فرآورده های غدايي و قندپيرانشهر ( قپيرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرانی
    ستاره دار(1)
    • Jun 2011
    • 2579

قابل توجه سهامداران قپیرا

اگر فرصت کردید در چند روز آینده یه نگاهتون به کدال باشه!!

افزایش سرمایه 50 درصدی از سود انباشته قپیرا به همراه تعدیل عالی و فوق العاده ، همین روزهاست که گزارش آن اعلام شود.

قپیرا با این گزارشی که آماده کرده و به بورس ارسال کرده، خیلی ها را شگفت زده خواهد کرد.

چند هفته ای است که سهامداران درصدی قپیرا هر روز در حال خرید سهم هستند که در سایت معاملات بورس قابل مشاهده است.

این خریدهای آنها در این مدت بی دلیل نیست.

خیلی ها هستند که جلوتر از بازار از گزارشات و تعدیل های سهم، با خبر میشوند.

چند روز صبر کنید و گزارش عالی قپیرا را ببینید که انشاء الله دلیل این خریدها را متوجه بشید.

فقط ذکر یک نکته:

از اول اردیبهشت تا حالا، بیش از یک میلیون و هفتصد هزار سهم قپیرا ، توسط سهامداران درصدی و حقوقی ها از بازار خریداری شده.

نظر

• alireza51
      عضو فعال
      • Feb 2013
      • 1205

سلام
      دوستان عزیز من تو قند زیاد نبودم
      اگر کمکم کنید فردا 24 اردیبهشت این سهم را بخرم
      من سهم زیادی بنام ایرانول(شرانول) دارم با اینکه سود 225 تومنی برای سهم 1100 تومنی می ده ولی اکثرا نگه نمی دارن و سهم بی صاحب است.
      حالا این سهم 1700 تومنی سود 250 تومنی می ده در مقابل سهم ذکر شده بالا خوب حساب می شود یا بد ؟؟ البته سنخیتی ندارند ولی سوال من بود.
      ممنون می شوم راهنمایی کنید؟
      در ضمن مجمع یا تعدیل چه زمانی است؟
      عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• حميد اسدي
        Banned
        • Aug 2011
        • 431

تبریک به سهامداران قپیرا

گزارش قپیرا در کدال منتشر شد

سودش را به 2000 ریال افزایش داده است و 9 ماهه 93 % پوشش داشته

مبارک دوستان

نظر

• ایرانی
          ستاره دار(1)
          • Jun 2011
          • 2579

گزارش قپیرا اعلام شد

مبارک سهامداران

قپیرا، سودش را به 200 تومان افزایش داده با 93% پوشش سود در 9 ماهه

نظر

• meisam_em
            عضو فعال
            • Aug 2025
            • 2124

در اصل توسط ایرانی پست شده است View Post
            گزارش قپیرا اعلام شد

مبارک سهامداران

قپیرا، سودش را به 200 تومان افزایش داده با 93% پوشش سود در 9 ماهه

http://www.codal.ir/Reports/Exports/...ivxg%3d%3d.pdf
            خوب پس چرا عقب رفت!!
            كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• محمدسعید
              عضو عادی
              • Apr 2013
              • 263

در اصل توسط meisam_em پست شده است View Post
              خوب پس چرا عقب رفت!!
              تازه شده مثل شرانلB-)
              دوستان توجه نمایند این موج شماری هایی که دارم انجام میدم صرفا برای[B] تمرین[/B] است و [B]جنبه سیگنال دهی ندارد[/B]...

نظر

• کیوان
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 5095

در اصل توسط حميد اسدي پست شده است View Post
                تبریک به سهامداران قپیرا

گزارش قپیرا در کدال منتشر شد

سودش را به 2000 ریال افزایش داده است و 9 ماهه 93 % پوشش داشته

مبارک دوستان

قپیراهامو فروختم!
                قندی ها که دارن گند میزنند! این گزارش تبریک نداره. این پوشش و ای پی اس انتظاری نبود که وجود داشت.
                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• کاظمی
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 331

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                  قپیراهامو فروختم!
                  قندی ها که دارن گند میزنند! این گزارش تبریک نداره. این پوشش و ای پی اس انتظاری نبود که وجود داشت.
                  کیوان عزیز درود
                  من با نظرت موافقم تعدیلش جالب نبود ...هرچند احتمالا پنهانکاری شرکته تا بعد افزایش سرمایه پیشرو تعدیل تپله رو بده .... بهر حال تصمیم گرفتم سبکترش کنم و باهاش برم مجمع 70 درصدی از سود انباشته...
                  .
                  راستی یه سوال کیوان عزیز ؟؟:-/
                  معمولا یه سهم از زمان مجمع فوق العادش چقدر طول میکشه تا جایزش بیاد تو پرتفوی سهامدار؟؟
                  آخرین ویرایش توسط کاظمی؛ 2013/05/14, 12:36.
                  تومپندارکه خاموشی من...هست برهان فراموشی من...

