فرآورده های غدايي و قندپيرانشهر ( قپيرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سعید پور احمدی
    عضو فعال
    • Sep 2011
    • 1339

با احترام و ادب دوستان من هم اعتقاد دارم این فروم هم منطقی تر از فروم های دیگه است هم صادقانه تره هم افراد با شعور وباکلاس وبا ادبی هستن که اینجا قلم میزنن ووقت میزارن.باید به افرادی مثل پرریسک(عالیجناب جعفر)واقعا خسته نباشید گفت من اینو چندبار تکرار کردم بار بر چابلوسی نشه نه آخه تحلیل واقعا سخته خود من کل سهامی که روش تسلط داشته باشم 20 تا نمیشه یعنی برای تحلیل باید آپدیت بود از هر جهت.

یه نکته بگم اینکه من هم هیچ گاه و به هیچ وجه اعتقاد به سفته بازی و این حرف های بی ربط که یه سری می زنن در مورد نمادهای قندی ندارم و به نظرم حرکت قندی ها و رشدشون منطبق بر شرایطه حاکم بوده وهست و حتی جالبه که بدونید اعتقاددارم معاملات میلیاردری قپیرا سازمان ومجاب کرد که قندی ها خوب هستن وحرکت ها سفته گونه نیست و دلیل داره.
    از این دلایل میشه به تحریم ها و اینکه این سهم ها رابطه خروجی ورودی آزوله ای داشتن و افزایش نرخ فروش و امید به افزایش بیشتر در شرایط تورمی و مهمتر از همه کوچک بودن نمادها وافزایش سرمایه های چند صددرصدی اشاره کرد و این مورد آخر میتونه هر سرمایه گذاری رو مجاب به خربد و نگهداری بلند مدت با افق سودآوری بالا بکنه که از این منظر قندی ها برتری بلا منازعه ای خواهندداشت.

دوستی پرسیده بود که حالا خارج شدی قیمت بیادپایین میخری؟باید بگم که خدا شاهده از نوشته هام حداقل تو ضمیر آگاهم هدف زدن تو سر سهم وخرید ندارم اما چرا که نه من هم در شرایطی دوباره وارد میشم و میخرم باید منتظر یه سری سیگنال ها وخبرها بمونم.

در مورد تحلیل قهگمت باید بگم که واقعا جای خجالته که تا دوستانی مثل پرریسک ودیگران پیشکسوت هستن من قلم بزنم اونم با سابقه کمم تو این فروم اما خوب چشم با اجازه این بزرگواران همیشه عزیز فردا با تحلیلی از این سهم در خدمتتون خواهم بود.

در پایان میگم که من هیچ توصیه ای به ورود و خروج به هیچ نمادی رو ندارم و فقط اینجا هستم که بحث کنم وبیا موزم و سهامی که به نظرم ارزش بررسی داره رو معرفی کنم
    آخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2012/09/20, 01:23.
    سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• برزیل
      Banned
      • Aug 2025
      • 415

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
      با احترام و ادب دوستان من هم اعتقاد دارم این فروم هم منطقی تر از فروم های دیگه است هم صادقانه تره هم افراد با شعور وباکلاس وبا ادبی هستن که اینجا قلم میزنن ووقت میزارن.باید به افرادی مثل پرریسک(عالیجناب جعفر)واقعا خسته نباشید گفت من اینو چندبار تکرار کردم بار بر چابلوسی نشه نه آخه تحلیل واقعا سخته خود من کل سهامی که روش تسلط داشته باشم 20 تا نمیشه یعنی برای تحلیل باید آپدیت بود از هر جهت.

یه نکته بگم اینکه من هم هیچ گاه و به هیچ وجه اعتقاد به سفته بازی و این حرف های بی ربط که یه سری می زنن در مورد نمادهای قندی ندارم و به نظرم حرکت قندی ها و رشدشون منطبق بر شرایطه حاکم بوده وهست و حتی جالبه که بدونید اعتقاددارم معاملات میلیاردری قپیرا سازمان ومجاب کرد که قندی ها خوب هستن وحرکت ها سفته گونه نیست و دلیل داره.
      از این دلایل میشه به تحریم ها و اینکه این سهم ها رابطه خروجی ورودی آزوله ای داشتن و افزایش نرخ فروش و امید به افزایش بیشتر در شرایط تورمی و مهمتر از همه کوچک بودن نمادها وافزایش سرمایه های چند صددرصدی اشاره کرد و این مورد آخر میتونه هر سرمایه گذاری رو مجاب به خربد و نگهداری بلند مدت با افق سودآوری بالا بکنه که از این منظر قندی ها برتری بلا منازعه ای خواهندداشت.

