سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وقت شناس
    عضو عادی
    • Dec 2012
    • 160

در اصل توسط hamh پست شده است View Post
    تنها سهم بازار که از دو ماه گذشته رنگ قرمز به خود ندیده است و از قیمتهای 320 تومان تاکنون 100٪ افزایش یافته است و کماکان ارزش های وجودی خود را به رخ بازار می کشد. در این بازار که به علت جو خرید هر سهمی خریدار پیدا کرده سهم های ناب را می بایست در سبد جای داد تا در وقت منفی شدن بازار دچار زیان هنگفت نشد.
    من فکر کنم از صف فروش حوالی 400 تومن خریدم;)
    مهم----مهم :نوشته های بنده صرفا نظرات یک آماتور می باشد و هیچ توصیه ای به خرید یا فروش نیست...

نظر

• hamh
      عضو عادی
      • Jun 2013
      • 179

در اصل توسط وقت شناس پست شده است View Post
      من فکر کنم از صف فروش حوالی 400 تومن خریدم;)
      دوست خوبم اگر اینگونه باشد بسیار خوب و با درایت شکار کرده ای من هم از 115 تومان با سهم هستم و مقداری هم 307 تومان اضافه کرده و کمتر از 850 هم فروشنده نیستم
      [CENTER][SIZE=2][COLOR=#6600cc]آسمان لطفی کن و بر من ببار ،شاید این باران بشوید این غبار،این غبار رنگها و تیرگی، این سیاهیهای دل یا زندگی[/COLOR][/SIZE][/CENTER]

نظر

• AMIR8526
        عضو عادی
        • Mar 2013
        • 20

سلام
        امروز اضافه کردن واتی رو منطقی میدونید؟
        ممکنه این روزها ریزش داشته باشه یا اصلاح؟

نظر

• سیدامیر
          عضو فعال
          • Dec 2012
          • 1668

سلام...
          از فروشندگان سهم تشکر میکنم..
          واقعا مفت فروختید ...

نظر

• norther_68
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 1306

واتی امروز به معنای واقعی قدرتشو به رخ بازار کشید با توجه به کلیت منفی شدن بازاره امروز کمتر کسی فکرشو میکرد واتی چنان مقاومت جانانه ای از خود نشون بده.این هم در نظر داشته باشید واتی از 330 تومان یک کله اومده تا اینجا که نشان از فاندامنتال و بنیادی خوبی پشت سهم میباشد که سهم را استوار نگه داشته.
            امروز اکثره سهمهای با صف خرید سنگین چندین برابری واتی تبدیل به صف فروش شد ولی واتی صف فروش نشد هیچ اکثر حجم معاملاتش امروز مثبت معامله شد.البته به این نکنه توجه داشته باشید واتی فقط 6 درصد شناور دارد.که این خودش بزرگترین حسن برای یک سهم بنیادی میباشد.
            فروشنده های امروز فردا درس خوبی خواهند گرفت.با واتی فعلا تا 800 تومان همسفریم

نظر

• hamh
              عضو عادی
              • Jun 2013
              • 179

امروز را با استراحتی کوتاه به خریداران دوراندیش و با درایت اجازه ورود داد و از فردا با نیروی تازه تر به مسیر پیشرفت خود ادامه می دهد و قله های بعدی را یکی پس از دیگری فتح خواهد کرد و در آینده نزدیک با شیران 5000 تومانی به بالای قله 1100 صعود خواهد کرد
              [CENTER][SIZE=2][COLOR=#6600cc]آسمان لطفی کن و بر من ببار ،شاید این باران بشوید این غبار،این غبار رنگها و تیرگی، این سیاهیهای دل یا زندگی[/COLOR][/SIZE][/CENTER]

نظر

• nazi
                عضو عادی
                • Apr 2013
                • 65

دست دوستانی که توی قیمت 629 امروز به من فروختن درد نکنه :)
                هر کی خواست نوسان بگیره بنده مثل شیر منتظر هستم برای خرید :->

دوستان نوسانگیری ممنوع سهم برای قله 1100 آماده میشه بعد برای 1500 ;)

نظر

• وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

امروز حقوقی صف فروش رو جمع کرد
                  فشار فروش چندانی وجود نداره
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• سنایی
                    عضو فعال
                    • Jul 2025
                    • 364

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                    امروز حقوقی صف فروش رو جمع کرد
                    فشار فروش چندانی وجود نداره
                    سهمی که ازصف فروش خودشو بکشه بالا واصلاحشو صعودی کنه مثل تیم فوتبالی میمونه که در خانه حریف عقبه اما گل میزنه جلو میفته
                    چه میکنه این سهم؟
                    ای فروشنده ها هفته دیگه که شیران ببنده قیافه شما دیدنیه
                    یادش به خیر غبشهر 970 تومانی

