در اصل توسط شهروز1365 پست شده است
View Post
پتروشیمی شازند ( شاراک )
Collapse
X
-
اتفاق امروز شاراک بسیار زشت بود.
جناب شاخص آبادی! درافتادن با سهامدار جماعت آخر عاقبت نداره. یه نفرین سهامدار برای کله پا شدن هفت نسلت کافیه. گرچه درک شرافت سهامدار جماعت که تو این بلبشو پولش رو به تولید و بازار سرمایه سپرده برای شماها خیلی سخت و دشواره
نظر
-
با روند سهم نجنگيد
داستان چهار شنبه با امروز فرقي نداره
فشار فروش بي جهت نيست حتما خبري هست
اگر برعكس بازار بري نتيجه اش ميشه ضررهاي كه غبشهر و فايرا تا حالا زدند به افراطي هاي سهم هاشون
نظر
-
در اصل توسط امير سينا پست شده است View Postفروشنده ها عين مور و ملخ بودن ، تمومي نداشتن لامصبا....:D
شراز 520 تومنی
با علم به ارزندگی و افق روشن شاراک من هم حاضر بودم شاراکم رو 930
که هیچ 850 هم بفروشم اگر شراز 520 تومنی بهم می دادندسال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
در اصل توسط sepahan_zard پست شده است View Postبا روند سهم نجنگيد
اگر برعكس بازار بري نتيجه اش ميشه ضررهاي كه غبشهر و فايرا تا حالا زدند به افراطي هاي سهم هاشون
منتظر 4 شنبه می مانیمسال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
در اصل توسط sepahan_zard پست شده است View Postبا روند سهم نجنگيد
در مورد حد ضرر هم كه نظرتون درسته ، پايبندي بهش از نون شب هم واجب تره
نظر
-
وضعیت حرکتی شاراک را اینطور می بینم :
تنها سایت آپلود عکس و فایل و آهنگ و فیلم رایگان و دائمی با لینک مستقیم و حجم بالا و بدون نیاز به ثبت نام و با ماندگاری مادام العمر آپلود سنتر عکس و فایل
در 9150 به خط حمایت میان مدت خود برخورد میکند که انتظار حمایت می رود ، سپس تا محدوده 1050 رشد خواهد نمود . در کل هدف دوماهه سهم را 1150 می بینم و انتظار دارم تا 1150 رشد نماید .آخرین ویرایش توسط محمد 66؛ 2013/01/28, 19:18.
نظر
-
محصولات شاراک امروز در بورس کالا با 5% افزایش نرخ فروخته شد اما معاملات بدون تحلیل سهم متاسفانه منفی بود.
نظر
-
فعلا باید اهداف آقایون انجام بشه و تا اونجایی که میتونند سهمای مفت رو شکار کنند ، خوب بلاخره با این سود های قانع نیستند ! و حداقل تو یک رالی باید روی یه سهم حداقل 30 % گیرشون بیاد.
نظر
-
در اصل توسط buodan پست شده است View Postوضعیت حرکتی شاراک را اینطور می بینم :
تنها سایت آپلود عکس و فایل و آهنگ و فیلم رایگان و دائمی با لینک مستقیم و حجم بالا و بدون نیاز به ثبت نام و با ماندگاری مادام العمر آپلود سنتر عکس و فایل
در 9150 به خط حمایت میان مدت خود برخورد میکند که انتظار حمایت می رود ، سپس تا محدوده 1050 رشد خواهد نمود . در کل هدف دوماهه سهم را 1150 می بینم و انتظار دارم تا 1150 رشد نماید .
خط کانال بالا اشتباه رسم شده چون دوتا قله اون وسط هستش که داره نقضش میکنه. در واقع انتخاب قله سمت چپ که خط بالایی از اون شروع شده درست نیست.
ضمناً فلشهای آبی هم دارن کف رو میشکنن و روند رو عوض میکنن که به معنی تغییر رونده. بر چه مبنایی قیمت تا حدود 1010 تومن میریزه و بعد بالا میره؟! (منظورم انتهای فلش 2 و ابتدای فلش 3)
اگه تو 915 دوام نیاره ریزش بیشتر رو به دنبال خواهد داشت.
نظر
-
شاراک:
به نظرم در تایم فریم روزانه سیگنال خروج داده، شما چی فکر میکنین؟
نظر
نظر