بنده تو این سایت فکر کنم بزرگترین حامی کهرام و کترام شناخته شدم به والله نمیتونم زیاد راجب این سهم ها صحبت کنم یعنی گذاشتم به موقعش صحبت کنم تو رو خدا رو تحلیل من نخرین !!اگه احساس میکنین تو کهرام و کترام تو ضرر هستین هنوز اتفاقی نیفتاده میبینین که کهرام و کترام همچنام حوال 150 هستند و از زمانی که من کهرام کهرام و کترام کترام کردم هم تو این قیمتها بودند پس اگه فکر میکنین اشتباه کردین بفروشین اگرهم فکر میکنین درسته نگه دارین به خدا کل سرمایه ام از دست بره فدای سر خودم و شماها اما سرمایه شما خیلی مهمه پس تو رو خدا منو تو پیام خصوصی شرمنده نکنین من خیلی مونده تا به درجه پیشنهاد سهم برسم من فقط و فقط در بازار سرمایه طبق تحلیل خودم میخرم و بس هیچ اخبار رانتی هم ندارم اگر اون چیزی که من فکر میکنم اتفاق بیفته سود خوب که چه عرض کنم سود عالی نصیبمون میشه اگرم نه که تحلیلم اشتباه بوده بخاطر همین زیاد صحبتی رو کهرام و کترام ندارم تا روزش!!فقط بازم میگم اگه فکر میکنید اشتباه بوده حرکتتون هنوزم بین 145 تا 150 روهوا سهمتون رو میخرن به خدا بنده اطلاعی از اخبار رانت شرکت ندارم و باز هم میگم طبق تحلیل خودم کهرام و کترام خریدم انشا الله که هممون تو این گروه سود کنیم.
توليدي گرانيت بهسرام ( كهرام )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postبنده تو این سایت فکر کنم بزرگترین حامی کهرام و کترام شناخته شدم به والله نمیتونم زیاد راجب این سهم ها صحبت کنم یعنی گذاشتم به موقعش صحبت کنم تو رو خدا رو تحلیل من نخرین !!اگه احساس میکنین تو کهرام و کترام تو ضرر هستین هنوز اتفاقی نیفتاده میبینین که کهرام و کترام همچنام حوال 150 هستند و از زمانی که من کهرام کهرام و کترام کترام کردم هم تو این قیمتها بودند پس اگه فکر میکنین اشتباه کردین بفروشین اگرهم فکر میکنین درسته نگه دارین به خدا کل سرمایه ام از دست بره فدای سر خودم و شماها اما سرمایه شما خیلی مهمه پس تو رو خدا منو تو پیام خصوصی شرمنده نکنین من خیلی مونده تا به درجه پیشنهاد سهم برسم من فقط و فقط در بازار سرمایه طبق تحلیل خودم میخرم و بس هیچ اخبار رانتی هم ندارم اگر اون چیزی که من فکر میکنم اتفاق بیفته سود خوب که چه عرض کنم سود عالی نصیبمون میشه اگرم نه که تحلیلم اشتباه بوده بخاطر همین زیاد صحبتی رو کهرام و کترام ندارم تا روزش!!فقط بازم میگم اگه فکر میکنید اشتباه بوده حرکتتون هنوزم بین 145 تا 150 روهوا سهمتون رو میخرن به خدا بنده اطلاعی از اخبار رانت شرکت ندارم و باز هم میگم طبق تحلیل خودم کهرام و کترام خریدم انشا الله که هممون تو این گروه سود کنیم.هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
فردا روز مهمی برای کهرام خواهد بود در صورت شکست 1392 ریال ادامه روند نزولی را خواهیم داشت. نقاط حمایت و در صورت برگشت نقاط مقاومت روی نمودار مشخص شده است. قبلا این حمایت اعلام شده بود.
لینک مستقیم
نظر
-
در اصل توسط yousef پست شده است View Postسلام دوستان.امروزکهرام خریدم تو140تومن...خریدارهای مشتاقی هم وجودداشت.توپست بالازده شده اگه به1392واکنش نشون بده برگرده صعودمی کنه...جناب شهبازآیابرگشته؟
نظر
-
چقدر بی سر و صدا و به قول بچه ها گقتنی کماندویی بیمه کوثر اومد تو کهرام!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postچقدر بی سر و صدا و به قول بچه ها گقتنی کماندویی بیمه کوثر اومد تو کهرام!
بعدش هم سراغ سهم دیگه و خلاصه سرمایشون یواش یواش آب میشه.
یه سهمی مثه کهرام روزی 300 هزار تا یک میلیون معامله میشه و کمتر حقوقی فروشندس. خدایا چرا ما اینهمه عجولیم!
نظر
-
جالبه همیشه صف خرید کهرام حدود 250 هزار تا یا 300 هزار تا بود اما مثل اینکه با دیدن بیمه کوثر صف خریدش به بالای 500 هزار تا رسیده ای بابا مردم چقدر ظاهر بین هستن!!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postجالبه همیشه صف خرید کهرام حدود 250 هزار تا یا 300 هزار تا بود اما مثل اینکه با دیدن بیمه کوثر صف خریدش به بالای 500 هزار تا رسیده ای بابا مردم چقدر ظاهر بین هستن!!
نظر
-
-
همون گونه که ديگه ميلگرد با دلار 1226 تومان واردات نمي شود و قيمت ميلگرد در بازار با دلار 1800 تومان داره 1300 تومان کيلويي معامله مي گردد.
قيمت جهاني فولاد 490 دلار هست يعني با دلار 1226 تومان بايد ميلگرد کيلويي 700 تومان باشه نه 1300 تومان.
همچنين ديگه هيچ کاشي و سراميکي با دلار 1226 تومان وارد نمي گردد.لذا افزايش نرخ کاشي و سراميک داخلي حتمي خواهد بود .و تقاضاي خريد محصولات و سهام اين صنعت افزايشي
نظر
-
گزارش کترام رو خوندم این گزارش مشکل دارد!!!!!و یسری مخفی کاریها توش شده !!!!!!!!!!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
نظر