در اصل توسط masoudboursy پست شده است
View Post
پتروشیمی شازند ( شاراک )
Collapse
X
-
در اصل توسط sourena پست شده است View Postبین پتروشیمیها بیشترین بازدهی را تا پایان سال خواهد داشت
البته استثنایی هست بنام شصفها
منتظر گزارش 9 ماهه عالی و قیمت 1300 تا پایان بهمن هستم
سهامداران این سهم باید نمونه هایی مثل کرماشا 700 تومنی و پارسان 850 تومنی
2 ماه پیش را به یاد آورند ووضعیت حالشان
جهت مقایسه
در تاریخ 25 مهر 91
کرماشا....615
پارسان....740
شاراک....800 تومن
این مقایسه نشون می ده در حالیکه کرماشا بیش از 50 درصد وپارسان 70 درصد رشد کرده اند
شاراک حدود 10 درصد رشد کرده است!
از فرصت خرید بیمانند این سهم تا زمانیکه ممکنه بهره ببرید
من همه کرمانشامو تو 910تومن فروخته وشاراک بامیانگین896جایگزین کردم که 25%سبدموتشکیل داده بنظر وضعیت شاراک شبیه کرمانشای 700 تومانی میماند وبازار حالت خرسی دارد تانظر دوستان چه باشد....گاوها سودمیبرند وخرسها سود میبرند اما خوکها را سرمیبرند
نظر
-
-
من تو 930 وارد سهم شدم و ضررم فعلاً سنگینه.
جناب محلوجی اینطوری که عقل ناقص من قد میده این شکل داره میگه قیمت الان کفه و یحتمل جهش خواهد خورد. درسته؟
نظر
-
شاراک
با سلام،
شاراک - فروش در منفی فردا یکی از بدترین تصمیمات خواهد بود !!! آینده ثابت خواهد کرد.
قیمت منفی فردا ، می تواند یکی از بهترین خریدهای میان مدتی و بلند مدتی باشد (حتی کوتاه مدت).
می توان امیدوار بود منفی فردا آخرین منفی سهم در این مقطع زمانی باشد. یکی دو روز دیگر یک روند مثبت وبا هدف اولیه 1050 تومان شروع شود و یک روند صعودی جدید را می توان متصور بود.
سربلند و پیروز باشید
یا علی[CENTER][COLOR=#008000][FONT=Tahoma][B]بزرگترين ثروت يک ملت، آزادي است.[/B][/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE=2][FONT=Tahoma]کمربند سلطنت ، نشان نوکری برای سرزمینم است نادرها بسیار آمده اند و باز خواهند آمد اما ایران و ایرانی باید همیشه در بزرگی و سروری باشد این آرزوی همه عمرم بوده است .[/FONT]
[/SIZE][/B][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=#ff0000][FONT=Tahoma]نادر شاه افشار[/FONT][/COLOR]
[/SIZE][/B][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE=2]
[/SIZE][/B][/CENTER]
[CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][COLOR=#696969][B][SIZE=2]
[/SIZE][/B][/COLOR][B][SIZE=2]
[/SIZE][/B][SIZE=2]
[/SIZE]
[/CENTER]
نظر
-
با این خبر باز شدن نمادهای بسته کاش نقدینگی داشتیم شارکو تو این قیمتها بازم بر میداشتیم
نماد ۶ شرکت بزرگ بورس این هفته بازگشایی میشود
خبرگزاری فارس: رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با بیان اینکه نمادهای بزرگ بورسی این هفته بازگشایی میشوند، گفت: این شرکتها باید اطلاعات جدید به بازار ارائه کنند.
Tweet
علی صالح آبادی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس با اشاره به اینکه نمادهای بسته شده طی این هفته بازگشایی میشوند، اظهار داشت: زمانی که شرکتها در دوره کوتاه مدت رشد زیادی میکنند، اگر اطلاعات خاصی در خصوص وضعیت سودآوری شان دارند طبیعتا باید به بازار منعکس کنند.
وی ادامه داد: به همین دلیل چند روزی نمادها این شرکتها بسته شد تا در صورت وجود اطلاعات جدید به بازار ارائه و سپس بر اساس آن نمادها بازگشایی شوند.
