نفت و گاز پارسیان (پارسان)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کیوان
    ستاره دار (1)
    • Jun 2011
    • 5094

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
    این سهم تا یه جایی میتونه همگرا با فارس بیاد بالا حدود 10 الی 15 درصد ولی از اون به بعد باید روی پای خودش وایسه چون از لحاظ سودسازی نمیتونه با فارس رقابت کنه ......

من سر انکشتی حساب کردم فارس سال دیگه میتونه بالای 400 تومن سود بسازه ولی چارسان اینقدر توانایی نداره

تنها راهی که پارسان میتونه با فارس رقابت کنه خرید بلوک پالایشگاهها و تبدیل شدن به پترو پالایش وگرنه با سبد فعلی توان رقابت نداره .......
    امیدوارم حالا نگید چون خودش پارسانشو فروخت و فارس خرید اینو میگه اما بنده هم از نظر تکنیکالی با این عقیده موافقم که پارسان فعلا در همگرایی با فارس مثبت موقتی خواهد خورد ، حتی به نظر من تا 850 میره و اگر از انهم رد شد مجدد با دیدن سقف قبلی بر می گردد.( البته تا مدتی که خسته کننده خواهد بود) آنروز که من سهم را در بالاترین نقطه یعنی 894 فروختم به همین دلیل بود. فارس هم که تکنیکال نداشت. فاندش هم که ابهام دارد ، آنرا فقط و فقط به دلیل تجربه و روانشناسی بازار خریدم.
    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• وحید نصیری
      عضو فعال
      • Dec 2012
      • 594

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
      امیدوارم حالا نگید چون خودش پارسانشو فروخت و فارس خرید اینو میگه اما بنده هم از نظر تکنیکالی با این عقیده موافقم که پارسان فعلا در همگرایی با فارس مثبت موقتی خواهد خورد ، حتی به نظر من تا 850 میره و اگر از انهم رد شد مجدد با دیدن سقف قبلی بر می گردد.( البته تا مدتی که خسته کننده خواهد بود) آنروز که من سهم را در بالاترین نقطه یعنی 894 فروختم به همین دلیل بود. فارس هم که تکنیکال نداشت. فاندش هم که ابهام دارد ، آنرا فقط و فقط به دلیل تجربه و روانشناسی بازار خریدم.
      کیوان حالا که موافقی بزار بازم ادامه بدیم البته ادامش میشه یه برداشت روانشناسی که من از خریدارا و فروشنده ها دارم .....

به نظر من وقتی پارسان به حدودای 900 میرسه برمیگرده رو 850 و درجا میزنه .....

فاند سهم تو مقطع فعلی اجازه رقابت با فارس رو نمیده در این بین یه عده به علتی که فارس بهشون نرسیده میرند و سهمی که باهاش همگرا هست میخرند یعنی پارسان بعد از اینکه پارسان به 900 رسید بازار اجازه همراهی این دوتا با هم رو نمیده چون فاند پارسان در حد و اندازه رقابت با فارس نیست و یه عده میبینند فارس میره بالا ولی پارسان درجا میزنه و این مسئله فشار فروش رو بیشتر میکنه و در نهایت باعث درجا زدن یا افت سهم از طرف سهامدار جزء میشه .....

از نظر من اگه کسی توی کوتاه مدت میخواد روی گروه پترو سرمایه گزاری کنه فعلا روی پتروشیمی های پارسانی و خود پارسان زیاد حساب باز نکنه ......

در صورتی که قصد خرید پارسان و زیرمجموعه هاش رو داره بهتره که فارس بخره ..... چون لیدره و مابقی گروه دور از چشم این نمیتونند برند بالا ولی در بلند مدت بحث جداست که باید تک تک بررسی بشند .

یا اینکه برند روی تک سهما مثل شسینا شپارس شگل شپاکسا شفارس ....

به نظر من تو مقطع فعلی پترو شیمی های پارسانی نمیتونند به اندازه بقیه پتروها گین بدند ......

