پتروشیمی شازند ( شاراک )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Hamidkhann
    Banned
    • Dec 2012
    • 476

در اصل توسط Fundamental پست شده است View Post
    شاراک بخرید
    در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
    سرشو بریدن ولی ملالی نیست سنگین خریدیم
    در اصل توسط سوفیا پست شده است View Post
    واقعا فرصت خریده یا خبرهایی که ما نمیدونیم

من قبلاً داشتم امروز هم اضافه کردم. هیچ باکی نیست. شاراک بنیادیش به شدت استواره. ایراد از گیجی و تاخیر بازاره. وقتی یه صف خرید کوچیک براش تشکیل شد اونوقت بازار تازه میفهمه که باید حمله کنه به این سهم. فردا اگه بازم بدن برمیدارم

نظر

• Hamidkhann
      Banned
      • Dec 2012
      • 476

در اصل توسط Fundamental پست شده است View Post
      شاراک بخرید
      در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
      سرشو بریدن ولی ملالی نیست سنگین خریدیم
      در اصل توسط سوفیا پست شده است View Post
      واقعا فرصت خریده یا خبرهایی که ما نمیدونیم
      من قبلاً داشتم امروز هم اضافه کردم. هیچ باکی نیست. شاراک بنیادیش به شدت استواره. ایراد از گیجی و تاخیر بازاره. وقتی یه صف خرید کوچیک براش تشکیل شد اونوقت بازار تازه میفهمه که باید حمله کنه به این سهم. فردا اگه بازم بدن برمیدارم

در اصل توسط Cerwin پست شده است View Post
      دوستان من امروز با این شیرین کاری سازمان وسوسه شدم تمام شاراک رو بفروشم و قندی بخرم ولی این کار رو نکردم چون من این سهم رو به دید فروردین و اردیبهشت 92 خریدم ولی با این بازگشایی امروز واقعا دلسرد و نابود شدم .
      دلسرد نشید چون چند روز بعد سهم برمیگرده و بازار از گیجی نسبت بهش درمیاد

در اصل توسط parvaz پست شده است View Post
      دلیل بازگشایی با محدویت نوسان پتروشیمی شازند

خبرگزاری فارس: یک مقام مسئول سازمان بورس در مورد بازگشایی امروز نماد پتروشیمی شازند اراک و دلیل بازگشایی نماد این شرکت با اعمال محدودیت نوسان قیمت توضیح داد.

صفاری در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس،با اشاره به بازگشایی امروز نماد پتروشیمی شازند اراک اظهار داشت: نماد این شرکت در حالی امروز توسط سازمان و شرکت بورس باز شد که این شرکت پیشبینی سود هرسهم سال مالی منتهی به اسفند 91 را از 125 به حدود 198 تومان افزایش داد و باید طبق قوانین بدون محدودیت نوسان مورد بازگشایی قرار میگرفت، اما نماد آن با محدودیت نوسان قیمت حداکثر 4 درصدی باز شد.

وی ادامه داد: این در حالی است که طبق قوانین موجود، هر شرکتی که بیش از 20 درصد تعدیل سود داشته باشد، باید در روز بازگشایی نماد بدون محدودیت نوسان باز شود، ولی چنین تصمیمی برای پتروشیمی شازند اراک که بیش از 50 درصد تعدیل سود داشت، رخ نداد تا برای کارگزاران و سهامداران سئوال و تعجب ایجاد شود.

وی گفت: بنابراین در حالی این روزها سئوالات و شائبههایی در مورد توقف و بازگشایی نمادها وجود دارد که از طرف جمعی از کارگزاران و سرمایهگذاران از مسئولان سازمان و شرکت بورس میخواهم در مورد نحوه بازگشایی نماد پتروشیمی شازند اراک توضیح دهند.

براساس این گزارش، در این رابطه خبرنگار فارس در تماس با یک مقام مسئول در سازمان بورس توضیحاتی دریافت کرد.

وی گفت: درحالی شرکت پتروشیمی شازند اراک طبق اطلاعات ارایه شده در 28 آبان سود هر سهم سال مالی جاری با دو سناریو به ترتیب 1499 و 1950 ریال پیشبینی کرده بود که سود 1950 ریالی افشا شده و مورد اتکا قرار گرفته است. بنابراین سود 1978 ریالی نسبت به سود 1950 ریال محاسبه شده که تغییر چندانی نکرده است. به همین دلیل نماد این شرکت با محدودیت نوسان باز شد.

وی ادامه داد: در این رابطه سهامداران و کارگزاران میتوانند، به صورتهای مالی و اطلاعات منتشره این شرکت مراجعه کنند که طی آن به دلیل افشای سود 1950 ریالی هر سهم و انتشار گزارش عملکرد 9 ماهه شرکت،فقط سود 1950 ریالی هر سهم قابل اتکا بود.