دوستی پرسیده بود که حالا خارج شدی قیمت بیادپایین میخری؟باید بگم که خدا شاهده از نوشته هام حداقل تو ضمیر آگاهم هدف زدن تو سر سهم وخرید ندارم اما چرا که نه من هم در شرایطی دوباره وارد میشم و میخرم باید منتظر یه سری سیگنال ها وخبرها بمونم.

در مورد تحلیل قهگمت باید بگم که واقعا جای خجالته که تا دوستانی مثل پرریسک ودیگران پیشکسوت هستن من قلم بزنم اونم با سابقه کمم تو این فروم اما خوب چشم با اجازه این بزرگواران همیشه عزیز فردا با تحلیلی از این سهم در خدمتتون خواهم بود.

در پایان میگم که من هیچ توصیه ای به ورود و خروج به هیچ نمادی رو ندارم و فقط اینجا هستم که بحث کنم وبیا موزم و سهامی که به نظرم ارزش بررسی داره رو معرفی کنم
      خودمونیم بااینکه قندیهاروفروختی هرروزپیگیرقیمت سهامشون واخبارمربوطه ای هنوزهم دودلی که دوباره بخری یااینکه کاردرستی کردی خارج شدی وشایدهم اگه مطمئن شدی روندصعودی میشه دوباره واردبشی;)

نظر

• سعید پور احمدی
        عضو فعال
        • Sep 2011
        • 1339

تحلیلی بر قهگمت:

قیمت:2265
        eps:200.1
        p/e:11.31
        تولید شکر پارسال:22000تن
        پیش بینی سال مالی 92: 22,637
        مبلغ فروش: 289,761
        سایر خدمات وتولیدات: 73015
        مجموع مبالغ: 362,776
        مبلغ فروش شکر:1288تومان برای هر کیلو

فروش شکر رو میام 1500در نظر میگیرم که بتونه بفروشه:

اختلاف قیمت برای هر کیلو:212 تومان برای هر کیلو
        سود خالص اضافه شده:4799044000
        تعدیل 25 درصدی بابت سایر تولیدات:5998805000 تومان
        عایدی هر سهم: 199تومان
        epsکل: 399.1
        قیمت به درامد نهایی در قیمت کنونی:5.6
        ارزش بازار سهم: 680,949

ارزش واقعی هرسهم:267تومان

نتیجه گیری:با توجه به مفروضات وتعدیلات تحلیل نیازه سهم فعلا استراحت و توقف داشته باشه تا مگر افزایشقیمت فروش بیش از 1500داشته باشیم ولی اگربه طور مثال بتونه شکر و1600بفروشه به همون نسبت بید تعدیلات اصلاح بشه پس نکته مهم در تحلیل مفروضات منه که باید بهش دقت کرد که واقعیت معمولا میتونه متفاوت باشه

نظر

• سعید پور احمدی
          عضو فعال
          • Sep 2011
          • 1339

در اصل توسط برزیل پست شده است View Post
          خودمونیم بااینکه قندیهاروفروختی هرروزپیگیرقیمت سهامشون واخبارمربوطه ای هنوزهم دودلی که دوباره بخری یااینکه کاردرستی کردی خارج شدی وشایدهم اگه مطمئن شدی روندصعودی میشه دوباره واردبشی;)
          حق دارید در جامعه ای بزرگ شدیم که سود شخصی حرف اول ومیزنه ونمیشه به انسانیت اعتماد داشت و دلسوزی وفداکاری معنی نداره من بیشتر از این نمیتونم توجیح کنم و بیام حالا قسم بخورم.من هر چی بنویسم شما برداشت بدی دارید متاسفانه. من در مورد این گروه دیگه مطلبی نمیزنم وفعلا در تاپیگ غبشهر به سهم های خودم میپردازم تا برداشت اینگونه نشه

