شركت سرمايه گذاري مسكن تهران (ثتران)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سلطان بورس
    كاربر فعال
    • Aug 2011
    • 3373

پاسخ : شركت سرمايه گذاري مسكن تهران (ثتران)

در اصل توسط argo پست شده است View Post
    ربطش سهم در پيت انداختن است
    ارزش يك شركت براي سهامدار خرد فقط به سودسازي شركت است
    ثتران نميتونسته تعديل منفي بده
    اصلا ٩ تومن سوده كه بياد تعديل منفي اعلام كنه
    ٩ تومن سود براي يكسهم ٢٥٠ تومني مايع شرمساري است
    خودش ده تا تعديل منفي حساب ميشه
    بلحاظ پروژه و عظمت هم ثتران يكسوم ثاخت هم نيست
    دوست عزیز خیلی ببخشید من این رو میگم ولی گویا شما خیلی از ماجرا پرتی
    سود پارسال 9 نبوده بلکه 12 بوده
    سود پوشش داده شده در گزارش حسابرسی نشده سال مالی 93 مبلغ 52 تومان
    سود پیش بینی شده سال مالی 94 مبلغ 51 تومان
    مقایسه این شرکت با ثاخت خنده داره

نظر

• سلطان بورس
      كاربر فعال
      • Aug 2011
      • 3373

ثاخت با سود پیش بینی 50 تومانی برای سال 93 به 16 تومان رسید
      حتی پیش بینی 94 را ابتدا 48 پیش بینی کرده بود بعد از 2 ماه کرد 33
      سرمایه ثاخت 5 برابر ثتران هست
      دارایی ثتران کجا و ثاخت کجا
      یک مقایسه خنده دار کردین .

نظر

• argo
        عضو فعال
        • Oct 2014
        • 745

شركت سرمايه گذاري مسكن تهران (ثتران)

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
        دوست عزیز خیلی ببخشید من این رو میگم ولی گویا شما خیلی از ماجرا پرتی
        سود پارسال 9 نبوده بلکه 12 بوده
        سود پوشش داده شده در گزارش حسابرسی نشده سال مالی 93 مبلغ 52 تومان
        سود پیش بینی شده سال مالی 94 مبلغ 51 تومان
        مقایسه این شرکت با ثاخت خنده داره
        نميدونم چطوري سلطان بورس شدي
        سلطانا اونچه كه ما بعنوان سود جهت بازدهي يك كمپاني محاسبه ميكنيم سود عملياتي است
        سود عملياتي شركت ٨٩ ريال بوده است
        مهمترين ايتم براي تصميمگيري همين سود عملياتي است
        هر چند سود كلي رو هم كه ١٢٢ ريال بوده رو هم محاسبه كنيم بازهم روند سودسازي شركت افتضاح بوده
        است
        يعني شركت يك بيستم سرمايه اي كه در اختيار داره سود سازي كرده است
        اين سرمايه رو به هر بع بويي داده بودن الان حدافل يكدهم ازش در اورده بود
        حالا سپرده بانكي كه يك پنجم در مياره بماند
        از تمام اينا بگذريم اين مال پارسال بوده كه اوضاع مسكن خوب بوده امسال حتما سهامدار دستي هم بايد يك چيزي به هيت مديره بده
        ضمنا ٥٠ تومن پيش بيني براي سال مالي شهريور ٩٤ است
        اوني كه ما الان باهاش كار داريم سودي است كه تا پايان شهريور امسال ساخته و ما قراره اول بهمن اين سود ر بگيريم
        به سال مالي توجه نكرديد
        آخرین ویرایش توسط argo؛ 2014/12/08, 09:13.
        پي نوشت
        http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
        "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• آریو
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 4834

ثتران بسیار برتر از ثاخت است

برای خرید ثتران بخرید در گروه ساختمانی

هر چند خودم ثمسکن میخرم
          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• argo
            عضو فعال
            • Oct 2014
            • 745

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
            ثتران بسیار برتر از ثاخت است