ملت اسکل کردن. کی افشا شده بود این 1950 ریال که کسی ندیده بود؟!

نظر

• مجیدشمسعلی
        كاربر فعال
        • Jul 2025
        • 643

دارن موضوع بازگشائی شاراک رو بررسی می کنن دوستان خواهشا با شماره 02184083702 تماس بگیرن و ازشون بخواهید که چرا: هفته قبل نماد را بدلیل تعدیل بستید و امروز با دامنه باز کردید فقط همین(تناقض اشکار). کاری با صورتهای مالی نداشته باشین که مبلغ چقدر بوده!همین جوری بر بر نگاه نکن یه تلفن همش 20 ثانیه طول میکشه یاالله

نظر

• مجیدشمسعلی
          كاربر فعال
          • Jul 2025
          • 643

زیاد گیر بدین فرابورسی میشه ها از ما گفتن بود

نظر

• مجیدشمسعلی
            كاربر فعال
            • Jul 2025
            • 643

نوشته شده توسط مجید شمسعلی
            این شماره هستش ناشران 84083000
            داخلی 4 را بزنید داخلی 1 روابط عمومی
            بگید یا هفته قبل تعدیل با اهمیتتون دروغ بوده یا دامنه امروزتون!
            خودشونو خیس کردند
            آخرین ویرایش توسط مجیدشمسعلی؛ 2013/01/26, 15:24.

نظر

• mohsentavakoli
              عضو عادی
              • Nov 2012
              • 32

در اصل توسط مجیدشمسعلی پست شده است View Post
              نوشته شده توسط مجید شمسعلی
              این شماره هستش ناشران 84083000
              داخلی 4 را بزنید داخلی 1 روابط عمومی
              بگید یا هفته قبل تعدیل با اهمیتتون دروغ بوده یا دامنه امروزتون!
              خودشونو خیس کردند

دقیقا من هم صبح زنگ زدم طرف به په ته په ته افتاده بود و گفت به زودی این مسئله حل میشه و قطع کرد پدر سگ
              و دیگر هیچ .....

نظر

• mehdi9990
                عضو عادی
                • Jul 2011
                • 150

من هم همین الان زنگ زدم از نحوه جواب دادنش معلوم بود کلافه شده گفت خیلیها از صبح زنگ زدند و همین موضوع را مرح میکنند و به مسئولین اطلاع دادیم به موضوع رسیدگی کنند ، دوستان حق گرفتنی است و باید این بی وجدانها را آسوده نگذارید ظاهرا پدر سوخته بازی اینها تمام شدنی نیست .

نظر

• h00mi
                  عضو فعال
                  • Aug 2012
                  • 504

تا فردا فقط باید زنگ بزنیم ...

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
                  هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• taherishahram
                    عضو فعال
                    • Nov 2012
                    • 708

فکر کنم یه جدال پایاپای با بورس داریم ..یا اونا آدم می شن یا سرمایه گذارهای خرد از بازار میرن..کاری که کم و بیش دارن می کنن
                    A man should get to bleed in peace

نظر

• آذرآبادگان
                      کاربر فعال
                      • Dec 2012
                      • 1140

در اصل توسط taherishahram پست شده است View Post
                      فکر کنم یه جدال پایاپای با بورس داریم ..یا اونا آدم می شن یا سرمایه گذارهای خرد از بازار میرن..کاری که کم و بیش دارن می کنن
                      اونا که عمرا آدم بشن
                      مگه به همین راحتی بر این پستها و مقامها رسیده اند
                      خونها ریخته اند و افتضاحها به بار آورده اند مگر میشود
                      که حالا آدم بشن؟؟؟؟
                      در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• بنان
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 840

