شركت سرمايه گذاري مسكن تهران (ثتران)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20669

در اصل توسط Hamid-safapour پست شده است View Post
    میثم جون این خبرو یه هفته پیش یکی از کارمندای شهرداری گفتش بهم که وقتی ازش پرسیدم ملک گرون میشه یا نه گفت تاثیر زیادی نداره گفتم چرا گفت بدلیل اینکه اگه طرف برای گرفتن جواز کل یه ساختمون مثلا باید 90 میلیون میداد الان باید 130 تومن بده و زیاد فرقی نمیکنه ولی خب 100 درصد تاثیر مثبت تو قیمتها داره نه تاثیر منفی
    ممنون
    ///

نظر

• مصطفی مصری پور
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 6951

در اصل توسط Hamid-safapour پست شده است View Post
      میثم جون این خبرو یه هفته پیش یکی از کارمندای شهرداری گفتش بهم که وقتی ازش پرسیدم ملک گرون میشه یا نه گفت تاثیر زیادی نداره گفتم چرا گفت بدلیل اینکه اگه طرف برای گرفتن جواز کل یه ساختمون مثلا باید 90 میلیون میداد الان باید 130 تومن بده و زیاد فرقی نمیکنه ولی خب 100 درصد تاثیر مثبت تو قیمتها داره نه تاثیر منفی
      حالا اگه جوازو گرفته باشه و قیمت فروشش هم توی بودجه لحاظ کرده باشه و این وسط ملک 50% رشد کنه، چی میشه؟
      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مصطفی مصری پور
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 6951

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
        مصطفی جان این خبر افزایش تعرفه 40 درصدی ساختمان در سال 91 برای این گروه بده یا خوبه ؟؟
        افزایش تعرفه ساختمان یه سری از سازنده های خرد رو از بازار بیرون میکنه. پس عرضه کم میشه و تقاضا ثابته. نهایتا قیمت ملک زیاد میشه.

از سرفصل هزینه های شرکتها بخوای در نظر بگیری، برای این شرکتهای بزرگ مشکلی پیش نمیاد، چون سریعا روی قیمت محصول سرشکن میکنن
        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20669

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
          حالا اگه جوازو گرفته باشه و قیمت فروشش هم توی بودجه لحاظ کرده باشه و این وسط ملک 50% رشد کنه، چی میشه؟
          هیچی دیگه یه تعدیل تپل میده
          ///

نظر

• yasin1
            عضو عادی
            • Aug 2011
            • 143

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
            افزایش تعرفه ساختمان یه سری از سازنده های خرد رو از بازار بیرون میکنه. پس عرضه کم میشه و تقاضا ثابته. نهایتا قیمت ملک زیاد میشه.

از سرفصل هزینه های شرکتها بخوای در نظر بگیری، برای این شرکتهای بزرگ مشکلی پیش نمیاد، چون سریعا روی قیمت محصول سرشکن میکنن
            همینطوریه که میگی مصطفی جان
            [B][COLOR="#B22222"]هنگام مرگ ، مردمان مى پرسند از ثروت چه باقى گذاشته ؟ فرشتگان مى پرسند از عمل نيك چه پيش فرستاده ؟ رسول اکرم (ص)[/COLOR][/B]

[B][COLOR="#0000CD"]هرگز مردی ولو بسيار نادان را نديدم که از وی چيزی نتوانسته ام بياموزم. [/COLOR][/B] [COLOR="#0000CD"]گالیله[/COLOR]

نظر

• roohe-khashen
              عضو فعال
              • Apr 2011
              • 2270

امسال ثتران و ثشرق غوغا میکنند البته یه سهم ساختمانی هم هست که من خیلی علاقه دارم به اون ا.س.پ هستش میدونم که اکازیونی هست برا خودش و به زودی یه کارایی میکنه!
              آخرین ویرایش توسط roohe-khashen؛ 2012/03/16, 00:49.
              دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20669

