پتروشیمی شازند ( شاراک )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Fundamental
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 697

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
    عزیز دل ما خودمون حواسمون به سهممون هست،پستای قبل رو چک کن...نمیگم تحلیلها همیشه درسته اما نسبتا قابل قبوله...

در ضمن من تازه -4 فردا میشه حوالی قیمت خریدم شما برو یه فکری به حال فایرا ت بکن برادر من شما که لالایی بلدی چرا خوابت نمیبره؟!!!!باروند نجنگ!!!!!

در ضمن بنده محض شفاف سازی میگم که امروز با اینکه نمیخواستم بیش تر از 50 درصد خروج کنم اما حدود66 درصد خروج کردم،چون سهم جایگزین خوبی پیدا کردم،در ضمن رو قیمتهای بالا هم خروج کردم...

دو شنبه هم احتمالا الباقی رو خروج کنم...

پ.ن:اصلا دوست نداشتم این کار رو بکنم،اما کار شما بازی با روان خسته سهامدارایی هست که روند اذیتشون کرده و شما داری نمک به زخمشون میپاشی...
    خوب نیست آدم از ناراحتی کسی ناراحت بشه...

پ.ن2:صبوری شما روی فایرا رو بد نمیدونم به هیچ وجه،خودم تو غبشهر وضع مشابهی دارم البته یه کم بهتر...(4 روز دیگه مثبت بخوره میرسم به میانگینم:D)فقط خواستم نشونتون بدم که خوب نیست ادم کاری که خودش نمیکنه رو تو سر بقیه بکوبه...

امیدوارم همه با هم سود کنیم و دوست باشیم
    مرد خودتی

نظر

• sepahan_zard
      عضو عادی
      • Dec 2012
      • 266

من نگفتم از سهم خارج شدم يا فروختم
      من بلند مدتي خريد ميكنم و در روند منفي هم وارد سهم هام شدم و ميشم
      اگر باز هم پايين تر بياد اضاف ميكنم
      ولي شما اين دو هفته رو بخون
      هر روز يه منفي ميخوره و هر روز هم يه عده مياند ميگند بازار اشتباه كرد! زهر فروش گرفته شد! از فردا به خاطر فلان مساله مثبت هست و..
      همين اميدهاي بيخود ذهن نفر رو خسته ميكه
      اگر نفر بدونه تا يك هفته منفي هست بهش فشار نمياد
      ولي وقتي به اميد مثبت هر روز بياد و منفي باشه روانش خسته ميشه
      من تو فايرا 20درصد ضررم ولي چون همه ميگفتند تا 504سقوط ميكنه و از 580صعود شد خوشحالم!
      بهتره نفر رو براي اوج ضرر آماده كنيم تا با ضرر كوچك روانش به هم نريزه
      آخرین ویرایش توسط sepahan_zard؛ 2013/02/09, 16:19.

نظر

• mehrdad89
        عضو عادی
        • Dec 2012
        • 104

/:)

نظر

• mehrdad89
          عضو عادی
          • Dec 2012
          • 104

در اصل توسط sepahan_zard پست شده است View Post
          هر روز يه منفي ميخوره و هر روز هم يه عده مياند ميگند بازار اشتباه كرد! زهر فروش گرفته شد! از فردا به خاطر فلان مساله مثبت هست و..
          من تو فايرا 20درصد ضررم ولي چون همه ميگفتند تا 504سقوط ميكنه و از 580صعود شد خوشحالم!
          شما اگه هر روز نياي اينجا منفي بگي كسي روانش بهم نميريزه ، هر كسي مسئول كار خودشه .

تشكر

نظر

• Fundamental
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 697

هرکس تو هر تاپیکی سوال داره می پرسه ! تحلیل داره میگه ! نه این که یا بیاد تعریف یا تخریب سهم رو بکنه ! این رو میگن مغلطه کردن !

ادعا دارید تحلیل کنید و نظر بدید تا بقیه هم استفاده کنند.