نظر

• arman20022
            عضو عادی
            • Sep 2012
            • 65

با سلام خدمت دوستان بزرگوار بنده در نوشته قبلی هم عرض کردم زمان فروش عجله نکنید مخصوصاً وقتی قیمت ها پایین میاد، عجله کردن باعث میشه صف های خرید و فروش سگین بشه کسبه را گمراه کنه و کسانی که در میان غیرمنصفانه سود جوی می کنند به هدف شون برسند . برای اینکه خیال دوستان دارای قپیرا راحت بشه بدونید که در محدوده 1000 تومان ده ها نفر هستند که خرید سنگین به کنند و بنده خودم تصمیم گرفتم در این محدوده بین 1 الی 1/5 میلیون خرید کنم.
            همانطوریکه قبلاً عرض کردم بنده چند سال هست که قپیرا خرید و فروش می کنم و همیشه این شرکت ضرر و زیانشو جبران می کند.
            با تشکر

نظر

• negar
              ستاره دار(2)
              • Aug 2025
              • 536

در اصل توسط saeedte پست شده است View Post
              خب دوستان الحمدلله یه نامرد دستش رو شده که بد نیست برا بچه های این تالار هم عنوان بشه تا از معاملاتشون در هفته آینده خاطر جمع باشن
              داستان از این قراره که دیروز تو فروم تالار بورس کاربر "حرفه ای بورس" که یه نیمچه اعتباری اونجا داشت شایعه پراکنی کرد که قندیا آخر راهشونن و تمومه و فرصت فروشه و از شنبه تو صف فروش گیر میکنید و از این حرفا و مزخرفات
              بازار هم که جوگیر... تا 50 تومن دلار اومد پایین چوب حراج زد به همه چی و گند زد ، از جمله بعضی قندیا رو مفت دادن رفت مث قپیرا و اون یارو هم شاد و خندون و راضی

حالا خودش امشب به یکی از کاربرای اونجا که دستشو رو کرده بود این پیام خصوصی رو داده :

دوست عزیز چرا توی تاپیک عنوان کردی مطلب برای خرید من
              دوست من بنده 200میلیون تومان فروختم چون بدهکار بودم و این پول 2باره از تاریخ 15/7/91 بدستم می رسد من نباید از بازار جا بمونم و خرید را روی قپیرا صلاح می دانم و بعد اصفهان و بعد قشهد و قشیر. پس مجبورم لطفا درک کن.

دوستان عزیزم این آدمک عددی نبود که بخواد حرفش رو بازار اثر داشته باشه و بخاطر اراجیف این بوده باشه که امروز بازار قپیرا رو صف فروش هم کرد
              هدفم از گفتن این حرف فقط این بود که بگم انقد ساده نباشیم و گول هر حرف هر نامردی رو نخوریم و با توکل به خدا و اتکا به تحلیلمون پیش بریم

و اینکه قدر افراد مخلص و سالمی مثل پرریسک عزیز رو بیش از پیش بدونیم ، همین
              ببخشید این سیا بازیه محاله کسی به فردی که تو سایت داره دستشو رو کنه چنین پیامی بده اونم بگه من نباید جا بمونم
              قپیرا انقدر ارزشمند هست که بدون سیا بازی هم راه صعودی خودشو برود سهم قندی با احتمال صادرات کم داریم

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

برام جالبه تکنیکال رو ول کردن بعضی دوستان به چه چیزهایی توجه می کنن..نمی دونم کی چی گفت فلانی این رو گفت فلانی اون رو گفت ..فلاین فروخت فلانی خرید ..باب ول کنید ..

همین چند روز بارها گفته شد قپیرا مقاومت 1265 بشکنه بالا میره نشکنه هم بالا نمی ره ..دیگه بقیه مسائل کشک هست .فعلا نشکسته ..حالا شکست حد ضرر بره رو 1250 وهدف 1600 تمام ...