برای خرید ثتران بخرید در گروه ساختمانی

هر چند خودم ثمسکن میخرم
            من مقايسه اي كردم بين ايندو
            ولي نميگم حتي ثاخت بخريد
            با اين اوضاع ركود كشور هيچ كدام از سهمهاي بورس شما را عاقبت به خير نخاهد كرد
            چون ديد فلان پروژه يا فلان فاز اگر تكميل شود يك ديد بلند مدت است و در اين اوضاع اقتصادي كشور ديد بلند براي سرمايه گزاري موجب ضرر شما ميشود
            اما اگر رانت داريد ميدونيد كدوم سهم پشتش پول افتاده سرمايه گزاري كوتاه مدت مناسب است
            پي نوشت
            http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
            "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• آریو
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 4834

در اصل توسط argo پست شده است View Post
              من مقايسه اي كردم بين ايندو
              ولي نميگم حتي ثاخت بخريد
              با اين اوضاع ركود كشور هيچ كدام از سهمهاي بورس شما را عاقبت به خير نخاهد كرد
              چون ديد فلان پروژه يا فلان فاز اگر تكميل شود يك ديد بلند مدت است و در اين اوضاع اقتصادي كشور ديد بلند براي سرمايه گزاري موجب ضرر شما ميشود
              اما اگر رانت داريد ميدونيد كدوم سهم پشتش پول افتاده سرمايه گزاري كوتاه مدت مناسب است
              سرمایه گذاری بلند مدت همیشه در بورس جواب داده است
              سهام خوب و سهامداری

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35711

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35711

توقف نماد معاملاتي شركت سرمايه گذاري مسكن تهران (ثتران1) 93/9/25 10:21

كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ نماد معاملاتي شركت سرمايه گذاري مسكن تهران (ثتران1)، جهت برگزاري مجمع عمومي عادي ساليانه صاحبان سهام در روز شنبه مورخ 29/09/1393، در پايان معاملات امروز سه شنبه مورخ 25/09/1393 متوقف مي گردد. مديريت بازار فرابورس ايران

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35711

موضوع: تصمیمات مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام برای سال (دوره) مالی منتهی به 1393/06/31 شرکت سرمايه گذاري مسکن تهران - نماد: ثتران

الف- زمان و محل برگزاری مجمع عمومی :
                    مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت براساس آگهی منتشره در سامانه کدال در تاریخ 1393/09/18 در خصوص دعوت به مجمع عمومی عادی سالیانه راُس ساعت 10:00 روز شنبه مورخ 1393/09/29 درمحل مرکز مطالعات بهره وري و منابع انساني واقع در تهران _ خيابان ايران شناسي _ خيابان نهم برگزار گردید و در خصوص دستور جلسات زیر تصمیم گیری نمود

ب– دستور جلسه :
                    استماع گزارش هیئت‌ مدیره و بازرس قانونی
                    تصویب صورت‌های مالی سال (دوره) مالی منتهی به 1393/06/31
                    انتخاب حسابرس و بازرس قانونی
                    انتخاب روزنامة کثیر‌الانتشار
                    انتخاب اعضای هیئت‌مدیره
                    تعیین حق حضور اعضای غیر موظف هیئت مدیره
                    تعیین پاداش هیئت مدیره
                    سایر موارد

سود نقدی هرسهم : 410 ریال تعیین شد

سازمان حسابرسي به‌عنوان بازرس قانونی و حسابرس شرکت و سازمان حسابرسي به‌عنوان بازرس علی‌البدل انتخاب گردید.

روزنامه‌ یا روزنامه‌های زیر به عنوان روزنامه کثیرالانتشار جهت درج آگهی‌های شرکت تعیین شد:
                    دنياي اقتصاد

تعیین حق حضور اعضای غیر موظف هیئت مدیره:
                    مبلغ 7,000,000 ریال بابت برگزاری حداقل 1 جلسه در ماه مصوب شد.

تعیین پاداش هیئت مدیره:
                    مبلغ 1,500 میلیون ریال ناخالص پاداش هیئت مدیره تعیین شد.

نظر

• alizadeh.f
                      عضو فعال
                      • Feb 2013
                      • 878

1393/09/29....

