شاراك بهترين سهم پترو ها بوده وهست ، اين گزارش خوب رو همه پيش بيني ميكردند ، اميدوارم بالاي ١٢٠٠ باز شود .
پتروشیمی شازند ( شاراک )
Collapse
X
-
شاراک فردا غوغا خواهد کرد.
با این تعدیل فوق العاده و یه تعدیل باور نکردنی برای 12 ماهه
این تا اخر سال فروشی نیست تازه استارت سهم بعد از گزارش 12 ماهه دیدن داره
فردا بدون محدودیت نوسان باز خواهد شد.دوستان سهامداری کنید و اسیر دست نوسانا بازار نشوید......
نظر
-
شاراک از بهترین هاست،در روزهایی آیینده در صورت ریزش به هیچ عنوان فروش انجام ندهید فقط و فقط اصلاح قیمتی خواهد خورد
نظر
-
به نظر من که خیلی باز شه 1100 تا 1150 وا می شه..استرس نرخ خوراک رو پتروشیمی هاست...تیغ دو لبه است..ریسکش هم بالا می ره...تصمیم گیری نگه داری یا خروج با خود سهام داره ....من با این سهم از 850 همراهم..وقت واسه فروش توسود دارم فعلا :)A man should get to bleed in peace
نظر
-
در اصل توسط taherishahram پست شده است View Postبه نظر من که خیلی باز شه 1100 تا 1150 وا می شه..استرس نرخ خوراک رو پتروشیمی هاست...تیغ دو لبه است..ریسکش هم بالا می ره...تصمیم گیری نگه داری یا خروج با خود سهام داره ....من با این سهم از 850 همراهم..وقت واسه فروش توسود دارم فعلا :)
نظر
-
در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Postحرف شما کاملا منطقی هست و بنظر منم همین حدود قیمت باز میشه . دوستانی که شاراک دارن زیاد جو گیر نشن که 1300 باز میشه
نظرتون چیست دوست عزیز شاراک را بفروشیم و برویم قند قزوین بخریم؟
دست بردارید ازین پستهای جهت دار
اگر نرخ پتروشیمی ها بالا بره شک نکن با افزایش قیمت محصولات پتروشیمی جبران خواهد شد که حتی سود آور هم خواهد بود.......
نظر
-
در اصل توسط تکنیکالیست پست شده است View Postعجب
اگر نرخ پتروشیمی ها بالا بره شک نکن با افزایش قیمت محصولات پتروشیمی جبران خواهد شد که حتی سود آور هم خواهد بود.
من کی گفتم برید قند قزوینی که 50% مثبت باز شده بخرید ؟
نرخ پتروشیمی ها بالا بره ، افزایش محصول جبران میکنه و حرف شما درسته
شما خوب پست من رو بخون بعد اینطور جواب بدید
صحبت من قیمت بازگشایی بود که اعلام کردم .حرف شما کاملا منطقی هست و بنظر منم همین حدود قیمت باز میشه . دوستانی که شاراک دارن زیاد جو گیر نشن که 1300 باز میشه
نظر
-
در اصل توسط تکنیکالیست پست شده است View Postعجب
اگر نرخ پتروشیمی ها بالا بره شک نکن با افزایش قیمت محصولات پتروشیمی جبران خواهد شد که حتی سود آور هم خواهد بود.
عزیز من هم شاراک دارم....هم کرمانشاه ..هم مارون ...هم شبندر ........ عمرا هم سمت قندیها نمی رم :)
اینک می گم تو این قیمت باز میشه واسه اینکه ریسک داره..نگفتم بفروشین که ...خرید قند مثل خودرویی ها دیوانگیه...حداکثر واسه نوسانگیری خوبه ....
تا معدنی و پتروشیمی هست چرا قندی ........... تازه سرامیکی ها هم هستن اونا هم کم ریسک نA man should get to bleed in peace
نظر
-
حق باشماست
قیمت بازگشایی را من و شما تعیین نمیکنیم بلکه تقاضای بازار تعیین کننده می باشد. چه بسیار بودند سهمهایی با تعدیلات فوق العاده و که جو نا مناسب بازار در قیمت پایین باز شده اند
شخصا قیمت باز گشایی را ملاک قرار نمیدهم. سهم اگر ذاتا با ارزش باشد روند خودش را خواهد رفت.
ولیکن چون فردا جو گروه پتروشیمی و پالایشگاهی مناسب است و تقاضا برای ورود به این گروهها زیاد می باشد ، احتمال بازگشایی در قیمت بالای شاراک را میدهم.......