نظر

• سوفیا
              عضو عادی
              • Dec 2012
              • 122

در اصل توسط sepahan_zard پست شده است View Post
              ممنون یعنی در حقیقت به مرگ میگین که به تب راضی شیم

نظر

• 7250i
                عضو جدید
                • Jan 2013
                • 9

سلام دوستان
                من در اينكه شاراك سهم خوبيه شكي ندارم و تا الان هم شروع به فروش سهم نكردم اما اين وضعيت معلوم تا كي ادامه داره بابا صدرحمت به غيرت سهامداراي كرماشا
                ما اگه قرار باشه تو هرمقاومت يك 8 درصدي منفي بخوريم و دوباره برگرديم به نقطه اول فقط بايد منتظر مجمع بمونيم نه چيز ديگه تازه اينطور كه من فهميدم حقوقي شاراك
                واقعا داره ضعيف عمل ميكنه پيشنهاد شما چيه

نظر

• m.r_moradi
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2188

در اصل توسط 7250i پست شده است View Post
                  سلام دوستان
                  من در اينكه شاراك سهم خوبيه شكي ندارم و تا الان هم شروع به فروش سهم نكردم اما اين وضعيت معلوم تا كي ادامه داره بابا صدرحمت به غيرت سهامداراي كرماشا
                  ما اگه قرار باشه تو هرمقاومت يك 8 درصدي منفي بخوريم و دوباره برگرديم به نقطه اول فقط بايد منتظر مجمع بمونيم نه چيز ديگه تازه اينطور كه من فهميدم حقوقي شاراك
                  واقعا داره ضعيف عمل ميكنه پيشنهاد شما چيه
                  حقوقی شاراک مزخرف ترین حقوقی بازاره...

توصیه دوستانه منم اینه که شاراک رو اگه میخواید نگه دارید با دید مجمع باشید وکاری به نوسان کوتاه مدتش نداشته باشید...

این سهم میتونه سودش رو تا 250 افزایش بده پس تا شب مجمع که معمولا اخر اردیبهشته قیمتش باید حداقل 1300 باشه و میتونه تا 1700 هم قیمت بخوره...

پ.ن:من خودم دو شنبه کامل خارج میشم احتمالا.
                  تمام سال من بی تو...

نظر

• 7250i
                    عضو جدید
                    • Jan 2013
                    • 9

ماكه واقعا از دست اين وضعيت خسته شديم حيف كه ميانگينم 902 هستش والا قيد اين سهمو با همه مزاياش ميزدم

نظر

• مجیدشمسعلی
                      كاربر فعال
                      • Jul 2025
                      • 643

مدیر کنترل تولید شركت ملی صنایع پتروشیمی:
                      نرخ خوراک پتروشیمی ها افزایش نیافته است

شانا_ گروه پتروشیمی: مدیر کنترل تولید شركت ملی صنایع پتروشیمی گفت:قیمت خوراک مجتمع های پتروشیمی افزایش نیافته و هرگونه افزایش از سوی دولت ابلاغ خواهد شد.

مدیر کنترل تولید شركت ملی صنایع پتروشیمی در گفت و گو با خبرنگار شانا اظهار کرد: افزایش قیمت خوراک (گاز) شركت های پتروشیمی در حال بررسی نهایی است و تاكنون مصوبه ای از سوی دولت در این مورد صادر نشده است.

علیمحمد بساقزاده ادامه داد: تاكنون هیچ مصوبهای برای افزایش نرخ خوراک(گاز) ابلاغ نشده و هرگونه افزایش قیمت خوراک پس از تایید دولت ابلاغ خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه با همكاری وزارت صنعت، معدن و تجارت، در حال برطرف کردن برخی موانع و روانسازی صادرات محصولات پتروشیمی هستیم، بر تامین نیاز داخل به عنوان اولویت مجتمعهای پتروشیمی تاکید و تصریح کرد: با توجه به اینکه در انتهای سال جاری و شروع سال نو و تعطیلات، مصرف داخل کاهش پیدا میکند، در تلاشیم با هماهنگی و همكاری کمیته تنظیم بازار، مجوز افزایش صادرات برای این مدت زمان را به منظور جلوگیری از افزایش محصولات در انبارها، دریافت کنیم.