نظر

• mane1659
                  كاربر فعال
                  • Dec 2011
                  • 235

نوشته شده توسط باربد در سایت همسایه

رای رشد قندی ها وقتی استارت کردند فاکتور های زیادی مطرح شد
                  یکی بالا رفتن میزان جذب چغندر برای برخی از انها

دیگری احتمال بالا رفتن قیمت فروش شکر

دیگری افزایش قیمت شکر در کشور های همسایه که به مرور باعث صادراتی شدن این محصول در ایران میشه

بعدی بالا رفتن قیمت ارز مرجع که باعث میشد شکر وارداتی به قیمت بالاتری بدست خریدار برسد

بعدی اینکه با تشدید تحریم ها ما با افزایش هزینه های حمل و نقل برای واردات شکر خام روبرو می شویم و این برای کارخانجات داخلی خوب است

دیگری اینکه اکثر این گروه دارای سرمایه های پایینی هستند و باید افزایش سرمایه بدهند و افزایش سرمایه در روند سود اوری انها مثبت است

دیگری اینکه اکثر این گروه با بهبود ساختار مالی در روند سود اوری تصاعدی قرار میگیرند

دیگری اینکه با افزایش تعرفه واردات راه برای واردات این کالا کمتر میشه

وووووووو

جالبه تمام فاکتور ها بالا را ول کردیم
                  چسبیدیم به اینکه نرخ دلار مرجع بالا نمیره
                  که تازه اونم در حد یک مصوبه است تا عمل خیلی مانده

یعنی قندی ها جدا فقط برای افزایش نرخ مرجع تا اینجا امده اند؟
                  من یکی که بعید میدانم فقط این بوده باشه

ایا دیگر تعدیل مثبت ندارند ؟

ایا دیگر افزایش سرمایه نمیدهند ؟

ایا امکان قاچاق یا صادرات ندارند ؟

ایا دیگر جذب چغندر ندارند ؟

ایا دیگر با افزایش نرخی که گرفته اند نمی توانند تعدیل بدهند ؟

ایا تعرفه واردات بالا نرفته ؟

جدا ما را چه شده است
                  همه چیز را یکشبه فراموش کرده ایم

کمی برگردیم ببینیم با چه تحلیلی وارد سهم شده ایم
                  شاید جواب مجهولات خود را خودمان پیدا کنیم و منتظر دیگران نباشیم که برایمان تعیین تکلیف کنند

نظر

• keyvan1
                    کاربر فعال
                    • Sep 2012
                    • 168

سود ۲ هزار میلیارد ریالی یک صنعت
                    چهار شنبه, 29 شهریور 1391 09:16
                    بخش کشاورزی با سه صنعت کشاورزی و خدمات وابسته، قند و شکر و محصولات غذایی با ۳۶ نماینده فعال در بازار سرمایه حضور دارند. به گزارش خبرنگار ایانا، صنعت محصولات غذایی با ۲۲ شرکت، قند و شکر با ۱۳ شرکت و کشاورزی و دامپروری با یک شرکت فعال در بازار سرمایه ارزش بازاری بیش از ۲۲ هزار میلیارد ریال دارند. صنعت محصولات غذایی از ابتدای سالجاری تا پایان مرداد بیش از یکهزار و ۸۰۰ میلیارد ریال درآمد واقعی شناسایی کرده است. همچنین سود تقسیمی شرکتهای این صنعت در مجامعی که تا پایان این تاریخ تقسیم کردهاند نیز بیش از یکهزار و ۳۲۲ ریال بوده است که به ازای هر سهم ۲۶۶ ریال سود تقسیم و ۳۸۰ ریال درآمد شناسایی شده است. همچنین صنعت قند و شکر نیز تا این تاریخ ۲۳۵ میلیارد ریال درآمد واقعی شناسایی کرده است که به ازای هرسهم یکهزار و ۲۶۴ ریال است. شرکتهای این صنعت در مجامعی که تا این تاریخ برگزار کردند، ۱۷۸ میلیارد ریال (به ازای هر سهم ۹۶۰ ریال) سود تقسیم کردهاند. این در حالی است که صنعت کشاورزی و خدمات وابسته با حضور تنها یک نماینده در بورس، ۳۷ میلیارد و ۸۱۳ میلیون ریال سود شناسایی و در مجمع سالانه ۳۷ میلیارد ریال و ۵۰۰ میلیون آن را بین سهامداران تقسیم کرده است. بر همین اساس این صنعت به ازای هر سهم سههزار و ۲۵ ریال سود شناسایی و سههزار ریال سود تقسیم کرده است. براساس این گزارش، بخش کشاورزی بازار سرمایه در مدت یادشده بیش از دو هزار میلیارد ریال سود شناسایی کرده که از این مبلغ بیش از یکهزار و ۵۰۰ میلیارد ریال آن بین سهامداران تقسیم شده است.
                    [B][COLOR="#0000FF"]یک اتاق ، اندکی نور، سکوت
                    من خدایی دارم که همین نزدیکی است
                    در امتداد لحظه هایم
                    هر روز….![/COLOR][/B]

