معادن بافق ( کبافق )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

بابک عزیز، خوشحالم دوباره مطلب می نویسی...
    نظرت رو تکنیکال خود بافق چیه؟ به نظرت کجا بهترین زمان خریده؟
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• بابک پناهی
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 3208

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
      بابک عزیز، خوشحالم دوباره مطلب می نویسی...
      نظرت رو تکنیکال خود بافق چیه؟ به نظرت کجا بهترین زمان خریده؟
      قربونت یاسرجان
      تو روند نزولی نمیشه گفت تا چند میریزه ولی 1330 تومن برا حمایت خیلی مهمه

نظر

• Ehsan Am
        کاربر فعال
        • Feb 2011
        • 177

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
        زنگ زدم شرکت
        88717520 میگم علت اینکه شما محصولاتتونو بر اساس دلار 1226 می فروشید چیه؟میگه اون برا قبل بود الان قیمت فروشمون افزایش پیدا کرده میگم چند شده میگه نمیدونم!گفتم مگه میشه ندونید برگشته میگه چون فروشی نداشتیم!!! مسخره کردن خودشونو
        یالله حاج بابک
        خیلی مخلصم داداش
        ظاهرا کم پیدایی بابک
        منم نبودم و اصلا تو مسائل سایت نیستم
        بابک اینا اولین دستورشون اینه که هیچ اطلاعاتی بیرون ندن بخاطر سفته بازی نشدن
        ایندفعه خیلی خوب دارن عمل میکنن،سهم فردا هم منفی میخوره و آخرین فرصت خریده چون بابک میبندن 4 یا 5 شنبه
        دلارارو وارد ایران نکردن،هر چی دلاره تو این بانک اینگلیسیه که اسمش یادم رفته،البته تا اون مقداره گزارش غیر واقعی بخاطر شرایط آوردن و ولی گزارش این دفعه کمی تا نیمه ابری واقعیه و اون میزان ذخیره دلار هم تو epsاعمال میکنن
        بابک 100% یه eps فوق العاده میدن چون بمن گفتن ولی رقم دقیق هنوز تثبیت نشده ولی یه شوک اساسی به بازار میدن که بعد باز کردن همون بافقی میشه که میدونیم و بمن اهداف قیمتو بالاتر اعلام کردن
        حاجی بخر تا حراجه فقط این شامه که به محسن دادیو بمنم باید بدی:D:D
        داداش خیلی عزیزی:x

نظر

• Ehsan Am
          کاربر فعال
          • Feb 2011
          • 177

آره اصلا نخواست چیزی بگه فقط یه چیزی اینی که میگه فروشی نداشتیم تو این 3 ماهه مگر همچین چیزی مشه؟!!!
          بابک جون غمت نباشه داداش
          پشتت به کوه اونم از نوعه بانکای بریتانیا ی کبیر و عمو سام باشه :D:D
          دیشب رفتن عوامل که یکم دلار بیارن ایران :x

نظر

• بابک پناهی
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 3208

در اصل توسط ehsan am پست شده است View Post
            یالله حاج بابک
            خیلی مخلصم داداش
            ظاهرا کم پیدایی بابک
            منم نبودم و اصلا تو مسائل سایت نیستم
            بابک اینا اولین دستورشون اینه که هیچ اطلاعاتی بیرون ندن بخاطر سفته بازی نشدن
            ایندفعه خیلی خوب دارن عمل میکنن،سهم فردا هم منفی میخوره و آخرین فرصت خریده چون بابک میبندن 4 یا 5 شنبه
            دلارارو وارد ایران نکردن،هر چی دلاره تو این بانک اینگلیسیه که اسمش یادم رفته،البته تا اون مقداره گزارش غیر واقعی بخاطر شرایط آوردن و ولی گزارش این دفعه کمی تا نیمه ابری واقعیه و اون میزان ذخیره دلار هم تو epsاعمال میکنن
            بابک 100% یه eps فوق العاده میدن چون بمن گفتن ولی رقم دقیق هنوز تثبیت نشده ولی یه شوک اساسی به بازار میدن که بعد باز کردن همون بافقی میشه که میدونیم و بمن اهداف قیمتو بالاتر اعلام کردن
            حاجی بخر تا حراجه فقط این شامه که به محسن دادیو بمنم باید بدی:d:d
            داداش خیلی عزیزی:x
            به به داش اجسان گل ل ل ...چاکرتم عزیز خوشم میاد دیگه آخر مافیایی به خدا...پسر این اطلاعاتو از کجا میاری تو منم شریککککک :d من که دارم پله ای میخرم فردا بازم خواهم خرید پس فردام میخرم >:d< من که زنگ زدم دفترشون یه مرده گوشیو ورداشت گفت آقا من هیچی نمیدونم با کلا بیخبریم از بورس بپرسید گفتم بیخود بی خبری من سهامدار شرکتم وظیفته توضیح بدی اونم وصل کردن به یه الدنگ دیگه اونم فقط داشت میپیچوند دیدم نه ه ه ه واقعا نمیخوان اطلاعاتی بیرون بدن

