دوستان با خريد واتي تو قيمتهاي فعلي ، با چند درصد سود بايد خارج شد ؟ هدفش چنده ؟
سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )
Collapse
X
-
-
وقتی فلان سهم تشتک سازی و یا کنسروسازی با p/e بالای 8 معامله می شوند از این سهم که ناو بالای 1200 دارد و سودی در حدود 200 تومان برای سال جاری و سود انباشته 150 تومانی دارد غافل نشوید بزودی این سهم قله های بالای 800 تومان را هم فتح خواهد[CENTER][SIZE=2][COLOR=#6600cc]آسمان لطفی کن و بر من ببار ،شاید این باران بشوید این غبار،این غبار رنگها و تیرگی، این سیاهیهای دل یا زندگی[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
نظر
-
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postاگر شیران در همین قیمت فعلی باقی بمونه و هیچ رشدی نکنه با توجه به ناو هزارتومانی واتی باید حداقل 50 60درصد بالا بیاد تا تازه کمی قیمتش منطقی بشه
که البته با توجه به خبرهای خوب از پرتفوی غیر بورسی واتی باید قیمت واتی از همین قیمت فعلی 2برابر بشه حتی اگر شیران تا اخر سال هیچ رشدی نکنه که البته شیران هم رشد خواهد کرد.
بنابراین در حال حاضر با وجود ارزش بسیار بالای شیران ولی با واتی قابل مقایسه نیست.
یک زمانی واتی زیر 100تومانی هم در سبد داشتم که البته اون موقع وضعش با الان قابل مقایسه نبود هرچند ارزنده بود ولی بازار زیاد نمیشناخت سهم رو.
اون موقع واتی حدود 420 و شیران حدود 3300بود
همونطور که اون موقع هم عرض شد حتی اگر شیران رشد نکنه واتی کلی جا برای رشد داشت و الانم داره
حدود 40درصد بالا اومد درحالی که شیران ثابت موند و تونست بخشی از عقب ماندگی خودش رو نسبت به شیران جبران کنه که البته با توجه به خبرهای افزایش سرمایه و زیر مجموعه های غیر بورسی جا برای رشد دارد
شیران هم که تا پایان سال رشد خوبی در انتطارش هست و قطعا تعدیل مثبت دارد.
حتی اگر الانم بخوام بین شیران و واتی یکیشو بخرم(با اینکه هردو عالی هستند) واتی رو ترجیح میدم(که در حدود 350تومان بیش از نصف سبدم واتی هست) و همون موقع هم هدف از این پست این بود که دوستان خرید واتی رو بر شیران (با توجه به قیمتهای اون موقع)ترجیح بدهند.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
وحيد خان با عرض ادب واحترام
مي خواستم نظر حضرتعالي رو در خصوص تعويض شاراك با شيران در ايت قيمتها بدونم ناگفته نمونه وآتي دارم
ممنون از وقتي كه براي پاسخ دادن صرف مي كنيد.......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!
نظر
-
در اصل توسط bashash پست شده است View Postوحيد خان با عرض ادب واحترام
مي خواستم نظر حضرتعالي رو در خصوص تعويض شاراك با شيران در ايت قيمتها بدونم ناگفته نمونه وآتي دارم
ممنون از وقتي كه براي پاسخ دادن صرف مي كنيد
با توجه به اینکه واتی دارید انگار شیران هم دارید یه چیزیم اضافه تر
بنابراین من اگر بودم شاراک رو نگه میداشتم
این سهم هم از بهترین های بازار هستدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
شرکتهایی که قصد اخذ مجوز افزایش سرمایه دارن بایستی شناور 20 درصدی داشته باشن.
صرفا جهت یادآوریوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postشرکتهایی که قصد اخذ مجوز افزایش سرمایه دارن بایستی شناور 20 درصدی داشته باشن.
صرفا جهت یادآوری
این که خیلی عرضه میخواد!الان شناوری رو تو سایت زده 9% اما جمع سهامداران درصدی رو که از 100 کم میکنی بدست میاد 11.5 دردصد!کدوم درسته مصطفی جان؟!
حتی اگه این 11.5 هم درست باشه باز باید حداقل 85 میلیون عرضه کنن!اگه این 15 میل امروزی کار سهامدار عمده باشه میمونه 70 میل دیگه!درسته؟!
این واتی اخرش یا منو به عرش میبره یا به فرش! :D
پ.ن:67 درصد سبد واتی! :Dآخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2013/07/01, 11:15.تمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postشرکتهایی که قصد اخذ مجوز افزایش سرمایه دارن بایستی شناور 20 درصدی داشته باشن.
صرفا جهت یادآوری
منظورتون وآتي هست ديگه :D
اگه اشتباه نكنم 19 درصد باشه
جناب مصري پور خيلي @};-.......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!
نظر
-
نظر