پتروشیمی شازند ( شاراک )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • morteza93
    عضو فعال
    • Apr 2012
    • 516

اینم روزانه شاراک
    به زیبایی به هدفش رشد...
    امروز هم پولبک کرد به مقاومتی که شکسته...
    توی نمودار روزانش هم برگشته توی بولینگر...

یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!

نظر

• بابک خان
      عضو عادی
      • Apr 2011
      • 246

در اصل توسط amirsanay پست شده است View Post
      سلام به همه
      دوستان من تازه وارد بورس شدم می خواستم نظرتون را در مورد فروش ومعادن و خرید شاراک بپرسم
      خرید شاراک با 4%فردا
      ومعادن را امروز خریدم 619تومن
      ممنون
      معادن با اینکه سهم خیلی خوبیه ولی رشد زیادی کرده بهتره با سهام رشد نکرده عوضش کنی با توجه به اینکه خریدتم بالاست با شاراک عوضش کنی بهتره
      من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
        ستاره دار (2)
        • Jul 2012
        • 1281

شاراک امروز در مقاومت مهمی قرار گرفت 880 تومان

از سوی دیگر زمزمه هایی از تعویق افزایش نرخ خوراک به سال 92 میتواند عاملی باشد برای کم رنگ نمودن مقاومت فعلی حرکت سهم به سمت اهداف 1000 تا 1100 تومانی در هر حال روند امروز شاراک برای بازار بسیار مهم میباشد .
        در صورت تعویق اعمال نمودن خوراک قیمت حداقل 1000 تومانی برای سهم منطقی می باشد.
        منبع: ایستگاه بورس

--------------------------------------------
        بیشترین هدف قبلی سهم 1011 تومان بوده است. لذا انتظار داریم قیمت به تدریج به این محدوده برسد. اگر این سهم بالای 884 دوام بیاورد، دو هدف 977 و 1036 را در پیش رو خواهد داشت. با دید میان مدت امکان رویت هدف 1000 تومانی ممکن است.
        منبع: بتاسهم
        در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20667

به نظرتون چرا میلیونی شاراک میخرن ؟

سود این سهم چقدر است؟

شرکتی که در 6 ماهه 109 تومان ساخته .......که 3 ماهش هم دلار کمتر از 1700 بوده ......چقدر سود میسازد .......؟

شاراک زیر 1300 فروشی نیست ......

من 1500 تومن رو برای این سهم میبینم ........ایا نگاهی به طرح های توسعه این شرکت و پیشرفت اون انداخته اید؟؟

البته من هنوز این پتروشیمی رو تا به حال بررسی نکردم ...ولی چیزی که مشخصه اینه که این گزارش اخر رو برای جا ماندگان این سهم و برای خرید های از ما بهترون دادند ......ای وای که زیر 750 نخریدیم این سهمو .....

انشالله در دو روز تعطیلی اطلاعاتم رو به روز میکنم از این سهم و با تحلیل و با اطمینان میخریم و اضافه میکنیم ..........;)

بدون هیچ تحلیلی فردا اگه صف خرید نباشه این سهم و فرصت اضافه کردن بده .....اضافه میکنم .....
          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/12/25, 21:50.
          ///

نظر

• تکنیکالیست
            عضو فعال
            • May 2012
            • 1101

اکثر سایتهای تحلیلی دارن از خرید شاراک در برنامه هایشان میگویند.واقعا این حجم خرید میلیونی در این سهم همه را متعجب کرده.

روزی برسه که سهم خشک باشه و محتاج حجم مبنی.

شاراک لیدر پترولیمی ها خواهد شد دوستان
            آخرین ویرایش توسط تکنیکالیست؛ 2012/12/25, 22:11.
            ......

نظر

• vdtjn
              كاربر فعال
              • Feb 2012
              • 151

عرض سلام و احترام
              بالاخره امروز وارد شاراک شدم با حجم 200000
              ولی قیمت مد نظرم پایین تر بود .البته در سهم دیگه ای سود قابل ملاحظه و خوبی شناسایی کردم و واراد شارک شدم .
              در کنار میثم عزیز
              میثم جان در عجبم که متوجه شدم تا امروز همراه شبندر و فولاد نبودی
              فولاد رو امروز خالی کردم فعلا فقط شبندر و شاراک و ذوب و ی کوچولو وبشهر بخاطر تکنیکال مناسبش
              اما فردا برای اعظم حجم نقدینگیم تصمیم به اضافه کردن شبندر یا شاراک خواهم گرفت .شاید هم مارگارین

نظر

• sourena
                عضو فعال
                • Aug 2011
                • 1080

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                به نظرتون چرا میلیونی شاراک میخرن ؟

سود این سهم چقدر است؟

شرکتی که در 6 ماهه 109 تومان ساخته .......که 3 ماهش هم دلار کمتر از 1700 بوده ......چقدر سود میسازد .......؟

شاراک زیر 1300 فروشی نیست ......

من 1500 تومن رو برای این سهم میبینم ........ایا نگاهی به طرح های توسعه این شرکت و پیشرفت اون انداخته اید؟؟

البته من هنوز این پتروشیمی رو تا به حال بررسی نکردم ...ولی چیزی که مشخصه اینه که این گزارش اخر رو برای جا ماندگان این سهم و برای خرید های از ما بهترون دادند ......ای وای که زیر 750 نخریدیم این سهمو .....

انشالله در دو روز تعطیلی اطلاعاتم رو به روز میکنم از این سهم و با تحلیل و با اطمینان میخریم و اضافه میکنیم ..........;)

بدون هیچ تحلیلی فردا اگه صف خرید نباشه این سهم و فرصت اضافه کردن بده .....اضافه میکنم .....