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                امسال ثتران و ثشرق غوغا میکنند البته یه سهم ساختمانی هم هست که من خیلی علاقه دارم به اون ا.س.پ هستش میدونم که اکازیونی هست برا خودش و به زودی یه کارایی میکنه!
                به زودی و با تحریم ها وفشار های بیشتر و افزایش قیمت دلار و مسکن و پر ریسک شدن صنایع دیگر بازار میاد طرف همین ساختمونیا و سهام کمریسک بازار .
                به نظر میاد سال 91 سال خوبی برای این گروه باشه ;) معاملات پرحجم و استارت رشدی که زدن نشان دهنده حرکت این گروه ;)
                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/03/16, 10:08.
                ///

نظر

• بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

به زودی و با تحریم ها وفشار های بیشتر و افزایش قیمت دلار و مسکن و پر ریسک شدن صنایع دیگر بازار میاد طرف همین ساختمونیا و سهام کمریسک بازار .
                  به نظر میاد سال 91 سال خوبی برای این گروه باشه ;) معاملات پرحجم و استارت رشدی که زدن نشان دهنده حرکت این گروه ;)
                  میثم جان حرف شما کاملا" متینه. شما فرمودید امسال ولی من مطمئنم که این امسالی که می فرمایید قطعا" مربوط به سه ماهه اول سال 91 نخواهد بود

سهامهای ساختمانی عالیند

بله حرکت آنها بعد از مرحله دوم هدفمندی و از تیرماه می باشد

به نظر من آنهایی که می خواهند سهام ساختمانی را بخرند الان خیلی زوده و اصلح است در اواخر خرداد ماه وارد شوند

الان سهمهای خیلی بهتری داریم و بهتر است همگام با اخبار و شایعات بازار حرکت کرد

مثلا" همین غدیر ( وغدیر)

در اثر آزاد سازی دلار پتروشیمی ها و بخصوص پارسان و شپدیس رشد می کنند و در نتیجه غدیر رشد خواهد کرد . ضمنا" غدیر خودش مالک ساختمانی هاست و با رشد ثباغ و ثاخت ، غدیر نیز منتفع می شود

غدیر همیشه در اوائل فروردین استارتشو می زنه

در کل با فرمایش شما موافقم ولی برای اواخر خرداد

الان سهمهای طلایی که با آزاد سازی دلار سود میبرند عالیند:

1)سغرب
                  2)غدیر
                  3)شیران
                  4)پتروشیمی ها
                  The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20669

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                    میثم جان حرف شما کاملا" متینه. شما فرمودید امسال ولی من مطمئنم که این امسالی که می فرمایید قطعا" مربوط به سه ماهه اول سال 91 نخواهد بود

سهامهای ساختمانی عالیند

بله حرکت آنها بعد از مرحله دوم هدفمندی و از تیرماه می باشد

به نظر من آنهایی که می خواهند سهام ساختمانی را بخرند الان خیلی زوده و اصلح است در اواخر خرداد ماه وارد شوند

الان سهمهای خیلی بهتری داریم و بهتر است همگام با اخبار و شایعات بازار حرکت کرد

مثلا" همین غدیر ( وغدیر)

در اثر آزاد سازی دلار پتروشیمی ها و بخصوص پارسان و شپدیس رشد می کنند و در نتیجه غدیر رشد خواهد کرد . ضمنا" غدیر خودش مالک ساختمانی هاست و با رشد ثباغ و ثاخت ، غدیر نیز منتفع می شود

غدیر همیشه در اوائل فروردین استارتشو می زنه

در کل با فرمایش شما موافقم ولی برای اواخر خرداد

الان سهمهای طلایی که با آزاد سازی دلار سود میبرند عالیند:

