نفت و گاز پارسیان (پارسان)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20672

در اصل توسط پرستو پست شده است View Post
    نشد ما ي سهم بخريم تاپيكش هر دقيقه رفرش نشه و اون بالا نباشه اون از گاز لوله كه تا تاپيكش هر دقيقه به روز شد بستنش رفت تو باقاليها اون از شبندر كه اين بلا سرش اومد البته دررفتيم خدا عاقبت ما رو با پارسان ختم به خير كنه
    =)) ول کن این خرافات رو ..........خیالت راحت باشه فردا صف خریده این سهم به احتمال 90 درصد .............من خودم میخوام برم تو صف خرید .........:dشما اگه فک میکنی تاپیک بالا باشه سهم میریزه فردا به صف خرید بده بره سود هم میکنی دیگه.........
    ///

نظر

• مات
      عضو فعال
      • Aug 2011
      • 5650

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
      =)) ول کن این خرافات رو ..........خیالت راحت باشه فردا صف خریده این سهم به احتمال 90 درصد .............من خودم میخوام برم تو صف خرید .........:dشما اگه فک میکنی تاپیک بالا باشه سهم میریزه فردا به صف خرید بده بره سود هم میکنی دیگه.........

تجربه 8 ساله من اينو ميگه هر سهمي كه ديدي داره زياد تبليغ ميشه اخرشه نمونش همين قنديها اون اوايل كه داشتن ميومدن بالا كي صحبتي ازش ميكرد ولي وقتي كه شدن چند برابر صحبتا شروع شد و سوداي نجومي دادنا چي شد اون موقع هر كي خالي ميكرد برنده بود همين ذوب اهن رو 130 تومن كسي چيزي نمي گفت ولي شده بود 210 صحبت از 500 ميكردن چي شد در مورد شبندر يادته گفتم اقا جان تارگتاي بيخودي نديد دو روز بعد سهم ريخت
      الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
      اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
      اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

تجربه 8 ساله من اينو ميگه هر سهمي كه ديدي داره زياد تبليغ ميشه اخرشه نمونش همين قنديها اون اوايل كه داشتن ميومدن بالا كي صحبتي ازش ميكرد ولي وقتي كه شدن چند برابر صحبتا شروع شد و سوداي نجومي دادنا چي شد اون موقع هر كي خالي ميكرد برنده بود همين ذوب اهن رو 130 تومن كسي چيزي نمي گفت ولي شده بود 210 صحبت از 500 ميكردن چي شد در مورد شبندر يادته گفتم اقا جان تارگتاي بيخودي نديد دو روز بعد سهم ريخت
        این بدبخت هنوز بالا نرفته که..هر وقت شد 1000 اونوقت نگران بشید ...فعلا داره موتور رو گرم می کنه ...

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20672

تارگت چی دادیم ما........؟؟ من گفتم به 300-400 تومن هم فک میکنم ............این مگه تارگته؟؟ مگه من گفتم چند ساله و زمان دادم؟؟ هنوز هم دارم فکر میکنم به 300-400 شبندر و حتی خیلی بالاتر من 700 تومن هم تو ماشین حساب زدم تو رویام برای شبندر =)) ولی رسما که اعلام نکردم ........شاید من به 10 سال دیگه دارم فکر میکنم :d

من گفتم شبندر بین 140 و 150 اروم میگیره ................
          ///

نظر

• ata007
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 6291

نشد ما ي سهم بخريم تاپيكش هر دقيقه رفرش نشه و اون بالا نباشه اون از گاز لوله كه تا تاپيكش هر دقيقه به روز شد بستنش رفت تو باقاليها اون از شبندر كه اين بلا سرش اومد البته دررفتيم خدا عاقبت ما رو با پارسان ختم به خير كنه
            شما کلا" سهم نخرید بهتره چون من چیزی جز عینک بدبینیتان نسبت به بازار از شما چیزی ندیدم

نظر

• مات
              عضو فعال
              • Aug 2011
              • 5650

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
              شما کلا" سهم نخرید بهتره چون من چیزی جز عینک بدبینیتان نسبت به بازار از شما چیزی ندیدم
              عزيز من من كجا بد بينم فقط و فقط ميگم بايد محتاط باشيم همين اينكه تا ي خبر بياد بگيم تموم شد نه همين نشست بغداد چي شد ي عده بيچاره شدن
              الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
              اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
              اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20672

این تاپیک رو بیاریم بالا شاید صف رو بدن دیگه ...............2.5 میلیون صف رو نمیدن ...........شانس ما.............این کارگزار های گرگ مگه میزارن به این ملت چیزی برسه ............
                ///

نظر

• کیوان
                  ستاره دار (1)
                  • Jun 2011
                  • 5094

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                  این تاپیک رو بیاریم بالا شاید صف رو بدن دیگه ...............2.5 میلیون صف رو نمیدن ...........شانس ما.............این کارگزار های گرگ مگه میزارن به این ملت چیزی برسه ............
                  میثم کجای صفی ؟! من فکر کنم 400 - 500 تا دیگه بدن به من میرسه !! :d
                  ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20672

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                    میثم کجای صفی ؟! من فکر کنم 400 - 500 تا دیگه بدن به من میرسه !! :d
                    من 8:30:01 که گذاشتم بین 4.5 و 5 میلیون بودم ............. الان احتمالا 1 میل دیگه بدن بهم برسه .............غدیر که خودش خریدار بوده بعیده بده ...........باید صندوق مندوق ها بدن و مردم که فعلا که ندادن......:d

من انتظار داشتم 5 میلیون معامله بشه امروز ............تازه کارگزارا صف رو کم کردن که فروشنده بترسه و بدن ................یعنی این صف رو بدن بعدش یه صف دیگه میزارن شک نکن............:D
                    ///

نظر

• مصطفی مصری پور
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 6951

آقایون حالا صف نشینید بیاید پتروشیمیایی رو بخرید که صف ندارن اما ارزش بنیادی.
                      شخارک هنوز صف نشده.
                      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20672

احتمالا حجمش رو بدن .........200 هزار تا دیگه دادن ولی از اون به صف افزودن............... ;)

تازه اگه همین صف خرید مخفی نباشه که مطمئنم هست.............
                        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/07/11, 08:48.
                        ///

نظر

• کیوان
                          ستاره دار (1)
                          • Jun 2011
                          • 5094

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                          آقایون حالا صف نشینید بیاید پتروشیمیایی رو بخرید که صف ندارن اما ارزش بنیادی.
                          شخارک هنوز صف نشده.
                          مصطفی جان نظرت رو شاراک چطوره ؟!
                          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20672

خوب صف رو دادن..............

حالا نگه میداریم تا زاگرس یه تعدیل تپل بده ..............زاگرس باید بالای 400 بسازه .............;)

کرمانشا هم که تعدیلشو داده ......... فقط باید باز بشه ...........
                            ///

نظر

• بابک پناهی
                              عضو فعال
                              • Dec 2010
                              • 3208

بالاخره خرید شد

نظر

• Aiming
                                ستاره دار(18)
                                • Jul 2012
                                • 2641

منم یه جند تا بر داشتم خوب فرصت داد:x
                                به امید خدا
                                وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

در حال کار...
                                X