غپینو داره ص فروش میشه چی شده؟
فرآورده های غدايي و قندپيرانشهر ( قپيرا )
Collapse
X
-
تحلیل قند پیرانشهر ( قپیرا ) از کاظم نادرعلی
Kazem Naderali امروز بعد از مدتها وارد قپیرا شدم البته کوتاه مدت1950مقاومت سختی پیشرو داره ولی با دید یک الی 1.5سال گروه قندی برای افرادی که ریسک پذیر و اهل صبر باشند میتونه گین خوبی بده
Kazem Naderali قپیرا از محل سود انباشته100%افزایش سرمایه داره سال بعد با دلار4-5 هزارتومن دیگه ارز مرجع 1226نمیمونه که بدن به واردات شکر با نرخ 2 هزار تومن شکر و 220 تومن چغندر سود قپیرا- قمرو بالای600 تومن در میاد-
نظر
-
روز گذشته یکی از کاربران قدیمی و با سابقه تالار بورس که مورد اعتماد بازار است یک خبر مهمی درباره قپیرا و معامله بلوکی در قیمت 3500 تومان نوشته بود که به دوستان توصیه میکنم که این مطلب مهم را یکبار دیگر مطالعه کنند.
با این همه اخبار خوب در مورد قپیرا و افزایش سرمایه 100 درصدی از محل سود انباشته و همچنین معامله بلوکی سهم در قیمت 3500 تومان، به نظرم این روزها فرصت خرید این سهم ارزشمند است.
در اصل توسط احمدخان پست شده استتبریک به سهامداران قپیرا
اطلاعیه معامله بلوکی 5 درصدی قپیرا در قیمت 3500 تومان بزودی اعلام خواهد شد. ( در این چند روز باقیمانده تا زمان افزایش سرمایه 100 درصدی از سود انباشته، یک نگاهتان به پیغام ناظر بازار در خصوص معامله بلوکی در قیمت 3500 تومان باشد)
در قپیرا بزودی شاهد دو معامله بولکی 5 درصدی از طرف سهامداران درصدی حقیقی که در لیست هستند، خواهیم بود. ( دو بلوک 5 درصدی و در مجموع 10 درصد)در اصل توسط احمدخان پست شده استبنده از سال 2005 در سایت تالار بورس عضو هستم و سابقه 8 سال فعالیت در این سایت دارم و همه سابقه منو میدانند.
این خبری که در مورد معامله بلوکی قپیرا گفتم، کاملا واقعی است و صحت دارد. ( چند روز صبر کنید تا خودتان از نزدیک این آگهی در قیمت 3500 تومان را مشاهده کنید. حتی کارگزار مربوطه و شخص خریدار آقای محمد. علی. ش.... مشخص شده )
من اعتبار چند ساله خودم را در گروی این خبر گذاشتم.
به نظرم این روزها قپیرا فرصت خرید نابی است که شاید به این زودی تکرار نشود.
اخبار خوب در مورد قپیرا زیاد است.
1- افزایش سرمایه 100 درصدی از محل سود انباشته که اطلاعیه آن هفته قبل از طریق کدال اعلام شد
2- معامله بلوکی در قیمت 3500 تومان
3- بنیادی خوب سهم و تعدیل مثبت آن
4- بحث افزایش قیمت شکر و همچنین افزایش قیمت جهانی شکر و در پیش بودن ماه مبارک رمضان و افزایش مصرف شکر در کشور
5- p/e خوب و مناسب سهم و بزرگترین و برترین شرکت قندی از نظر تولید و جذب چغندر
نظر
-
روز گذشته یکی از کاربران قدیمی و با سابقه تالار بورس که مورد اعتماد بازار است یک خبر مهمی درباره قپیرا و معامله بلوکی در قیمت 3500 تومان نوشته بود که به دوستان توصیه میکنم که این مطلب مهم را یکبار دیگر مطالعه کنند.
با این همه اخبار خوب در مورد قپیرا و افزایش سرمایه 100 درصدی از محل سود انباشته و همچنین معامله بلوکی سهم در قیمت 3500 تومان، به نظرم این روزها فرصت خرید این سهم ارزشمند است.
در اصل توسط احمدخان پست شده استتبریک به سهامداران قپیرا
اطلاعیه معامله بلوکی 5 درصدی قپیرا در قیمت 3500 تومان بزودی اعلام خواهد شد. ( در این چند روز باقیمانده تا زمان افزایش سرمایه 100 درصدی از سود انباشته، یک نگاهتان به پیغام ناظر بازار در خصوص معامله بلوکی در قیمت 3500 تومان باشد)
در قپیرا بزودی شاهد دو معامله بولکی 5 درصدی از طرف سهامداران درصدی حقیقی که در لیست هستند، خواهیم بود. ( دو بلوک 5 درصدی و در مجموع 10 درصد)در اصل توسط احمدخان پست شده استبنده از سال 2005 در سایت تالار بورس عضو هستم و سابقه 8 سال فعالیت در این سایت دارم و همه سابقه منو میدانند.
