در اصل توسط سایه محمدی پست شده است
View Post
پتروشیمی شازند ( شاراک )
Collapse
X
-
-
قيمت خوراک )نفتا( براي سال 1392 با در نظر گرفتن نرخ هر دلر معادل 000 ر 25 ر در محاسبه بهاي تمام شده کالي فرو شرفته منظور شده است.
اضافه مي نمايد مطابق اطلعيه پيش بيني درآمد هر سهم سال مالي 1391 بر اساس عملکرد واقعي دوره 9 ماهه شرکت اعلم نموده بود که نرخ ارز مبناي محاسبه قيمت خوراک )نفتا( در 6 ماهه ابتداي سال 1391 نرخ ارز مرجع و در 6 ماهه دوم
سال 1391 بر اساس نرخ دلر مبادله اي در محاسبه بهاي تمام شده کالي فرو شرفته منظور شده است.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
بچه ها چرا بعضی ها حاظر نیستن وقت صرف کنن و گزارشات رو دقیق بخونن بابا جان شارک روند چارتی اش نزولی است و اگه بیاد و روند بگیره به شخصه میخرم چون قیمت خوراکش که با مبادله حساب شده و با این وجود سودش بیش از 100درصد از اولین پیش بینی سال 91 بیشتر هست و اگه ارز و بیرون اتاق تسعیر کنه راحت به سود بالای 300 دست پیدا میکنه و همینظوری سود سال 92 رو کمتر از 200 نمیبینم و سود رو 12 ماهه امسال هم با تعدبل مثبت ارائه خواهد داد....سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
طرح هیدروژناسیون سی چهار پتروشیمی شازند به بهره برداری رسید
اراک- مدیرعامل شرکت پتروشیمی شازند گفت: طرح هیدروژناسیون سی چهار این شرکت با استفاده از توانمندی فنی و تجهیزات داخلی به بهره برداری رسید.
ˈرضا رحمانیˈ روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با بهره برداری از این طرح زمینه تولید 65 هزار تن بوتان مصرف خوراک کوره های واحد الفین کشور در سال در شرکت پتروشیمی شازند فراهم شد.
وی ادامه داد: برای بهره برداری از طرح هیدروژناسیون سی چهار پتروشیمی شازند در مجموع 140 میلیارد ریال از منابع داخلی شرکت پتروشیمی شازند سرمایه گذاری انجام شد.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی شازند بیان کرد: ساخت این طرح از سال 1388 با مهندسی تفضیلی و خرید تجهیزات، ساختمان و نصب آغاز شد که موجب اشتغال مستقیم 15 نفر را در زمان بهره برداری فراهم کرد.
رحمانی یادآور شد: عمده محصولات شرکت پتروشیمی شازند در صنایع شوینده و بهداشتی، آرایشی، دارویی، نساجی و الیاف، صنایع غذایی و صنایع فلزی مصرف می شود.
وی اظهار کرد: این شرکت موفق به دریافت لوح جشنواره مدیریت انرژی صنایع پتروشیمی در سال 1388، تولید دو گرید جدید محصولات به نامهای EX4 و PE100 در واحد HDPE در سال 1388، اخذ گواهینامه کیفیت از موسسه اروپایی EXOVA برای محصولات RP270 واحد P.P و PE80 واحد HDPE در سال 1389، دریافت گواهینامه معتبر و بین المللی Food Grade از موسسه بین المللی pira برای محصولات پلیمری در سال 1389، دریافت گواهی پروانه ساخت (گواهی Food Grade) از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای 9 گرید از محصولات پلیمری شده است.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی شازند یادآور شد: با موفقیت همه جانبه در بخش های مختلف بهداشتی، زیست محیطی، علمی، تولیدی و فناوری این شرکت درسال جاری در ردیف قهرمانان صنعت کشور قرار گرفت.
نظر
-
در اصل توسط Hamidkhann پست شده است View Postتو بازار ایران قبل از فاندامنتال و تکنیکال باید روانشناسی بازار سرمایه بلد باشی. مثلاً تو تمام دنیا اگه سهمی علیرغم ارزشش تو قیمت پایینتر باز شد فرصت خرید میشه. اما اینجا اگه چنین اتفاقی افتاد باید سریعاً از سهم خارج بشی چون خیل مشتاقان صف نشین با مشاهده یه صف کوچیک 20.000 تایی حول و ولا ورشون میداره و زرتی میرن ته صف وامیسن.