نظر

• varenbuft
                      عضو جدید
                      • May 2012
                      • 16

نرخ ارز در بازار غیر رسمی، نرخ مرجع شناخته شدنرخ ارز در بازار غیر رسمی، نرخ مرجع شناخته شددر پی توافق مجلس و دولت، نرخ بازار رسمی عملا به عنوان نرخ مرجع شناخته شد.

در حالیکه با توافق دولت و مجلس اعلام شد، از این پس نرخ عرضه دلار با دو درصد زیر قیمت بازار رسمی به کالاهای اساسی ارائه میشود، کارشناسان، این موضوع را به عنوان پذیرش نرخ بازار رسمی به عنوان نرخ مرجع ازسوی دولت اعلام کردند.

این اتفاق در حالی رخ داده که هنوز چند روز از اظهار نظر رییس جمهور در گفتوگوی زنده تلویزیونی مبنی بر اینکه نرخ دلار در کشور بسیار بالاست و ارزش دلار کمتر از یک هزار و دویست و بیست و شش تومان است، نمیگذرد.

این برای دومین بار پیاپی در یک سال و چند ماه گذشته است که نرخ ارز مرجع دستخوش تغییر شده و نکته جالب اینکه بعد از هر اظهار نظر در این مورد، آن هم برخلاف اظهارات وی انجام میشود.

سال گذشته پس از سالها بانک مرکزی در اقدام شگفت انگیز نرخ مرجع تغییر داد و با افزایش ۱۱۲ تومانی آن را به ۱۲۲۶ تومان رساند.

به زعم کارشناسان کنترل بازار ارز در حال حاضر از دست دولت خارج شده است و توافق اخیر دولت و مجلس برای تغییر یکباره مرجع آغاز گر جریانات ارزی جدید در کشور است.

دولت در بازار ارز یک رانت گسترده ایجاد کرده

حسین راغفر، کارشناس اقتصادی، در خصوص ارز به ایلنا گفته: نمیتوان چشم انداز مثبتی را در این زمینه جستجو کرد، زیرا باید اصلاحاتی مثبت در حوزههای اقتصادی، اجتماعی و سیاسی برای مبارزه با فساد و انحصار گرایی و رانت به وجود آمده انجام داد و این دولت نمیتواند این کار را انجام بدهد.

چرا که خود دولت عامل ایجاد این نوع فسادها و سیاستها است و دولتی که خود مجری این کار باشد نباید انتظاری از آن برای بهبود اقتصاد کشور داشت.

دولت احمدینژاد خود در بازار ارز یک رانت گسترده ایجاد کرده و از منابع این رانت برای مقاصد خود استفاده میکند.

اختلاف بر سر ارزان فروشی با گران فروشی دلار در دولت

درحالیکه بسیاری برخی از وزیران اقتصادی دولت همجون وزیر اقتصاد و کار بر افزایش قیمت دلار اصرار دارند اما رییس جمهور و رییس کل بانک مرکزیبر پاییین نگه داشتن قیمت دلار تأکید میکنند.

عبدالرضا شیخ الاسلامی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از افزایش قیمت دلار دولتی دفاع کرده و گفته افزایش قیمت ارز به معنی گرانتر شدن قیمت کالاهای خارجی است که این خود باعث کاهش میل به واردات و سودآوری بیشتر کالاهای صادراتی ایران میشود.

پاریزی معاون وزیر اقتصاد هم عدم ارزان فروشی دلار تأکید دارد.

