پتروشیمی شازند ( شاراک )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mehrdad89
    عضو عادی
    • Dec 2012
    • 104

شاراك بهترين سهم پترو ها بوده وهست ، اين گزارش خوب رو همه پيش بيني ميكردند ، اميدوارم بالاي ١٢٠٠ باز شود .

نظر

• تکنیکالیست
      عضو فعال
      • May 2012
      • 1101

شاراک فردا غوغا خواهد کرد.
      با این تعدیل فوق العاده و یه تعدیل باور نکردنی برای 12 ماهه
      این تا اخر سال فروشی نیست تازه استارت سهم بعد از گزارش 12 ماهه دیدن داره
      فردا بدون محدودیت نوسان باز خواهد شد.دوستان سهامداری کنید و اسیر دست نوسانا بازار نشوید
      ......

نظر

• Fundamental
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 697

شاراک از بهترین هاست،در روزهایی آیینده در صورت ریزش به هیچ عنوان فروش انجام ندهید فقط و فقط اصلاح قیمتی خواهد خورد

نظر

• taherishahram
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 708

به نظر من که خیلی باز شه 1100 تا 1150 وا می شه..استرس نرخ خوراک رو پتروشیمی هاست...تیغ دو لبه است..ریسکش هم بالا می ره...تصمیم گیری نگه داری یا خروج با خود سهام داره ....من با این سهم از 850 همراهم..وقت واسه فروش توسود دارم فعلا :)
          A man should get to bleed in peace

نظر

• سلطان بورس
            كاربر فعال
            • Aug 2011
            • 3373

در اصل توسط taherishahram پست شده است View Post
            به نظر من که خیلی باز شه 1100 تا 1150 وا می شه..استرس نرخ خوراک رو پتروشیمی هاست...تیغ دو لبه است..ریسکش هم بالا می ره...تصمیم گیری نگه داری یا خروج با خود سهام داره ....من با این سهم از 850 همراهم..وقت واسه فروش توسود دارم فعلا :)
            حرف شما کاملا منطقی هست و بنظر منم همین حدود قیمت باز میشه . دوستانی که شاراک دارن زیاد جو گیر نشن که 1300 باز میشه

نظر

• تکنیکالیست
              عضو فعال
              • May 2012
              • 1101

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
              حرف شما کاملا منطقی هست و بنظر منم همین حدود قیمت باز میشه . دوستانی که شاراک دارن زیاد جو گیر نشن که 1300 باز میشه
              عجب
              نظرتون چیست دوست عزیز شاراک را بفروشیم و برویم قند قزوین بخریم؟
              دست بردارید ازین پستهای جهت دار
              اگر نرخ پتروشیمی ها بالا بره شک نکن با افزایش قیمت محصولات پتروشیمی جبران خواهد شد که حتی سود آور هم خواهد بود.
              ......

نظر

• سلطان بورس
                كاربر فعال
                • Aug 2011
                • 3373

در اصل توسط تکنیکالیست پست شده است View Post
                عجب
                اگر نرخ پتروشیمی ها بالا بره شک نکن با افزایش قیمت محصولات پتروشیمی جبران خواهد شد که حتی سود آور هم خواهد بود.
                عجب
                من کی گفتم برید قند قزوینی که 50% مثبت باز شده بخرید ؟
                نرخ پتروشیمی ها بالا بره ، افزایش محصول جبران میکنه و حرف شما درسته
                شما خوب پست من رو بخون بعد اینطور جواب بدید
                صحبت من قیمت بازگشایی بود که اعلام کردم .حرف شما کاملا منطقی هست و بنظر منم همین حدود قیمت باز میشه . دوستانی که شاراک دارن زیاد جو گیر نشن که 1300 باز میشه

نظر

• taherishahram
                  عضو فعال
                  • Nov 2012
                  • 708

عجب

عزیز من هم شاراک دارم....هم کرمانشاه ..هم مارون ...هم شبندر ........ عمرا هم سمت قندیها نمی رم :)
                  اینک می گم تو این قیمت باز میشه واسه اینکه ریسک داره..نگفتم بفروشین که ...خرید قند مثل خودرویی ها دیوانگیه...حداکثر واسه نوسانگیری خوبه ....
                  تا معدنی و پتروشیمی هست چرا قندی ........... تازه سرامیکی ها هم هستن اونا هم کم ریسک ن

نظر

• تکنیکالیست
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 1101

حق باشماست
                    قیمت بازگشایی را من و شما تعیین نمیکنیم بلکه تقاضای بازار تعیین کننده می باشد. چه بسیار بودند سهمهایی با تعدیلات فوق العاده و که جو نا مناسب بازار در قیمت پایین باز شده اند

شخصا قیمت باز گشایی را ملاک قرار نمیدهم. سهم اگر ذاتا با ارزش باشد روند خودش را خواهد رفت.

