صف خرید شد ولی بازم گرفتم :->
سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )
Collapse
X
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postتا دقایقی دیگر صف خرید.....إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postوحید جان فیلمی داریم ما هر روز با این واتی ها... هر روز یه عده رنج می کشند منفیش کنند نمی تونند بعد صف خرید میشه بعد حجم بالا می زنه آخر هم با صف بسته میشه! دوباره فردا روزی از نو! ;) خدارو شکر هر چی تکنیکال و موج و روند و مقاومت و اینها رو هم کلا نابود کرده!
من حدود 50درصد سبدم واتی هست با میانگین 350 وگرنه در روزهای قبل بازهم میخریدمدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postحدود 40 میلیون در 3روز معاملاتی معامله شده و حسابی سهم دست دست شد:)
من حدود 50درصد سبدم واتی هست با میانگین 350 وگرنه در روزهای قبل بازهم میخریدمإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
اقا هممون ظاهرا سنگین واتی داریم!!!!
منم 45% سبد با میانگین حوالی 360 هستم باهاش...;)تمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postوحید جان فیلمی داریم ما هر روز با این واتی ها... هر روز یه عده رنج می کشند منفیش کنند نمی تونند بعد صف خرید میشه بعد حجم بالا می زنه آخر هم با صف بسته میشه! دوباره فردا روزی از نو! ;) خدارو شکر هر چی تکنیکال و موج و روند و مقاومت و اینها رو هم کلا نابود کرده!وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
نمیدونم چرا هر روز اضافه میکنم !
لذا تا به کی:Dجهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postیاسرجان یکیو میشناسم از 150 همش یه سبک خاصی از تکنیکال ارائه میداد که واتی حالش خوب نیست. جالبه واسم هنوزم رو حرفش هست که واتی حالش خوب نیست:D
نمی دونم چرا حس می کنم یه سری خیلی دوست دارند واتی رو منفیش کنند حتی شده 1-2 روز
مشخصه از اردر گذاشتن ها که حس انتقام رو القا می کنه! اما چرا نمی تونند پس؟!)
تکنیکالیستم میخوای همین شاهین خودمون مثل شیر حی و حاضره! شاهین هر وقت بگه بفروشید میشه روش فکر کرد! فعلا که تا به کی هم قراره اضافه کنه;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
-
-
نظر