نظر

• بابک پناهی
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 3208

هوا یکم سرد بود zinc اومد پنجرشو بست تا یکم گرم بشه و بره بالاتر ;)

عکس العمل جهانی روی به windows باز شدش در روند صعودی و برگشت از ابتدای گپ!

باید منتظر موند و دید که آیا میتونه ضلع بالایی مثلثو بشکونه؟اگر بشکنه چه شود!
              آخرین ویرایش توسط بابک پناهی؛ 2012/10/01, 19:12.

نظر

• امیر حسینی
                عضو عادی
                • Jul 2011
                • 56

تو تایم روزانه بابک جان به نظر میرسه یه واگرایی منفی وجود داره

تو تایم هفتگی هم این واگرایی وجود داره

نظر

• Ehsan Am
                  کاربر فعال
                  • Feb 2011
                  • 177

به به داش اجسان گل ل ل ...چاکرتم عزیز خوشم میاد دیگه آخر مافیایی به خدا...پسر این اطلاعاتو از کجا میاری تو منم شریککککک :d من که دارم پله ای میخرم فردا بازم خواهم خرید پس فردام میخرم >:d< من که زنگ زدم دفترشون یه مرده گوشیو ورداشت گفت آقا من هیچی نمیدونم با کلا بیخبریم از بورس بپرسید گفتم بیخود بی خبری من سهامدار شرکتم وظیفته توضیح بدی اونم وصل کردن به یه الدنگ دیگه اونم فقط داشت میپیچوند دیدم نه ه ه ه واقعا نمیخوان اطلاعاتی بیرون بدن
                  فدای تو دوست گلم:x
                  ولی بابک انقدر اینا از گزارشای پارسال اگه اشتباه نکنم ماه 9 که همه هی منتظر خبر خاصی بودن و هیچ اتفاقی نمیوفتاد و یه گزارش معمولی تا این آخرین گزارش که دادن سود کردن ولی از ترس یه سری مسائل سیاسی که تو خود بورسه و بعد از اون رشدی که پیرارسال قیمت تا 6 تومن رفت و بهشون یه گیر دادن که من نامه اخطاریا شونو هم خودم دیدم(از جمله اخطار اخلال در نظام اقتصادی) ناچار بودن ولی الان دیگه باکی ندارن چون هر چی هم بالا بره و بهشون اخطار های مختلف از جمله شفاف سازی هم بدن هیچ مشکلی ندارن چون بقدری شرایط شرکت خوبه که واهمه ای ندارن از هیچ توضیح و شفاف سازی واسه احدی مخصوصا با این گندایی که خوداشون بالا آوردن
                  من هفته پیش واسه کاره دیگه ای شرکت رفتم که حتی بمن گفتن احسان باما هم بگیر و منم نگرفتم:p
                  ولی در کل هیچ مشکلی نداره و اینو میگم که فقط شرکت مبنای سود ش بر حسب روی 1850 دلار بسته شده حالا هر چی بره بالا دیگه نوش جون همتون:x
                  کمیسیونو از امشب واست کنتور میندازم ;)
                  خیلی مخلصم بابک

نظر

• بابک پناهی
                    عضو فعال
                    • Dec 2010
                    • 3208

در اصل توسط امیر حسینی پست شده است View Post
                    تو تایم روزانه بابک جان به نظر میرسه یه واگرایی منفی وجود داره

