو ثایپیکها ببینید هر کی از سهمش میناله
خوب سودی باشه واسه همست و اول از همه واسه کسی که یار و سهامدار بوده
در ضمن شما به اون گفته های من دقت نفرمودید که هیئت مدیره خواهان افزایش 120% تو 6 ماهست
خوب این شرکت کاری هم با ارز نداریم مگه نباید سود کنه؟
چه مشکلی هست که نکنه؟
حالا که نتونستن تو گزارشات قبلی منعکس کنن بنابر دلایل بالاخره که این کارو خواهند کرد
در آخر یه توصیه برادرانه و اونم اینکه از قدیم گفتن علی هم بگی میسوزی و عمر هم بگی میسوزی
پس دنبال راهی برای نسوختن باشیم
ممنون دوست گرامی
امیدوارم در همه حال موفق باشید
نظر
-
دوستان چرا پیله تسعیر ارز کردین و موضوع رو پیچیده میکنید.فکر کنید این شرکتهای گروه روی اصلا صادرات ندارن و از محل تسعیر ارز هم درآمدی ندارن.بودجه این شرکتها دلاری روی چند بسته شده و ریالی اون روی چند .اکثر این گروهها نرخ فروش هر تن روی را 2450000 تومان را در بودجه خود محاسبه کردن و اما قیمت چهارشنبه گذشته روی را در بازار 3100000 تومان بوده یعنی 30 درصد بالاتر از بودجه.
حالا یک محاسبه لازم داره و بس :
هر 1 تن روی در بازار حال حاضر 3100000 تومان / دلار 1226 تومان = یعنی هر تن در بازار داخلی 2528 دلار در حال حاضر که این با نرخ جهانی همخوانی نداره و اما
هر 1 تن روی در بازار حال حاضر 3100000 تومان / 1700 تومان = یعنی هر تن در بازار داخلی 1823 دلار در حال حاضر که این با نرخ جهانی همخوانی داره
حالا خودتون قضاوت کنید کدوم نرخ منطقی تره و اگر کسی از دوستان اشکالی به این نرخها داره پی ام بده هر چی سرب و روی داره نقدا به قیمتهای جهانی و دلار 1300 نه ولش گور بابای ضرر 1400 میخریم. این درخواست خرید تا پایان خرداد معتبرهاگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
گفته شما در مورد شركتهايي صادقه كه فروش داخلي دارن ولي شركتهايي مثل بافق باما اينها كه فروش داخلي ندارن بافق 100 درصد صادر كننده هستشالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط Mahshid20 پست شده است View Postگفته شما در مورد شركتهايي صادقه كه فروش داخلي دارن ولي شركتهايي مثل بافق باما اينها كه فروش داخلي ندارن بافق 100 درصد صادر كننده هستشاگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
به نظر بنده این شرکتها در زمان فروش تسعیر ارز کنند سال گذشته عملا از برج 10 دلار بالا رفته و ماههای ابتدایی حتی با 1050 تا 1100 فروخته اند که میانگین 1300تا1450 می شود ولی شرکتهایی که دلار ذخیره کرده بودند و در پایان سال فروختنند مانند پتروشیمی اصفهان سودخوبی کردند . شرکتهای سرب و رویی در صورتی که امسال جهانی خیلی افت نکند می توانند سودهای خوبی داشته باشند ولی در بازار ما بورس بازی است که قیمتها رابالا یا پایین می کند نه سود آوری شرکتها
نظر
-
بنده مجمع باما رو از دست دادم اما حتما مجمع بافق رو خواهم رفت
هم در مجمع کروی هم مجمع باما تاکید شده که تسعیر ارز انجام میشه. مگه دست خودشونه که تو صورت های مالی دلار رو 1100-1200 تومان بگیرند؟! :-wإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
احسان جان داداش کجایی، می تونی خبر بگیری مجمع کی تشکیل میشه؟ ببین رسما معدنی ها همه دارند تسعیر ارز می کنند ها... باما، کروی، فملی با اون عظمت..... بافق نمی تونه ادعا کنه دلار دولتی می فروشه!!!!!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postاحسان جان داداش کجایی، می تونی خبر بگیری مجمع کی تشکیل میشه؟ ببین رسما معدنی ها همه دارند تسعیر ارز می کنند ها... باما، کروی، فملی با اون عظمت..... بافق نمی تونه ادعا کنه دلار دولتی می فروشه!!!!!