البته در صورت خرید یک پالایشگاه مثل شراز یا شاوان فرضیه های فوق باطل میشه......
      بهترین تفریح خوابه!

نظر

• کیوان
        ستاره دار (1)
        • Jun 2011
        • 5094

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
        کیوان حالا که موافقی بزار بازم ادامه بدیم البته ادامش میشه یه برداشت روانشناسی که من از خریدارا و فروشنده ها دارم .....

به نظر من وقتی پارسان به حدودای 900 میرسه برمیگرده رو 850 و درجا میزنه .....

فاند سهم تو مقطع فعلی اجازه رقابت با فارس رو نمیده در این بین یه عده به علتی که فارس بهشون نرسیده میرند و سهمی که باهاش همگرا هست میخرند یعنی پارسان بعد از اینکه پارسان به 900 رسید بازار اجازه همراهی این دوتا با هم رو نمیده چون فاند پارسان در حد و اندازه رقابت با فارس نیست و یه عده میبینند فارس میره بالا ولی پارسان درجا میزنه و این مسئله فشار فروش رو بیشتر میکنه و در نهایت باعث درجا زدن یا افت سهم از طرف سهامدار جزء میشه .....

از نظر من اگه کسی توی کوتاه مدت میخواد روی گروه پترو سرمایه گزاری کنه فعلا روی پتروشیمی های پارسانی و خود پارسان زیاد حساب باز نکنه ......

در صورتی که قصد خرید پارسان و زیرمجموعه هاش رو داره بهتره که فارس بخره ..... چون لیدره و مابقی گروه دور از چشم این نمیتونند برند بالا ولی در بلند مدت بحث جداست که باید تک تک بررسی بشند .

یا اینکه برند روی تک سهما مثل شسینا شپارس شگل شپاکسا شفارس ....

به نظر من تو مقطع فعلی پترو شیمی های پارسانی نمیتونند به اندازه بقیه پتروها گین بدند ......

البته در صورت خرید یک پالایشگاه مثل شراز یا شاوان فرضیه های فوق باطل میشه......
        جالبه ، تصورات ذهنی منهم کمابیش همین بود. من خیلی خلاصه گفتم تا مدتی برای سهامدار خسته کننده خواهد بود.
        البته این مدل فرضی اگر رخ دهد میتواند نشانه یک رشد 40% در دل پارسان هم باشد که اگر برایم تایید شد به موقع و در زمان خودش مجدد وارد پارسان خواهم شد.
        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• وحید نصیری
          عضو فعال
          • Dec 2012
          • 594

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
          جالبه ، تصورات ذهنی منهم کمابیش همین بود. من خیلی خلاصه گفتم تا مدتی برای سهامدار خسته کننده خواهد بود.
          البته این مدل فرضی اگر رخ دهد میتواند نشانه یک رشد 40% در دل پارسان هم باشد که اگر برایم تایید شد به موقع و در زمان خودش مجدد وارد پارسان خواهم شد.
          :D مثل اینکه یکم شبیه هم فکر میکنیم

من دیدم که شرکتا معمولا وقتی به پی به ای تحلیلی 3 تا 4 میرسند رشدشون کند میشه و از اون به بعد وارد نوسان و یا رشد جزئی یا درجا زدن میشند تا زمانی که گزارش اصلی سودسازی بیاد .... نمونه های این مثال زیادند اگه بخوام بگم غمارگ سود تحلیلی 120 برای 91 داشت که روی 450 متوقف شد غبشهر سود تحلیلی 400 داشت که روی 1700 متوقف شد فولاد سود تحلیلی 110 تومن داشت که رو 500 فملی با سود تحلیلی 180 تومنی رو 780 و خیلیای دیگه ....

الان با این احتساب پارسان با سود تحلیلی 200 تومنی پی به ای 4 داره و فارس با سود سرانگشتی که من حساب کردم (400 تومن) پی به ای 2 و تا زمانی که به پی به ای 3 تا 3.5 برسه 400 تومن دیگه میخواد .....

