پتروشیمی شازند ( شاراک )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • eli77
    عضو عادی
    • Sep 2012
    • 263

تمام پترو ها امروز منفی شدن
    [B]هر که او بیدارتر، پر دردتر[/B]

نظر

• naruto
      عضو فعال
      • May 2011
      • 1879

بالاخره قضیه صف فروش این سهمو نفهمیدیم!
      شرکت که قضیه محاسبه قیمت خوراک با نرخ مبادله ای رو هم تو سودش حساب کرده و بازم سودش شده 200 تومن!
      از فردا پله ای میخرم.

نظر

• وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

معاون وزیر نفت در گفتوگو با ایسنا:

قیمت خوراک پتروشیمی اصلا پایین نیست/ ارز مرجع به پتروشیمی تخصیص نمییابد

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران اظهار کرد: قیمت خوراک پتروشیمی اصلا پایین نیست؛ دیگر ارز مرجع به صنعت پتروشیمی تخصیص داده نمی شود.

غلامحسین بیات در گفت و گو با خبرنگار انرژی خبرگزاری دانشجویان ایران بابیان مطلب فوق، گفت: ارز مرجع بر اساس تصمیم نمایندگان دولت و مجلس فقط به دارو و کالای اساسی تخصیص پیدا می کند.

وی افزود: قیمت خوراک پتروشیمی اصلا پایین نیست؛ قیمت خوراک مایع پایین نیست.

معاون وزیر نفت تصریح کرد: نرخ خوراک گازی نیز مسیر هدفمندی یارانه هارا طی می کند و روی این موضوع مطالعاتی در دستور کار قرار دارد.

این اظهارات درحالی مطرح میشود که بعد از اعلام شرکتهای نفت بهران و پارس، شرکت پتروشیمی خارک نیز از محاسبه خوراک این شرکت با نرخ ارز مبادلهای خبر داد.

بعد از اعلام مدیران شرکتهای نفت بهران و نفت پارس مبنی بر محاسبه خوراک این شرکتها با ارز مبادلهای، مدیرعامل شرکت پتروشیمی خارک نیز با ارسال نامهای به بورس اعلام کرد که خوراک این شرکت با ارز مبادلهای محاسبه می شود.

محسن شاهین در این نامه عنوان کرده است که هزینه گاز ترش مصرفی که خوراک این مجتمع است از اول مهر ماه با نرخ ارز مبادلهای به صورت علی الحساب محاسبه و ارسال شده است که تاثیرات این اتفاق بر روی eps سال 91 متعاقبا اعلام می شود.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• m.r_moradi
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2188

من یکی که زیر 1200 به هیچ وجه فروشنده نیستم!!!
          تمام سال من بی تو...

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20673

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
            بالاخره قضیه صف فروش این سهمو نفهمیدیم!
            شرکت که قضیه محاسبه قیمت خوراک با نرخ مبادله ای رو هم تو سودش حساب کرده و بازم سودش شده 200 تومن!
            از فردا پله ای میخرم.

مشکل سهم سود سال ایندشه به نظرم ..........
            ///

نظر

• m.r_moradi
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2188

میثم جان تکنیکالی فعلا میتونه تا 883 بره،درسته؟ حد ضرر رو چند در نظر بگیریم؟

حدس شخصی من اینه که در صورت برگشت از 883 این بار صعودش تا 1040 بی مشکل باشه، و اونجا یه نوسان یکی دو روزه بکنه و بعد هم بره به سمت 1250...
              تمام سال من بی تو...

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20673

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                میثم جان تکنیکالی فعلا میتونه تا 883 بره،درسته؟ حد ضرر رو چند در نظر بگیریم؟

حدس شخصی من اینه که در صورت برگشت از 883 این بار صعودش تا 1040 بی مشکل باشه، و اونجا یه نوسان یکی دو روزه بکنه و بعد هم بره به سمت 1250...
                من تکنیکال یاد ندارم ...........حد ضرر ر دو صفحه ی قبل توسط جناب شاهین محلوجی تعیین شده ...........ضمن اینکه بسیار بازی گران باهوشی داره این سهم .........قبل از ساعت 9 سفارش های بالایی میزاشتن که منتظر بودم بودم لغو نکنن ولی نامردا لغو کردن...........:d

من دیشب گفتم حد ضرر رو رعایت کنید و مستقیم نمیتونستنم بگم .......انشالله که من در محاسبات اشتباه کردم و سایر دوستان پر سود باشن و این جو امروز فردا دیگه نباشه روی گروه پترو .....