این خبری که در مورد معامله بلوکی قپیرا گفتم، کاملا واقعی است و صحت دارد. ( چند روز صبر کنید تا خودتان از نزدیک این آگهی در قیمت 3500 تومان را مشاهده کنید. حتی کارگزار مربوطه و شخص خریدار آقای محمد. علی. ش.... مشخص شده )
من اعتبار چند ساله خودم را در گروی این خبر گذاشتم.
به نظرم این روزها قپیرا فرصت خرید نابی است که شاید به این زودی تکرار نشود.
اخبار خوب در مورد قپیرا زیاد است.
1- افزایش سرمایه 100 درصدی از محل سود انباشته که اطلاعیه آن هفته قبل از طریق کدال اعلام شد
2- معامله بلوکی در قیمت 3500 تومان
3- بنیادی خوب سهم و تعدیل مثبت آن
4- بحث افزایش قیمت شکر و همچنین افزایش قیمت جهانی شکر و در پیش بودن ماه مبارک رمضان و افزایش مصرف شکر در کشور
5- p/e خوب و مناسب سهم و بزرگترین و برترین شرکت قندی از نظر تولید و جذب چغندر
نظر
-
امیر علی قنبری نوشته است
در اصل توسط امیر علی قنبری پست شده استبلوک 10 درصدی قپیرا مدیریتی هست
و فروشنده سرمایه گذاری ملی و خریدار شخص حقیقی معروف به همون سرمایه گذار خارجی هست
قیمت هم همانطور که دوستان گفتن 3500 توافق شده
انشاله که سبب خیر باشه برای سهامداران قپیرا
یک خبر دیگه هم از قپیرا به زودی.........
نظر
-
گزارش رتبه بندی در شاخص های زیر در 31 گروه می باشد که بر اساس صورت مالی های حسابرسی شده درست شده و اگر با این گزارشها آشنایی ندارید نمونه گزارش هر گروه بصورت رایگان قابل دانلود هست از این لینک استفاده کنید http://ipcshop.ir/?affiliateid=4
شاخص های:
سود آوري
بازده مجموع دارایی ها
سود سرانه
برگشت سرمايه (ROA)
بازده فروش
درصد حاشیه سود عملیاتی
درصد حاشیه سود خالص
درصد سهم سود در ارزش افزوده - به روش جمع
گروه قند شامل شرکت های:
سهامي عام شهد - قند خوي
شکر شاهرود
صنعتي کشاورزي شيرين خراسان
فرآورد ه هاي غذايي و قند تربت جام
فرآورد ه هاي غذايي و قند پيرانشهر
قند اصفهان
قند ثابت خراسان
قند لرستان
قند مرودشت
قند نقش جهان
قند نيشابور
قند هكمتان
کارخانجات قند قزوين
نظر
-
استاد کاظم نادرعلی
Kazem Naderali
قپیرا خریدم
قپیرا و قمرو تارگت بلند مدتشان شبیه هم است تو بازه بلند مدت تا 3800 تومان میتونند رشد کنند طبق امار گمرک شکر خام وارداتی570دلار است اگر با تغییر دولت ارز مرج برای واردات شکر حذف بشه و چشم انداز دلار5هزارتومانی در آینده با شکر2200-چغندر230-تفاله850-ملاس600تومنی این دو شرکت ( قپیرا و قمرو) بالای650- 700 تومان سود خواهند ساخت بنظرم صنعت غذایی و قند بخاطر نداشتن مشکل تحریم و صادرات و واردات و ... هم اینکه با این شرایط پیشرو که کمبود ارد و نان و یکسری مواد غذایی داره شایع میشه حداقل ریسک کمی در بلند مدت خواهد داشت
نظر
-
پیش بینی های ۹۳ قند پیرانشهر”قپیرا”
شرکت قند پیرانشهر نخستین پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی ۹۳ را با سرمایه ۱۰۰ میلیارد ریال معادل ۱۹۸۸ ریال اعلام کرده است.
شرکت قند پیرانشهر نخستین پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی ۹۳ را با سرمایه ۱۰۰ میلیارد ریال معادل یک هزار و ۹۸۸ ریال اعلام کرده است.
،شرکت قند پیرانشهر پیش بینی سود هر سهم سال مالی منتهی به ۳۱ تیر ماه ۹۳ برای نخستین بار به صورت حسابرسی نشده مبلغ مبلغ یک هزار و ۹۸۸ ریال اعلام کرده است.
بر اساس این گزارش هیئت مدیره این شرکت تصمیم دارد برای سال مالی منتهی به ۳۱ تیر ماه ۹۳ معادل ۶۰ درصد از سود خالص را را جهت تقسیم بین سهامداران به مجمع عمومی پیشنهاد کند.
گفتنی است طبق یش بینی های این شرکت در سال مالی ۹۳ عیار چغندر خریداری ۱۸ خواهد بود.
همچنین طبق اظهارات “قپیرا”، انجام افزایش سرمایه در مجمع عمومی فوق العاده مورخ ۴ تیر ماه ۹۲ تاثیری بر پیش بینی سودخالص سال مالی منتهی به ۳۱ تیر ماه ۹۳ نخواهد داشت.
