پتروشیمی شازند ( شاراک )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mehdi79
    عضو جدید
    • Nov 2012
    • 10

امروز مقداری اضافه کردم ، فردا هم مقداری دیگه اضافه می کنم. >:D<

نظر

• بنان
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 840

در اصل توسط alibaghdadi2010 پست شده است View Post
      گزارش 6ماهه اومد

- - - Updated - - -

سود1189
      این گزارش فوق العاده است قیمت محصولاتش تو 3 ماهه سوم بطور میانگین نسبت به 6 ماهه اول حدود 40 درصد افزایش داشته حتی تو بعضی از محصولاتش مثل پلی پروپیلن تا 70 درصد رشد داشته وقتی تو مفروضات گزارش قبلی توجه بکنید تقریبا در مقابل هر 10 - 12 درصد افزایش فروش حدود 50 تومن به سود شرکت اصافه میشه بنظر من تو گزارش 9 ماهه میترکونه..

نظر

• taherishahram
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 708

چه اشتباهی کردم امروز اضافه نکردم این شاراک رو

- - - Updated - - -

A man should get to bleed in peace

نظر

• ron
          عضو عادی
          • Aug 2012
          • 243

در اصل توسط taherishahram پست شده است View Post

- - - Updated - - -

عزیز دل برادر به قول سید بزرگوار بازم فرصت میده فردا دست به کار شو این سهم جا واسه رشد داره
          من امروز خریدم تو منفی کامل تکمیل شد خدا کنه شیران هم یک حرکت بزنه اول حرکت اونجا هم تکمیل کنیم
          [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• بنان
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 840

در اصل توسط taherishahram پست شده است View Post

- - - Updated - - -

نگران نباش تا وقتی این سپه کودن هست میتونی اضافه کنی

نظر

• sourena
              عضو فعال
              • Aug 2011
              • 1080

نقل قول از دوستمون ساده:

شاراک و همون دستکاری زیرکانه سود پرداختی

۶ ماهه ۱۱۸ تومن ساخته...نرخ خوراکم برای ۶ ماهه دوم به نرخ اتاق دیده

تو خود بخان حدیث مفصل ازین مجمل را...تعدیل سنگینی در راه هست

رشد ۲۷۸۸ درصدی سود پرداختی علت عدم تعدیل هست...در گزارش بعدی تعدیل میده و این رشد وحشتناک سود پرداختی کم میشه

الان دیگه بازار باور خواهد کرد که پی به ای واقعی سهم کمتر از 4.5 است
              نه 7 ناشی از سود 125 تومنی جعلی!

همین تابستان خیلیها شصفها را نمیخریدند چون سود جعلی 94 تومنی روتو سایت tsetmc
              می دیدند و بنظرشون قیمت 1000 تومنی اش گران بود
              غافل از همین نکات...الان سود شصفها بین 300 تا 500 براورد میشه و قیمت
              بازگشایی احتمالی 1800 تا 2300
              از دست دادن فرصت خرید شاراک زیر 1000 بعدها باعث تاسف عمیقی میشه
              آخرین ویرایش توسط sourena؛ 2013/01/13, 20:10.
              سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• morteza93
                عضو فعال
                • Apr 2012
                • 516

در اصل توسط بنان پست شده است View Post
                نگران نباش تا وقتی این سپه کودن هست میتونی اضافه کنی
                =)) کودنو خوب اومدی... هستم باهات... =))
                یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!

نظر

• farhad_p
                  عضو فعال
                  • Jul 2011
                  • 1006

در اصل توسط ron پست شده است View Post
                  عزیز دل برادر به قول سید بزرگوار بازم فرصت میده فردا دست به کار شو این سهم جا واسه رشد داره
                  من امروز خریدم تو منفی کامل تکمیل شد خدا کنه شیران هم یک حرکت بزنه اول حرکت اونجا هم تکمیل کنیم
                  '@-@
                  گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

نظر

• yousef
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 808

در اصل توسط sourena پست شده است View Post
                    نقل قول از دوستمون ساده:

شاراک و همون دستکاری زیرکانه سود پرداختی

۶ ماهه ۱۱۸ تومن ساخته...نرخ خوراکم برای ۶ ماهه دوم به نرخ اتاق دیده

تو خود بخان حدیث مفصل ازین مجمل را...تعدیل سنگینی در راه هست

رشد ۲۷۸۸ درصدی سود پرداختی علت عدم تعدیل هست...در گزارش بعدی تعدیل میده و این رشد وحشتناک سود پرداختی کم میشه

الان دیگه بازار باور خواهد کرد که پی به ای واقعی سهم کمتر از 4.5 است
                    نه 7 ناشی از سود 125 تومنی جعلی!