ولیکن چون فردا جو گروه پتروشیمی و پالایشگاهی مناسب است و تقاضا برای ورود به این گروهها زیاد می باشد ، احتمال بازگشایی در قیمت بالای شاراک را میدهم.
                    ......

نظر

• بنان
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 840

به نقل از جناب پساپسا در بورکس

یک نکته که فک کنم دوستان به آن توجه نکردند
                      شاراک تو گزارش 6 ماهه اول سال 482/002 تن نفتا(مواد اولیه) به نرخ ارز مرجع و به بهای کل 5/117/355 میلیون ریال مصرف نموده

در گزارش 9 ماهه اخیر پیش بینی کرده که کل سال 974/990 تن نفتا به بهای کل 15,614,603 میلیون ریال مصرف خواهد کرد که شش ماه اول خرید نفتا را با نرخ مرجع و شش ماهه دوم خرید نفتا را با نرخ مبادله ای دیده

عملا با توجه به مقایسه این 2 گزارش شاراک در شش ماهه دوم پیشبینی کرده که 10/497/248 میلیون ریال بابت خرید نفتا هزینه کند
                      خلاصه مطلب
                      شاراک بابت482/002 تن نفتا تو 6ماهه اول با ارز مرجع 5/117/355 میلیون ریال پول داده
                      و شاراک بابت 492/988 تن نفتا تو 6 ماهه دوم با ارز مبادله 10/497/248 میلیون ریال پول داده

وامااصل مطلب
                      اگر 6ماهه دوم شاراک نفتا را با نرخ مرجع محاسبه کند بجای 10/497/248 میلیون ریال باید 5/233/991 میلون ریال در حسابهای خود درنظر بگیرید و این یعنی 5/263/257 میلیون ریال کاهش در هزینه خرید نفتا دراثر محاسبه کل سال نفتا با نرخ مبادله ای !!!! که این کاهش هزینه به ازای هر سهم 438تومان سود قبل کسر مالیات برای شاراک به ارمغان میاورد که پس از کسر مالیات 370 تومان به سود امسال شاراک اضافه میشود
                      و با توجه به اینکه شاراک تو گزارش اخیرش ای پی اس خود را 197 تومان به طور خالص اعلام کرده که میشود 197+370=567
                      یعنی با توجه به گزارش اخیر شاراک اگر کل امسال نفتا با نرخ مرجع محاسبه شود سوذش 567 تومان میشود

نظر

• بنان
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 840

در اصل توسط بنان پست شده است View Post
                        به نقل از جناب پساپسا در بورکس

یک نکته که فک کنم دوستان به آن توجه نکردند
                        شاراک تو گزارش 6 ماهه اول سال 482/002 تن نفتا(مواد اولیه) به نرخ ارز مرجع و به بهای کل 5/117/355 میلیون ریال مصرف نموده

در گزارش 9 ماهه اخیر پیش بینی کرده که کل سال 974/990 تن نفتا به بهای کل 15,614,603 میلیون ریال مصرف خواهد کرد که شش ماه اول خرید نفتا را با نرخ مرجع و شش ماهه دوم خرید نفتا را با نرخ مبادله ای دیده

عملا با توجه به مقایسه این 2 گزارش شاراک در شش ماهه دوم پیشبینی کرده که 10/497/248 میلیون ریال بابت خرید نفتا هزینه کند
                        خلاصه مطلب
                        شاراک بابت482/002 تن نفتا تو 6ماهه اول با ارز مرجع 5/117/355 میلیون ریال پول داده
                        و شاراک بابت 492/988 تن نفتا تو 6 ماهه دوم با ارز مبادله 10/497/248 میلیون ریال پول داده