البته چون 100درصد صادرات داره افت قیمت جهانی رو هم باید در نظر گرفت.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
وحید جان یه بار تو تاپیک حسابش کردم، فکر کنم با احتساب مالیات واین حرفا 2.4 برابر میشد 10 درصد هم کاهش قیمت جهانی بگیریم 2 برابر حداقل افزایش سودآوریش خواهد بودإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postوحید جان یه بار تو تاپیک حسابش کردم، فکر کنم با احتساب مالیات واین حرفا 2.4 برابر میشد 10 درصد هم کاهش قیمت جهانی بگیریم 2 برابر حداقل افزایش سودآوریش خواهد بود
اگرم واقعا به نرخ مرجع میفروشن خیانت به سهامداران میکنن.
شرکت کلی هزینه میکنه ظرح توسعه راه میندازه و کلی مکافات که مثلا 20 درصد سوداوریش بره بالا ولی اینجا با یه فروش توافقی سودش 2برابر میشه بیادو بگه به نرخ دولتی میفروشم خیانت کرده.
االبته بسیاری از شرکتها چون انتقال پول به داخل سخته با وارد کننده توافق میکنن و اون ارز صادراتی به واردات وارد کننده تعلق میگیره.
در ضمن من در حال حاضر این سهم و کلا سهم های مربوط به بازارهای جهانی رو ندارم.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postاحسان جان داداش کجایی، می تونی خبر بگیری مجمع کی تشکیل میشه؟ ببین رسما معدنی ها همه دارند تسعیر ارز می کنند ها... باما، کروی، فملی با اون عظمت..... بافق نمی تونه ادعا کنه دلار دولتی می فروشه!!!!!
سلام مخلصم یاسر جان
حتما چشم
من نبودم ،حتما پیگیری این 2 تا مطلبی که گفتید و میکنم
ولی در مورد تسعیر ارز اگه واقعا اگه شرکتهای دیگه تونسته باشند که اینم همونه و بقول وحید عزیز سودش هنوز که افزایش سرمایشو انجام نداده 2-3 برابر میشه و با افزایش سرمایه دیگه .....
ولی حتما اینو من پیگیری میکنم ای به چشم ولی الان که نگاه کردم دیدم واقعا سهمو تو این قیمتها دارن جمع میکنن وگرنه اگه خبری نبود مطمئن باش صف فروشی میشد دیدنی ،ولی حتی مجامع همین شرکتها هم مطمئنا روند مثبتشون رو این سهم بی تاثیر نبوده و اگه واقعا تسعیر ارز انجام بشه این شرکتها رو دیگه رنگشونو واسه گزارش 6 ماهه نمیشه دید
یاسر جان خب تمام این که نمیزارن تسعیر ارز بشه مستقیم تو جیب بانک مرکزی میره و اونا خودشون تو بازار تزریق میکنن و اون شرکت هم بخواد یکم بازی در بیاره اونوقت بازیی سرش در میارن ......
خلاصه یاسر جان حتما
مخلصم
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postاین که برخی شرکتها به نرخ دولتی میفروشن برخی ازاد فساد اوره.....
اگرم واقعا به نرخ مرجع میفروشن خیانت به سهامداران میکنن.
شرکت کلی هزینه میکنه ظرح توسعه راه میندازه و کلی مکافات که مثلا 20 درصد سوداوریش بره بالا ولی اینجا با یه فروش توافقی سودش 2برابر میشه بیادو بگه به نرخ دولتی میفروشم خیانت کرده.
االبته بسیاری از شرکتها چون انتقال پول به داخل سخته با وارد کننده توافق میکنن و اون ارز صادراتی به واردات وارد کننده تعلق میگیره.
در ضمن من در حال حاضر این سهم و کلا سهم های مربوط به بازارهای جهانی رو ندارم.
یه چیز جالب امروز روزنامه همشهری نرخ جدید نان رو زده من دیدم لواش از 125 شده 160 تومن یعنی حدود 40%>:)
البته آیکون گریه به حال این حکومت رو باید میزدم
نظر
نظر