در اصل توسط پرستو پست شده است
View Post
نفت و گاز پارسیان (پارسان)
Collapse
X
-
///
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post=)) ول کن این خرافات رو ..........خیالت راحت باشه فردا صف خریده این سهم به احتمال 90 درصد .............من خودم میخوام برم تو صف خرید .........:dشما اگه فک میکنی تاپیک بالا باشه سهم میریزه فردا به صف خرید بده بره سود هم میکنی دیگه.........
تجربه 8 ساله من اينو ميگه هر سهمي كه ديدي داره زياد تبليغ ميشه اخرشه نمونش همين قنديها اون اوايل كه داشتن ميومدن بالا كي صحبتي ازش ميكرد ولي وقتي كه شدن چند برابر صحبتا شروع شد و سوداي نجومي دادنا چي شد اون موقع هر كي خالي ميكرد برنده بود همين ذوب اهن رو 130 تومن كسي چيزي نمي گفت ولي شده بود 210 صحبت از 500 ميكردن چي شد در مورد شبندر يادته گفتم اقا جان تارگتاي بيخودي نديد دو روز بعد سهم ريختالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط پرستو پست شده است View Post
تجربه 8 ساله من اينو ميگه هر سهمي كه ديدي داره زياد تبليغ ميشه اخرشه نمونش همين قنديها اون اوايل كه داشتن ميومدن بالا كي صحبتي ازش ميكرد ولي وقتي كه شدن چند برابر صحبتا شروع شد و سوداي نجومي دادنا چي شد اون موقع هر كي خالي ميكرد برنده بود همين ذوب اهن رو 130 تومن كسي چيزي نمي گفت ولي شده بود 210 صحبت از 500 ميكردن چي شد در مورد شبندر يادته گفتم اقا جان تارگتاي بيخودي نديد دو روز بعد سهم ريخت
نظر
-
در اصل توسط پرستو پست شده است View Post
تجربه 8 ساله من اينو ميگه هر سهمي كه ديدي داره زياد تبليغ ميشه اخرشه نمونش همين قنديها اون اوايل كه داشتن ميومدن بالا كي صحبتي ازش ميكرد ولي وقتي كه شدن چند برابر صحبتا شروع شد و سوداي نجومي دادنا چي شد اون موقع هر كي خالي ميكرد برنده بود همين ذوب اهن رو 130 تومن كسي چيزي نمي گفت ولي شده بود 210 صحبت از 500 ميكردن چي شد در مورد شبندر يادته گفتم اقا جان تارگتاي بيخودي نديد دو روز بعد سهم ريخت
من گفتم شبندر بین 140 و 150 اروم میگیره ................///
نظر
-
در اصل توسط پرستو پست شده است View Postنشد ما ي سهم بخريم تاپيكش هر دقيقه رفرش نشه و اون بالا نباشه اون از گاز لوله كه تا تاپيكش هر دقيقه به روز شد بستنش رفت تو باقاليها اون از شبندر كه اين بلا سرش اومد البته دررفتيم خدا عاقبت ما رو با پارسان ختم به خير كنه
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postشما کلا" سهم نخرید بهتره چون من چیزی جز عینک بدبینیتان نسبت به بازار از شما چیزی ندیدمالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
این تاپیک رو بیاریم بالا شاید صف رو بدن دیگه ...............2.5 میلیون صف رو نمیدن ...........شانس ما.............این کارگزار های گرگ مگه میزارن به این ملت چیزی برسه ............///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاین تاپیک رو بیاریم بالا شاید صف رو بدن دیگه ...............2.5 میلیون صف رو نمیدن ...........شانس ما.............این کارگزار های گرگ مگه میزارن به این ملت چیزی برسه ............ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postمیثم کجای صفی ؟! من فکر کنم 400 - 500 تا دیگه بدن به من میرسه !! :d
من انتظار داشتم 5 میلیون معامله بشه امروز ............تازه کارگزارا صف رو کم کردن که فروشنده بترسه و بدن ................یعنی این صف رو بدن بعدش یه صف دیگه میزارن شک نکن............:D///
نظر
-
آقایون حالا صف نشینید بیاید پتروشیمیایی رو بخرید که صف ندارن اما ارزش بنیادی.
شخارک هنوز صف نشده.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
احتمالا حجمش رو بدن .........200 هزار تا دیگه دادن ولی از اون به صف افزودن............... ;)
تازه اگه همین صف خرید مخفی نباشه که مطمئنم هست.............آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/07/11, 08:48.///
نظر
-
خوب صف رو دادن..............
حالا نگه میداریم تا زاگرس یه تعدیل تپل بده ..............زاگرس باید بالای 400 بسازه .............;)
کرمانشا هم که تعدیلشو داده ......... فقط باید باز بشه ...........///
نظر
-
نظر