توليدي گرانيت بهسرام ( كهرام )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roohe-khashen
    عضو فعال
    • Apr 2011
    • 2270

در این گروه بیشترین حجم معامله از ان کسعدی و کهرام بود قبلا هم گفتم شاید این گروه به زودی غربال شود و دو سه تا سهم راه خود را جدا کنند که قطعا کهرام یکی از اون سهما خواهد بود
    دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• ramin
      عضو عادی
      • Jun 2011
      • 57

به احتمال زیاد فردا کهرام و کسعدی صف خرید باشن

نظر

• rhhk610
        عضو عادی
        • Dec 2010
        • 60

جناب سینا خان و روح عزیز بنظرم دارند توی این سهم یه عده بازی میکنند... یهو خارج از اردرهای فروش سهامی رو در قیمت پایین عرضه میکنند تا یه عده رو تحریک بفروش کنند، دوستان اگر بتونند آمارهای خرید و فروش(هویت) رو دربیارند شاید بشه راحتتر قضاوت کرد، البته احتمالش هم هست که اسیر نوسانگیرها بشه که هر روز از مثبت به منفی در جهت خرید و فروش خودشون سهم رو تغییر جهت دهند....

نظر

• ramin
          عضو عادی
          • Jun 2011
          • 57

تمایل شدید بازاربه گروه ساختمانی وکاشی سرامیک،فرداین دوگره رابااقبال مواجه خواهدساخت

نظر

• roohe-khashen
            عضو فعال
            • Apr 2011
            • 2270

در اصل توسط rhhk610 پست شده است View Post
            جناب سینا خان و روح عزیز بنظرم دارند توی این سهم یه عده بازی میکنند... یهو خارج از اردرهای فروش سهامی رو در قیمت پایین عرضه میکنند تا یه عده رو تحریک بفروش کنند، دوستان اگر بتونند آمارهای خرید و فروش(هویت) رو دربیارند شاید بشه راحتتر قضاوت کرد، البته احتمالش هم هست که اسیر نوسانگیرها بشه که هر روز از مثبت به منفی در جهت خرید و فروش خودشون سهم رو تغییر جهت دهند....
            متاسفانه من نقدینگیم تا ریال اخر به ته دیگ خورده و گرنه بازی های بسیار جالبی با این عده راه میانداختم اما یه نکته بهتون بگم اونم اینه که طرفی که حاضر میشه مثلا 10000 تا رو 142 یا 10000 تا دیگه روی 141.5 برداره چطور میشه که حاضر نیست که 100 تا دونه رو روی قیمت 140 برداره؟؟این سهمای کوچک اسیر این داستانها زیاد میشن صبح اول وقت هم رو منفی کامل موفق شدند تعدادی سهم رو جمع کنند در سهمای کوچک چون شناور کم هستش اگر شخصی اعم از حقیقی یا حقوقی با سرمایه زیاد وارد سهم بشه تا کیسه رو پر نکنه حاضر به رضایت نمیشه و چه بسا هستند تعدادی که در طول سال شاید 6 یا 7 بار با سرمایه عظیم وارد این سهما میشن و سود بسیار خوب هم میکنند و اصلا کاری به کار بورس و بازار ندارند چون سود کلانی کردند اما نکته بسیار مهم در این سهم ها این است که این تحرکات به دلیل کوچک بودن سهم بسیار واضح نمایان شود و این میشه که حجم معاملات کهرام نسبت به بقیه هم گروه های خودش بالاتر است و قیمت پایانی ان هم روی 139 بسته اند و حمایت قوی در ین قیمت دارد البته شاید اصلاح تا 125 هم طول بکشد که احتمال ان کم است اما چه با دلار 1226 تومن و چه با قیمت دیگه بازار از ان ساختمانی ها و کاشی ها خواهد بود و به زودی سیمانی ها اما در کل کهرام ارزنده هست و خیلی از بچه های حرفه ای بازار هم خریدنش !