نظر
-
به نقل از جناب پساپسا در بورکس
یک نکته که فک کنم دوستان به آن توجه نکردند
شاراک تو گزارش 6 ماهه اول سال 482/002 تن نفتا(مواد اولیه) به نرخ ارز مرجع و به بهای کل 5/117/355 میلیون ریال مصرف نموده
در گزارش 9 ماهه اخیر پیش بینی کرده که کل سال 974/990 تن نفتا به بهای کل 15,614,603 میلیون ریال مصرف خواهد کرد که شش ماه اول خرید نفتا را با نرخ مرجع و شش ماهه دوم خرید نفتا را با نرخ مبادله ای دیده
عملا با توجه به مقایسه این 2 گزارش شاراک در شش ماهه دوم پیشبینی کرده که 10/497/248 میلیون ریال بابت خرید نفتا هزینه کند
خلاصه مطلب
شاراک بابت482/002 تن نفتا تو 6ماهه اول با ارز مرجع 5/117/355 میلیون ریال پول داده
و شاراک بابت 492/988 تن نفتا تو 6 ماهه دوم با ارز مبادله 10/497/248 میلیون ریال پول داده
وامااصل مطلب
اگر 6ماهه دوم شاراک نفتا را با نرخ مرجع محاسبه کند بجای 10/497/248 میلیون ریال باید 5/233/991 میلون ریال در حسابهای خود درنظر بگیرید و این یعنی 5/263/257 میلیون ریال کاهش در هزینه خرید نفتا دراثر محاسبه کل سال نفتا با نرخ مبادله ای !!!! که این کاهش هزینه به ازای هر سهم 438تومان سود قبل کسر مالیات برای شاراک به ارمغان میاورد که پس از کسر مالیات 370 تومان به سود امسال شاراک اضافه میشود
و با توجه به اینکه شاراک تو گزارش اخیرش ای پی اس خود را 197 تومان به طور خالص اعلام کرده که میشود 197+370=567
یعنی با توجه به گزارش اخیر شاراک اگر کل امسال نفتا با نرخ مرجع محاسبه شود سوذش 567 تومان میشود
نظر
-
در اصل توسط بنان پست شده است View Postبه نقل از جناب پساپسا در بورکس
یک نکته که فک کنم دوستان به آن توجه نکردند
شاراک تو گزارش 6 ماهه اول سال 482/002 تن نفتا(مواد اولیه) به نرخ ارز مرجع و به بهای کل 5/117/355 میلیون ریال مصرف نموده
در گزارش 9 ماهه اخیر پیش بینی کرده که کل سال 974/990 تن نفتا به بهای کل 15,614,603 میلیون ریال مصرف خواهد کرد که شش ماه اول خرید نفتا را با نرخ مرجع و شش ماهه دوم خرید نفتا را با نرخ مبادله ای دیده
عملا با توجه به مقایسه این 2 گزارش شاراک در شش ماهه دوم پیشبینی کرده که 10/497/248 میلیون ریال بابت خرید نفتا هزینه کند
خلاصه مطلب
شاراک بابت482/002 تن نفتا تو 6ماهه اول با ارز مرجع 5/117/355 میلیون ریال پول داده
و شاراک بابت 492/988 تن نفتا تو 6 ماهه دوم با ارز مبادله 10/497/248 میلیون ریال پول داده
وامااصل مطلب
اگر 6ماهه دوم شاراک نفتا را با نرخ مرجع محاسبه کند بجای 10/497/248 میلیون ریال باید 5/233/991 میلون ریال در حسابهای خود درنظر بگیرید و این یعنی 5/263/257 میلیون ریال کاهش در هزینه خرید نفتا دراثر محاسبه کل سال نفتا با نرخ مبادله ای !!!! که این کاهش هزینه به ازای هر سهم 438تومان سود قبل کسر مالیات برای شاراک به ارمغان میاورد که پس از کسر مالیات 370 تومان به سود امسال شاراک اضافه میشود
و با توجه به اینکه شاراک تو گزارش اخیرش ای پی اس خود را 197 تومان به طور خالص اعلام کرده که میشود 197+370=567
یعنی با توجه به گزارش اخیر شاراک اگر کل امسال نفتا با نرخ مرجع محاسبه شود سوذش 567 تومان میشود
نظر
-
در اصل توسط تکنیکالیست پست شده است View Postحق باشماست
قیمت بازگشایی را من و شما تعیین نمیکنیم بلکه تقاضای بازار تعیین کننده می باشد. چه بسیار بودند سهمهایی با تعدیلات فوق العاده و که جو نا مناسب بازار در قیمت پایین باز شده اند
شخصا قیمت باز گشایی را ملاک قرار نمیدهم. سهم اگر ذاتا با ارزش باشد روند خودش را خواهد رفت.
ولیکن چون فردا جو گروه پتروشیمی و پالایشگاهی مناسب است و تقاضا برای ورود به این گروهها زیاد می باشد ، احتمال بازگشایی در قیمت بالای شاراک را میدهم.
منم دعا می کنم رو 1500 وا شه یه سود حسابی داشته باشیمA man should get to bleed in peace
نظر
-
بازگشایی قیمت رو حقوقی ها تعیین میکنند با اوردرهای وحشتناک خودشون قیمت رو کشف میکنند ، شاراک مستحق حداقل 1500 تومان میباشد. اگر پایینتر هم باز شود به سمت این تارگت حمله خواهد کرد
نظر
-
در اصل توسط Fundamental پست شده است View Postبازگشایی قیمت رو حقوقی ها تعیین میکنند با اوردرهای وحشتناک خودشون قیمت رو کشف میکنند ، شاراک مستحق حداقل 1500 تومان میباشد. اگر پایینتر هم باز شود به سمت این تارگت حمله خواهد کرد
نظر
-
P/E گروه پترو: 5.93
EPS شاراک: 1978
11729=P/E×EPS
و چون جو مثبتی تو بازار ایجاد شده میشه حدس زد بازگشایی تو حوالی 1200 تا 1250 صورت بگیره. حقوقی پشت سهم هم گروه توسعه ملی (دارنده 50% سهام شرکت) هستش که به خوبی میتونه قیمتش رو مدیریت کنه.
البته دوستان حتماً گزارش رو ملاحظه کردن که شرکت قیمت فروش سه ماه پایانی سال رو با دلار 24584 تسعیر کرده و نه دلار آزاد 35000. پس بازگشایی تو محدوده قیمتی بالا تازه ابتدای صعود روند شاراک خواهد بود و فروش در این محدوده فقط پشیمانی به بار خواهد آورد.
نظر
نظر