نمونه جدیدش حتاید با تعدیل قابل توجه برای 92 امروز با درصد منفی باز شد و من ریسک نکردم و سریع ازش خارج شدم.
عزیز دل اون روان درمانیه =))
با آقای مردای موافق ترم
امروز بعد از -12% شدن سهم؛ سهم داشت میرفت صف خرید بشه رو -8%
فردا منتظر مثبتم با روان درمانی!
خوش باشی
نظر
-
ما قدیم که اینترنتی نبود میرفتیم خود بورس تونجا از کارگزاریمون خرید میکردیم . یه مشت پیر مرد بیکار با سرمایه های هنگفت رو حرف هم دیگه بدونه تکنیکال با بررسی ساده بنیادی سهم میخریدن و میفروختن همیشه ام اینا یا تو صف خریدن یا تو صف فروش . پیشنهاد میکنم اگر نرفتید برید و اینا رو ببینید . و ببنید حقیقی ابله که میگن کیه ؟واقعا ابله اند . حقوقی مجبوره 4 شنبه نقد کنه حقوقی مجبوره رنج منفی بکشه . حقوقی اگر سود نکنه پول تو دستشو کم میکنن اما ای ابله تو که با پول خودت داری کار میکنی برا چی تو منفی میفروشی . اگه شاراک اگه شپاس اگه فاسمین اگه ..... نره بالا چی میخواد بره بالا؟ غبهنوش؟معلومه دوستانی که اینجان اکثرا مطلعن و آتیش به پولشون نمی زنن اما اونجا................ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید
نظر
-
(دوشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۱) ۱۳:۳۲
گام های بلند صنعت پتروشیمی در مسیر توسعه پایدار است
نقد شوندگی بالای پتروشیمی ها در بورس
شانا _ گروه پتروشیمی: تحولات بورس در چند هفته گذشته سبب شد تا سهامداران روزهای پر فراز و نشیبی را سپری کنند و بسیاری از شرکت ها با قیمت های پرنوسانی در بازار حضور داشته باشند.
سال 91 برای شرکت های پتروشیمی سالی سود آور بود و هرچند به پایان سال 91 نرسیده ایم اما آمارهای منتشر شده حاکی از ان است که شرکت های پتروشیمی با توجه به قدرت نقد شوندگی بالا سالی پربار را سپری خواهند کرد.
هرچند که سهام پتروشیمی ها نیز امسال با نوسان هایی رو به رو شد، اما یکی از عوامل پایدار بودن بورس در مقابل نوسان های قیمتی، حضور برخی از شرکت های قدرتمند پتروشیمی بود که می توان گفت با کمترین نوسان قیمت رو به رو بودند.
خصوصی شدن شرکت های پتروشیمی در چند سال گذشته افزون بر درآمد زایی، موجب تقویت بازار سرمایه ایران نیز شده است و امسال نیز با واگذاری سهام چند شرکت پتروشیمی، سهم پتروشیمی ها در بورس افزایش یافت.
شرکت های پتروشیمی امسال در بهترین وضعیت سوددهی قرار داشتند و نشان دادند که صنعت پتروشیمی همچنان یک صنعت سود آور به شمار می رود و با بورسی شدن شرکت های جدید می توان آینده ای روشن را برای این شرکت ها در بورس متصور بود.
از سوی دیگر رینگ پتروشیمی بورس کالای ایران از زمان گشایش آن تاکنون فراز و نشیب بسیاری را پشت سر گذاشته و در این مدت شرکت های پتروشیمی با عرضه محصولات خود توانسته اند سهم مناسبی از بازار را به خود اختصاص دهند و همین موضوع سبب شده است تا معامله سهام شرکت های پتروشیمی حاضر در بورس نیز همواره با رونق همراه باشد.
کارشناسان بازار سرمایه اعتقاد دارند که هم اکنون مطمئنترین و راحت ترین روش خرید محصولات پتروشیمی از طریق بورس است و افرادی هم که در حوزه سهام شرکت های پتروشیمی سرمایه گذاری می کنند، باید منتظر سود و موفقیت باشند و باید در نظر داشت که این سودآوری بلندمدت خواهد بود.