نظر

• کیوان
              ستاره دار (1)
              • Jun 2011
              • 5094

پس چرا من هرچی تکنیکالی کهرامو نگاهش میکنم جالب نمی بینمش!! @-)
              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• amirreza6790
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 328

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
                پس چرا من هرچی تکنیکالی کهرامو نگاهش میکنم جالب نمی بینمش!! @-)
                بستگی داره چطوری نگاهش کنی!!:d

من احتماله زیادی میدم سهم داره موج b صعودیشو درست میکنه..تازشم کفه کاناله! دیگه چی میخوای کیوان جان؟!>:d<

البته اینا همه نظراته منه شاید در واقعه چیزی نیست!!:-?:d
                هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w

نظر

• کیوان
                  ستاره دار (1)
                  • Jun 2011
                  • 5094

در اصل توسط amirreza6790 پست شده است View Post
                  بستگی داره چطوری نگاهش کنی!!:d

من احتماله زیادی میدم سهم داره موج b صعودیشو درست میکنه..تازشم کفه کاناله! دیگه چی میخوای کیوان جان؟!>:d<

البته اینا همه نظراته منه شاید در واقعه چیزی نیست!!:-?:d
                  خب تو کانال کشی هایی که من کردم. امروز اومد پایین یکی از کانال ها. که البته رفتار سهم ظرف 2-3 روز آینده خیلی در نتیجه گیری من موثر تره. یعنی اگر نتونه خودشو بالای 145 بکشه واسه من معنیش اینه که میخواد بره تو کانل پایینتر که کفش 100 هست!
                  والا منم نظر خودمو گفتم که حالا احتیاطی یه گوشه ای هم اینو داشته باشین :->
                  ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• amirreza6790
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 328

درسته شاید موج A هنو تموم نشده اگه فردا برگرده که فبها اگه نه میشه به 100% فیبوی موج5 هم دل بست!! که قیمتی حدوده 120 هستش..جالبی کار اینه تا الان تمامیه بالا رویشو سوزونده!!:-w
                    هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w

نظر

• تصمیم کبری
                      Banned
                      • Jul 2025
                      • 1197

فردا باید کهرام مثبت بشه! و دلیلشم اینه که رو خط حمایت بلند مدت 7 ساله قرار داره ( سیر ترشی 7 ساله رو نمیگما!!)
                      اگه پایانیش منفی باشه سهم محکوم به ریزشه ، بدترین حالت ممکن 125 تومان میتونه باشه.

نظر

• ramin
                        عضو عادی
                        • Jun 2011
                        • 57

پایین 140 فروشنده آنچنانی نداره

نظر

• باربد
                          Banned
                          • Jul 2025
                          • 3256

در اصل توسط ramin پست شده است View Post
                          پایین 140 فروشنده آنچنانی نداره
                          ولی انصافا خوب فروشنده داره
                          خدا کنه تو سود باشند که میفروشند

نظر

• roohe-khashen
                            عضو فعال
                            • Apr 2011
                            • 2270

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
                            ولی انصافا خوب فروشنده داره
                            خدا کنه تو سود باشند که میفروشند
                            نمیدونم کجای داستان جور درنمیاد باربد جان واقعا حرکت امروز سهم رو درک نکردم,اما یه نکته بگم همتون که دیگه میدونید خریدارها اعم از حقیقی و حقوقی چند خریدن وضعیت دلار هم که مشخص هستش سال دیگه هم که مشخص هست سال ساخت و ساز هستش نمیدونم این صف فروش امروز چی بود اما خوب تا 125 جای نگرانی نیست دوستانی هم که از من درباره کهرام میپرسند و تعداد سهام خودم رو , بنده هر چند که جالب نمیدونم که تعداد سهام خریداری شده و قیمت ذکر بشه اما برای ار بین رفتن شبهه میگم بنده 143000 تا کهرام با میانگین 141.2 خریدم و باز برای بعضی شبهات دیگه بگم که شما تا زمانی که سهم رو نفروختید و در سبد دارید ضررر نکردید بنده پارسال اذراب 360 تومانی خریدم حتی تا 245 هم تومد پایین بعد از چند ماه 385 فروختم و حتی سود هم بردم هر چند شاید چند ماه زیاد باشه اما خوب در هرصورت سود هم کردم الانم تا 125 حد ضرر تعیین کردم و ایشالا تو روند صعودی سهم با سهم هستم.

نظر

• mohseni1353
                              كاربر فعال
                              • Jan 2011
                              • 1010

حواستون به سهم باشه امروز از 4- تا الان كه ؟!!!

نظر

• oplus
                                عضو عادی
                                • Jul 2011
                                • 252

[IMG][/IMG]

ارادت

نظر

در حال کار...
                                X