در اصل توسط safa پست شده است
View Post
فرآورده های غدايي و قندپيرانشهر ( قپيرا )
Collapse
X
-
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
-
من در فرومهای بورسی هم کم مینویسم وتوصیه به خریدوفروش هم نمیکنم فقط قپیرا را نفروشید البته یه پیشنهاده وهمه چیزرا نمیشه گفت حالا میخاید بگید رانت ...تحلیل ویاهرچیزدیگه فقط میدونم زمان مشخص خواهد کرد .....من زمانی که غبشهرحدود1400بود درزمان اصلاح که دوروزبعد بسته شد وغمارگ380پیشنهاد خروج دادم وگفتم قپیرا ارزنده هستش 1050بود قبل مجمع که خیلی از اساتید سایت مخالف بودند وطبل نزولی بودن قندیها رامیدادند وپیشنههاد غمارگ وغبشهر رامیدادند .نه اینکه غمارگ وغبشهر ارزنده نباشند ولی در زمان خودشان ....ودرقیمت مناسب...ولی خوشبختانه قپیرا همه را روسفیدکرد وبازهم روسفید میکنه منتظر گذشت زمان هستم تا غمارگ وغبشهر را با قپیرا مقایسه کنم....
نظر
-
امروز شاهد ریزش شکر جهانی به محدوده 18.76 سنت به ازای هر پوند بودیم و این حداقل تا آخر هفته بی تاثیر بر سهام های قندی نخواهد بود. این در حالیست که قیمت باز هفته گذشته 19.44 سنت به ازای هر پوند بوده است.بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس
نظر
-
اعتماد به نقل قول مسئولین حتی یک روز هم طول نمیکشه.
اون تکذیبیه دو روز پیش دقیقا سیگنال افزایش قیمت قند و شکر بود.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
فته می شود توافقاتی بین انجمن صنفی تولید کنندگان قند با دولت و وزارت بازرگانی صورت گرفته است که تا پایان سال قیمت شکر بیش از ۱۴۰۰ نباشد و حتی اگر نرخ ارز مرجع تغییر کرد بازهم نرخ شکر در محدوده ۱۴۰۰ باشد ودر سال ۹۲ احتمالاً این نرخ به ۱۵۸۰ خواهد رسید .
هنوز این موضوع تائید یا رد نشده است اما گفته می شود بحث ثبات قیمت شکر تا پایان سال قطعی است . با این حال اکثر قندی ها سال مالی همراه با سال ۹۲ را نیز دارند و در ان شرایط نیز فروش شکر خواهند داشت .
باید این گروه را در اولین گزارش های میاندوره ای پس از جذب چغندر سنجید . شاید این خبر باعث شود ۴ شرکت مهم این گروه که همیشه از انها نام برده می شود رشد انچنانی نداشته باشند اما افت نیز نخواهند داشت .
با این خبر فعلاًگروه قند از دور توجه بازار برای کوتاه مدت ممکن است خارج شود اما برای ۲ الی ۳ ماه آتی با رسیدن برخی گزارش ها شرایط این گروه بازهم تغییر می کند .
نظر
-
در اصل توسط مهران پست شده است View Postفته می شود توافقاتی بین انجمن صنفی تولید کنندگان قند با دولت و وزارت بازرگانی صورت گرفته است که تا پایان سال قیمت شکر بیش از ۱۴۰۰ نباشد و حتی اگر نرخ ارز مرجع تغییر کرد بازهم نرخ شکر در محدوده ۱۴۰۰ باشد ودر سال ۹۲ احتمالاً این نرخ به ۱۵۸۰ خواهد رسید .
هنوز این موضوع تائید یا رد نشده است اما گفته می شود بحث ثبات قیمت شکر تا پایان سال قطعی است . با این حال اکثر قندی ها سال مالی همراه با سال ۹۲ را نیز دارند و در ان شرایط نیز فروش شکر خواهند داشت .