همین تابستان خیلیها شصفها را نمیخریدند چون سود جعلی 94 تومنی روتو سایت tsetmc
                    می دیدند و بنظرشون قیمت 1000 تومنی اش گران بود
                    غافل از همین نکات...الان سود شصفها بین 300 تا 500 براورد میشه و قیمت
                    بازگشایی احتمالی 1800 تا 2300
                    از دست دادن فرصت خرید شاراک زیر 1000 بعدها باعث تاسف عمیقی میشه
                    ...سورناعزیزابتداسپاسگزارم بابت فعالیت خوبتون توتایپک شاراک...مطلب بعدی اینه که طبق محاسباتی که انجام دادم (بافرضهای محتاطانه)حداقل سودامسال شاراک250تومنه وشاراک 900تومنی فعلی یعنی پتروشیمی باp/eفقط3.6 نه4.5...ببنیم بااومدن 6ماهه حسابرسی شده دوزاری بازارمیفته یامنتظرن 9ماهه بیادوبعدازبسته وبازشدن سهم30درصدبالاتربرن توصف خرید!...

نظر

• تکنیکالیست
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 1101

واقعا کم ریسکترین و مطمئن ترین پتروشیمی در شرایط کنونی شاراک می باشد.

روند سهم از فردا تغییر میکند . شخصا امیدوارم حقوقی سپه همچنان عرضه داشته باشد تا تموم کنه بره گمشه ;) چون زین پس بازار با قدرت بیشتر سهم را خواهد خرید
                      ......

نظر

• ron
                        عضو عادی
                        • Aug 2012
                        • 243

در اصل توسط farhad_p پست شده است View Post
                        '@-@
                        منظور توی افت قیمتش بود قربان وگرنه همه رصد می کردیم سهم رو و دیدیم که زیر 886 نیومد , به هر حال حق با شماست(تسلیم)
                        آخرین ویرایش توسط ron؛ 2013/01/13, 21:45.
                        [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• esi_mohammadi
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 1105

به نظرم در موج سه از سه بزرگ با هدف 1400 تومان در کوتاه مدت هستیم.
                          انتظار دارم قیمت حداکثر تا 18 فوریه 2013 به محدوده 1200 تومان برسد و سپس در کوتاه مدت یک ریترس که بیشتر بر مبنای زمان خواهد بود خواهیم داشت

احتمال میدم موج اصلاحی که فعلا و در حال حاظر ، داخلش هستیم حداکثر تا 17 ژانویه ظرف زمانی خودش را پر کند .

لینک تصویر
                          (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                          (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                          (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• esi1332
                            عضو جدید
                            • Jan 2013
                            • 16

با سلام از هر زاویه ای بهترین است و با آگاهی کامل به پای این سهم میمانیم و قطعا پاداش صبرمان را میگیریم.من نگرانی اندکی نه ازوسپه با 1٪ بلکه از وبانک
                            با 50٪دارم .مدیریت فشل وبانک (سهامدار عمده)بیشتر باعث مظلومیت سهم است

نظر

• e.hamedi
                              ستاره دار(13)
                              • Jun 2012
                              • 379

انتظار دارم قیمت حداکثر تا 18 فوریه 2013 به محدوده 1200 تومان برسد و سپس در کوتاه مدت یک ریترس که بیشتر بر مبنای زمان خواهد بود خواهیم داشت

احتمال میدم موج اصلاحی که فعلا و در حال حاظر ، داخلش هستیم حداکثر تا 17 ژانویه ظرف زمانی خودش را پر کند .

سلام جناب محمدی

راجب ظرف زمانی توضیح بیشتری می دید و اینکه چطور محاسبه می شود و کی پر می شود؟

با تشکر

نظر

• esi_mohammadi
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 1105

در اصل توسط e.hamedi پست شده است View Post

سلام جناب محمدی

راجب ظرف زمانی توضیح بیشتری می دید و اینکه چطور محاسبه می شود و کی پر می شود؟

با تشکر
                                سلام
                                نسبت های فیبو زمانی ابزار ATP تلفیقی روی سه پیوت ماژور
                                همانطور که در شکل میبینید بازار به 61.80 ATP ما که 20 اکتبر است واکنش خوبی نشون داده پس نسبت یک (یا صد درصد(17 ژانویه ) ) تلفیقی ابزار به ما یک کف یا سقف زمانی معتبر خواهد داد که برای ماهیت کف یا سقف بودنش با الیوت و الگوهای قیمتی باید فیلتر گردد
                                (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                                (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                                (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

در حال کار...
                                X