و این تفاوت خیلی زیاده

البته اینی که نوشتم هیچ پشتوانه علمی نداره و تماما این نوشته ها توسط دوستان میتونه رد بشه و مورد اعتراض قرار بگیره این متن صرفا یه تصوره

البته بازم بگم که با خرید یک بلوک پالایشگاه توسط پارسان تمام فرضیه هایی که برای پارسان چیده شده باطل میشه
          بهترین تفریح خوابه!

نظر

• سیگنال
            Banned
            • Nov 2012
            • 714

خوب امروز در پترویی ها پارسان خیلی خوب قدرت نمایی کرد

برای فردا صف خرید بسیار سنگین تر را باید برای سهم شاهد باشیم.

فعلا در بازار فارس و پارسان یکه تازند

نظر

• Smart
              عضو عادی
              • Mar 2013
              • 212

اینجا داره خاک میخوره!
              پارسان چقدر شاراک داره ؟

نظر

• شفاف سازی
                عضو فعال
                • Nov 2012
                • 2880

در اصل توسط Smart پست شده است View Post
                اینجا داره خاک میخوره!
                پارسان چقدر شاراک داره ؟

با سلام

اولا" پارسان شاراک نداره سهامدار شاراک وبانک هستش

ثانیا" این تاپیک از خیلی وقت ها داره خاک می خوره از زمانی که قبل از افزایش سرمایه و تقسیم سود داشت 600 تومان معامله می شد اون وقت ها اونقدر خاک خورد که شد زیر خاکی
                بدون احتساب افزایش سرمایه و تقسیم سود یعنی قیمت سهم 1550 تومان به عبارتی بازدهی بالای 150% در کتر از 6-7 ماه به این می گن سهم زیر خاکی
                الان ار حالت زیر خاکی بودن خارج شده حالا حالا ه باید مجدد خاک بخوره تا دوباره بشه زیر خاکی

نظر

• مرتضی 6038
                  عضو عادی
                  • Nov 2012
                  • 80

تحلیل تکنیکال پارسان
                  الف سرمایه تحلیل تکنیکال بازار بورس

نظر

• ata007
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 6291

شبریز تعدیل سنگین+
                    شاوان تعدیل سنگین+
                    زاگرس تعدیل سنگین+
                    و و و.........

پارسان واقعا" یک سهم تاپ بازار هست
                    فقط و فقط سهامداری...
                    نوسانگیری ممنوع

نظر

• مرتضی 6038
                      عضو عادی
                      • Nov 2012
                      • 80

دوستان پارسانی
                      تحلیل تکنیکال پارسان
                      با سرچ در گوگل
                      الف سرمایه تحلیل تکنیکال بورس

نظر

• بارسا
                        عضو عادی
                        • Jan 2013
                        • 184

پارسان تكنيكالي تا 950 نگراني نداره ولي توي اون محدوده يا يه مدت نوسان مي كنه ويا كمي اصلاح و جهت گيري بعدي به اخبار بنيادي مربوط مي شه كه فعلا همش داره خبر هاي مثبت به گوش مي رسه ولي از نظر تكنيكال بعد از رسيدن به مقاومت 950 دقيق مي شه نظر داد.

نظر

• ata007
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 6291

شبريز هم سود 520 توماني براي بازار رويت شد
                          شراز هم 350 تومان
                          4 ميليون سهم هم لاوان داره که لاوان هم 350 تومان اعلام خواهد کرد
                          سود 600 تومانی زاگرس و و و......