به نام خدا...
                      پاره ای از موارد که امروز در مجمع ثتران و خارج از آن مطرح شد .
                      جلسه با صحبت های مدیرعامل و انتشار کلیپ تصویری پروژه ها شروع شد و به نظر من تکرار مطالب سایت و گزارش هیات مدیره ثتران بود و لزومی نداشت.
                      البته تکرار این موارد دلیل داشت. اتلاف وقت.
                      زمانی از این موضوع مطمئن شدم که رئیس مجمع( آقای معذی- نماینده ثتران) اعلام کرد اجازه دهید بحث ها را زود جمع کنیم تا به انتخاب اعضاء هیات مدیره برسیم. فهمیدم که قصدشان جمع کردن سریع مجمع است.( ترافیک ایجاد کردند)
                      در همان ابتدا عرض کردم که آقای معذی جلسه مجمع نباید یک طرفه باشد!! (یعنی زود جمع کردن توجیهی ندارد)

مطالب که بنده مطرح کردم و سوال و جواب هایی که مطرح شد:

زمین شهریار
                      افزایش سرمایه
                      عدم حمایت حقوقی سهم
                      عدم تناسب قیمت سهم با پتانسیل های شرکت.
                      شناوری بالای سهم و لزوم تثبیت معاملات به جای کاهش آن
                      افت ثروت سهامدار و کاهش قیمت سهم از 400 به 230 علی رغم معرفی حقانی و اراج و اریکه و عدم شفاف سازی لازم....
                      در خصوصی پرداخت سود زودتر از موعد......
                      و.............

در ابتدا عرض کردم به جهت روند عملیاتی و انتخاب طرح های لوکس و پر تقاضا تشکر میکنیم.
                      سعی میکنم از جزئیات کم کنم تا مطالب زیاد نشود.

درباره زمین شهریار:

ابتدا اعلام شد که 632 واحد باغ ویلا در نظر گرفته شده و مجوزات اولیه اخذ شده و در حال مذاکره با استانداری تهران هستیم.
                      نماینده ثمسکن و آقای محمدی( معاونت): این زمین الان حداقل 80 میلیارد می ارزد و ساخت و ساز شرکت رو 3-4 سال تضمین میکنه ولی مشخص نیست 3 ماهه مجوز نهایی را بدهند یا 6-9 ماه.
                      بنده اعلام کردم:در مجمع پارسال هم همین اعلام شد. نتیجه صبر این سهامدار چیست. سهامدار انتظار افزایش ثروت دارد.
                      بحث های زیادی مطرح شد و بنده نهایتا" چندین بار و خطاب به نفرات مختلف اعلام کردم زمین را همین الان با همین شرایط کارشناسی کنید و در کدال اعلان کنید. هزینه اش هم چیزی نیست!
                      6 سال است دنبال اخذ مجوز هسنتید! سهامدار منفعت این صبر خود را کجا خواهد دید..
                      اعلام کردم با استفاده از همین قیمت کارشناسی مازاد تجدید ارزیابی دهید...
                      بحث کارشناسی قیمت زمین را حداقل 5-6 بار در مجمع اعلام کردم.....چون بهترین و راحت ترین کار همینه......
                      خیلی سعی میکردند از پاسخ فرار کنندک: اعلام کردند 30% ساختش را مجوز گرفتیم و دنبال ارتقاء آن هستیم!( به عبارتی بهینه کردن مجوز)
                      سعی داشتند نم پس ندهند!!!!!! کنترل قیمت ها بی دلیل نیست!
                      چند بار بحث کارشناسی قیمت زمین شهریار را مطرح کردم تا با مشخص کردن آن سهامدار بداند در زمین و شرکت چی میگذرد....
                      گاف را داشته باشید؟!!!!
                      دوباره در همان مجمع اعلام شد: 2 سال پیش برای این زمین مشتری 100 میلیارد تومنی وجود داشته تازه بدون طی مراحل مجوز و رشد قیمت ها. ( 2 سال پیش) مدیر عامل و آقای محمدی هم بعد از مجمع تایید کردند....!
                      تو مجمع گفتند 80 میلیارد!!!
                      آقای محمدی به بنده گفت 500 میلیارد پروژه تعریف میکنیم! گفتم 500 میلیارد! انتظار 800-1000 میلیارد داریم خنده ای کرد و گفت شما که همه چیز را میدانید!!
                      ارزش بازار کنونی ثتران با ده ها پروژه و شهریار چقدر است!!!!!!!!
                      ضمنا" موضوع در سطح استانداری مطرح شده و پرونده از شهریار خارج شده( موافق اولیه شهردار شهریار).
                      بعد از مجمع هم هیات مدیره به استانداری تهران رفتند. در مجمع هم اعلام کردند که زمین شهریار بهترین زمین در بین ساختمانی هاست.

