پتروشیمی شازند ( شاراک )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • morteza93
    عضو فعال
    • Apr 2012
    • 516

اینم چارت جدید شاراک
    خیلی شیک بعد از شکستن مقاومت بهش پولبک کرده و دوباره به مسیر رشدش ادامه داده....
    بقیه اندیکاتورها هم که ادامه روند صعود رو تایید میکنن...
    به یاری وسپه هم کسی از این سهم جا نمونده تا حالا...
    یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!

نظر

• سیگنال
      Banned
      • Nov 2012
      • 714

در اصل توسط morteza93 پست شده است View Post
      اینم چارت جدید شاراک
      خیلی شیک بعد از شکستن مقاومت بهش پولبک کرده و دوباره به مسیر رشدش ادامه داده....
      بقیه اندیکاتورها هم که ادامه روند صعود رو تایید میکنن...
      به یاری وسپه هم کسی از این سهم جا نمونده تا حالا...
      این هفته را با قدرت استارت خواهد زد برای فتح قله های بالاتر
      با این گروه فقط سهامداری تا آخر سال

نظر

• javad73
        عضو عادی
        • Oct 2012
        • 140

کاش حجم مبنا رو از این به بعد وسپه بده

نظر

• شاهین محلوجی
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 2050

در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Post
          شاراک (کوتاه مدت)

با واگرایی مثبتی مخفی که بین چارت و Rsi پدیدار شده انتظار میرود در صورت تثبیت قیمتی بالای 809 هدفی تا سقف قبلی 880 و سقف کانال در 900 داشته باشیم ......

حمایتها 785 - 765
          کف قیمتی و حد ضرر 755 !

موفق باشید.....
          پ ن: با توجه به گزارشات خوب سهمامهای پتروشیمی و تعدیلهای مثبت پیشنهاد میشود سهم را نگاه دارید .....

با توجه به تحلیل قبلی و رسیدن به اهداف ذکر شده نگهداری سهم پیشنهاد شد...

اهداف میان مدت جدید در سهم

هدفها : 1100 - 1300 - 1475

حد ضرر 935 !

update.......

در معاملات امروز سهم با توجه به برخورد اندیکاتور (آر اس آی 14 روزه) به سقف کانال نزولی بلند مدت خود شاهد عرضه های نسبتا زیادی بودیم که این امر طبیعی میباشد لذا روند در معاملات فردا مهم میباشد چرا که سهم در منطقه روانی 1000 تومان قرار دارد و همینطور با شکست خط روند نزولی بلند مدت و خروج از واگرای منفی صعود سهم به اهداف پیش بینی شده قوت میگیرد....

موفق باشید....
          جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20669

حد ضرر 935 !

update.......

در معاملات امروز سهم با توجه به برخورد اندیکاتور (آر اس آی 14 روزه) به سقف کانال نزولی بلند مدت خود شاهد عرضه های نسبتا زیادی بودیم که این امر طبیعی میباشد لذا روند در معاملات فردا مهم میباشد چرا که سهم در منطقه روانی 1000 تومان قرار دارد و همینطور با شکست خط روند نزولی بلند مدت و خروج از واگرای منفی صعود سهم به اهداف پیش بینی شده قوت میگیرد....

موفق باشید....
            ما که امروز باز اضافه کردیم !!

رد میکنه به نظرم 1000 رو .... و به سمت 1200 میره ...........
            ///

نظر

• بنان
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 840

البته دوستان فردا حواستون باسه چون بیشتر سهمهارو بستند احتمالا فردا تقاضا برای شاراک زیاد میشه چون شاراک فعلا اول راهه.

نظر

• morteza93
                عضو فعال
                • Apr 2012
                • 516

حد ضرر 935 !

موفق باشید....

خدایی کسی هم هست که از این تحلیل زیبا و حرفه ای لذت نبره؟
                یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20669

ما با جو بازار کاری نداریم .........ما سهمی میخریم که تعدیل داره ..........بیاد پایین تر درصدش رو بیشتر میکنم .من بر اساس تحلیل خودم به سود 270 و حداقل 250 رسیدم .....و زیر 1000 همچنان اضافه میکنم ........
                  نقل قول از جناب سام : ( خوب چه تحلیلی بهتر از تحلیل ایشون ....چون که همه جوره حساب کرده )

============

اي گل فروش ! گل چه فروشي بجاي سيم ؟ --------------- وز گل عزيزتر چه ستاني ، به سيم گل ؟

