پتروشیمی شازند ( شاراک )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شاهرخ اسلام پور
    عضو عادی
    • Dec 2011
    • 103

پتروشیمی شازند ( شاراک )

با نگاهی به چارتش متوجه یه الگوی خفاش نزولی (Bearish BAT) شدم که از لحاظ ترازهای فیبو یه الگوی ایده ال محسوب می شود با رسیدن به منطقه پر ترافیکی که با چهار تراز فیبو نمایش داده شده وبا در نظر گرفتن اینکه احتمالا در داخل موج سوم می باشیم هردوعامل ذکر شده موجب می شود قیمت برای ساختن موج چهارم نزولی ریزش کرده و پس از کسب انرژی مجدد صعود نمایدالبته یه واگرایی نزولی معمولی تو مک دی دیدم که سناریوی ریزش رو خیلی کمک میکنه.

حالا اگه قیمتش ریزش کنه به اهدافی که توی چارت از ترکیب اهداف یک خفاش نزولی و پایان موج چهارم نزولی رسم شده برخورد وبااحتمال بسیار بالایی صعود خواهد کرد اولویت اهداف از نظر من بترتیب 1 3 2 4 وکمترین احتمال PRZ 5 می باشد.

اگر هم قیمت بتونه پیوت ماژور در قیمت 6154 ریال رو رد کنه کل تحلیل باطله علی رغم اینکه از نظر من خیلی بعده:-/
    سه قدرت برجهان حكومت مي كند : ترس حرص حماقت
    آلبرت انیشتن
  • Captain Nemo
    مدیر
    • Dec 2010
    • 2933

تعدیل منفی 28 % شاراک در اولین پیش بینی سال 91

به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت پتروشيمي شازند (پتروشيمي اراک) طی نامه شماره مورخ 1390/11/30 پیش بینی
    درآمد هر سهم برای سال منتهی به 1391/12/30 با سرمایه 1,200,000 میلیون ریال مبلغ 770 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.
    مسئولیت تهیه اطلاعات با مدیریت شرکت است.

یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
    دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
    مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• بابک پناهی
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 3208

فعلا صعود چندانی نخواهد داشت کمی استراحت خواهد کرد ولی اهداف بالا!تره.خرید در این محدوده قیمت شاید کمی با ریسک بیشتری توام باشه!

نظر

• روشن
        عضو عادی
        • Mar 2011
        • 103

سایت نمابورس:
        شنیده شد در اردیبهشت ماه سال جاری قرار است فن آوا به بازار اصلی فرابورس وارد شود. این شنیده ها می افزاید این حرکت قیمت سهم فن آوا را صعودی می کند.

نظر

• روشن
          عضو عادی
          • Mar 2011
          • 103

در اصل توسط روشن پست شده است View Post
          سایت نمابورس:
          شنیده شد در اردیبهشت ماه سال جاری قرار است فن آوا به بازار اصلی فرابورس وارد شود. این شنیده ها می افزاید این حرکت قیمت سهم فن آوا را صعودی می کند.
          باعرض پوزش:
          در خصوص پتروشیمی شازند شنیده شد که این سهم تعدیل 80 درصدی را برای سال مالی 91 پیش رو د ارد. گفته شده این سهم رشد قیمت سهم را تا 800 تومان طی می کند.

نظر

• کيانوش
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 6613

فردا صف خريد سنگين خواهد داشت.دلار لعنتي کشيد بالا
            فراوري هم مثل شاراک بيش از 250 درصد تعديل مثبت سود در سال 91 خواهد ساخت .