به گزارش فارس، نمادهای شرکتهای بزرگی چون پالایشگاه بندرعباس، تبریز، پتروشیمی کرمانشاه، سرمایهگذاری صندوق بازنشستگی، پتروشیمی شیراز و ذوب آهن اصفهان به دلیل بررسی بیشتر اطلاعات و صورتهای مالی«شفافسازی» بسته شده اند.
بر اساس این گزارش بسته شدن این نمادها از دهم دی ماه اعتراضات گستره سهامداران را در پی داشته و از عوامل مهم منفی شدن رشد شاخص بورس بوده است.
نظر
-
امروز وارد سهم شدم. ببه نظر من هم با باز شدن نماد های متوقف شده بازار دومرتبه روی پتروها و پالایشگاهی ها بر می گرده. ! امید وارم خوش قدم باشم.بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
-
قسمتي ازگزارش بتاسهم ازآمارگمرک درموردصادرات:
پلي اتيلن :
يكي از مهم ترين محصولاتي كه شركت هايي مانند مارون و شازند از صادرات ان بهره خوبي مي برند . در مهر ماه صادرات اين محصول 50هزار تن بوده است كه در ارزش ان نيز 64 ميليون دلار و ميزان صادرات هر تن 1280 دلار در هر تن بوده است .
در ابان ماه اين عدد به حدود 40 هزار تن رسيده است كه ارزش ان بيش از 50 ميليون دلار و صادرات هر تن ان 1307 دلار بوده است .
در آذر ماه نيز اين عدد 40 هزار تن بوده است كه ارزش ان 50 ميليون دلار و هر تن به مانند قبل در محدوده 1307 دلار است .
--------------------------------------------------------------
دوستان دقت کنين پلي اتيلن در3ماه پاييزباقيمت حدودکيلويي1.3دلارفروخته شده درمقطعي که ميانگين قيمت دلارحدود3500تومن بوده وبحث دلارمبادله اي هم ازاواخرپاييزمطرح شده...محتاطانه(مثل هميشه)بخوايم دلاررو3هزارتومن بگيريم طبق آمارگمرک پلي اتيلن روکيلويي3900تومن فروخته درحالي که شاراک براي6ماه دوم فروش پلي اتيلن سنگين رو2746تومن وپلي اتيلن سبک روفقط2314تومن درنظرگرفته....توپستهاي قبلي هم گفتم که دربازارداخل شاراک پلي اتيلن سنگين روبه طورميانگين3761تومن دراين سه ماه دربورس کالافروخته....بازهم منتظر9ماهه شاراک وتعديل بسيارتپلش هستم.
نظر
-
من دیروز یه کم شاراک گرفتم اگه بره بالای 915 وقتشه که سنگین اضافه کنیمA man should get to bleed in peace
نظر
-
-
شخصاً نگران فروش های حقوقیهایی مثل وسپه و حقوقیهای ریزتر نیستم
قیمت این سهم اکازیون و مفته مثل شفارس 240 تومنی مثل ومعادن 300 تومنی
ومثل پارسان 700 تومنی
در اصل توسط 289 پست شده استجاهایی دیدم که بعضی از کاربران از فروش حقوقی ها اظهار نگرانی میکنند
من فقط میتونم بگم فکر نکنید که همیشه عقل و دانش حقوقی به حقیقی میچربه
اینکه همه معاملات حقوقی درست و منجر به سودش هم میشه هم چنین چیزی نیست
یک مثال برجسته این مطلب اینکه وتوصا سهامدار 10 درصدی قپیرا اوایل تابستان
ودر اوایل رشد قندیها و در حدود قیمت 850 تا 900 کل 10 میلیون سهمش را فروخت
و همین سهم در عرض کمتر از 5 ماه بیش از 70 درصد رشد کرده
و هنوز هم برخی انتظار رشد بیشتری از آن دارند
چیزی که پر واضحه اینکه شاراک الان در کف قیمت و قیمت بسبار مناسبی برای
ورود و اضافه کردن است.با شاراک حداقل تا پایان بهمن سهامداری کنیدسال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
نظر