دوستي پرسيده : شايد شما هم سهمت را فروخته اي که سکوت کرده اي ، در پاسخ مطالب زير تقديم مي گردد :
                  گفته بودم که بيشترين بازدهي 15 روز آينده از آن شاراک است و به دوستانم سيگنال خريد ارسال کردم که اميدوارم با توجه به شناختي که از قديم از من دارند به اين کار مبادرت کرده باشند ، امروز پنجمين روز بود( ساعت و تاريخ پست مورد اشاره 10 شب شنبه 2 دي است ) و خوشبختانه شاراک با 17.34% بازدهي در صدر نشسته است البته بسته شدن 2 سهمي که تا روز گذشته اندکي از آن پيشي گرفته بودند در اين امر بي تاثير نبوده است .
                  در پست هاي بالا سود 9 ماهه شاراک رابر 2 اساس پيش بيني کردم :
                  1 - مبلغ 2966 ريال بر اساس خوراک با نرخ مرجع ( 12260 ريال ) و تسعير ارز صادراتي با نرخ مبادلاتي ( 25500 ريال )
                  2 - مبلغ 2253 ريال با احتساب نرخ خوراک فروش داخلي با ارز مرجع ( 12260 ريال )و نرخ خوراک فروش صادراتي با نرخ مبادلاتي ( 25500 ريال ) که اين روش مورد تاييد اداره نظارت سازمان بورس قرار گرفته است ، هر چند بعد از اين محاسبه اعلام شد که دولت قصد افزايش قيمت خوراک پتروشيمي ها را در سال جاري ندارد .
                  3 - سود 3 ماهه سوم بر اساس روش اول عبارت بود از :
                  1871 ريال ( پيش بيني 9 ماهه " 2966 ريال " منهاي سود تحققي شش ماهه اول " 1095 " ) و بر اساس روش دوم عبارت بود از :
                  1158 ريال ( پيش بيني 9 ماهه " 2253 ريال " منهاي سود تحققي شش ماهه اول " 1095 " )
                  اگر وضع موجود در 3 ماهه سوم در 3 ماهه چهارم هم حفظ گردد يعني :
                  الف - نرخ نفتا در بازار جهاني از 930 دلار بالاتر نرود ( در 3 ماهه سوم حدود 900 دلار بوده و در آخرين روز سال جاري " 26 دسامبر " به 918.65 دلار معامله شده است )
                  ب - نرخ جهاني توليدات شاراک نسبت به 3 ماهه سوم کاهش نيابد ( در حال حاضر در حال افزايش است )
                  پ - نرخ تسعير ارز از 25500 ريال کمتر نگردد ( در حال حاضر در بازار بالاي 30000 ريال است و به گفته مسئول اتاق ارز مبادلاتي تا کنون شرکت هاي پتروشيمي هيچ دلاري در اين اتاق عرضه نکرده اند )
                  ت - نرخ توليدات در بورس کالا از ميانگين 3 ماهه سوم پايين تر نيايد ( در حال حاضر داراي نوسانات جزئي افزاينده مي باشند )
                  4 - با لحاظ موارد بالا سود 3 ماهه چهارم همانند سود 3 ماهه سوم خواهد شد و در نتيجه سود نهايي سال 91 در روش اول بالغ بر4837 ريال و با روش دوم بالغ بر 3411 ريال خواهد گرديد .
                  5 - همان گونه که در پست قبلي فوق اعلام گرديده اين مبالغ حدودا کف سود تحققي خواهد بود زيرا :
                  " الف " - به ازاي هر 10 دلار کاهش در قيمت جهاني نفتا در روش اول 50 ريال و در روش دوم 100 ريال به سود هر سهم افزوده خواهد شد ( در 3ماهه سوم با توجه به فيمت حدودا 900 ذلاري نفتا ، در روش اول 75 ريال و با روش دوم 150 ريال تحقق يافته است )
                  " ب " - به ازاي هر 1000 ريال تسعير ارز صادراتي بالاتر از نرخ 25500 ريال مبلغ 55 ريال در هر دو روش ، به سود نهايي هر سهم اضافه خواهد شد .
                  " پ " به ازاي هر 10% افزايش نرخ توليداتي که در بورس کالا بفروش نمي رود نسبت به قيمت هاي ارزان شش ماهه اول مبلغ 30 ريال به سود نهايي هر سهم افزوده خواهد شد .

