در اصل توسط يگانه پست شده است
View Post
معادن بافق ( کبافق )
Collapse
X
-
إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
-
در اصل توسط يگانه پست شده است View Postسيدجان كاشكي زودتر مينوشتيم - نذاشتن قلم خشك بشه
امروز فردا رو بالاي خط روند بمونه رفتيم كه رفتيم - بالاي 1270 بسته بشه
اين سهم جاش اينجا نيست - حداقل 1700 رو بايد داشته باشه
از اون طرفم بازار تخصصیه و باید هر کسی که معامله می کنه دانشش رو داشته باشه. اگه نه این بازی ها همیشه بوده! واقعا سهم خشک تر از بافق پیدا نمیشه! با 60 هزار تا از صف فروش میاد تا مثبت کامل!! خداییش سهامدار عمده هم خیلی کار بلد تر از مثلا سهامدار باماست!
توی تاپیک موج شماری جناب محسن مختاری که من واقعا قبولش دارم یه موج شماری از سهم ارائه داده که واقعا جالبه و تارگت ورو 2600 اعلام کرده اند که از نظر من اصلا بعید نیستإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
تقسیم سود 10 درصدی در "کبافق"شرکت معادن بافق با سرمایه 5 میلیارد و 62 میلیون و 500 هزار تومانی خود طی صورتهای مالی حسابرسی نشده 12 ماهه منتهی به آخر اسفند 90 با اعلام کاهش سه درصدی عایدی هر سهم نسبت به سال مالی 89، سود هر سهم را بطور خالص مبلغ 823 ریال گزارش کرده وتقسیم 10 درصدی آن را در برنامه خود دارد.
"کبافق" در اولین پیش بینی خود بعد از افزایش سرمایه سود خالص هر سهم را 175 ریال اعلام کرده بود که در گزارش اخیر با تعدیل مثبت 370 درصدی به مبلغ 823 ریال رسانده و دلیل این تعدیل را افزایش مقداری فروش محصولات اعلام نموده است.
این شرکت که در سال مالی 90 افزایش سرمایه 400 درصدی داشته درفروش 50 درصد و درب های تمام شده کالای فروش رفته 49 درصد افزایش نسبت به سال مالی قبل را نشان می دهد.
همچنین "کبافق" در سال مالی 90 نسبت به سال مالی گذشته به ازای هر کیلو افزایش 3 درصدی در قیمت کنسانتره روی و 5 درصدی در کنسانتره سرب را در پرونده خود ثبت کرده است.
شرکت معادن بافق در پیش بینی های حسابرسی شده سال مالی 91 خود مبنای پیش بینی و برآورد فروش (صادرات) کنسانتره سرب و روی تولیدی شرکت را نرخ های جهانی سرب و روی که به ترتیب هر تن به مبلغ 2100 و 2000 دلار آمریکا و با دلار 1226 تومان در نظر گرفته است.
این شرکت سود هر سهم را برای سال 91 با کاهش نزدیک به 23 درصد، بطور خالص مبلغ 607 ریال اعلام کرده است و در نظر دارد 10 درصد آن را بین سهامداران خود در سال 91 تقسیم کند.
شایان ذکر است شرکت معادن بافق نرخ دلار را برای فروش صادراتی خود در سال 90 مبلغ 10746 ریال و سال 91مبلغ 1226 تومان در نظر گرفته است.
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
سلام و عرض ادب
دوستای گلم وضعیت شرکت مشکل نداره
این eps اعلام شده با 2 تومان بالا و پایین واسه خاطره 27 هزار تن محصول فروش نرفته بدلیل تحریم هاست و متاسفانه قرار داد فروشش به سال دیگه موکول شده
در هر صورت الان شرکت بیشتر درگیر خرید سهام شرکت باماست که اگه نگاه کنید به اسم بازرگانیه پیمان امیر داره میخره که این کد مربوط به صاحب خود شرکت هست و البته الان یه مقدار با کد حقیقی خود اعضای هیئت مدیره و کارمندا به عنوان سرمایه گزاریه بلند مدت دارن میخرن
ممکنه کمی نوسان داشته باشه با توجه به قیمتهای جهانی ولی در کل این سهم امثال بیشتر با رکود مواجهه
البته %( درصد افزایش سرمایه پیش رو داره که میتونید تو مجمع رو اون حساب کنید ولی بخاطر یسری بازی های سیاسیه خود بورس فعلا به احتمال زیاد افزایش محسوسی نداره مگه اینکه یسری اتفاقات که بصورت سنگ جلوی پای شرکت هست برداشته بشه که امثال کمی بعیده ولی واسه بلند مدت شرکت هیچ مشکلی نداره .
نظر
-
-
اولین پیش بینی درآمد هر سهم سال مالي منتهي به 1391/12/30 (حسابرسي نشده)(اصلاحيه)
سود انباشته89541!!!!درصد تغییر34!!
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post=)) واقعا گزارش خنده داره! یعنی باور کنیم در زمانی که دلار بالای 1700 بوده و قیمت روی بالای 2000-2100 بوده شرکت در 3 ماهه آخر فقط در ودیوار رو نگاه کرده؟! 9ماهه 15 میلیارد فروش داشته و 12 ماهه 16.7 ؟! نکنه ورشکست شده شرکت و ما خبر نداریم؟!:d
یه 27 هزار تن جنسو نتونسته بفروشه
نظر
-
دوستان عزیزم که رو بافق کار میکنید
بمن بگید چه اطلاعات واقعی از شرکت لازمه که همه دوستان از جمله خودم که سهمو دارم بپرسم (واقعی منظورم اطلاعاتی که کسی نمیدونه ) و همینجا بگم و دوستای گلم تحلیل کنن و ببینیم که ارزش داره همگی سهمو داشته باشیم یا الکی سرمایه نخوابونیم چون یسری مشکلای داخل بورسی این با بافق دارن که میپرسم حتما میگم و نتونستن یسری جنسا رو بفروشن .
بگید چیا رو بپرسم که واقعیه و شک توش نکنید چون یکم ممکنه بارکود امثال مواجه بشه ،
و در نهایت یه تصمیم با جمع بندی همه تحلیلا و اطلاعات اضافی بگیریم.
پس بمن بگید(البته نمی خوام فکر کنید حالا من این وسط چی میگمم ولی اطلاعات واقعی که لازم واسه تحلیل شما دوستان باشه من میگیرم و همینجا میگم که با یه جمع بندی و تحلیل دوستای عزیز یه تصمیم جمعی بگیریم)
نظر
-
به مرور تا 960 تومن مياد پايينالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
نظر