تجربه بازار و معاملات سهام شرکت های پتروشیمی نشانگر آن است که خرید سهام شرکت های پتروشیمی، از جمله سرمایه گذاری هایی است که در طول زمان به نتیجه می رسد و نباید منتظر سود کلان طی یک تا دو فصل بود.
در همین حال با موافقت هیئت عالی واگذاری قرار است به زودی بخشی از سهام هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس به ارزش ۲ هزار و ۴۸۰ میلیارد تومان در بورس عرضه شود که می تواند سهم شرکت های پتروشیمی در بازار سرمایه را افزایش دهد.
هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس شامل سهام ۱۵ شرکت بزرگ و سودآور صنعت پتروشیمی ایران است؛ به طوری که در این هلدینگ شرکت های بازرگانی پتروشیمی ۴۵ درصد، پتروشیمی بینالملل ۱۰۰ درصد، رهآوران فنون ۱۰۰ درصد، عملیات غیر صنعتی پازارگاد ۱۰۰ درصد، عملیات غیر صنعتی و خدمات صنایع پتروشیمی (ماهشهر) ۱۰۰ درصد، مدیریت توسعه صنایع پتروشیمی ۱۰۰درصد و پتروشیمیهای نوری ۷۶.۵۵ درصد، بندرامام ۷۰ درصد، بوعلیسینا ۷۰ درصد، پارس ۶۰ درصد، تندگویان ۷۵ درصد، خوزستان ۷۰ درصد، فجر ۷۰ درصد، پتروشیمی مبین ۱۰۰ درصد و پتروشیمی اروند ۸۰ درصد است.
ارزش اسمی هلدینگ خلیج فارس ۲۴ هزار میلیارد ریال است و پیشبینی می شود ارزش واقعی این هلدینگ بیش از ۴ تا ۵ برابر ارزش اسمی آن باشد؛ بدون تردید حضور هلدینگ در بازار می تواند بر نحوه عرضه محصولات پتروشیمی و گسترش آن تاثیر گذار باشد و در پی آن ارزش سهام هلدینگ نیز با افزایش روبه رو شود.
مدیر برنامه ریزی و توسعه شرکت ملی صنایع پتروشیمی در مورد نقش پتروشیمی در توسعه کشور اعتقاد دارد که اجرای سیاست های اصل 44 قانون اساسی در چند سال گذشته، افزایش بهره وری را در صنعت پتروشیمی به همراه داشته است.
مهندس رمضان اولادی در این مورد افزود: خصوصی سازی و افزایش بهره وری و بهبود فضای کسب و کار با توسعه صنعت پتروشیمی در سال تولید ملی، حمایت و از کار ایرانی سبب ایجاد رشد اقتصادی و افزایش اشتغال کشور خواهد شد.
وی ادامه داد: شرکت ملی صنایع پتروشیمی به عنوان پیشتاز در فرآیند خصوصی سازی توانسته است در سال های 86 تا 89 بیش از 21977 میلیون سهم به ارزش 90496 میلیارد ریال از سهام شرکت های تولیدی و یا مجری طرح را با همکاری سازمان خصوصی سازی و بورس واگذار کند.
مدیرعامل پتروشیمی جم بر این اعتقاد است که بورس کالای ایران بهترین مکان برای معامله های شفاف و رقابتی فآورده های پتروشیمی است و درصورت همکاری بیشتر با شرکت های فعال در صنعت پتروشیمی بورس کالای ایران می تواند زمینه را برای رشد و توسعه این صنعت ارزش آفرین فراهم سازد.
مهندس انصاری نیک گفت: بورس کالا مکانی مطمئن برای عرضه و تقاضا محصولات پتروشیمی است که می تواند نقش پررنگی در شفافیت بازار پتروشیمی ایفا کند.
از سوی دیگر مدیرعامل شرکت پتروشیمی مارون با بیان این که حضور در بورس شرایط را برای رشد و توسعه این شرکت فراهم کرده است، گفت: هم اکنون پتروشیمی ها وضعیت مطلوبی برای سرمایه گذاری در بازار بورس دارند.
سید رحیم شریف موسوی اظهار کرد: روند خصوصی سازی در صنعت پتروشیمی بسیار مطلوب بوده و امید است با انجام سایر واگذاری ها سهم بخش خصوصی در این صنعت به بیش از 90 درصد برسد.