نظر

• *سامان*
              عضو فعال
              • May 2011
              • 4691

وضعيت تكنيكي اين سهم چه جوريه؟
              مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• *سامان*
                عضو فعال
                • May 2011
                • 4691

اينم تاپيكش

نظر

• *سامان*
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 4691

پوشش جالبه شاراك در 9 ماهه

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5094

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
                    وضعيت تكنيكي اين سهم چه جوريه؟
                    عجب سهم جالبیه! نمی دونم چرا اینو درست ندیده بودم! خیلی دیر رسیدم بهش ! :(
                    تکنیکالش خیلی جالبه. سهم مرتبا سطوح مقاومتی را میشکند و سوار بر هر سطح به سطح بالایی اوج می گرفت. قائدتا این شرکت بنیادی خیلی قوی و اخبار جالبی در خودش داشت و دارد و رو به جلو حرکت میکند . چارتش که اینطور نشون میده!
                    نمودارش شبیه همین نمودارهای دوستانه. فقط من زیادی چون شلوغش میکنم صرفا توضیح میدم.
                    در حال حاضر هم سهم یک سطح مقاومتی قوی را شکسته و مقاومتهای پیش روش بعید میدونم مانعی جدی در صعودش باشند. اونطور که دوستمون گفتند هدف 800 دور از انتظار نیست. مقاومتهای بعدیش یکیش فردا در 653 و بعدی ها 733 و 810 هست و حتی ممکنه تا 900 هم صعود کنه!
                    فقط موج شماریش کمی برام دشواره که باید ببینم از پسش بر میام یا نه تا بدونم محل دقیق اهداف و اصلاحشو تخمین بزنم.
                    حالا تا شب بیشتر بررسیش کنم شاید فردا رفتیم تو کارش! ;)
                    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
                      تکنیکالش خیلی جالبه. سهم مرتبا سطوح مقاومتی را میشکند و سوار بر هر سطح به سطح بالایی اوج می گرفت. قائدتا این شرکت بنیادی خیلی قوی و اخبار جالبی در خودش داشت و دارد و رو به جلو حرکت میکند . چارتش که اینطور نشون میده!
                      نمودارش شبیه همین نمودارهای دوستانه. فقط من زیادی چون شلوغش میکنم صرفا توضیح میدم.
                      در حال حاضر هم سهم یک سطح مقاومتی قوی را شکسته و مقاومتهای پیش روش بعید میدونم مانعی جدی در صعودش باشند. اونطور که دوستمون گفتند هدف 800 دور از انتظار نیست. مقاومتهای بعدیش یکیش فردا در 653 و بعدی ها 733 و 810 هست و حتی ممکنه تا 900 هم صعود کنه!
                      فقط موج شماریش کمی برام دشواره که باید ببینم از پسش بر میام یا نه تا بدونم محل دقیق اهداف و اصلاحشو تخمین بزنم.
                      با تشکر از شما هیچ اشکالی ندارد آقای کیوان دوستان به جای شما استفاده کرده اند با تشکر:)
                      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• *سامان*
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 4691

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post

:x:x

نظر

• کیوان
                          ستاره دار (1)
                          • Jun 2011
                          • 5094

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                          با تشکر از شما هیچ اشکالی ندارد آقای کیوان دوستان به جای شما استفاده کرده اند با تشکر:)
                          تکخوری دیگه! :p
                          یک ندایی! وحی ای! چشمکی! :D من سرم جاهای دیگه گرم بود! 8-}

نوش جون دوستان >:D<

نظر

• rajabnejad
                            عضو فعال
                            • Jan 2012
                            • 4331

دی و بهمن این سهمو داشتم هیچ تکونی نخورد مجبور شدم تو ضرر ردش کنم
                            هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• کیوان
                              ستاره دار (1)
                              • Jun 2011
                              • 5094

در اصل توسط rajabnejad پست شده است View Post
                              دی و بهمن این سهمو داشتم هیچ تکونی نخورد مجبور شدم تو ضرر ردش کنم
                              بعضی سهمها جون ادمو به لب میرسونند تا جهش کنند!
                              مثل فسرب که تا الان جون به لبمون کرده بود و خدارو شکر گویی از مخمصه دراومد!
                              الان این ولصنم پدر من یکیو در اورده میدونم ولش کنم عین فنر در میره ! مجبورم تحملش کنم دیگه !! تحمل!

نظر

در حال کار...
                              X