در اصل توسط تمام پست شده است
View Post
فرآورده های غدايي و قندپيرانشهر ( قپيرا )
Collapse
X
-
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
-
افزایش حق بیمه شکر خام تایلند و تحرک اقتصادی و بارشهای برزیل باعث افزایش قیمت هفته اینده می شود
Thai premiums could defy pressure from raw sugar futures
Published: 09/17/2012, 10:14:25 AM
Thai raw sugar premiums could defy pressure from rising futures in New York this week, according to Reuters.
Thai high polarisation, or hipol, raw sugar for next year's delivery was likely to stay at premiums of between 75 and 80 points to New York's March contract, which rallied more than 4% last week.
Premiums and futures usually move in opposite directions, and sellers could push up the value if New York futures change direction and turn lower. Prompt sugar has been offered at high premiums of more than 300 points to futures before Thai crushing starts again in November or December.
"QE3 and expectations that rains will return to Brazil's centre-south later this week, possibly disrupting the harvest, supported prices on Friday," Luke Mathews, a commodities strategist at CBA in Sydney, said in a report.
"But in the context of recent excellent crushing conditions, we feel that concerns about rain delays in Brazil are currently a little premature," said Mathews, referring to main sugar producer Brazil.یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
واقعا برای من یکی که ثابت شد ما عادت به صف نشینی داریم
حالا چه صف خرید یا چه صف فروش!
مگه چه اتفاقی افتاده که باید سهام قندی رو بفروشیم؟
کارخونه ها آتیش گرفتن؟ شکر ارزان شده؟ دلار شده 1000 تومن؟
یا چی؟
به نظر من این صف فروش اصلاح سهم نیست ترس سهام دارایی است که بدون تحلیل وارد شدن و تا صف رو دیدن زنبیلو ورداشتند و پریدن تو صف!
عزیزان
تعرفه شکر که افزایش یافته (همین روزا اعلام میشه) دیگه چی از این بهتر؟
کارخونه ها تازه کارشونو شروع کردن جذب چغندر و تصفیه شکر و...
پس علت این صفها چیه؟
جو روانی منفی! که ناشی از اعلام سیاستهای جدید ارزی که گفته شده ارز مرجع فعلا تغییر نمیکنه
وقتی وزیر اقتصاد میاد تو سیما میگه فروش دلار به قیمت 1226 ظلم و اجحاف به ملته و باید به قیمت واقعی فروخته بشه اون وقت ما انتظار داریم دلار مرجه همون 1226 بمونه؟ با زبان بی زبانی داره میگه این قیمتی که الان هست (1226 ) واقعی نیست ...
اگه دیدین صف قپپیرا اومد رسید به 3 میل و یهویی غیب شد (خرید ه شد) تعجب نکنید
یه حقوقی داره سهمو جمع میکنه
نظر
-
عرضه شکر سفید در بورس کالا توسط قند شیروان به قیمت پایه 13300 ریال
هواستون به بورس کالا باشه اگه این عرضه با موفقیت انجام بشه به معنای اینکه دیگه همه قیمت 1330 تومان رو برای شکر به رسمیت میشناسن .
البته بنظر خود من چون این قیمت ، قیمت پایه است رقابت ایجاد بشه و فراتر از این قیمتها معامله بشه .یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
در اصل توسط تاران پست شده است View Postواقعا برای من یکی که ثابت شد ما عادت به صف نشینی داریم
حالا چه صف خرید یا چه صف فروش!
مگه چه اتفاقی افتاده که باید سهام قندی رو بفروشیم؟
کارخونه ها آتیش گرفتن؟ شکر ارزان شده؟ دلار شده 1000 تومن؟
یا چی؟
به نظر من این صف فروش اصلاح سهم نیست ترس سهام دارایی است که بدون تحلیل وارد شدن و تا صف رو دیدن زنبیلو ورداشتند و پریدن تو صف!
عزیزان
تعرفه شکر که افزایش یافته (همین روزا اعلام میشه) دیگه چی از این بهتر؟
کارخونه ها تازه کارشونو شروع کردن جذب چغندر و تصفیه شکر و...
پس علت این صفها چیه؟
جو روانی منفی! که ناشی از اعلام سیاستهای جدید ارزی که گفته شده ارز مرجع فعلا تغییر نمیکنه
وقتی وزیر اقتصاد میاد تو سیما میگه فروش دلار به قیمت 1226 ظلم و اجحاف به ملته و باید به قیمت واقعی فروخته بشه اون وقت ما انتظار داریم دلار مرجه همون 1226 بمونه؟ با زبان بی زبانی داره میگه این قیمتی که الان هست (1226 ) واقعی نیست ...
اگه دیدین صف قپپیرا اومد رسید به 3 میل و یهویی غیب شد (خرید ه شد) تعجب نکنید
یه حقوقی داره سهمو جمع میکنه
همیشه در کنار بنیادی تکنیکال رو هم ناه کنید ..دوست من بارها گفته شد مقاومت 1265 ...دوستان فقط فقط چسبیدن به شرایط محیطی بازار ..کمی هم به تکنیکال دقت کنید ..فعلا حمایت مهم 1050 ...
نظر
-
به نظر برای کوتاه مدت بازیه قندیها تمام شدستالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط پرستو پست شده است View Postبه نظر برای کوتاه مدت بازیه قندیها تمام شدستخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
دوستان اشتباه نکنند این بار مثل دفعه پیش نیست که قندیها دوباره برن 1ماه صف فروش شن ها نه نه اینطور نیست این بار باری دلار داریم قیمت شکر داریم کمبود شکر داریم حقوقی هایی داریم که در همین قپیرا فقط به خاطر اینکه نیان بالای 1% با چند تا شرکت زیر مجموعه میخرن 1 روز قندیها منفی شدن و هر لحظه امکان حمع شدن صف هست سهامتون رو مفت ندین بره و نترسیندستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postدوستان اشتباه نکنند این بار مثل دفعه پیش نیست که قندیها دوباره برن 1ماه صف فروش شن ها نه نه اینطور نیست این بار باری دلار داریم قیمت شکر داریم کمبود شکر داریم حقوقی هایی داریم که در همین قپیرا فقط به خاطر اینکه نیان بالای 1% با چند تا شرکت زیر مجموعه میخرن 1 روز قندیها منفی شدن و هر لحظه امکان حمع شدن صف هست سهامتون رو مفت ندین بره و نترسین
نظر
نظر