نظر

• پارادوکس
                      عضو عادی
                      • Jan 2013
                      • 80

امروز شمواد رو تو صف خرید فروختم بجاش واتی رو تو منفی اضافه کردم. فقط امیدوارم دعای خیر واتی از نفرین شمواد کاری تر باشه :D
                      [COLOR="#0000FF"][SIZE=4][B]آنانکه گذشته را به خاطر نمی آورند محکوم به تکرار آنند[/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• sharife
                        عضو عادی
                        • Sep 2012
                        • 33

با سلام خدمت دوستان عزیز ... با توجه روند منفی واتی ، ایا نگهداری سهم به درد می خورد ، بهتر نیست ان را بفروشیم تا پیش از این ضرر نکنیم

نظر

• سنایی
                          عضو فعال
                          • Jul 2025
                          • 364

در اصل توسط sharife پست شده است View Post
                          با سلام خدمت دوستان عزیز ... با توجه روند منفی واتی ، ایا نگهداری سهم به درد می خورد ، بهتر نیست ان را بفروشیم تا پیش از این ضرر نکنیم
                          فردا بفروشش من بخرمش

نظر

• alijavid
                            عضو عادی
                            • Feb 2013
                            • 231

روند سهم منفی نیست. سهم در حال اصلاح و تشکیل کف برای رشد بیشتر هست
                            در ضمن بعد از عرضه تاپیکو برمیگرده. شیران هم که تعدیل داده به بورس

نظر

• Nikooravesh
                              عضو عادی
                              • Oct 2012
                              • 282

در اصل توسط alijavid پست شده است View Post
                              روند سهم منفی نیست. سهم در حال اصلاح و تشکیل کف برای رشد بیشتر هست
                              در ضمن بعد از عرضه تاپیکو برمیگرده. شیران هم که تعدیل داده به بورس
                              شيران كي بسته ميشه براي تعديل از اون موقع ديگه واتي به اين راحتي گير نمياد فرصت خريد واتي رو از دست ندهيد.
                              براي فردا بعد از واتي وشيران نيم نگاهي به وبيمه داشته باشيد داره فنرش حساي جمع ميشه براي پرواز تا 250 تومن.

نظر

• سنایی
                                عضو فعال
                                • Jul 2025
                                • 364

[QUOTE=Nikooravesh;348552]شيران كي بسته ميشه براي تعديل از اون موقع ديگه واتي به اين راحتي گير نمياد فرصت خريد واتي رو از دست ندهيد.
                                براي فردا بعد از واتي وشيران نيم نگاهي به وبيمه داشته باشيد داره فنرش حساي جمع ميشه براي پرواز تا 250 تومن.[/QUOTE

وآتی را بفروشیم؟

آمار تاریخ باز وبسته شدن نماد شیران در سالهای اخیر ومیزان تغییر قیمت:

22/12/91 تا 18/2/92=>تغییر قیمت از 5470 به 2354 با افزایش سرمایه 200%
                                31/5/91 تا 28/9/91=>تغییر قیمت از 2432 به 4700
                                14/1/91 تا 1/3/91تغییر قیمت از 2164 به 2213
                                14/10/90 تا 14/12/90 تغییر قیمت از 1576 به 2044

آمار تاریخ باز وبسته شدن نماد واتی در سالهای اخیر ومیزان تغییر قیمت:

6/1/92 تا 24/2/92تغییر قیمت از 291 به 337تومان =>25%تعدیل قیمت
                                18/11/91 تا 28/11/91تغییر قیمت از247 به 269 =>9%تعدیل قیمت
                                4/7/91 تا 11/10/91تغییر قیمت از 153 به 303 =>104%تعدیل قیمت

به آخرین تغییرات توجه شود که شیران مثلا در تاریخ 22/12/91 بسته است و واتی 6/1/92 بسته است
                                یعنی در یکروز بسته نمیشند از طرفی در چندروز بسته شدن شیران=>واتی روزی 4% مثبت خورده
                                خلاصه کلام اینکه فعلا فروش ویا تعویض یا نوسانگیری از واتی ممنوعه چون اگر شیران ببنده تاچندروز وآتی مثبته
                                ازطرفی شرکت گفته از 15 تا 31 تیر امکان بسته شدن شیران وجود داره
                                پــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــس وآتــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــی فروشی نیست

نظر

در حال کار...
                                X