رئيس اداره نظارت بر ناشران بورس از اطلاع رساني امتناع ميكند
                        به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در میان بخشهای مختلف سازمان بورس و اوراق بهادار، واحد اداره نظارت بر ناشران بورسی به دلیل دربرگیری 337 شرکت بزرگ و کوچک با مجموع ارزش بیش از 72 هزار میلیارد تومان از اهمیت بسزایی برخودار بود و چند صد هزار سهامدار حرفهایی، روزانه اطلاعیههای منتشره این واحد در خصوص چند و چون و وضعیت توقف و بازگشایی نمادها، صورتهای مالی، مجامع سالیانه و فوقالعاده، مزایده و مناقصه، تعدیل سود سهام شرکتها و دیگر موارد مرتبط نگاه و بررسیهای ویژهای دارند.وی در حالی طی چند سال مسئولیت با انتقادات متعددی از سوی فعالان خصوصاً سهامداران حقیقی مواجه شده که به فراخور موضوعات و انتقادات مطرح شده از سوی رسانه ها گاه شیوه سکوت را در پیش گرفته است.ا
                        سهامداران و کارگزاران و گاه شرکتهای بورسی از رسانهها انتظار دارند در خصوص مسائل مهم روز شرکتها وی به عنوان یک مقام مسئول، پاسخگو باشد. در این میان خبرنگار فارس در پی تماسهای متعدد سهامداران و کارگزاران طی هفته گذشته، چندینبار با دفتر مالمیر تماس تلفنی برقرار و یک بار هم پیامک ارسال کرد اما وی حاضر به ارائه توضیحی در خصوص دلیل این موضع گیری و پاسخ به سئوالات نشد.این وضعیت موجب مراجعه حضوری خبرنگار فارس به دفتر مالمیر در عصر سهشنبه گذشته شد اما وی با بیتفاوتی و سردی کامل حاضر به گفتوگو و پاسخ به پرسشهای مطرح در بازار نشد و اعلام کرد: من با هیچ رسانهایی حاضر به گفتوگو نیستم، هرچند روز چهارشنبه در گفت وگویی کوتاه با پایگاه اطلاع رسانی سازمان بورس، رویه سلیقه ایی خود را بار دیگر تکرار کرد.این مقام مسئول در حالی چنین رفتار دور از انتظاری را از خود به نمایش گذاشت و حتی حاضر به پذیرش دو تن از مدیران شرکت حملونقل پتروشیمی به دفتر خود نشد که شاید فراموش کرده که حفظ سرمایه بیش از 3 میلیون و 223 هزار سهامدار ایرانی به شفافسازی و رفع ابهامات نیاز داشته و در این میان اطلاعرسانی مسئولین از اهمیت بالایی در تصمیمگیریها دارد. شاید این مقام مسئول میخواهد برخلاف مدیران خود عمل کند که همواره به پاسخگویی سئولات خبرنگاران و فعالان اهمیت میدهند، عمل کرده،مخالف برخی انتقادهای وارده باشد و نخواهد آنها را بپذیرد؟ شاید هم فکر میکند میتواند درهای اتاق و تماسهای تلفنی را به روی خود ببندد و کسی هم به این رفتار اعتراضی نداشته باشد و دهها شاید دیگر، اما به هر صورت مسئولان سازمان بورس و اوراق بهادار باید برای حل این معضل و جلوگیری از رفتار سلیقهایی چنین مدیرانی هرچه زودتر تمهیدی در نظر بگیرند و در رفع ابهامات این حوزه اقدام کنند تا یک مسئول باعث موضعگیری منفی فعالان بازار سهام نشده و دستاوردها و عملکرد مجموعه بازار سرمایه کشور کم اهمیت جلوه کند

نظر

• سوفیا
                          عضو عادی
                          • Dec 2012
                          • 122

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                          عطا جان سپه که نمیفروشه!
                          سلام میتونم بپرسم کدوم حقوقی دیونه ای اتش زده به مالش

نظر

• سوفیا
                            عضو عادی
                            • Dec 2012
                            • 122

در اصل توسط مجیدشمسعلی پست شده است View Post
                            زیاد گیر بدین فرابورسی میشه ها از ما گفتن بود
                            فقطدیگه همین رو کم داشتیم که البته ازشون برمیاد

نظر

• محمدرضا 87
                              عضو فعال
                              • May 2012
                              • 1522

امروز پله اولو 970 تومن برداشتم.
                              سهم روندش صعودی شاید تو همین دو سه روز پیش رو بالای 1000 تومن و حتی 1100 تومن تثبیت بشه.
                              واقعا یعنی فردا کسی پیدا میشه زیر 960 تومن سهمو بفروشه؟!!!
                              سهم 200 تومن سود داره با p/e گروه که 6 میشه 1200 تومن. تازه اونم کم اعلام کردن راحت امسال 300 تومن میتونه بسازه.
                              فردا روزه جالبی خواهد بود برای شاراک.

نظر

• m.r_moradi
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2188

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                                با این بازگشایی،تا اخر هفته شاراک 1200 تومن!
                                دوستان فارغ از فضای احساسی صبح، بررسی کردم،با این بازگشایی مزحرف حالا باید منتظر عبور از مقاومت 1100 باشیم که هم توی نمودار روزانه مشهوده و هم نمودار هفتگی!به نظر مقاومت قدری میاد...
                                تمام سال من بی تو...

نظر

در حال کار...
                                X