کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
امروز حقوقی صف فروش رو جمع کرد
فشار فروش چندانی وجود نداره
دوست عزیز، شما کماکان با واتی هستی؟
یادمه حجم بالایی از سبد شما واتی بود و همین انگیزه ورود من به واتی شد..
به شخصه بودن شما در هر سهمی برای من یه نوع قوت قلبه..
موفق و پر سود باشی.
إنَّمَا تَنْتَقِلُونَ مِنْ دَارٍ إلَی دَارٍ
"ما ابد در پیش داریم؛ هستیم که هستیم"
دوست عزیز، شما کماکان با واتی هستی؟
یادمه حجم بالایی از سبد شما واتی بود و همین انگیزه ورود من به واتی شد..
به شخصه بودن شما در هر سهمی برای من یه نوع قوت قلبه..
موفق و پر سود باشی.
با سلام و تشکر از لطف شما
دیروز در تاپیک امروز چه کردید عنوان کردم که واتی رو در مثبت کامل فروختم و با همون پول در 630مجدد خریدم که تعداد بیشتری شد به نسبت قبل
البته خرید من با میانگین 350تومان بوده و اگر بفروشم هم سود حدود 2برابری بردم ولی فعلا با سهم هستم و فقط اینو همیشه در نظر داشته باشید که همیشه با بررسی خود و نه با حرف و معامله دیگران معاملات خود رو انجام بدید.
اندکی اصلاح داره چون توی موج صعودی اجازه اصلاح ندادن
من دیروز و امروز خارج شدم اما بیشتر به دلیل بدهی بود چون علاقه ای به دل کندن از واتیهای صد تومنی پارسالم نداشتم
اصلاحش اصلا طولانی نیست و هدف میانمدت هم 1200
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
درود؛
خدا رو شکر سهمیه که به همه سود رسونده... نوش جون همه باشه. چه کوتاه مدتی ها چه بلند مدتی ها.
هر کسی هم خارج بشه قطعا نیم نگاهی به ورود مجدد خواهد داشت. بنده امروز خریدم در منفی کامل. راستش می ترسم بفروشمش و دوباره وارد بشم! اگر سبدم توانایی جبران زیان ناشی از افت واتی در 1-2 روز احتمالی آینده رو داشته باشه می مونم با سهم کامل.
با توجه به روند منفی سهم واتی و همچنین صف فروش ان ... ایا نگهداری ان خوب است
درود؛
کلا طی این 2-3 روز منفی بازار واتی 2 درصد فقط منفی خورده!
2روز دیگه هم صف فروش باشه حداکثر 10 درصد خواهد شد. اگر 10 درصد نوسان منفی گرفتن قابل توجه هست براتون بفروشید پایین تر بخرید. برای بنده که خیلی جذاب نیست
درود؛
2روز دیگه هم صف فروش باشه حداکثر 10 درصد خواهد شد. اگر 10 درصد نوسان منفی گرفتن قابل توجه هست براتون بفروشید پایین تر بخرید. برای بنده که خیلی جذاب نیست
هفته بعد شیران برای گزارش 6 ماهه میبنده اونوقت واتی راحت تا 800 میره
درود؛
باید درس گرفت از گذشته... وقتی من یک بار ازش نوسان میگیرم و جا میمونم دفعه بعد قطعا جرات نمی کنم نوسان بگیرم;) می مونیم با سهم ان شالله بالای 1000 تصمیم گیری می کنیم راجع به زمان فروش
باید درس گرفت از گذشته... وقتی من یک بار ازش نوسان میگیرم و جا میمونم دفعه بعد قطعا جرات نمی کنم نوسان بگیرم;) می مونیم با سهم ان شالله بالای 1000 تصمیم گیری می کنیم راجع به زمان فروش
سلام...
دیروز و امروز سهم خوب جابجا شد و فشار فروش کم شد.....انشالله با معاملات امروز یه رالی دیگه در راهه.........;)
نظر