من دیشب از جناب سام هم در بورکس خواستم با 3 دلار 1800 و 2000 و 2500 تومنی قیمت خوراک رو افزایش بده و سودش رو بزاره...........

یه تحلیلگر پیدا بشه سود سال ایندش رو محاسبه کنه ....تکلیف سهم مشخص میشه .......
                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/12/30, 17:01.
                ///

نظر

• مجیدشمسعلی
                  كاربر فعال
                  • Jul 2025
                  • 643

ميگن يه احمق يه سنگ رو ميندازه تو چاه صد تا عاقل نميتونن درش بيارن.شده حکایت بورس ما=))

نظر

• آذرآبادگان
                    کاربر فعال
                    • Dec 2012
                    • 1140

در اصل توسط مجیدشمسعلی پست شده است View Post
                    ميگن يه احمق يه سنگ رو ميندازه تو چاه صد تا عاقل نميتونن درش بيارن.شده حکایت بورس ما=))
                    شده حکایت کشور ما.....
                    بر سر گور كشيشي در كليساي وست مينستر نوشته شده است: «كودك كه بودم مي خواستم دنيا را تغيير دهم. بزرگتر كه شدم متوجه شدم دنيا خيلي بزرگ است من بايد انگلستان را تغيير دهم. بعدها انگلستان را هم بزرگ ديدم و تصميم گرفتم شهرم را تغيير دهم. در سالخوردگي تصميم گرفتم خانواده ام را متحول كنم. اينك كه در آستانه مرگ هستم مي فهمم كه اگر روز اول خودم را تغيير داده بودم، شايد مي توانستم دنيا را هم تغيير دهم!!!»
                    یک نگاه به عکس العمل امروز سهامدارهای حقیقی بیندازید....
                    حقوقی ها رنج مثبت میزنند بلافاصله حقیقی رنج منفی با چنان فاصله ای میزند که گویا ...... :-/
                    در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• esi_mohammadi
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 1105

چارت سهم در یک مدار صعودی 14 ساله درون یک کانال معتبر قرار دارد
                      شکست سطح 1000 تا 1100 تومان در کوتاه مدت که تلاقی با سقف کانال بلند مدتی نیز است نیاز به فاند و خبر داره
                      در ضمن واگرایی منفی در RSI در محدوده نزدیک به سقف کانال در تایم روزانه دیده میشه

لینک تصویر
                      (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                      (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                      (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• هامون
                        عضو عادی
                        • Apr 2012
                        • 91

وضعیت کوتاه مدت شاراک. 917 می تونه کمترین قیمت فردا باشه. فردا اگر نتونه بالای سقف کانال شکسته شده (آبی) باقی بمونه فیک بریک اوت داریم و باید منتظر نزول بیشتر باشیم.

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20673

شاراک عالی داره معامله میشه ........به احتمال زیاد فردا این سهم صف خریده .........
                          ///

نظر

• AAbas
                            عضو عادی
                            • Sep 2012
                            • 165

چون امروز رو 4- زیاد معامله شد اکثرا دارن رو قیمتای مثبت نوسان میگیرن اگه قیمت پایانیش به صفر میرسید امروز صف خرید بود

نظر

• شاهین محلوجی
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 2050

مارون هم بستن شاید امروز شاراکم ببندن !!

گویا نبستن صف خرید بستن :d
                              آخرین ویرایش توسط شاهین محلوجی؛ 2012/12/31, 12:03. دلیل: update......
                              جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• جعفرزاده
                                عضو فعال
                                • Dec 2010
                                • 5833

خارک تعدیل مثبت در گزارش 9 ماهه را اعلام کرد. :* :x <:-p

نظر

در حال کار...
                                X