به به تبریک به خودم که اینجا هم همقطار شدیم
                سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                  ستاره دار (2)
                  • Jul 2012
                  • 1281

در سهم شاراک همین بس که با این عرضه های وسپه، روزی بیش از 2 تا 3 بار صف خرید می شه و مجدداً عرضه می شه و مجدداً صف خرید می شه.
                  به قول دوست عزیزی، نگاه نکنید به این همه فروشنده. نگاه کنید به این همه خربدار. نگاه کنید به این همه سایت که تازه فیلشون یاد هندوستون کرده و یادشون افتاده که شاراکی هم بوده و هست. در بازار هیجانی دیروز، شیراز دوام آورد. پارسان دوام آورد، مارون دوام اورد و شاراک عزیز و هر سهمی که لیاقت داشت.
                  صدها بار این جمله رو در مورد سهام لیدر گفتم و باز هم می گم. سهام لیدر سهمی هستند که چون چوپان، گوسفندان(سهام دیگر) را جلو می فرستند و پس از آنها به راه می افتند.
                  در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20667

بخرید که دارن میخرن .........هاها....... ما امروز 903 تومن خریدیم ........
                    ///

نظر

• تکنیکالیست
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 1101

پترو ها همه صف شدند

فقط مانده شپترو با این حجم مبنی پایین بسیار اماده برای یک حرکت صعودی بالا
                      ......

نظر

• کيانوش
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 6613

[quote=کيانوش;218277]ديروز هم دي اتيل هگزانول شاراک را 41884ريال خريدند.
                        3ماهه اول سال را 22319 مي فروخت.تو بودجه 2150تومان ديده است.3 ماهه اول 15800تن فروش داشت.اگه تو 6ماهه دوم 36000تن بفروشه 60تومان هم از محل اين محصول تعديل داره.
                        تا اينجا از محل فروش 3محصول 193 تومان تعديل مثبت تو 6ماهه دوم سال.
                        تعديل 6ماهه اول بکنار تعديل بقيه محصولات بکنار
                        ......................
                        شاراک 420ميليون دلار صادرات داره با دلار 1550تومان بسته
                        6ماهه اول را بيخيال بشيم
                        6ماهه دوم 210ميليون دلار صادرات داره با دلار2550 تومان 175تومان از محل فروش ارز صادراتي تعديل خواهد داد.
                        ............................
                        130تومان سود فعلي
                        193تومان تعديل 3محصول
                        175تومان فروش ارز صادراتي
                        ميشه 498تومان بدون تعديل مثبت 6ماهه اول سال
                        پي به اي 4 سهم ميشه 2000تومان[/quote
                        11اکتبر گفته بودم ميشه 498تومان بدون تعديل مثبت 6ماهه اول سال
                        حالا چون افزايش قيمت خوراک منتفي شده است.مي گويم شاراک امسال 600تومان ميسازه
                        پي به اي 3ان ميشه 1800تومان
                        تا چند روز کاري ديگه هم اون حقوقي هم از سهم خارج ميشه ما مي مونيم و شاراک بدون عرضه.
                        کرمانشا-شاراک-شيراز-شيران-شخارک-زاگرس-مارون-پرديس حالا حالاها فروشي نيستند.

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20667

روی سود 270 تا 300 تومنی سهم میشه حساب باز کرد

پس با پی بر ای 4 >>>>1200 و

با پی بر ای 5 >>>>1500 تومن میارزه ........

ضمن این که نزدیک به 150 تومن هم سود انباشته داره اگه اشتباه نکنم....

==================

سود سال بعد رو هم باید دید نرخ خوراک چه تغییری میکنه .....

پیشنهاد خرید و فروشی ندارم ........چرا که اعلام سود سال اینده مهم تر از سود امسال است .....
                          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/12/27, 00:25.
                          ///

نظر

• تکنیکالیست
                            عضو فعال
                            • May 2012
                            • 1101

هفته پیش رو را باید از آنه پترو ها و پالایشگاهیها دانست

شاراک بی نظیر ترین پترو شیمی در بهترین قیمت. خرید زیره 1000 فقط و فقط فرصت ورود.
                            سرمایه ای است که داره در بازار به سمت این 2 گروه روانه میشه . حتی ممکن است بازار بخاطر اینکه جلوی این روند صعودی را بگیرد و بخواهد کمی روند را متعادل کند دست به فریب تکراری و همیشگیه خودش بزنه یعنی همون شفاف سازی بعضی شرکت ها .
                            بشخصه منتظر شفاف سازی این گروه هستم تا در منفی خودمو خفه کنم از شاراک:d
                            روند معاملات نشان میده که شاراک رو مثله جاروبرقی دارن هر روز جمع میکنن یک عده
                            ......

نظر

• NEO
                              عضو عادی
                              • Aug 2012
                              • 87

دوستان این که شاراک رشد خواهد کرد کسی شک نداره ولی با توجه به این که 50درصد سهام شاراک برای توسعه ملی هست نظرتون درباره ی وبانک چیه؟
                              سهمی که خیلی رشد نکرده، رشد شاراک تاثیر زیادی در رشد پرتفوی وبانک نداره؟ همچنین بعد محصولات شیمیایی بخش اعظمی از پرتفو وبانک غبشهر و غمارگ و غپینو است که غپینو تعدیل مثبت داره و غمارگ و غبشهر هم ظاهرا استارت یه روند صعودی را زدن،
                              به نظرتون وبانک چطوره؟

نظر

• سیگنال
                                Banned
                                • Nov 2012
                                • 714

وبانک هم میتونه گزینه خوبی باشه مخصوصا الان که کمی اصلاح قیمتی داشته.اما تا جایی که امکانش باشه خوب شاراک را همه میپسندن . خوشبختانه بدلیل عرضه سپه به همه مجال ورود می دهد

نظر

در حال کار...
                                X