در اصل توسط m.r_moradi پست شده است
View Post
پتروشیمی شازند ( شاراک )
Collapse
X
-
-
من نگفتم از سهم خارج شدم يا فروختم
من بلند مدتي خريد ميكنم و در روند منفي هم وارد سهم هام شدم و ميشم
اگر باز هم پايين تر بياد اضاف ميكنم
ولي شما اين دو هفته رو بخون
هر روز يه منفي ميخوره و هر روز هم يه عده مياند ميگند بازار اشتباه كرد! زهر فروش گرفته شد! از فردا به خاطر فلان مساله مثبت هست و..
همين اميدهاي بيخود ذهن نفر رو خسته ميكه
اگر نفر بدونه تا يك هفته منفي هست بهش فشار نمياد
ولي وقتي به اميد مثبت هر روز بياد و منفي باشه روانش خسته ميشه
من تو فايرا 20درصد ضررم ولي چون همه ميگفتند تا 504سقوط ميكنه و از 580صعود شد خوشحالم!
بهتره نفر رو براي اوج ضرر آماده كنيم تا با ضرر كوچك روانش به هم نريزهآخرین ویرایش توسط sepahan_zard؛ 2013/02/09, 16:19.
نظر
-
در اصل توسط sepahan_zard پست شده است View Postمن نگفتم از سهم خارج شدم يا فروختم
هر روز يه منفي ميخوره و هر روز هم يه عده مياند ميگند بازار اشتباه كرد! زهر فروش گرفته شد! از فردا به خاطر فلان مساله مثبت هست و..
من تو فايرا 20درصد ضررم ولي چون همه ميگفتند تا 504سقوط ميكنه و از 580صعود شد خوشحالم!
بهتره نفر رو براي اوج ضرر آماده كنيم تا با ضرر كوچك روانش به هم نريزه
تشكر
نظر
-
هرکس تو هر تاپیکی سوال داره می پرسه ! تحلیل داره میگه ! نه این که یا بیاد تعریف یا تخریب سهم رو بکنه ! این رو میگن مغلطه کردن !
ادعا دارید تحلیل کنید و نظر بدید تا بقیه هم استفاده کنند.
نظر
-
در اصل توسط sepahan_zard پست شده است View Postمن نگفتم از سهم خارج شدم يا فروختم
بهتره نفر رو براي اوج ضرر آماده كنيم تا با ضرر كوچك روانش به هم نريزه
نظر
-
سلام دوستان
من در اينكه شاراك سهم خوبيه شكي ندارم و تا الان هم شروع به فروش سهم نكردم اما اين وضعيت معلوم تا كي ادامه داره بابا صدرحمت به غيرت سهامداراي كرماشا
ما اگه قرار باشه تو هرمقاومت يك 8 درصدي منفي بخوريم و دوباره برگرديم به نقطه اول فقط بايد منتظر مجمع بمونيم نه چيز ديگه تازه اينطور كه من فهميدم حقوقي شاراك
واقعا داره ضعيف عمل ميكنه پيشنهاد شما چيه
نظر
-
در اصل توسط 7250i پست شده است View Postسلام دوستان
من در اينكه شاراك سهم خوبيه شكي ندارم و تا الان هم شروع به فروش سهم نكردم اما اين وضعيت معلوم تا كي ادامه داره بابا صدرحمت به غيرت سهامداراي كرماشا
ما اگه قرار باشه تو هرمقاومت يك 8 درصدي منفي بخوريم و دوباره برگرديم به نقطه اول فقط بايد منتظر مجمع بمونيم نه چيز ديگه تازه اينطور كه من فهميدم حقوقي شاراك
واقعا داره ضعيف عمل ميكنه پيشنهاد شما چيه
توصیه دوستانه منم اینه که شاراک رو اگه میخواید نگه دارید با دید مجمع باشید وکاری به نوسان کوتاه مدتش نداشته باشید...
