توليدي گرانيت بهسرام ( كهرام )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roohe-khashen
    عضو فعال
    • Apr 2011
    • 2270

بنده تو این سایت فکر کنم بزرگترین حامی کهرام و کترام شناخته شدم به والله نمیتونم زیاد راجب این سهم ها صحبت کنم یعنی گذاشتم به موقعش صحبت کنم تو رو خدا رو تحلیل من نخرین !!اگه احساس میکنین تو کهرام و کترام تو ضرر هستین هنوز اتفاقی نیفتاده میبینین که کهرام و کترام همچنام حوال 150 هستند و از زمانی که من کهرام کهرام و کترام کترام کردم هم تو این قیمتها بودند پس اگه فکر میکنین اشتباه کردین بفروشین اگرهم فکر میکنین درسته نگه دارین به خدا کل سرمایه ام از دست بره فدای سر خودم و شماها اما سرمایه شما خیلی مهمه پس تو رو خدا منو تو پیام خصوصی شرمنده نکنین من خیلی مونده تا به درجه پیشنهاد سهم برسم من فقط و فقط در بازار سرمایه طبق تحلیل خودم میخرم و بس هیچ اخبار رانتی هم ندارم اگر اون چیزی که من فکر میکنم اتفاق بیفته سود خوب که چه عرض کنم سود عالی نصیبمون میشه اگرم نه که تحلیلم اشتباه بوده بخاطر همین زیاد صحبتی رو کهرام و کترام ندارم تا روزش!!فقط بازم میگم اگه فکر میکنید اشتباه بوده حرکتتون هنوزم بین 145 تا 150 روهوا سهمتون رو میخرن به خدا بنده اطلاعی از اخبار رانت شرکت ندارم و باز هم میگم طبق تحلیل خودم کهرام و کترام خریدم انشا الله که هممون تو این گروه سود کنیم.
    دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• rajabnejad
      عضو فعال
      • Jan 2012
      • 4331

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
      بنده تو این سایت فکر کنم بزرگترین حامی کهرام و کترام شناخته شدم به والله نمیتونم زیاد راجب این سهم ها صحبت کنم یعنی گذاشتم به موقعش صحبت کنم تو رو خدا رو تحلیل من نخرین !!اگه احساس میکنین تو کهرام و کترام تو ضرر هستین هنوز اتفاقی نیفتاده میبینین که کهرام و کترام همچنام حوال 150 هستند و از زمانی که من کهرام کهرام و کترام کترام کردم هم تو این قیمتها بودند پس اگه فکر میکنین اشتباه کردین بفروشین اگرهم فکر میکنین درسته نگه دارین به خدا کل سرمایه ام از دست بره فدای سر خودم و شماها اما سرمایه شما خیلی مهمه پس تو رو خدا منو تو پیام خصوصی شرمنده نکنین من خیلی مونده تا به درجه پیشنهاد سهم برسم من فقط و فقط در بازار سرمایه طبق تحلیل خودم میخرم و بس هیچ اخبار رانتی هم ندارم اگر اون چیزی که من فکر میکنم اتفاق بیفته سود خوب که چه عرض کنم سود عالی نصیبمون میشه اگرم نه که تحلیلم اشتباه بوده بخاطر همین زیاد صحبتی رو کهرام و کترام ندارم تا روزش!!فقط بازم میگم اگه فکر میکنید اشتباه بوده حرکتتون هنوزم بین 145 تا 150 روهوا سهمتون رو میخرن به خدا بنده اطلاعی از اخبار رانت شرکت ندارم و باز هم میگم طبق تحلیل خودم کهرام و کترام خریدم انشا الله که هممون تو این گروه سود کنیم.
      تو سایتهای بورسی بیشترین حرفی که زده میشه در مورد سهمای مختلفه وهمه بایدبا تحقیقی که انجام میدن سهم مورد نظرشون رو انتخاب کنند اگه سهمی خریدیم پای سود و زیانش هم باشیم زیان کردن خیلی دردناکه ولی به تجربیات ما اضافه میشه وباعث میشه یه اشتباه رو دوباره تکرار نکنیم
      هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• alvand
        عضو عادی
        • Jun 2011
        • 170

کهرام را فروختیم
        با ضرر فراوان

نظر

• شهباز
          عضو عادی
          • Jan 2011
          • 49

فردا روز مهمی برای کهرام خواهد بود در صورت شکست 1392 ریال ادامه روند نزولی را خواهیم داشت. نقاط حمایت و در صورت برگشت نقاط مقاومت روی نمودار مشخص شده است. قبلا این حمایت اعلام شده بود.