باید این گروه را در اولین گزارش های میاندوره ای پس از جذب چغندر سنجید . شاید این خبر باعث شود ۴ شرکت مهم این گروه که همیشه از انها نام برده می شود رشد انچنانی نداشته باشند اما افت نیز نخواهند داشت .
با این خبر فعلاًگروه قند از دور توجه بازار برای کوتاه مدت ممکن است خارج شود اما برای ۲ الی ۳ ماه آتی با رسیدن برخی گزارش ها شرایط این گروه بازهم تغییر می کند .ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
نقل قول از سایت دیگر
در اصل توسط barselona پست شده استقپیرا رو بنظرم خیلی عالی دارن جمع میکنن.
خریدار پر قدرت وارد قپیرا شده، اگر به آمار سازمان مراجعه کنید، میبنید که از تعداد 963 هزار سهم معامله شده در دیروز، 434 هزار سهم را حقوقی خریده است. هیچ زمانی حقوقی تا حالا 50 درصد در قپیرا خرید نداشته که دیروز این اتفاق خوب و مهم رخ داد.
روز گذشته اگر کسی به معاملات پیرانشهر دقت میکرد؛ میدید که با دستور خرید 230 هزار سهم کف سهم در 1200 تومان بسته شده است. ( یعنی حقوقی و خریدار به بازار فهماند که قپیرا از این پایین تر نخواهد آمد )
سهم اهداف بالایی خواهد داشت.
به دوستان توصیه میکنم، که به هیچ عنوان در سهام گروه قندی دست به نوسانگیری نزنید، در سهام خوب قندی خود باشید و اگر رشدی قرار است انجام شود،انشاء الله همه گروه با هم رشد خواهند کرد.
سهم خوب، احتیاج به حامی و رئیس و هیئت بازی نداره و راه خودش را خواهد رفت، سودهای 100 درصدی و 200 درصدی در این گروه نهفته است.
انشاءالله با این قیمت های خوب فروش شرکتها و گزارشات خوب سه ماهه و همچنین تعیین نرخ ارز مرجع به قیمت واقعی، بزودی روزی خواهد رسید که شرکتهای قندی به اندازه قیمتی که معامله میشوند سود بسازند.
قبلاً این مطلب در جایی گفتم و اینجا هم عرض میکنم که شرکتهای قندی با این گزارشات خوب 3 ماهه نشان دادن که حرفهای زیادی برای گفتن دارند و علی رغم تمام کارشکنی ها و تنگ نظری ها ، با این روند و جهش سود آوری، توانایی آن را دارند که مورد اقبال بازار و سهامداران قرار گیرند.
گزارشات شرکتها نشان داد که با همین قیمت های فروش فعلی، سودهای خیلی خوبی خواهند ساخت و این بحثی که این روزها در مورد افزایش نرخ صورت میگیرد، به صورت کاتالیزور و حرکت پر شتاب سود سازی آنها خواهد بود.
وگرنه با همین قیمت های فروش فعلی، توانایی چند برابر کردن سودهای خود را دارند و در صورت تغییر نرخ ارز مرجع و به دنبال آن افزایش قیمت تولیدات و مشتقات، جهش بزرگی خواهند داشت.
نظر
-
در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Postخریدنی ترین سهم گروه بعد از قپیرا، قشهد است گزارش سه ماهه قشهد رو یکبار دیگه مطالعه کنید
البته علاوه بر آن میتونه جو گروه را هم مثبت کنه و گروه را نیز با خودش بالا خواهد کشید
نظر
-
قندی هارو هرکی به موقع بخره و بفروشه بیشترین بازده در کمترین زمان رو میدن
سال پیش که بازده بالای صد درصد رو گرفتم ازشون که البته میشد بیشتر هم گرفت
امسال هم با یکی دوبار ورود و خروج سودهای خوبی داد
اخرین بار هم که قشرین رو 2روز پیش زیر 700خریدم که الان حدود 760هست
باید دید تکلیف نرخ مرجع سال 92 به کجا میرسه....درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
نظر