منم امروز همه شیران رو با واتی تعویض کردم
سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )
Collapse
X
-
در اصل توسط سپه پست شده است View Postتا چند باهاش باشیم به نظر شما علی رضاخان شماره1
============
شیران را اضافه کنیم یا پایین تر هم داره این شیرسهم
شير ايران اگه منفي فردا رو ببينه من دست فروشندگان را به گرمي ميفشارم ،منفي فردا خريدهاي من رو در نماد شيران كامل ميكنه ميزارمش كنار تا ٥٠٠٠ تومان بهش نگاه هم نميكنم...."ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
نظر
-
تکنیکال وآتی
نمودار این سهم نشان میدهد به پایان رشد رسیده ! طبق خط فیبو 423.6 که عدد 496 تومان میباشد آخرین مقاومت سهم میباشد، آر اس ای بسیار خطرناک شد و منطقه 80 را هم رد کرده !
استکاتوستیک هم نشانه بیش خرید را در منطقه بالای 80 به ما نشان میدهد ، شیران هم این روزها حال خوش خوبی ندارد ! بنظر میرسد رشد کوتاه مدت واتی در حال تکمیل است .
پ.ن : توصیه ب فروش دارم
http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2038&page=6
نظر
-
در اصل توسط Fundamental پست شده است View Postتکنیکال وآتی
نمودار این سهم نشان میدهد به پایان رشد رسیده ! طبق خط فیبو 423.6 که عدد 496 تومان میباشد آخرین مقاومت سهم میباشد، آر اس ای بسیار خطرناک شد و منطقه 80 را هم رد کرده !
استکاتوستیک هم نشانه بیش خرید را در منطقه بالای 80 به ما نشان میدهد ، شیران هم این روزها حال خوش خوبی ندارد ! بنظر میرسد رشد کوتاه مدت واتی در حال تکمیل است .
نظر
-
در اصل توسط Fundamental پست شده است View Postتکنیکال وآتی
نظر
-
واتی الان مجمعش تمام شد هیئت مدیره هم همان هیئت مدیره قبلی شده ......
قرار شده صنایع کاغذ پارس رو هم شرکت جمع وجورش کنه برای فروش تو 1ماه آینده به احتمال قوی......
به احتمال قوی گفتن شنبه هم سهمو باز میکنن......
مدیر روابط عمومی شرکت همکارای قدیمی بابام دراومده که اونم گفته ما حداقل رو شیران 6000تومنی حساب باز کردیم تامیتونیدم گفته واتی وشیران نگه دارید تونستید اضافه کنید اما به هیچ وجه نفروشید خودتون تا آخر سال از قیمتش لذت میبرید.......
نظر
-
در اصل توسط مجیدشمسعلی پست شده است View Post
واتی الان مجمعش تمام شد هیئت مدیره هم همان هیئت مدیره قبلی شده ......
قرار شده صنایع کاغذ پارس رو هم شرکت جمع وجورش کنه برای فروش تو 1ماه آینده به احتمال قوی......
به احتمال قوی گفتن شنبه هم سهمو باز میکنن......
مدیر روابط عمومی شرکت همکارای قدیمی بابام دراومده که اونم گفته ما حداقل رو شیران 6000تومنی حساب باز کردیم تامیتونیدم گفته واتی وشیران نگه دارید تونستید اضافه کنید اما به هیچ وجه نفروشید خودتون تا آخر سال از قیمتش لذت میبرید.......
نظر
-
وصنعت از هیات مدیره پرتاب شد بیرون.
شیران تیرماه 900 اعلام میکنه و تا پایان دورش هم باز تعدیلهای قابل توجهی خواهد داشت.
کاغذ پارسم که قبلا عرض کرده بودم
کلا اخبار داخل مجمع خیلی خوب بوده
انتظار دارم دوستان ما را بی نصیب نذارنوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postوصنعت از هیات مدیره پرتاب شد بیرون.
شیران تیرماه 900 اعلام میکنه و تا پایان دورش هم باز تعدیلهای قابل توجهی خواهد داشت.
کاغذ پارسم که قبلا عرض کرده بودم
کلا اخبار داخل مجمع خیلی خوب بوده
انتظار دارم دوستان ما را بی نصیب نذارن
من چندروز پیش شنیدم واتی در حال خرید فباهنر میباشه شما اطلاعی از صحت وسق اون دارین یا نه ؟
ممنونشاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص
نظر
-
در اصل توسط داود پست شده است View Postسلام جناب مصری پور
من چندروز پیش شنیدم واتی در حال خرید فباهنر میباشه شما اطلاعی از صحت وسق اون دارین یا نه ؟
ممنون
الان فکر نمیکنم وارد شده باشهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
تصمیمات مجمع فوق العاده رو کدال ـ انشاا...شنبه هم باز میشه
شاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص
نظر
-
نظر