در این گروه بیشترین حجم معامله از ان کسعدی و کهرام بود قبلا هم گفتم شاید این گروه به زودی غربال شود و دو سه تا سهم راه خود را جدا کنند که قطعا کهرام یکی از اون سهما خواهد بود
توليدي گرانيت بهسرام ( كهرام )
Collapse
X
-
-
جناب سینا خان و روح عزیز بنظرم دارند توی این سهم یه عده بازی میکنند... یهو خارج از اردرهای فروش سهامی رو در قیمت پایین عرضه میکنند تا یه عده رو تحریک بفروش کنند، دوستان اگر بتونند آمارهای خرید و فروش(هویت) رو دربیارند شاید بشه راحتتر قضاوت کرد، البته احتمالش هم هست که اسیر نوسانگیرها بشه که هر روز از مثبت به منفی در جهت خرید و فروش خودشون سهم رو تغییر جهت دهند....
نظر
-
در اصل توسط rhhk610 پست شده است View Postجناب سینا خان و روح عزیز بنظرم دارند توی این سهم یه عده بازی میکنند... یهو خارج از اردرهای فروش سهامی رو در قیمت پایین عرضه میکنند تا یه عده رو تحریک بفروش کنند، دوستان اگر بتونند آمارهای خرید و فروش(هویت) رو دربیارند شاید بشه راحتتر قضاوت کرد، البته احتمالش هم هست که اسیر نوسانگیرها بشه که هر روز از مثبت به منفی در جهت خرید و فروش خودشون سهم رو تغییر جهت دهند....دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط keyvan پست شده است View Postپس چرا من هرچی تکنیکالی کهرامو نگاهش میکنم جالب نمی بینمش!! @-)
من احتماله زیادی میدم سهم داره موج b صعودیشو درست میکنه..تازشم کفه کاناله! دیگه چی میخوای کیوان جان؟!>:d<
البته اینا همه نظراته منه شاید در واقعه چیزی نیست!!:-?:dهميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
-
در اصل توسط amirreza6790 پست شده است View Postبستگی داره چطوری نگاهش کنی!!:d
من احتماله زیادی میدم سهم داره موج b صعودیشو درست میکنه..تازشم کفه کاناله! دیگه چی میخوای کیوان جان؟!>:d<
البته اینا همه نظراته منه شاید در واقعه چیزی نیست!!:-?:d
والا منم نظر خودمو گفتم که حالا احتیاطی یه گوشه ای هم اینو داشته باشین :->ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
درسته شاید موج A هنو تموم نشده اگه فردا برگرده که فبها اگه نه میشه به 100% فیبوی موج5 هم دل بست!! که قیمتی حدوده 120 هستش..جالبی کار اینه تا الان تمامیه بالا رویشو سوزونده!!:-wهميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
-
فردا باید کهرام مثبت بشه! و دلیلشم اینه که رو خط حمایت بلند مدت 7 ساله قرار داره ( سیر ترشی 7 ساله رو نمیگما!!)
اگه پایانیش منفی باشه سهم محکوم به ریزشه ، بدترین حالت ممکن 125 تومان میتونه باشه.
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postولی انصافا خوب فروشنده داره
خدا کنه تو سود باشند که میفروشنددستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
نظر