این سهم میتونه سودش رو تا 250 افزایش بده پس تا شب مجمع که معمولا اخر اردیبهشته قیمتش باید حداقل 1300 باشه و میتونه تا 1700 هم قیمت بخوره...
پ.ن:من خودم دو شنبه کامل خارج میشم احتمالا.تمام سال من بی تو...
نظر
-
مدیر کنترل تولید شركت ملی صنایع پتروشیمی:
نرخ خوراک پتروشیمی ها افزایش نیافته است
شانا_ گروه پتروشیمی: مدیر کنترل تولید شركت ملی صنایع پتروشیمی گفت:قیمت خوراک مجتمع های پتروشیمی افزایش نیافته و هرگونه افزایش از سوی دولت ابلاغ خواهد شد.
مدیر کنترل تولید شركت ملی صنایع پتروشیمی در گفت و گو با خبرنگار شانا اظهار کرد: افزایش قیمت خوراک (گاز) شركت های پتروشیمی در حال بررسی نهایی است و تاكنون مصوبه ای از سوی دولت در این مورد صادر نشده است.
علیمحمد بساقزاده ادامه داد: تاكنون هیچ مصوبهای برای افزایش نرخ خوراک(گاز) ابلاغ نشده و هرگونه افزایش قیمت خوراک پس از تایید دولت ابلاغ خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه با همكاری وزارت صنعت، معدن و تجارت، در حال برطرف کردن برخی موانع و روانسازی صادرات محصولات پتروشیمی هستیم، بر تامین نیاز داخل به عنوان اولویت مجتمعهای پتروشیمی تاکید و تصریح کرد: با توجه به اینکه در انتهای سال جاری و شروع سال نو و تعطیلات، مصرف داخل کاهش پیدا میکند، در تلاشیم با هماهنگی و همكاری کمیته تنظیم بازار، مجوز افزایش صادرات برای این مدت زمان را به منظور جلوگیری از افزایش محصولات در انبارها، دریافت کنیم.
بساقزاده ادامه داد: از زمان راهاندازی خط لوله اتیلن غرب، این خط لوله بدون وقفه در حال فعالیت است و در حال حاضر 80 تا 90 درصد تولید پتروشیمی کاویان به این خط تزریق میشود که از سوی پتروشیمی اروند و پلیمر کرمانشاه مورد استفاده قرار میگیرد.
وی تصریح کرد: در صورت افزایش مصرف، میتوان میزان تزریق به خط را نیز افزایش داد.
به گزارش شانا، معاون برنامه ریزی و نظارت بر منابع هیدروكربوری وزیر نفت نیز چندی پیش در مورد نرخ خوراک پتروشیمی ها گفته بود: تاكنون هیچ گونه مصوبه ای از سوی دولت مبنی بر افزایش قیمت خوراک گاز شركت های پتروشیمی ابلاغ نشده است.
محسن خجسته مهر اظهار کرده بود: مصوبه افزایش قیمت گاز واحدهای پتروشیمی از سوی ستاد هدفمندی یارانه ها و هئیت دولت ابلاغ می شود و تاكنون هیچ گونه مصوبه ای در این زمینه به وزارت نفت ابلاغ نشده است.
معاون برنامه ریزی و نظارت بر منابع هیدروكربوری وزیر نفت افزوده بود: افزایش نرخ خوراک واحدهای پتروشیمی باید با مجوز رسمی وزارت نفت انجام شود و هرزمان که مصوبه ای از سوی دولت به این وزارتخانه اعلام شود نرخ خوراک واحدهای پتروشیمی تغییر خواهد یافت.
نظر
-
-
دوستان امیدوارم سهمتون شنبه از همین 800 برگرده و گرنه تکنیکالی به 730 سلام میکنه...در واقع زمان رو ازتون میگیره وگرنه دوستان اگه صبوری کنن انشالله سود خوبی میکنن همونطور که قبلا گفتم..
من چند روز قبل خارج شدم و منتظرم تا در فرصت مناسب دوباره وارد بشم...تمام سال من بی تو...
نظر
نظر