جالبه که هیج اطلاعیه ایی در مورد بسته شدن نماد آتی نیامده!
سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )
Collapse
X
-
ما خیلی تلاش کردیم به بچه ها بگیم واتی بخرید و اخبار دسته اول دادیم و گفیتیم سهمتون ارزشمنده قیمت سهم این جاها نیست سهامداری کنید
خیلی ها جا ماندند ولی تبریک میگم به سهامدارای واقعی واتی
نظر
-
-
جونم شفاف سازی .................................................. ...../.:blinksmiley.://:.negaran.://:.ohno-smiley.:/ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید
نظر
-
در اصل توسط meisam_em پست شده است View Postبه اطلاع مي رساند، نماد معاملاتي شركت سرمايه گذاري آتيه دماوند با توجه به ابهام در ارائه اطلاعات، متوقف شد. مديريت بازار
دوستان الان این یعنی چی؟!!! بترسیم یا نه؟
هدف موج 5 واتی 1180 تومان
نظر
-
-
اینا به سازمان اعلام نکرده بودند که کاغذ پارس به فروش رفته
چرا اعلام نکرده بودند؟
چون داشتند در قیمت های پایین سهم رو جمع میکردند
دیروز دیگه خبرش رو سایت فارس زد و اگر دقت کرده باشید بعد از فارس خود سایت واتی خبر رو زد یعنی چاره ای نداشتند
امروز هم سازمان فهمید و سهم رو سریعا بست
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postامروز مجدد به واتی های دو روز پیش که 635بود اضافه کردم و بخش قابل توجهی از سبدم رو شامل شد!
دفعه پیش که سنگن واتی داشتم سود بالای صد درصد داد اینبار البته خیلی شاید نگه ندارم
در حال حاضر 90درصد سبدم متوقف است
حدود 60درصد سبدمو در چند روز اخیر به واتی تبدیل کردم میانگین حدود 640 650
دفعه پیش میانگین 330بود که بالای 700 فروخته شد
کلا همانطور که دیروز گفتم هر موقع واتی سنگبن خریدم سود خوب دادهدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postاینم بست
در حال حاضر 90درصد سبدم متوقف است
حدود 60درصد سبدمو در چند روز اخیر به واتی تبدیل کردم میانگین حدود 640 650
دفعه پیش میانگین 330بود که بالای 700 فروخته شد
کلا همانطور که دیروز گفتم هر موقع واتی سنگبن خریدم سود خوب داده
اما وحید جان اون بیست که نوشتی کنار اسمت خودتی(توی بورس البته/:.coolsmiley02:./)
من واتی ندارم اما مبارک همه ی دوستانی که خریدند و داشتند و سهام داری کردندزی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
نظر
-
در اصل توسط vet پست شده است View Postیعنی موندم اونهایی که امروز سهم رو خریدن چه خوش شانس هایی بودن(همون خر شانس خودمونه) /:.wacsmiley.:/ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
نظر