افزایش سرمایه:

سوال را مجدد بنده پرسیدم:
                      چه تناسبی بین سرمایه نماد و حجم پروژه ها و قرار داد ها وجود دارد. چرا افزایش سرمایه مناسب نمیدهد!!
                      نمایندگان ثمسکن اعلام کردند که 50% افزایش سرمایه مد نظر است.
                      نماینده سازمان بورس(خانمی 23-24 ساله!!!!!) »: اعلام کرد چون به سازمان اعلام نشده نباید اینجا بحث بشه.
                      بنده خطاب به این خانم اعلام کردم که اینجا بحث تصمیم گیری درباره درصد و محل افزایش سرمایه نیست. همه میدانند که وظیفه مجمع فوق العاده است. بحث عدم تناسب و نیازسنجی و لزوم ارائه آن در روز ها و ماه های آتیست.
                      خطاب به همین خانم اعلام کردم که آیا شما تناسبی میبینید! 750 میلیارد فقط برای 3 پروژه و سرمایه 13/1 آن. شمایی که فلسفه وجودیتان به خاطر همین سهامداران خرد است تناسبی میبینید.!!!! چون ثمسکن قبلا" از بورسی شدن سهامدار عمده بود و الان هم هست!
                      با اجازه شما همین خانم نونهال تا آخر جلسه حتی یک کلمه دیگر نگفت!! حتی یک کلمه . برای سازمان بسیار متاسفم که برای رفع تکلیف این اشخاص مبتدی را می فرستند. مطمئنم اولین مجمعش بود.!!
                      ضمنا" یکی از پرسنل شرکت هم گفت که ظرف 6-9 ماه افزایش سرمایه 100%در راه است.

عدم حمایت حقوقی از سهم:
                      با صراحت اعلام کردم سهامدار به واسطه صبر خواهان افزایش ثروت است. سهم از 420 تومن شده 230 تومن! صبر کرد و نتیجه ای ندید!
                      اینجا نماینده دیگر ثمسکن آقای نادری صحبت کرد که بنده پاسخش را جوری دادم که به خودم هم چسبید!
                      گفت کل بازار افت کرده ساختمانی ها بتای 2 دارند در افت و رشد پیش قدم هستند و .....
                      بنده گفتم اگر حرف شما درست باشد چرا بقیه ساختمانی ها رشد شارپی میکنند( ثنوسا و ثاژن, سمگا را مثال زدم)
                      گفتم آقای نادری چرا زیر مجموعه های ثمسکن در بین ساختمانی ها و کل بازار کمترین پی بر ای ها را دارند ایراد از شماست و یا بازار؟ ثغرب پی بر ای 3 دارد!!!! ایراد از حقوقیست است یا بازار؟
                      چرا باید رکورد کل بازار در کمترین پی بر ای متعلق به زیر مجموعه ثمسکن باشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!( یعنی دلیلش بی عرضگی شماست)
                      صراحتا" گفتم هدف شما از بورسی کردن زیر مجموعه هایتان چه بوده که رکورددار کمترین پی بر ای در کل بازار هستید!!!!!!!!!!!!
                      همگان دیدند که بعد از این حرف بنده نادری ثمسکن سکوت کرد و چیزی نگفت! یعنی جوابی نداشت.حرف از این محکم تر میشد به این آقا زد.

