در اصل توسط axy پست شده است
View Post
پتروشیمی شازند ( شاراک )
Collapse
X
-
پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
-
-
به نقل از کاظم نادرعلی :
شارک در خارج بورسی34.27 درصد پتروشیمیران داره
خود پتروشیمیران 51درصد پلی پروپیلن جم را داره که این شرکت از سال90عملیاتی شده
و امسال همین شرکت پروپیلن جم سود خیلی بالایی ساخته طوریکه شرکت پتروشیمیران اندازه شاراک سود ساخته
سود91پتروشیمیران تو سود92شاراک لحاظ میشه یعنی یک سال دیرتر
یعنی شاراک سود92را هم با تعدیل خوبی اعلام خواهد کرد علاوه بر تعدیل سود91به354تومن یه تعدیل خوب تو سال92خواهد داشت
در ضمن شفن سود91را از 3329ریال به5095ریال تعدیل میدهد و بزودی بسته می شود .
امروزم نفت فروخت کارگزاری آراد خرید.هر کجا هستم باشم،آسمان مال من است.@};-
نظر
-
سلام.كسي خبري نداره ازش؟ اميدوارم كه خوب باز بشه و غيبت بيش از يك ماهش رو جبران كنه!!!پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
-
و بازهم بورس نیوز یا به تعبیری بهتر دروغ نیوز جنجال آفرید............
در حالی که دشمنی سایت بورس نیوز با دولت فعلی بر همگان کاملا مشخص شده است
این سایت معلوم الحال در اقدامی کاملا مهندسی شده دست به انتشار خبری بی پایه و اساس بدون ذکر منبعی موثق زد
همانطور که در نوشته های قبلی اشاره کردم دولت در برنامه پنجم توسعه به دنبال جایگزینی
درآمد پتروشیمی به جای درآمد خام فروشی نفت است و.........
حال چگونه ممکن است یکی از تنهاترین مزیت های رقابتی این صنعت یعنی نرخ مناسب خوراک را از بین ببرد
از طرفی دیگر بر فرض محال اگر قرار به چنین اقدامی باشد این اقدام به تدریج و در بلند مدت رخ خواهد داد به طوری
که این افزایش هزینه در آهنگ مناسب رشد تولید و سودآوری شرکت های پتروشیمی محو گردد
زیرا هدف دولت درآمد زایی بیشتر است و نه به زمین زدن شرکت های پتروشیمی.....
اثر روانی چنین خبری بزودی از بین خواهد رفت و باز هم قصه تکراری......
تنها حسرت برای سهام داران حقیقی نا آگاه که سهم های ارزشمند خود را درصفوف فروش براحتی از دست می دهند
نظر
-
شنیده شده شرکت های پتروشیمی از افزايش نرخ گاز توسط دولت استقبال کرده اند
چرا كه ديگر مجبور نيستند كه اوره توليد خود را يك چهارم قيمت به دولت بفروشند
و نرخ همه محصولات خود را آزاد کرده و حتي يك ريال هم به عنوان سوبسيد پرداخت نخواهند كرد .
با آزاد سازي نرخ محصولات سود سهامداران هم بالاتر خواهد رفت.هر کجا هستم باشم،آسمان مال من است.@};-
نظر
-
مدیرکل حوزه شورای عالی اطلاعرسانی دولت درپی انتشار برخی گزارشها مبنیبر تصمیم دولت برای افزایش 400 درصدی نرخ گاز متان (خوراک پتروشیمیها) گفت: تاکنون هیچ مصوبهای دراینخصوص به ما ابلاغ نشده است.
مهدی قمصریان در گفتگو با پایگاه اطلاعرسانی بازار سرمایه ایران (سنا)، با اظهار بیاطلاعی از چنین تصمیمی در بدنه دولت گفت: موضوعات و مباحث مختلفی در جلسات کارشناسی و هیأت دولت مطرح می شود که هیچکدام از این موضوعات و مباحث تا زمانی که هیأت دولت آن را بهطور رسمی تصویب نکرده و تبدیل به مصوبه نشده باشد، به معنی تصمیمگیری دولت نیست.
وی افزود: شورای عالی اطلاعرسانی دولت تنها مرجع اصلی برای اطلاعرسانی و ابلاغ مصوبات دولت است و تا کنون هیچ مصوبه ای در خصوص افزایش نرخ خوراک متان از 70 به 325 تومان به دست ما نرسیده است.
نظر
-
وبانک برای تعدیل بسته شد، پس تعدیل شاراک جالب خواهد بود.در این بازار اگر سودی ست، با درویش خرسند است، خدایا! منعمم گردان، به درویشی و خرسندی
نظر
نظر