شریف موسوی با اشاره به این مطلب که خصوصی سازی باید جایگاه خود در بورس را بیابد، گفت: حضور شرکت های سرمایه گذاری در این صنعت عامل مهمی برای تداوم رشد این شرکت ها خواهد بود و در صورتی که شرکت های پتروشیمی بخش خصوصی از نظر خوراک و تسهیلات بانکی مورد حمایت قرار گیرند، چشم انداز روشنی در انتظار آنها خواهد بود.
مدیران شرکت های پتروشیمی و نیز فعالان بورس بر این باورند که شرایط مطلوب صنعت پتروشیمی یکی از اولین گزینه ها در بازار سرمایه برای خرید سهام محسوب می شود و متقاضیان خرید سهام این شرکت ها در حال افزایش است.
آمارهای منتشر شده و نیزپیش بینی های بازار نشانگر آن است که افزایش حجم تولید شرکت های پتروشیمی مطلوب بوده و این عملکرد می تواند سود مناسبی را عاید سرمایه گذاران در این صنعت ارزش آفرین کند.
بر اساس این گزارش، حجم تولید این شرکت ها روند صعودی دارد و تحریم صنعت پتروشیمی نتوانسته است بر روند تولید، فروش و صادرات محصولات پتروشیمی تاثیر چندانی داشته باشد.
به هر حال شرایط کلی حاکم بر شرکت های پتروشیمی از چشم اندازی روشن برخوردار بوده و از مزایای خوبی بهره می برند و در هر شرایطی، وضعیت سهامشان قابل دفاع است و می توان گفت زمینه های مثبت موجود در آخرین روزهای سال 91 تداوم خواهد داشت.
همزمان با رشد تولید محصولات پتروشیمی سود شرکت های پتروشیمی سال گذشته به طور میانگین حدود 30 درصد افزایش یافته و در مواردی چند شرکت پتروشیمی تا چندین برابر این رقم نیز سودآوری داشته اند.
تحلیلگران بازار بر این اعتقادند که افزایش ظرفیت تولید و حجم صادرات شرکت های پتروشیمی حاضر در بورس، مهم ترین عوامل سودآوری این شرکت هاست.
اکنون بورس اوراق بهادار و نیز بورس کالای ایران یک ساختار عرضه و تقاضا بر فروش محصولات پتروشیمی در بورس را حاکم کرده اند که باید براساس آن حرکت کرد و تامین به موقع، متناسب و متعادل محصولات پتروشیمی در بازار سبب خواهد شد تا صنعت پتروشیمی ایران در مسیر رشد و توسعه خود با کمک سازمان بورس و بورس کالا با شتاب بیشتری حرکت کند که پیامد آن رونق بازار سرمایه و صنعت نفت ایران در کنار هم خواهد بود.
گزارش از سیدفواد نبوی
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به شبکه اطلاع رسانی نفت و انرژی می باشد.
---
shana.ir ©
نظر
-
توقف نمادهاي معاملاتي شاراك، كگاز: به اطلاع مي رساند، نماد معاملاتي شركت هاي پتروشيمي شازند و شيشه و گاز با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم، متوقف شدند. مديريت بازار
نظر
-
در اصل توسط مجیدشمسعلی پست شده است View Postتوقف نمادهاي معاملاتي شاراك، كگاز: به اطلاع مي رساند، نماد معاملاتي شركت هاي پتروشيمي شازند و شيشه و گاز با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم، متوقف شدند. مديريت بازار
كسي خبري نگرفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هر کجا هستم باشم،آسمان مال من است.@};-
نظر
-
ما شاراک فروخیم ولی انشاء الله به امید خدا شاراک تعدیل مثبت داده و بچه هایی که هنوز با شاراک موندن سود خوبی ببرن و ضررهاشون جبران بشه و دم عیدی خوشحال بشن
:x
نظر
-
با تشکر
گروه پتروشیمی آرام آرام برای یک رالی بزرگ آماده می شود
برای این انفجار نیاز به یک جرقه دارد
امروز چراغ اول را شیران روشن کرد...
امیدوارم با تعدیل خوب شاراک جرقه نهایی برای حرکت روشن شود......در اصل توسط كهكشان پست شده است View Postمنبع مبلغ لطفا؟
من 250 شنيدم.
- - - Updated - - -
منبع مبلغ لطفا؟
من 250 شنيدم.
نظر
نظر