پر ریسک سپاسگذارم
پتروشیمی شازند ( شاراک )
Collapse
X
-
وقتي دفعه قبل شاراك پائين باز شد، اعصابم خورد بود! از جناب پرريسك پرسيدم چقدر به شاراك ايمان داري؟ گفت به اندازه غبشهر و غمارگ!!! من با حرف پرريسك اعصابم ميزون شد و دوباره خريدم! ممنون پرريسك جون! ممنون متضررهاي ديروز كه فروختين! ممنون شاراك جون!;)
سود گرفتن اينطوري نميدوني چه حسي داره!!!!!!!!!!!!!!!!:Dپرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
با سلام
دوستان آینده شاراک بستگی شدید به گزارشات و تحلیل های سود 92 خواهد داشت
p/e شاراک با سود 91 برابر 3 است و با فرض تقسیم سود 250 تومانی با اولین سود 92 p/e اون برابر 5 است
لذا با توجه به این مطلب می بایست سود 92 شاراک تحلیل بشه
با توجه به فراوانی محصولات شاراک تحلیل کامل و یکجای اون از حوصله من خارجه
به همین دلیل یکی یکی محصولات و نرخ فروش اونو و تاثیرشو بر سود شاراک تحلیل خواهیم کرد:
1- پلي اتيلن سنگين
شرکت نرخ فروش هر کیلو پلي اتيلن سنگين را 37,653 ریال در نظر گرفته
در زمستان هر کیلو 43,300 ریال فروخته
در فرودین در بورس کالا هر کیلو بالای 38,000 فروخته
هر 1000 ریال فروش بالاتر ار نرخ پیش بینی 71 ریال سود شاراک را فقط از این محصول افزایش می ده
شرکت برای سال 92 مقدار فروش رو 85,000 تن در نظر گرفته در حالیکه در سال 91 مقدار 91,316 تن فروخته فروش به مقدار سال 91 می تونه سود سال 92 رو 40 ریال افزایش بده
نظر
-
سلام. من بعد از انجام معاملات رسيدم پاي نت! كسي نميدونه شاراك ساعت چند باز شد؟ چون ساعت آخرين معامله اش ساعت 13 و 35 دقيقه و 13 ثانيه است!!!!! چرا؟؟؟!!!!!!!
سوال دوم اينه كه نظري در اين قيمت از طرف دوستان ادافي وجود نداره؟ موندن خوبه يا بديم بره؟ به نظر من براساس ساعت باز شدن ومعامله شدنش يكم مشكوكه!!!! تا نظر دوستان چي باشه، كه بشنوم؟پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Postبا سلام
دوستان آینده شاراک بستگی شدید به گزارشات و تحلیل های سود 92 خواهد داشت
p/e شاراک با سود 91 برابر 3 است و با فرض تقسیم سود 250 تومانی با اولین سود 92 p/e اون برابر 5 است
لذا با توجه به این مطلب می بایست سود 92 شاراک تحلیل بشه
با توجه به فراوانی محصولات شاراک تحلیل کامل و یکجای اون از حوصله من خارجه
به همین دلیل یکی یکی محصولات و نرخ فروش اونو و تاثیرشو بر سود شاراک تحلیل خواهیم کرد:
1- پلي اتيلن سنگين
شرکت نرخ فروش هر کیلو پلي اتيلن سنگين را 37,653 ریال در نظر گرفته
در زمستان هر کیلو 43,300 ریال فروخته
در فرودین در بورس کالا هر کیلو بالای 38,000 فروخته
هر 1000 ریال فروش بالاتر ار نرخ پیش بینی 71 ریال سود شاراک را فقط از این محصول افزایش می ده
شرکت برای سال 92 مقدار فروش رو 85,000 تن در نظر گرفته در حالیکه در سال 91 مقدار 91,316 تن فروخته فروش به مقدار سال 91 می تونه سود سال 92 رو 40 ریال افزایش بده
اينكه شاراك مالك 35% پتروشيمي ايران و پتروشيميران مالك 50% پتروشيمي جم هست واين مجموعه معادل سود شاراك واسه شاراك سود ساختن كه در صورتهاي مالي سال 92 لحاظ مي شود درسته دوستان اگر اطلاعي دارند بهمراه شفاف جون شفاف سازي كنند ضمنا توي كدال پيش بيني سال 92 هم يك اشاره شده بود كه شاراك سود تلفيقي خودشو اعلام نكرده.......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!
نظر
-
با سلام خبر های رسیده حاکی از آن می باشد که با آمدن گزارش حسابرسی شده سال 91 اعلام سود بالای 400 تومان وجود دارد و داشتن این سهم بسیار سود آور خواهد بود و می تواند به قیمت 1300 تومان تا زمان مجمع شرکت نزدیک شود با تشکركسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
-
در اصل توسط بارسا پست شده است View Postامروز سنگین شاراک خریدم با توجه به پایین باز شدن آخه 70 درصد افزایش سود بعد 40 درصد افزایش قیمت !
تازه سهم چند وقت بسته بوده از مثبت های بازار جا مونده که باید اونارم جبران کنه من قیمت پایه برای فروش رو از 1400 می بینم
نظر
-
با سلام بنده اگر جای شما بودم هیچ موقع دو دل نبودم ! و سهم را نگهداری می کردم با تشکركسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
در اصل توسط سوفیا پست شده است View Postسلام ممنون طبق بررسیهام ممکن تااخر اردیبهشت تا1400برسه این درسته یا اشتباه فکر میکنم راهنمایی لطفاكسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
در اصل توسط سوفیا پست شده است View Postسلام دوستان من یه 7000تاییبامیانگین7902دارم دودلم بفروشم یانگهداری
نظر
نظر