نکته:
                      آقای معذی بنابر هر طریقی سعی داشت زود بحث را جمع کند و بنده در پاسخ به ایشان اعلام کردم اگر تشریف آورده اید به خودتان گزارش بدهید( خود گزارشی) که خوب ما مجمع را ترک کنیم اگر نه باید به حرف های ما هم گوش کنید. باور بفرمایید فشار روحی معذی را حس میکردم.!لعنتی فقط میخواست ماس مالی کنه!!
                      کارمندان خودشان را آورده بودند که به نفع خودشان و حق حضورشان رای بدههندو صلوات بفرستند که اعلام کردم اینها پرسنل خودتان هستند!!! گفت اتهام نزنید. گفتم اتهام نیست واقعیت است.

در خصوص پرداخت سود حقیقی ها زودتر موعد:
                      در مجمع دوستان مطرح کردند و من بعد از مجمع با مدیر عامل ( آقای نعیمی) و آقای محمدی مطرح کردم قرار شد با آقای حاتمی مذاکره کنند و زمانبندی را اصلاح کنند تا سقف 8 ماه نباشه. از فردا پیگیر موضوع خواهم بود. قول دادند درست شود...

در خصوص استراتژی جدید صندوق عشایر و انتخاب هیات مدیره- خبر خوب)
                      هر مطلبی داشتید بنده کانال ارتباطی میستقم به آقای بابا گل زاده نماینده عشایر دارم.
                      ابتدای صحبت در مجمع نماینده عشایر اعلام کرد ما حساب وِیژه ای روی ثتران داریم و دربین تمام ساختمانی ها نظر خاصی روی نماد داریم....
                      البته در مجمع بدون استراتژی وارد شد و در نهایت تنها با نیم درصد از راه یابی به هیات مدیره جا ماند!( با هم آرائ را جمع زدیم!!!)
                      حداقل حسن این مطلب اینه که سعی در جمع آوری سهم میکنه....
                      بیرون از جلسه با ایشان و نماینده دوم( میر عباسی) بنابر درخواست خودشان صحبت مفصلی داشتیم:
                      صحبت های جالبی شد- خدا گواه است عین واقعیت را عرض میکنم)
                      1- اعلام کرد به زودی سعی داریم از آ س پ و ثباغ وبقیه ساختمانی ها به نفع ثتران به صورت کامل خارج شویم و سهم خودمان را در ثتران به بالای 20% برسانیم. به جای اینکه در چند نماد نماینده در هیات مدیره نداشت باشیم( ثباغ 7.2% و آ س پ 4.8%) در ثتران حضور محکم در هیات مدیره داشته باشیم.
                      اعلام کرد یا 3 ماه پایان سال و یا نهایتا" ابتدای سال بعد , سهم خودمان در ثتران را به بالای 20% خواهیم رساند. یعنی جمع آوری حدود 70 میلیون سهم دیگر و این یعنی خشک شده سهم....الان 50 میلیون داره.
                      قبلا" هم چند بار گفته بودم اگر 50 میلیون جمع بشه سهم پایدار میشه. صندوق عشایر برنامه اش را صادقانه گفت و حتی شماره همراه بنده را نیز مطالبه کرد.گفت هدفمان جدیست.
                      2- آقای بابا گل زاده گفت به ما کلک زدند! گفتم چطور؟
                      گفت قبل از مجمع قرار بود به ما 1% کمک کنند ولی تنها نیم % کم آوردیم و کمکی به جهت آراد نکردند!
                      گفت عزم ما برای حضور محکمتر بیشتر شد. سهام دیگر ساختمانی ها را به جهت ثتران خواهیم فروخت.
                      به ایشام گفتم اگر با حقیقی ها هماهنگ میشدید الان در هیات مدیره بودید!
                      جالبه تنها 4% سهامداران در مجمع , حقیقی ها بودند!!!!!!