تو تایم هفتگی هم این واگرایی وجود داره
                    سلام و صبح همگی بخیر

تو تایم روزانه که زیاد مشخص نیست چون قله دوم rsi حدودا 4 واحد از قله قبلی بالاتره و MACD هم تایید نمیکنه ولی در تایم هفتگی آره اینو دیدم ولی در هفتگی 3 عامل بود که من زیاد به این واگرائی اهمیت ندم.نه که ندم ولی خوب اعتبارشو کم دیدم.اولین عاملش این بود که همون واگرائی رو اگر MACD هم داشت که نورعلی نور میشد و برگشت قیمت قطعی به نظر میرسید ولی MACD هیچ آلارمی نداده.دومین عامل شکست روند منفی در همین تایم بود که این شکست در هر دو اندیکاتور RSI و MACD هم قابل رویت هست.بالاخره سومین عامل شکست روند RSI بود که همه ی اینا دس به دست هم داد تا از این واگرائی مخفی یادی نکنم ولی خوب باز ته دلم از این واگرائی مخفی یکم هراس دارم!
                    آخرین ویرایش توسط بابک پناهی؛ 2012/10/02, 08:23.

نظر

• بابک پناهی
                      عضو فعال
                      • Dec 2010
                      • 3208

هوا یکم سرد بود zinc اومد پنجرشو بست تا یکم گرم بشه و بره بالاتر ;)

عکس العمل جهانی روی به windows باز شدش در روند صعودی و برگشت از ابتدای گپ!

باید منتظر موند و دید که آیا میتونه ضلع بالایی مثلثو بشکونه؟اگر بشکنه چه شود!
                      اینم بروز شده که باز هم اومدو چسبید به ضلع بالایی مثلث.9.30 به وقت ایران قیمتها آپدیت میشن فعلا صبر میکنیم

نظر

• بابک پناهی
                        عضو فعال
                        • Dec 2010
                        • 3208

در اصل توسط ehsan am پست شده است View Post
                        فدای تو دوست گلم:x
                        ولی بابک انقدر اینا از گزارشای پارسال اگه اشتباه نکنم ماه 9 که همه هی منتظر خبر خاصی بودن و هیچ اتفاقی نمیوفتاد و یه گزارش معمولی تا این آخرین گزارش که دادن سود کردن ولی از ترس یه سری مسائل سیاسی که تو خود بورسه و بعد از اون رشدی که پیرارسال قیمت تا 6 تومن رفت و بهشون یه گیر دادن که من نامه اخطاریا شونو هم خودم دیدم(از جمله اخطار اخلال در نظام اقتصادی) ناچار بودن ولی الان دیگه باکی ندارن چون هر چی هم بالا بره و بهشون اخطار های مختلف از جمله شفاف سازی هم بدن هیچ مشکلی ندارن چون بقدری شرایط شرکت خوبه که واهمه ای ندارن از هیچ توضیح و شفاف سازی واسه احدی مخصوصا با این گندایی که خوداشون بالا آوردن
                        من هفته پیش واسه کاره دیگه ای شرکت رفتم که حتی بمن گفتن احسان باما هم بگیر و منم نگرفتم:p
                        ولی در کل هیچ مشکلی نداره و اینو میگم که فقط شرکت مبنای سود ش بر حسب روی 1850 دلار بسته شده حالا هر چی بره بالا دیگه نوش جون همتون:x
                        کمیسیونو از امشب واست کنتور میندازم ;)
                        خیلی مخلصم بابک
                        به به ایول به این اطلاعات مافیایی >:d< من کمسیونو دوبل میندازم باکی نیست :d

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20673

ما دیشب سودش رو تخمین زدیم 200-180 تومن رو شاخشه ...........;) بالاتر هم میتونه بسازه .....

ولی خوب با پی به ای 10 ......2000 میارزه ...........که باید صبر کرد ............روش ......
                          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/10/02, 09:47.
                          ///

نظر

• مهران
                            عضو فعال
                            • Jul 2012
                            • 442

امروز جمع نشه فردا ميشه دليلي براي فروش نداره

نظر

• بابک پناهی
                              عضو فعال
                              • Dec 2010
                              • 3208

در اصل توسط مهران پست شده است View Post
                              امروز جمع نشه فردا ميشه دليلي براي فروش نداره
                              شنبه هم اضاف می کنیم خیالی نیست :)

نظر

• مهران
                                عضو فعال
                                • Jul 2012
                                • 442

شنبه هم اضاف می کنیم خیالی نیست :)
                                يكشنبه رو هم اضافه كنيد تا سنگين وارد بشيم اگه بسته نشه

نظر

در حال کار...
                                X