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5095

در اصل توسط kaz26733 پست شده است View Post
                    کیوان عزیز درود
                    من با نظرت موافقم تعدیلش جالب نبود ...من مطمئنم پنهانکاری برای افزایش سرمایه پیشرو بوده ....بهر حال تصمیم گرفتم سبکترش کنم و باهاش برم مجمع 70 درصدی از سود انباشته....
                    راستی یه سوال کیوان عزیز ؟؟:-/معمولا یه سهم چقدر طول میکشه تا جایزش بیاد تو پرتفوی سهامدار؟؟
                    عرفا 2 ماه ;)

نظر

• احسان147
                      عضو فعال
                      • Mar 2013
                      • 937

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                      قپیراهامو فروختم!
                      کیوان جان قشهد رو هم فروختی ؟به نظرت کل قندی ها رو باید فروخت ؟
                      حد ضرر قشرین رو چنده تا کجا ممکنه سقوط کنه ؟

نظر

• کیوان
                        ستاره دار (1)
                        • Jun 2011
                        • 5095

در اصل توسط احسان147 پست شده است View Post
                        کیوان جان قشهد رو هم فروختی ؟به نظرت کل قندی ها رو باید فروخت ؟
                        حد ضرر قشرین رو چنده تا کجا ممکنه سقوط کنه ؟
                        امروز همونطور که دیدید بازار تحلیل پذیر نبود و براش فرق هم نمی کرد چه گروه و سهمی! همه رو کشید پایین. در هر صورت هنوز قپیرا از روندی که انتظار داشتم خارج نشده بود و فردا اگر از 1680 به پایین کندل منفی بزنه رسما از روندش خارج شده ولی با گزارش فوق نا امیدم کرد.
                        الان قلرست گزارش نسبتا مناسبی داده و احتمال داره فردا اگر باز بشه جو مثبتی به گروهش بده ، منتها من حتی در صورت مثبت شدن نحوه معاملات گروهو باید بررسی کنم بفههم هنوز این گروه میخواد تعدیل هاشو قربانی p/e هاش بکنه یا نه ؟ ( شاخص گروه هم داره الگوی سرو شانه را کامل میکنه ) که اگر چنین احتمالی بدم قشهدو رد میکنم.

قشرین تا 380 جا برای اصلاح داره و در کانال نزولی قرار داره ولی همین الان به یکی از حمایتهاش روی 470 رسیده. باید دید فردا میتونه کمکش کنه یا نه ؟!
                        آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2013/05/14, 19:35.

نظر

• حميد اسدي
                          Banned
                          • Aug 2011
                          • 431

شركت پويا فراز كيش با 1,045,906 سهم ، امروز وارد ترکیب سهامداری درصدی قپیرا شد.

سرمایه گذاری بوعلی هم در این چند هفته ای که خرید داشته با 1,635,006 سهم در ترکیب قپیرا حضور دارد.

سهامداران حقیقی بالای یک درصدی قپیرا هم در یک هفته اخیر با خرید 570 هزار سهم به خوبی از سهم حمایت کردن.

از ابتدای اردیبهشت تا اکنون، بیش از یک میلیون و نهصد هزار سهم در نماد قپیرا، توسط حقوقی ها و سهامداران درصدی از بازار جمع شده.

سهم به خوبی خشک شده و با کوچکترین تقاضایی صف خرید خواهد شد.

نظر

• ایرانی
                            ستاره دار(1)
                            • Jun 2011
                            • 2579

دقایق آخر معاملات قپیرا دیدنی بود!

سهم کاملاً خشک شده.

هفته آینده منتظر اتفاقات خوب در قپیرا خواهیم بود.

نظر

• رویش
                              کاربر فعال
                              • Aug 2011
                              • 232

شرکت پویا فراز کیش که دیروز به جمع درصدی های قپیرا پیوسته بود امروز با خرید 127000 سهم و رنج مثبت دقایق پایانی خودی نشان داد .

هفته آینده برای قندی ها سبز خواهد بود به ویژه با بازگشت دوباره عده ای از بازیگران و البته نوسانگیران به گروه .
                              به میزانی که به خود می اندیشیم از اندیشه ی دیگران غافل میشویم.

نظر

• حميد اسدي
                                Banned
                                • Aug 2011
                                • 431

افزایش سرمایه 50 درصدی از سود انباشته قپیرا ( قند پیرانشهر )

نقل قول:

در مورد افزایش سرمایه 50 درصدی سود انباشته قپیرا یک نکته ای را عرض کنم.

روال کاری سازمان بورس و ناشران بورسی این چنین است که در چهارشنبه هر هفته، در خصوص افزایش سرمایه شرکتها تصمیم گیری میشود.
                                یعنی شرکتهایی که از چند ماه قبل، درخواست و مدارک و مستندات شان را به سازمان بورس ارسال کرده اند، بعد از بررسی توسط حسابرس و کارشناسان بورس، در مرحله آخر توسط مسئول مربوطه تایید میشود و مجوز افزایش سرمایه شرکتها صادر میشود.

طبق چهارشنبه هر هفته، جلسات تصمیم گیری و صدور مجوز افزایش سرمایه ها در سازمان بورس برگزار میشود.

قپیرا، سال گذشته درخواست و مدارک و مستندات افزایش سرمایه را به سازمان ارسال نموده بود و در تاریخ 26 فروردین ماه ، توسط حسابرس و کارشناس سازمان تایید شد و در نهایت در روز چهارشنبه هفته گذشته 92/3/1 ( یعنی 2 روز پیش ) مجوز افزایش سرمایه 50 درصدی از سود انباشته قپیرا توسط سازمان صادر شد و انشاء الله در هفته پیش رو زمان مجمع فوق العاده افزایش سرمایه به طور رسمی در کدال اعلام خواهد شد.
                                آخرین ویرایش توسط حميد اسدي؛ 2013/05/24, 22:59.

نظر

در حال کار...
                                X