بساقزاده ادامه داد: از زمان راهاندازی خط لوله اتیلن غرب، این خط لوله بدون وقفه در حال فعالیت است و در حال حاضر 80 تا 90 درصد تولید پتروشیمی کاویان به این خط تزریق میشود که از سوی پتروشیمی اروند و پلیمر کرمانشاه مورد استفاده قرار میگیرد.

وی تصریح کرد: در صورت افزایش مصرف، میتوان میزان تزریق به خط را نیز افزایش داد.

به گزارش شانا، معاون برنامه ریزی و نظارت بر منابع هیدروكربوری وزیر نفت نیز چندی پیش در مورد نرخ خوراک پتروشیمی ها گفته بود: تاكنون هیچ گونه مصوبه ای از سوی دولت مبنی بر افزایش قیمت خوراک گاز شركت های پتروشیمی ابلاغ نشده است.

محسن خجسته مهر اظهار کرده بود: مصوبه افزایش قیمت گاز واحدهای پتروشیمی از سوی ستاد هدفمندی یارانه ها و هئیت دولت ابلاغ می شود و تاكنون هیچ گونه مصوبه ای در این زمینه به وزارت نفت ابلاغ نشده است.

معاون برنامه ریزی و نظارت بر منابع هیدروكربوری وزیر نفت افزوده بود: افزایش نرخ خوراک واحدهای پتروشیمی باید با مجوز رسمی وزارت نفت انجام شود و هرزمان که مصوبه ای از سوی دولت به این وزارتخانه اعلام شود نرخ خوراک واحدهای پتروشیمی تغییر خواهد یافت.

نظر

• شهروز1365
                        عضو عادی
                        • Aug 2011
                        • 177

در اصل توسط شهروز1365 پست شده است View Post
                        شاراک از به خط حمایتی خودش واکنش نشون داد...
                        پیرو تصویر قبلی که هفتگی بود....
                        با چارت روزانه....

نظر

• BoRSi
                          عضو عادی
                          • Feb 2013
                          • 22

پیش بینی هفته آتی برای این سهم چیه ؟دوستان تحلیل جدیدی دارند ؟

نظر

• homework
                            عضو فعال
                            • May 2012
                            • 747

در اصل توسط BoRSi پست شده است View Post
                            پیش بینی هفته آتی برای این سهم چیه ؟دوستان تحلیل جدیدی دارند ؟
                            روند سهم هنوز نزولیه
                            و صعودی نشده البته یه احتمال داره تکنیکالی شنبه برگرده
                            دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

• نیکا
                              ستاره‌دار (۲)
                              • Nov 2011
                              • 2122

در اصل توسط homework پست شده است View Post
                              روند سهم هنوز نزولیه
                              و صعودی نشده البته یه احتمال داره تکنیکالی شنبه برگرده
                              سلام اگر سهم راداری یک پله خرید تامیانگین پایین بیاید باید منتظر برگشت ودر جهت کاهش میانگین بود اگر نداری شروع بخرید پله ای کن زود دیر میشود ؟؟؟

نظر

• m.r_moradi
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2188

دوستان امیدوارم سهمتون شنبه از همین 800 برگرده و گرنه تکنیکالی به 730 سلام میکنه...در واقع زمان رو ازتون میگیره وگرنه دوستان اگه صبوری کنن انشالله سود خوبی میکنن همونطور که قبلا گفتم..

من چند روز قبل خارج شدم و منتظرم تا در فرصت مناسب دوباره وارد بشم...
                                تمام سال من بی تو...

نظر

در حال کار...
                                X