1)سغرب
                    2)غدیر
                    3)شیران
                    4)پتروشیمی ها
                    بله پتروشمی ها هم رشد میکنن نگاهی به قیمت یورو بندازید از الان شیران سال دیگه رو بالای 3000 تومن میبینید.;)
                    البته گروه پتروشمی هم ریسک کمی ندارن و گرنه قیمت های فعلی گروه پتروشیمی هم باید بالاتر از این قیمت ها باشه .
                    به شخصه سعی میکنم طرف پتروشیمی نرم چون قلبم ضعیفه و گرنه شیران حرف نداره و بهترینه ;)
                    در مورد سیمانی ها خیلی خوشم نمیاد مگه اینکه بازار حمله کنه به سمت این گروه.
                    در مورد غدیر هر وقت اراده کنی سهم رو با 4-5 درصد بالاتر میتونی وارد بشی =)) حتی روزایی که صف خریده. کلا وقتی خودم میتونم سرمایه گذاری کنم پولم رو نمیدم سهام سرمایه گذاری بخرم :d وقتی خودم میتونم سبد درست کنم چرا برم رو سبد غدیر سرمایه گذاری کنم من کلا با سرمایه گذاری ها مخالفم :D
                    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/03/16, 10:48.
                    ///

نظر

• بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

بله پتروشمی ها هم رشد میکنن نگاهی به قیمت یورو بندازید از الان شیران سال دیگه رو بالای 3000 تومن میبینید.;)
                      البته گروه پتروشمی هم ریسک کمی ندارن و گرنه قیمت های فعلی گروه پتروشیمی هم باید بالاتر از این قیمت ها باشه .
                      به شخصه سعی میکنم طرف پتروشیمی نرم چون قلبم ضعیفه و گرنه شیران حرف نداره و بهترینه ;)
                      در مورد سیمانی ها خیلی خوشم نمیاد مگه اینکه بازار حمله کنه به سمت این گروه.
                      در مورد غدیر هر وقت اراده کنی سهم رو با 4-5 درصد بالاتر میتونی وارد بشی =)) حتی روزایی که صف خریده. کلا وقتی خودم میتونم سرمایه گذاری کنم پولم رو نمیدم سهام سرمایه گذاری بخرم :d وقتی خودم میتونم سبد درست کنم چرا برم رو سبد غدیر سرمایه گذاری کنم من کلا با سرمایه گذاری ها مخالفم :D
                      میثم جان

ثتران خودش شرکت سرمایه گذاریه برادر من

ثتران =سرمایه گذاری مسکن تهران

اونوقت شما می فرمایید با غدیر بخاطر اینکه شرکت سرمایه گذاریه موافق نیستید ووقتی خودتون میتونید سبد درست کنید چرا برید رو سبد غدیر سرمایه گذاری کنم و کلا با سرمایه گذاری ها مخالفید!!

خب ثتران هم یه شرکت سرمایه گذاریه که رفته رو ساختمان سرمایه گذاری کرده دیگه=))

حالا بگذریم : کلا" با خرید ساختمانیها قبل از تیر ماه به هیچ وجه موافق نیستم چون خواب پول داره

همانطور که گفتید بهتره به جای ساختمانیها طرف بره شیران بخره که سود خوبی هم تو مجمع بهش میدن و بعدش و در اواخر خرداد ماه وارد این گروه بشه

البته من که می دونم چون شما خودتون کلی ثتران خریدید دارید تبلیغشو می کنید( شوخی)

ولی خارح از شوخی ثتران بینظیره ولی برای 3 ماه دیگر;)

نظر

• roohe-khashen
                        عضو فعال
                        • Apr 2011
                        • 2270

امسال گروههای برتر خودشون رو همون ماه اول نشان خواهند داد حالا رشدشون کی اغاز بشه بنا به تصمیم بازار هستش اما بی برو برگرد ساختمانی ها امسال به راحتی توانایی دوبرابر شدن قیمت را دارند به خصوص همین ثتران با اون پروژه های خوشگل تجاریش !!!
                        دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20669

میثم جان

اونوقت شما می فرمایید با غدیر بخاطر اینکه شرکت سرمایه گذاریه موافق نیستید ووقتی خودتون میتونید سبد درست کنید چرا برید رو سبد غدیر سرمایه گذاری کنم و کلا با سرمایه گذاری ها مخالفید!!

