در اصل توسط paiezan پست شده است
View Post
با سلام
دوستان عزیز زیاد تو بحر اینکه کی شیران رو می فرشه کی می خره نرید البته بعضی مواقع خوبه ولی در بیشتر مواقع گیج کننده است
من خیلی وقته که آمار خرید و فروش خقوقی رو کنار گذاشتم
اون چیزی که برای من مهمه بنیادی سهم است
شیران قبل از افزایش سرمایه 200 درصدی و قبل از تقسیم سود نقدی رو کاملا" تعقیب می کردم کل بازار مثبت بود و شیران درجا می زد مثل این روزها
4900-5000 تومان هر چی می خواستی در منفی بهت می دادند 4900 می خریدی 800 سود نقدی می گرفتی می شد 4100 تومان والان بدون اعمال افزایش سرمایه 10000 تومان یعنی 150 % سود در کمتر از 5-6 ماه - حال سوال اینست چه کسائی شیران با سود 1500 تومانی و افزایش سرمایه رایگان 200 درصدی رو در 4900 می فروخت ؟؟؟؟؟؟؟
اون روز ها واتی هم در میان فروشندگان بود
این که امروز واتی در 3200 تومان شیران رو می فروشه چیز تازه ای نیست و چیزی از ارزندگی شیران و تحلیل بنیادی اون کم نمی کنه
روز 4 شنبه اگر واتی سهم رو نمی فروخت سهم در درصد کامل مثبت قفل می شد سهامدار عمده باید سهم رو کنترل کنه واتی می فروشه قیمت رو می آره پایین عده ای جو گیر می شوند و برای اینکه از بازار جا نمونند سهم خود رو حراج می کنند این همان چیزی است که سهامدار عمده می خواهد و موجب شناور شدن سهم و کنترل قیمت اون می شه
به معاملات چند روز قبل شیران توجه کنید روزهای قبل که شیران منفی بود آمار فروشنده های حقیقی بیشتر بود و خرید حقوقی بیشتر از حقیقی
این یعنی در روز های منفی حقیقی می فروشه و حقوقی می خره
و در روزهای مثبت بیشتر حقیقی می خره و حقوقی مسی فروشه
پس این حقوقی است که برنده می شه ( البته در بیشتر مواقع کنترل از دست سهامدار عمده خارج می شه و سهام فروخته شده خودشو نمی تونه جایگزین بکنه )
نظر