در اصل توسط meisam_em پست شده است
View Post
سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط erfanslash پست شده است View Postاحتمال زیاد با صف خرید در قیمت 5010 باز میشه
در مجمع واتی چه مواردی مطرح شد؟ (نقل قول از وبلاگ مصطفی مصری پور)
در مورد مجمع وآتی:
یکی از کاربرای وبلاگ تشریف برده بود و اخباری به ما داد که دقیقا موید همون صحبتهایی بود که قبلا در مورد واتی اینجا عرض کرده بودم
1-فروش کاغذ پارس
2-فروش زمینها
3-وصول طلبها
4-تعدیل قابل توجه شیران
5-سودآوری لاستیک پارس
و........
قول دادن که شنبه نماد باز بشه و احتمالا اواسط تیرماه برای تعدیل همراه شیران بسته بشه
ارادتمندیم.در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط اشکبوس کهنه سوار پست شده است View Post...با سلام و عرض ادب و احترام، به نظر میاد که این صف خرید همچنان تا چند روز ادامه دارد...
در مجمع واتی چه مواردی مطرح شد؟ (نقل قول از وبلاگ مصطفی مصری پور)
در مورد مجمع وآتی:
یکی از کاربرای وبلاگ تشریف برده بود و اخباری به ما داد که دقیقا موید همون صحبتهایی بود که قبلا در مورد واتی اینجا عرض کرده بودم
1-فروش کاغذ پارس
2-فروش زمینها
3-وصول طلبها
4-تعدیل قابل توجه شیران
5-سودآوری لاستیک پارس
و........
قول دادن که شنبه نماد باز بشه و احتمالا اواسط تیرماه برای تعدیل همراه شیران بسته بشه
ارادتمندیم.
ممنون بابت اطلاع رساني خوب شما
از فروش نخ خمين در مجمع صحبتي نشده؟؟ ممنون"ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
نظر
-
-
-
-
باز همون بازی تکراری و خروج نوسانگیرو.............
و باز هم صف خرید...
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط امیر303 پست شده است View Postامروز تا میشد اضافه کردم.تقریبا تک سهم شدم.;)در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
نظر