نتيجه : با توجه به مراتب پيش گفته و بدون احتساب 3 بند بالا سود نهايي شاراک با روش اول مبلغ 4837 ريال و بر اساس روش دوم مبلغ 3411 ريال برآورد مي شود که با پي به اي 4 قيمت نهايي هر سهم به ترتيب 19348 ريال و 13644 ريال مي گردد .
                  من بر خلاف بعضي ها که براي بزرگ نمايي خود ، اعلام مي دارند که بازار هنوز به اين تحليل نرسيده است ، اذعان مي نمايم که اکثر تحليل گران بازار به اين امر آگاه هستند و خريد هاي ميليوني هر روزه آنان نيز مويد اين موضوع است ، حتي سر سپه و مسکن نيز اين را مي دانند ولي به دليل محظوراتي و شايد به صورت دستوري گاهي اقدام به عرضه مي نمايند
                  حال شما به من بگوييد با توجه به اين که از تمامي زواياي اين سهم آگاه هستم بايد در ابتداي راه آن را بفروشم و اگر فروختم چه سهمي رابخرم که نهايتا 50% سود شاراک را تا اواخر بهمن به من بدهد ، اينجاست که بايد به فروشندگان اين سهم شعر کسايي مروزي را که هزار سال پيش براي گل فروشان سروده بود دوباره تکرار کنم :
                  اي گل فروش ! گل چه فروشي بجاي سيم ؟ --------------- وز گل عزيزتر چه ستاني ، به سيم گل ؟
                  حالا چرا تا اواخر بهمن با اين سهم خواهم بود ، زيرا بعد از آن تاريخ شرکت مبادرت به اعلام پيش بيني سود سال 92 مي نمايد و من با توجه به شناخت روانشناسانه سهم و مديران آنها مطمئن هستم که نازل ترين سود قابل تصور را اعلام خواهند کرد و اين امر امکان دست يابي به قيمت هاي بالاتر را در کوتاه مدت خنثي خواهد نمود ضمن اين که از ريسک هاي سيستمي و غير سيستمي سال بعد نيز نا آگاهم . و اما چرا چيزي ننوشته ام ، چون من روي شاراک تک سهم هستم پس با سهم هاي ديگر کاري ندارم و در مورد شاراک هم هر چه مي دانستم عرضه کرده ام و تکرار مکررات را نوعي تبليغ مي دانم و شاراک در حال حاضر نياز مند هيچ مبلغي تيست ، در خاتمه قول مي دهم که اگر چيز جديدي کشف کردم و يا بدلايلي خواستم اقدام بفروش بکنم حتي در اواخر بهمن ماه مراتب را در همين تاپيک اعلام نمايم
                  آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/12/29, 21:31.
                  ///

نظر

• sourena
                    عضو فعال
                    • Aug 2011
                    • 1080

انصافاً این سهم ترسی نداره
                    تکنیکال و فاندامنتال قویاً صعود عالی این سهم را تضمین میکنند
                    این سهم را تازه در محدوده 1200 براندازش کنید و تصمیم بگیرید نگهش دارید یا بفروشید
                    سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20669

در اصل توسط sourena پست شده است View Post
                      انصافاً این سهم ترسی نداره
                      تکنیکال و فاندامنتال قویاً صعود عالی این سهم را تضمین میکنند
                      این سهم را تازه در محدوده 1200 براندازش کنید و تصمیم بگیرید نگهش دارید یا بفروشید
                      اگر سود سال ایندش مشخص بشه .....تمومه....

نکات مثبت سهم گفته شده .....میمونه نکات منفی .........ما که فعلا محاسبه نمیکنیم ......تا خود شرکت اول بگه .........;) البته کمی مبهمه ..... چون معلوم نیست نرخ خوراک سال اینده با چه دلاری محاسبه میشه و و چه نرخیه وگرنه تا قیمت های بالای 1200 حجم این سهم رو به زور میدن .........
                      ///

نظر

• parvaz
                        عضو فعال
                        • Feb 2010
                        • 555

میثم خان به نظرتون با این گزارش شخارک میتونه شاراک بره بالا ؟؟؟؟

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20669

در اصل توسط parvaz پست شده است View Post
                          میثم خان به نظرتون با این گزارش شخارک میتونه شاراک بره بالا ؟؟؟؟
                          با سود امسالش بالای 1200 میارزه .....ولی سال ایندش مبهمه ....:(

قبلا هم گفتم سود سال اینده مهمه .....سود امسال برای همه مشخصه .....ولی محاسبه ی سود سال بعد کمی مبهمه ......... :(

به نظر من باید حد ضرر رو رعایت کنیم ........
                          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/12/29, 22:52.
                          ///

نظر

• khosro74
                            عضو جدید
                            • Oct 2012
                            • 19

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                            با سود امسالش بالای 1200 میارزه .....ولی سال ایندش مبهمه ....:(

قبلا هم گفتم سود سال اینده مهمه .....سود امسال برای همه مشخصه .....ولی محاسبه ی سود سال بعد کمی مبهمه ......... :(

به نظر من باید حد ضرر رو رعایت کنیم ........
                            باسلام به دوستان. سوالی که برای من مطرحه اینه که افزایش قیمت خوراک برای همه پتروها است یا فقط پتروهایی که خوراک گازی دارند مثل شخارک؟
                            خوراک شاراک نفتا است که یک برش نفتی و مایع است...

نظر

• بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

در اصل توسط khosro74 پست شده است View Post
                              باسلام به دوستان. سوالی که برای من مطرحه اینه که افزایش قیمت خوراک برای همه پتروها است یا فقط پتروهایی که خوراک گازی دارند مثل شخارک؟
                              خوراک شاراک نفتا است که یک برش نفتی و مایع است...
                              با سلام و احترام

پست شماره 76 رو مطالعه فرمایید.

http://forums.boursy.com/showthread.php?1994-%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA-%D9%BE%D8%AA%D8%B1%D9%88%D8%B4%DB%8C%D9%85%DB%8C/page8
                              The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• علیرضا1
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 853

به نظر من فردا براحتي. مقاومت رواني ١٠٠٠تومان را ميشكنه ، پرواز شاراك به سمت اهداف بعدي ١٢٠٠و....
                                "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

در حال کار...
                                X