حالا بگذریم : کلا" با خرید ساختمانیها قبل از تیر ماه به هیچ وجه موافق نیستم چون خواب پول داره

همانطور که گفتید بهتره به جای ساختمانیها طرف بره شیران بخره که سود خوبی هم تو مجمع بهش میدن و بعدش و در اواخر خرداد ماه وارد این گروه بشه

البته من که می دونم چون شما خودتون کلی ثتران خریدید دارید تبلیغشو می کنید( شوخی)

در مورد اون خط قرمز باید بگم بگم که درسته شرکت اسمش سرمایه گذاری ولی خودش پروژه جدا داره و خودش یه شرکت ساختمانی لحاظ میشه.
                          در مورد سیگنال ورود هر کی بر اساس تحلیل خودش تو بازه زمانی خاص خودش وارد میشه.
                          من حس کردم سیگنال ورود صادر شده و وارد شدم شما حس میکنی تیر ماه باید وارد بشی تیر ماه وارد شو .
                          و بعدشم شما از کجا میدونی که من میخوام سهمو نگه دارم .؟؟؟ من ممکنه 5 دقیقه هم یه سهم رو نگه ندارم.!! اصلا شاید با ضرر خارج شم
                          ///

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20669

میثم جان

در مورد شرکت سرمایه گذاری باید بگم که این شرکت جدیدا تغییر نام داده و اسم اصلیش پارس مسکن تهران بوده ;)

90/6/6 تغییر نام داده و اسمشو از پارس مسکن تهران به سرمایه گذاری مسکن تهران تغییر داده ;) حالا اسمش رو کرده سرمایه گذاری ولی از نظر من همون شرکت ساختمانیه ;)
                            ///

نظر

• بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

دبير كل سابق كانون كارگزارن عنوان كرد:

مسكن، رقيب جدي بورس در سال91

كارگزار بورس اوراق بهادار و دبير كل سابق كانون كارگزاران سال 90 را سال مطلوبي براي فعالان بازار سرمايه ندانست و عنوان كرد كه با وجود بازارهاي رقيبي چون مسكن در سال آينده بايد عرضه هاي اوليه در سال 91 مدام ادامه يابد.

حسين خزلي خرازي ـ كارگزار باسابقه بورس تهران ـ در گفتوگو با خبرنگار بورس خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به عملكرد بورس در سال 90 اشاره كرد وگفت: سال 90 به لحاظ ميانگين بازدهي، سال مطلوبي براي فعالان بازار سرمايه نبود بهطوري كه شاخص بورس كاهش يافت و تعداد عرضههاي اوليه نيز كم بود.

وي افزايش بازارهاي رقيب بازار سرمايه شامل اوراق مشاركت، نرخ ارز، توسعه و سپردههاي بانكي را مورد توجه قرار داد و خاطر نشان كرد: به اين ترتيب ميانگين بازدهي سال 90 به هشت درصد كاهش يافت و شركتهاي صادراتي كه جهشهاي درآمدي داشتند در انتهاي جدول قرار گرفتند.

اين كارشناس بانك سرمايه رقيب جدي بورس در سال آينده را مسكن دانست و اظهار كرد: در ماههاي اخير شركتهاي بزرگي وارد بازار سرمايه نشد به اين ترتيب اگر خصوصيسازي ادامه يابد و عرضههاي اوليه و ورود شركتها مدام ادامه داشته باشد، بورس رونق گرفته و ارزش و حجم معاملات افزايش مييابد.

خرازي به پيشبيني اوضاع بورس در سال 91 پرداخت و افزود: با حفظ وضع موجود بورس يكي از گزينههاي مطلوب سرمايهگذاري در سال 91 است. البته در سال جديد شروع انتخابات 92، تغيير مجلس و موضوع تحريمها و تهديدهاي بينالمللي به همراه بازارهاي رقيب مطرح است.

دبيركل سابق كانون كارگزاران عنوان كرد: با اين حال و با توجه به اينكه سرمايهگذاران طلا و ارز اشباع شدهاند پيشبيني ميشود كه حداقل در چهار ماهه اول سال 90 سرمايهها وارد بورس شود.

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20669

اینجوری که من میبینم فروشنده حقیقی تو این قیمت زیاد نیست .;) واین یعنی....
                                تا فردا اگه یه بار دیگه بیاد زیر 240 خوبه ;)
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X