در اصل توسط 7250i پست شده است
View Post
پتروشیمی شازند ( شاراک )
Collapse
X
-
در اصل توسط نیکا پست شده است View Postسلام باتوجه بشرایط بازار علت مخالفت ویا نظریه عکس بازار درروز های اتی چیست ؟ شایر حجم پول راتوجه نفرمودید ؟؟؟
تصور من اینه که جهت دهی مسئولان سازمان به سمت صعود هم نمیتونه جلوی ریزش رو بگیره.
نظر
-
در اصل توسط فرید پست شده است View Postممکنه بازار فردا مقداری گیج بزنه ولی به نظرم نمی تونه ریزشی از نوع سقوط باشه. به گمانم یه جورایی بازار در برابر خبرهای اینچنینی واکسینه شده و از طرف دیگه واقعا کسی انتطار داشت خلاف این بشه اوضاع سیاسی ؟
به زعم من بازار موقعی ریزشی با شیب تند خواهد شد که واقغا جنگ 100% بشه مگر نه تا اون موقع همچنان فرصت برای سود سازی همیشه خواهدبود.
به نظر من جو بازار فردا با توجه به بازگشایی شپنا جو مثبتی خواهد بود البته ممکنه کسانی بخواهند سهم هایشان را برای خرید شپنا بفروشند و لی کلا جو بدی نخواهد بود[B][COLOR="#0000FF"]یک اتاق ، اندکی نور، سکوت
من خدایی دارم که همین نزدیکی است
در امتداد لحظه هایم
هر روز….![/COLOR][/B]
نظر
-
-
خب ببخشید که جسارت میکنم و نظرم رو میگم
ولی من 4 شنبه به رفتار بازار نگاه کردم و بعد تصمیم گرفتم اضافه کنم
اول بازارسه تا حقوقی فقط عرضه داشتن که سهم رو نگه میداشتن و نمیذاشتن بره بالا
در انتهای بازار ورود حقوقی به جمع خریداران نشونه این بود که ممکنه بخوان حمایت کنن
لا اقلش اینه که فردا به مناسبت 22 بهمن که میشه پس فرداش یعنی یکشنبه باید حمایت بشه
اینجوری که بوش میاد فردا رو + میخوره و از مقاومت ها میگذره
نکته مهم دیگه که به نظر میرسه اینه که باید مراقب بود که یک عده سهم رو از دستتون در نیارن
به هر حال پی به ای رو که ببینیم معلوم میشه که قیمت به نسبت سود متعادله و اگه فرض کنیم که نزول هم بکنه میشه بعدا سهم رو اضافه کرد
اونم با وجود احتمال اینکه هدفمند کردن پیاده بشه و بنزین و مشتقاتش بره بالا
حرف آخرم اینکه سهمتون رو مفت از دست ندید.اگه قرار به پای یک سهم بخوابیم بهتره که نفتی باشه تا اینکه.....باشه.
:xفواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
-
در اصل توسط vet پست شده است View Postخب ببخشید که جسارت میکنم و نظرم رو میگم
ولی من 4 شنبه به رفتار بازار نگاه کردم و بعد تصمیم گرفتم اضافه کنم
اول بازارسه تا حقوقی فقط عرضه داشتن که سهم رو نگه میداشتن و نمیذاشتن بره بالا
در انتهای بازار ورود حقوقی به جمع خریداران نشونه این بود که ممکنه بخوان حمایت کنن
لا اقلش اینه که فردا به مناسبت 22 بهمن که میشه پس فرداش یعنی یکشنبه باید حمایت بشه
اینجوری که بوش میاد فردا رو + میخوره و از مقاومت ها میگذره
نکته مهم دیگه که به نظر میرسه اینه که باید مراقب بود که یک عده سهم رو از دستتون در نیارن
به هر حال پی به ای رو که ببینیم معلوم میشه که قیمت به نسبت سود متعادله و اگه فرض کنیم که نزول هم بکنه میشه بعدا سهم رو اضافه کرد
اونم با وجود احتمال اینکه هدفمند کردن پیاده بشه و بنزین و مشتقاتش بره بالا
حرف آخرم اینکه سهمتون رو مفت از دست ندید.اگه قرار به پای یک سهم بخوابیم بهتره که نفتی باشه تا اینکه.....باشه.
:x
به شخصه ترجیح میدم خواب سرمایه نداشته باشم برا همین فردا احتمالا اگه رو +4 خریدار داشته باشه 50 درصد دارایی رو خروج میکنم !در هر حال اگرسهم از مقاومتها راحت عبور کنه من 50 درصد نگه داشتم و جا نمیمونم،اگرم افت کنه 50 درصد رو میتونم تو قیمتهای پایین جایگزین کنم دوباره...تمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط mehrdad89 پست شده است View Postمتاسفانه بعضي ها چقدر منفي بافند و به استقبال منفي ميروند !