“قپیرا” پیش بینی سود هر سهم سال مالی ۹۲ را در نخستین پیش بینی مبلغ ۱۱۴۷ ریال و در دی ماه ۹۱ مبلغ ۱۷۶۵ ریال و در بهمن و اسفند ماه ۹۱مبلغ ۱۷۸۰ریال و در اردیبهشت ماه ۹۲ مبلغ دو هزار ریال اعلام کرده است.هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
در اصل توسط rajabnejad پست شده است View Postپیش بینی های ۹۳ قند پیرانشهر”قپیرا”
شرکت قند پیرانشهر نخستین پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی ۹۳ را با سرمایه ۱۰۰ میلیارد ریال معادل ۱۹۸۸ ریال اعلام کرده است.
شرکت قند پیرانشهر نخستین پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی ۹۳ را با سرمایه ۱۰۰ میلیارد ریال معادل یک هزار و ۹۸۸ ریال اعلام کرده است.
،شرکت قند پیرانشهر پیش بینی سود هر سهم سال مالی منتهی به ۳۱ تیر ماه ۹۳ برای نخستین بار به صورت حسابرسی نشده مبلغ مبلغ یک هزار و ۹۸۸ ریال اعلام کرده است.
بر اساس این گزارش هیئت مدیره این شرکت تصمیم دارد برای سال مالی منتهی به ۳۱ تیر ماه ۹۳ معادل ۶۰ درصد از سود خالص را را جهت تقسیم بین سهامداران به مجمع عمومی پیشنهاد کند.
گفتنی است طبق یش بینی های این شرکت در سال مالی ۹۳ عیار چغندر خریداری ۱۸ خواهد بود.
همچنین طبق اظهارات “قپیرا”، انجام افزایش سرمایه در مجمع عمومی فوق العاده مورخ ۴ تیر ماه ۹۲ تاثیری بر پیش بینی سودخالص سال مالی منتهی به ۳۱ تیر ماه ۹۳ نخواهد داشت.
“قپیرا” پیش بینی سود هر سهم سال مالی ۹۲ را در نخستین پیش بینی مبلغ ۱۱۴۷ ریال و در دی ماه ۹۱ مبلغ ۱۷۶۵ ریال و در بهمن و اسفند ماه ۹۱مبلغ ۱۷۸۰ریال و در اردیبهشت ماه ۹۲ مبلغ دو هزار ریال اعلام کرده است.
نظر
-
مجمع عمومی فوق العاده شرکت فرآورده های غذایی و قند پیرانشهر(قپیرا) ساعت ۹ امروز برگزار و طی ان افزایش سرمایه ۴۰ میلیارد تومانی به تصویب رسید تا شاهد افزایش سرمایه از ۱۰۰ به ۱۴۰ میلیارد ریال باشیم همچنین شرکت اعلام کرد در مهرماه نیز افزایش سرمایه ۶۰ میلیارد تومانی خواهد داشت و پیش بینی شد نرخ شکر برای سال ۹۳ بیش از ۱۹۰۰ تومان باشد.هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
شرکت قند پیرانشهر در دوره سه ماهه سوم سال مالی جاری به صورت حسابرسی نشده مبلغ 1325 ریال سود به ازای هر سهم کنار گذاشت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، شرکت قند پیرانشهر پیش بینی سود هر سهم سال مالی منتهی به 31 تیر ماه 92 را با سرمایه 100 میلیارد ریالی در تیر ماه 91 به صورت حسابرسی شده و در آذر ماه 91 مبلغ 1147 ریال و در دی ماه 91 مبلغ 1765 ریال و در بهمن و اسفند ماه 91مبلغ 1780 ریال و در اردیبهشت و خرداد ماه 92 مبلغ دو هزار ریال و در تیر ماه امسال با سرمایه 140 میلیارد ریال مبلغ 1429 ریال اعلام کرده است و در دوره 9 ماهه منتهی به 31 فروردین ماه 92 مبلغ 1325 ریال سود به ازای هر سهم پوشش داد.
بر اساس این گزارش هیئت مدیره این شرکت اعلام کرد تصمیم دارد برای سال مالی 92 معادل 60 درصد سود خالص را جهت تقسیم بین سهامداران به مجمع عمومی پیشنهاد کند.
شایان ذکر است این شرکت در مجمع عمومی فوق العاده مورخ 4 تیر ماه 92 سرمایه خود را از مبلغ 100میلیارد ریال به مبلغ 140میلیارد ریال از محل سود انباشته افزایش داده است و در مجمع یاد شده با انجام افزایش سرمایه از مبلغ 140 میلیارد ریال به 200 میلیارد ریال از محل سود انباشته موافقت شده و اختیار عملی کردن آن را به مدت دو سال به هیئتمدیره تفویض کرده است تا هیئتمدیره پس از اخذ مجوز از سازمان نسبت به عملی کردن آن اقدام کند.
مبارک سهامداراشهرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
نظر