لینک مستقیم

نظر

• yousef
            عضو فعال
            • May 2011
            • 808

سلام دوستان.امروزکهرام خریدم تو140تومن...خریدارهای مشتاقی هم وجودداشت.توپست بالازده شده اگه به1392واکنش نشون بده برگرده صعودمی کنه...جناب شهبازآیابرگشته؟

نظر

• bigdeli
              عضو جدید
              • Mar 2012
              • 1

سلام به دوستان

امروز بيمه كوثر روي كهرام اومد بالاي يك درصد

نظر

• شهباز
                عضو عادی
                • Jan 2011
                • 49

در اصل توسط yousef پست شده است View Post
                سلام دوستان.امروزکهرام خریدم تو140تومن...خریدارهای مشتاقی هم وجودداشت.توپست بالازده شده اگه به1392واکنش نشون بده برگرده صعودمی کنه...جناب شهبازآیابرگشته؟
                نمیشه گفت ولی حمایت خوب بود و قطعا زیر 140 فروشنده اراده عرضه بیشتر را نداشت و اگه بیشتر عرضه میکرد خریدار نشسته بود. باید منتظر روزهای آتی باشیم. انشاءا... فردا معاملات خوبی داشته باشیم.در هر صورت شکست 1392 ریال خطرناک است.

نظر

• roohe-khashen
                  عضو فعال
                  • Apr 2011
                  • 2270

چقدر بی سر و صدا و به قول بچه ها گقتنی کماندویی بیمه کوثر اومد تو کهرام!

نظر

• شهباز
                    عضو عادی
                    • Jan 2011
                    • 49

چقدر بی سر و صدا و به قول بچه ها گقتنی کماندویی بیمه کوثر اومد تو کهرام!
                    مشکل بعضی از سهامدارا اینه که میخوان مدت کمی سودهای کلان بکنند و بعد از چند روز یا هفته که به نتیجه نمیرسن فروشنده میشن شاید زیر قیمت خرید .
                    بعدش هم سراغ سهم دیگه و خلاصه سرمایشون یواش یواش آب میشه.

یه سهمی مثه کهرام روزی 300 هزار تا یک میلیون معامله میشه و کمتر حقوقی فروشندس. خدایا چرا ما اینهمه عجولیم!

نظر

• roohe-khashen
                      عضو فعال
                      • Apr 2011
                      • 2270

جالبه همیشه صف خرید کهرام حدود 250 هزار تا یا 300 هزار تا بود اما مثل اینکه با دیدن بیمه کوثر صف خریدش به بالای 500 هزار تا رسیده ای بابا مردم چقدر ظاهر بین هستن!!

نظر

• شهباز
                        عضو عادی
                        • Jan 2011
                        • 49

جالبه همیشه صف خرید کهرام حدود 250 هزار تا یا 300 هزار تا بود اما مثل اینکه با دیدن بیمه کوثر صف خریدش به بالای 500 هزار تا رسیده ای بابا مردم چقدر ظاهر بین هستن!!
                        قبلا گفته بودم بزودی یه سهامدار جدید به لیست سهامداران عمده اضافه خواهد شد. خب حالا هم اومد ایشاءا... قدمتش مبارک باشه و همچنان حمایت کنه و 1700 را رد کنیم به سلامتی

نظر

• roohe-khashen
                          عضو فعال
                          • Apr 2011
                          • 2270

من نمیتونم گزارش کترام رو باز کنم چی کارکرده گزارش چطوره؟؟

نظر

• کيانوش
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 6613

همون گونه که ديگه ميلگرد با دلار 1226 تومان واردات نمي شود و قيمت ميلگرد در بازار با دلار 1800 تومان داره 1300 تومان کيلويي معامله مي گردد.
                            قيمت جهاني فولاد 490 دلار هست يعني با دلار 1226 تومان بايد ميلگرد کيلويي 700 تومان باشه نه 1300 تومان.

همچنين ديگه هيچ کاشي و سراميکي با دلار 1226 تومان وارد نمي گردد.لذا افزايش نرخ کاشي و سراميک داخلي حتمي خواهد بود .و تقاضاي خريد محصولات و سهام اين صنعت افزايشي

نظر

• roohe-khashen
                              عضو فعال
                              • Apr 2011
                              • 2270

گزارش کترام رو خوندم این گزارش مشکل دارد!!!!!و یسری مخفی کاریها توش شده !!!!!!!!!!

نظر

• شهباز
                                عضو عادی
                                • Jan 2011
                                • 49

درود بر سهامدارانی که امروز تو صف فروش میفروشند. کار خیلی خوبیه فقط یه نفرشون بیاد بگه چه خبر شده که 150 نفروختند و 141 رفتند صف فروش

فعلا که شرکت سر جاشه زاینده رود هم بالا نیومده از سیل خبری نیست من که متوجه نمیشم ایها الناس یکی بیاد یه شعر تازه تر بگه

نظر

در حال کار...
                                X