به هر حال، به نظر میرسد با فشار گروههای موافق افزایش قیمت دلار در درون دولت و بخش خصوصی، رییس جمهور تن به افزایش قیمت دلار داده است.

نظر

• yousef
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 808

نقل قول ازآقای ولیخانی:
                        الان با اين دلار ميدانيد اين كارخانه ها چه افزايشي در قيمت خود خواهند داشت به دين به پيغمبر دلار 1226توماني را تو موزه ها پيدا ميكنيد من الان براي قزوين شكر خام ميخواهم وارد كنم بنياد هم پشت مان است به خدا أرز نميدهند همش دروغ است بورس أرز خواهد آمد و دلار 5000توماني را تجربه خواهيد كرد من توصيه به خريد و فروش در سهمي نميكنم تارگت هم نميدهم ولي كماكان به قنديها اعتقاد دارم كي فكر ميكرد بنزين 100توماني 700شود دلار را هم قيمت واقعي اش 5000تومان است با تقلب در اين قيمت نگه داشته اند هر كسي توانست بيست وپنج ميليون دلار براي من جهت شكر خام(شكر تصفيه شده پيشكش!!!!!!!!!) از هر بانكي گشايش كند يا بانك عامل را معرفي كندكه أرز 1226بدهد مرد نيستم يك خودروتويوتا هر برند به ايشان كادو ندهم همه بانكها طفره ميروند!!!افزايش نرخ أرز مرجع ناگزير!!افزايش قيمت قند و شكر حتمي و فروشندگان سهام بنيادي پشيمان بلا شك !!!نگراني هم بي مورد است بگزاريد نوسانگيرها فيلتر شوند مگر در قپيرا 970خالي نكردند أيا رشد نكرد به 1200نرسيد اين سهم غوغا خواهد كرد بيش از قزوين باور كنيد

نظر

• yousef
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 808

در7روزآخرمعاملات قپیرا(ازروزی که واردکانال1100تومن شد)18.75میلیون سهم به ارزش22.63میلیاردتومن معامله شد....یعنی 18.75درصدازسهم قپیرابامیانگین قیمت1207تومن معامله شده....نتیجه گیری باخودتون!

نظر

• sasaneh
                            عضو عادی
                            • Sep 2012
                            • 22

سلام

چغندر گران شد ...مونده قندش....

http://www.kurdpress.com/Fa/NSite/Fu...e=افزایش قیمت چغندر قند در مقایسه با سایر محصولات کشاورزی

تشکرم خواستین کنین .. لطف دارین

نظر

• parsa
                              عضو عادی
                              • Dec 2011
                              • 10

با سلام و عرض أدب خدمت دوستان نوشته خود را ديدم تعجب كردم حيفم آمد ننويسم قپيرا محكم ترين و بهترين سهم قندي است باور بفرماييد نگراني شما بي مورد است پايدار باشيد

نظر

• ایرج اکبری
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 10934

امروز بالاخره عرضه هاي بسيار سنگين قند اصفهان را در سطوح قيمتي باور نكردني 3600 توماني به تعادل رساند. اين روزها گروه قند دچار سردرگمي جدي شده است و نمي تواند پيش بيني كند در سير تحول اخبار چه تغييراتي را داشته باشد. شايد يكي از دلايل منفي شدن و البته پر حجم خريد كردن هاي امروز اين گروه ناشي از همين امر بود. قبل از هر چيز سهامداران گروه قند اين خبر ارزي را به منزله افزايش قيمت شكر و نرخ ارزمرجع براي ان نبايد تلقي كنند چرا كه هنوز شكر خام در ليست نرخ ارز مرجع 1226 توماني قرار دارد. خبر افزايش نرخ ارز مرجع كه مي توانست براي اين گروه موثر باشد فعلاً افزايش يافته اما نه براي قندي ها و شكر، آنها هنوز مشمول ارز 1226 توماني است. البته در كنار اين خبرها اگر شايعه افزايش نرخ شكر و تصويب آن تا 1350 تومان صحت داشته باشد سود شركت هايي مانند اصفهان، "قپيرا" و "سهگمت" تغييرات خوبي خواهند كرد.
                                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

در حال کار...
                                X