بزودي بازار پي به قدرت تمام عيار پارسان خواهد برد

نظر

• شفاف سازی
                            عضو فعال
                            • Nov 2012
                            • 2880

با سلام

من دیروز یه نگاه به پرتفوی فارس انداختم دیدم واقعا" ارزنده است از اینکه در 750 وارد نشدم تاسف خوردم
                            فقط صاحب 9 میلیارد سهم پترو امام که تاثیر بسیاری در سود فارس می زاره
                            با تغییر مدیریت دولتی به خصوصی این سهم غوغا خواهد کرد واقعا" این قیمت ها برای فارس برای حقوقی ها مفت است اگر فرصت داد حتما" وارد خواهم شد
                            فارس برای سال اینده به راحتی می تونه به سود های بالای 300-400 تومانی برسه

اما برسیم به پارسان خودمون
                            پارسان 900 تومانی برای پرتفوی الانش واقعا" قیمت تقریبا" پر شده ای است
                            من هرچه پرتفو را بالا و پایین می کنم سود زیر مجموعه ها بالا پایین می کنم می بینم قیمت سهم سود حداکثری سهم ها را تقریبا" پیشخور کرده
                            سود 300 تومانی شبریز - 1400 تومانی شپدیس - 600 تومانی زاگرس - 240 تومانی کرماشاو...
                            تقریبا" سودش در می اید 210 -220 اگر پی به ای 5 بدیم می شه 1000 - تا 1100 که تقریبا" به اون هم می رسیم

اما اما ..........

اما اون چیزی که می تونه باعث جهش دوباره پارسان بشه و بگیم الان هم قیمتش مفت است اینه

با افزایش سرمایه 200 درصدی شپدیس , تعداد سهام متعلق به پارسان به 2 میلیارد سهم می رسه
                            با راه اندازی فاز 3 اوره سازی شپدیس به ظرفیت 1میلیون و 500 هزار تن ( اگر اشتباه نکنم ) در سال 93 و فروش هر تن 390 دلار و دلار 2500 تومانی و حاشیه سود 60 درصدی سود هر سهم شپدیس با سرمایه 300 میلیارد تومانی برای فاز 3 می شه هر سهمی 300 تومان که با سود فاز 1 و 2 سودش به 800 تومان می رسه
                            حال شپدیس یه افزایش سرمایه 100 درصدی هم در سال برای فاز 3 بده
                            تعداد سهم شپدیس متعلق به پارسان به 4 میلیارد سهم می رسه که با سود 400 تومانی برای سهم پارسان فقط 160 تومان سودآوری خواهد داشت.
                            مضافا" اینکه شما علاوه بر اینکه از افزایش سرمایه پارسان بهره مند شده و هم حداکثری سود نقدی را دریافت خواهید کرد .

این تحلیل فقط برای یکی از پروژه ای پارسان است
                            بحث افزایش سرمایه و پروژه های شبریز - شیراز و ... را هم به اون اضاف کنید

لذا همچنان با پارسان باشید و اصلا" قیمت شو نگاه نکنید این خود را هشو پیدا خواهد کرد
                            اگر فرصت کردید فارس هم بخرید خیلی ارزنده است ( برای حقوقی ها مفت مفته )

موفق باشید

نظر

• شفاف سازی
                              عضو فعال
                              • Nov 2012
                              • 2880

با سلام

سود 400 تومانی شبریز مبارک سهامداران شبریز و پارسان باد

این سود باعث تعدیل 30 تومانی سال 93 نسبت به سال 92 فقط از محل شبریز خواهد شد تازه این اولین پیش بینی است

بازگشائی شبریز با جهش موجب جهش فوق العاده nav پارسان هم خواهد شد

بازگشائی با قیمت 2500 تومان موجب افزایش 120 تومانی nav پارسان خواهد شد

الان شبریز در کنار شپدیس و زاگرس وزنه بزرگی برای پارسان محسوب می شود

برای پارسان اخبار خوب از در و دیوار داره می ریزه

افزایش 200% سرمایه شپدیس هم امد و این یعنی رشد شپدیس و رشد شپدیس یعنی اینکه nav پارسان در حال کنتور انداختنه

چه شود این پارسان

نظر

• شفاف سازی
                                عضو فعال
                                • Nov 2012
                                • 2880

با سلام

پارسان صاحب 20,000 سهم شتر است ( شتران)

اولین پیش بینی سال 92 شتر 59,000 ریال

نظر

در حال کار...
                                X