وامااصل مطلب
                        اگر 6ماهه دوم شاراک نفتا را با نرخ مرجع محاسبه کند بجای 10/497/248 میلیون ریال باید 5/233/991 میلون ریال در حسابهای خود درنظر بگیرید و این یعنی 5/263/257 میلیون ریال کاهش در هزینه خرید نفتا دراثر محاسبه کل سال نفتا با نرخ مبادله ای !!!! که این کاهش هزینه به ازای هر سهم 438تومان سود قبل کسر مالیات برای شاراک به ارمغان میاورد که پس از کسر مالیات 370 تومان به سود امسال شاراک اضافه میشود
                        و با توجه به اینکه شاراک تو گزارش اخیرش ای پی اس خود را 197 تومان به طور خالص اعلام کرده که میشود 197+370=567
                        یعنی با توجه به گزارش اخیر شاراک اگر کل امسال نفتا با نرخ مرجع محاسبه شود سوذش 567 تومان میشود
                        حالا اونچه که محتملتره اینه که ممکنه نرخ خوراک برای 3ماهه چهارم افزایش پیدا کنه همانطر که بعضی از پترها افزایش نرخ خوراکشون را از 3 ماهه چهارم بر اساس نرخ مبادله ای تو گزارششون محاسبه کردن حالا اگر دولت بیاد از سه ماهه چهارم این افزایش را اعمال کنه یعنی شاراک ار بابت 3 ماهه سوم میتونه با کسر مالیات 185 تومن تعدیل بده یعنی 185+197=382

نظر

• taherishahram
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 708

حق باشماست
                          قیمت بازگشایی را من و شما تعیین نمیکنیم بلکه تقاضای بازار تعیین کننده می باشد. چه بسیار بودند سهمهایی با تعدیلات فوق العاده و که جو نا مناسب بازار در قیمت پایین باز شده اند

شخصا قیمت باز گشایی را ملاک قرار نمیدهم. سهم اگر ذاتا با ارزش باشد روند خودش را خواهد رفت.

ولیکن چون فردا جو گروه پتروشیمی و پالایشگاهی مناسب است و تقاضا برای ورود به این گروهها زیاد می باشد ، احتمال بازگشایی در قیمت بالای شاراک را میدهم.

منم دعا می کنم رو 1500 وا شه یه سود حسابی داشته باشیم

نظر

• Fundamental
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 697

بازگشایی قیمت رو حقوقی ها تعیین میکنند با اوردرهای وحشتناک خودشون قیمت رو کشف میکنند ، شاراک مستحق حداقل 1500 تومان میباشد. اگر پایینتر هم باز شود به سمت این تارگت حمله خواهد کرد

نظر

• بنان
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 840

در اصل توسط Fundamental پست شده است View Post
                              بازگشایی قیمت رو حقوقی ها تعیین میکنند با اوردرهای وحشتناک خودشون قیمت رو کشف میکنند ، شاراک مستحق حداقل 1500 تومان میباشد. اگر پایینتر هم باز شود به سمت این تارگت حمله خواهد کرد
                              شاراک اگه بخواد مثل شیراز باز بکنه باید روی 14000 باز بشه ضمن اینکه شاراک پتانسیل رشد بالاتری نسبت به شیراز داره با توجه به گزارش بسیار محتاطانه اش پس دور از انتظار نیست که با پی بر ای بالای 7 هم باز کنه

نظر

• Hamidkhann
                                Banned
                                • Dec 2012
                                • 476

P/E گروه پترو: 5.93
                                EPS شاراک: 1978
                                11729=P/E×EPS
                                و چون جو مثبتی تو بازار ایجاد شده میشه حدس زد بازگشایی تو حوالی 1200 تا 1250 صورت بگیره. حقوقی پشت سهم هم گروه توسعه ملی (دارنده 50% سهام شرکت) هستش که به خوبی میتونه قیمتش رو مدیریت کنه.
                                البته دوستان حتماً گزارش رو ملاحظه کردن که شرکت قیمت فروش سه ماه پایانی سال رو با دلار 24584 تسعیر کرده و نه دلار آزاد 35000. پس بازگشایی تو محدوده قیمتی بالا تازه ابتدای صعود روند شاراک خواهد بود و فروش در این محدوده فقط پشیمانی به بار خواهد آورد.

نظر

در حال کار...
                                X