نکته جالب دیگر اینکه حقیقی هایی در مجمع بودند که بعضا" 1 -10-30 سهم داشتند و صندلی اشغال کرده بودند! بله 1 سهم آن هم حقیقی!!!!
                      این موضوع را خودم پشت میز اپراتور مشاهده کردم و گفتم اعداد درست است گفت بله!!!!!!
                      نمیدانم این سبک مجمع به دلیل خلع صلاح سهامداران حقیقی و ایجاد سکوت بیشتر در مجمع و کم عیار شدن عامدانه مجمع و عدم پاسخ گویی لازم بود تا دلیل دیگری داشت! به نظر شما سهامدار حقیقی که با 1 عدد سهم صندلی مجمع را اشغال مینکند چه انگیزه ای دارد!

گله مندی من از دوستانی است که ساعت ها در تالار وقت میگذارند و یا در مجمع نبودند و یا حضور پر رنگی نداشتند.
                      شخصا" علاقه مند بودم با دوستان آشنا شوم. بنده که در مجمع تمام تلاشم را کردم و.......
                      شاید مطالبی از قلم افتاد ولی خوب تا حد توان نوشتم. اگر حقیقی ها حضور پر رنگ داشتند بهتر بود.....
                      بنده حضور دوستان نزدیک این تالار را احساس نکردم . حداقل میشد با هم آشنا شویم. در محیط مجازی روزی چند بار سلام میکنیم و در محیط واقعی....
                      ببخشید صریح گفتم: همیشه در زندگی بی پرده و صریح بوده ام.
                      مطالب را صادقانه ارائه کردم و توصیه ای ندارم.

راستی: پروژه جدید دیگری............

یا حق
                      https://telegram.me/alizadeh_farzad

نظر

• yousef
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 808

در 6 ماه اخیر اکثرا قیمت ثتران و ثباغ برابر بوده و معمولا قیمت ثتران بیش از 20 درصد بالاتر از ثشرق بوده...

احتمال بازگشایی ثتران در معاملات امروز وجود داره.به احتمال زیاد امروز ثشرق بالای 190 تومن و ثباغ بالای 230 تومن

خواهند رفت.دوستان ثتران دار حواسشون باشه!....

نظر

• آریو
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 4834

در اصل توسط yousef پست شده است View Post
                          در 6 ماه اخیر اکثرا قیمت ثتران و ثباغ برابر بوده و معمولا قیمت ثتران بیش از 20 درصد بالاتر از ثشرق بوده...

احتمال بازگشایی ثتران در معاملات امروز وجود داره.به احتمال زیاد امروز ثشرق بالای 190 تومن و ثباغ بالای 230 تومن

خواهند رفت.دوستان ثتران دار حواسشون باشه!....
                          با سلام
                          سال مالی جدیدی برای ثتران ، ثباغ و ثشرق آغاز شده است
                          و هر سه مجامع خوبی را برگذار کردند
                          در سال مالی جدید این سه شرکت سود های نزدیکی به هم دارند
                          و میتوانند حرکت های هم قیمتی را داشته باشند
                          ثشرق به دلیل پوشش بالای 55 درصد سود در سه ماهه نخست شاید موقعیت برتری داشته باشد

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35711

بازگشايي نماد معاملاتي شركت سرمايه گذاري مسكن تهران (ثتران1) 93/10/1 10:49

كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ نماد معاملاتي شركت سرمايه گذاري مسكن تهران (ثتران1)، پس از برگزاري مجمع عمومي عادي ساليانه صاحبان سهام و تقسيم سود نقدي هر سهم، با محدوديت دامنه نوسان قيمت تا سقف 50 درصد، امروز دوشنبه مورخ 01/10/1393 آماده انجام معامله مي باشد. مديريت بازار فرابورس ايران

نظر

• صرافی
                              عضو عادی
                              • Oct 2013
                              • 132

کسی میدونه ثتران تو مجمعش جی شد ؟

نظر

• b-asgharne
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 1055

در اصل توسط صرافی پست شده است View Post
                                کسی میدونه ثتران تو مجمعش جی شد ؟
                                مگه آقای علیزاده اینهمه راجبه ثتران و مجمعش نگفت؟!

نظر

در حال کار...
                                X