دوستان اگر منفي شد بازار ناراحتيد بفروشيد چرا شب قبل پيشواز ميرويد ؟!
متاسفانه فقط مردم ايران زمين به استقبال سختي و مشكلات ميروند !!!
کسی منفی نبافت. این شمایید که دارید خوشبینانه نکاه میکنید. باید واقع بین بود. نه خوش بین نه بدبین.
نظر
-
-
متاسفانه فعلا مقاومت اول یعنی 885 جلوی رشد سهم رو گرفت...امیدوارم تا پایان وقت بتونه رد کنه...
پ.ن:من حدود 30 درصد دارایی رو امروز محدوده ی 870-875خروج کردم (خرید 820)
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postآخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2013/02/09, 10:37.تمام سال من بی تو...
نظر
-
با سلام،
امیدوارم دوستان سهامدار از فرصت فروش امروز استفاده کرده باشند.
سربلند و پیروز باشید
یا علی
در اصل توسط تحلیل تکنیکال پست شده است View Postبا سلام،
علارغم صف خرید امروز برای شاراک، پیشنهاد فروش در معاملات شنبه گزینه مناسب و مورد نظر اینجانب است. برگشت قیمتی 2 روز اخیر را نوعی پولبک در روند نزولی فعلی این سهم می دانم و شنبه را فرصت فروش برای این سهم می دانم.
احتمالا تا محدوده 760 الی 730 تومان همچنان نزولی است. پس از آن نیاز به بررسی مجدد دارد.
سربلند و پیروز باشید
یا علی[CENTER][COLOR=#008000][FONT=Tahoma][B]بزرگترين ثروت يک ملت، آزادي است.[/B][/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE=2][FONT=Tahoma]کمربند سلطنت ، نشان نوکری برای سرزمینم است نادرها بسیار آمده اند و باز خواهند آمد اما ایران و ایرانی باید همیشه در بزرگی و سروری باشد این آرزوی همه عمرم بوده است .[/FONT]
[/SIZE][/B][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=#ff0000][FONT=Tahoma]نادر شاه افشار[/FONT][/COLOR]
[/SIZE][/B][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE=2]
[/SIZE][/B][/CENTER]
[CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][COLOR=#696969][B][SIZE=2]
[/SIZE][/B][/COLOR][B][SIZE=2]
[/SIZE][/B][SIZE=2]
[/SIZE]
[/CENTER]
نظر
-
خب دوستاني كه منطق رو زير حاشيه بردند امروز فهميدند كه هم سهم ها منفي شد هم شاخص رو تركوندند برا 22 بهمن
تقريبا تمام تحليل ها حكايت از ريزش داره
با روند سهم نجنگ تا با منفي ها
روانت به هم نريزه!
نظر
-
در اصل توسط sepahan_zard پست شده است View Postخب دوستاني كه منطق رو زير حاشيه بردند امروز فهميدند كه هم سهم ها منفي شد هم شاخص رو تركوندند برا 22 بهمن
روانت به هم نريزه!
نظر
-
در اصل توسط sepahan_zard پست شده است View Postخب دوستاني كه منطق رو زير حاشيه بردند امروز فهميدند كه هم سهم ها منفي شد هم شاخص رو تركوندند برا 22 بهمن
روانت به هم نريزه!
در ضمن من تازه -4 فردا میشه حوالی قیمت خریدم شما برو یه فکری به حال فایرا ت بکن برادر من شما که لالایی بلدی چرا خوابت نمیبره؟!!!!باروند نجنگ!!!!!
در اصل توسط sepahan_zard پست شده است View Postمن كه اگه پنج روز ديگه +4 بخوره ميرسم به ميانگينم!
ببين چه ملت صبوري هستيم ما
دو شنبه هم احتمالا الباقی رو خروج کنم...
پ.ن:اصلا دوست نداشتم این کار رو بکنم،اما کار شما بازی با روان خسته سهامدارایی هست که روند اذیتشون کرده و شما داری نمک به زخمشون میپاشی...
خوب نیست آدم از ناراحتی کسی ناراحت بشه...
پ.ن2:صبوری شما روی فایرا رو بد نمیدونم به هیچ وجه،خودم تو غبشهر وضع مشابهی دارم البته یه کم بهتر...(4 روز دیگه مثبت بخوره میرسم به میانگینم:D)فقط خواستم نشونتون بدم که خوب نیست ادم کاری که خودش نمیکنه رو تو سر بقیه بکوبه...
امیدوارم همه با هم سود کنیم و دوست باشیمآخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2013/02/09, 15:54.تمام سال من بی تو...
نظر
نظر